البته رامين فكر كنم منظورش اين بود كه پازلاش مثل 4 سطحي بود.خیلی خبر بدی بود.اعصاب به هم میریخت بد جور!:biggrin1:
نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.البته رامين فكر كنم منظورش اين بود كه پازلاش مثل 4 سطحي بود.
واقعا؟نمیدونم چرا یاد پازل توی بازی میوفتم احساس خوبی ندارم ولی کلا این احساس منه شاید چون خوشم نمیومد این حرفو میزنم.:biggrin1:ن پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟ :biggrin1:.
اون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی ؟نمیدونم ولی به نظر من اون قسمت های نسخه 4 هم خیلی اعصاب خورد کن بود وقت منو که میگرفت.:biggrin1:
اینا دلشون پیش Leon هست احتمالا...بیچاره کریس رو نابود کردید که...:biggrin1:
:biggrin1:مهدی اینو یادت رفت مثل سونیک دو کنه:biggrin1: مثل التیر خنجر بزنه:biggrin1: مثل نرو با دستش زامبی ها رو با خاک یکسان کنه:biggrin1: مثل سم زامبی ها رو از پشت بگیره و تحدیدشون کنه:biggrin1:قوم بنی اسرائیلید شما:d
خنجر کریس باید در حد شمشیر ویرجیل کار کنه، خشاب کلتش به اندازه اون اسلحه خرکی مارکوس تیر داشته باشه، خودش هم مثل ماریو ورجه ورجه کنه و تیر بزنه... :d
من نمیدنم چرا اینقدر ماریو دوست داشتنی هست که همه ازش تو همه جا حرف میزننداون پازل های من دراوردی در حد Mario رو میگی
:biggrin1:صفحه اول تاپيكو نگاه كني دو تا امتياز كامل داره.آخر کسی بهش امتیاز کامل نداد؟!