امتياز سايتها و مجلات به Resident Evil 5

این بازی Resident Evil 5 مشخص بود بازیه خوبیه .
البته من با توجه به تریلرها و گیم پلیها میگم , میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .
ولی Resident Evil 5 احساس میکنم یه چیز دیگس
امتیازاتش هم که تا الان عالی و امتیازات کامل بودن .
حالا اون اندازه هم نیازی نیست ترس رو بیاره درصورتیکه بازیه خیلی خوبی باشه .
چه اشکال داره حالا اون حد نترسونه .

خودتم فهمیدی چی گفتی اصلا. :evil: بابا مگه مجبوری حرف نداری الکی چیزی بگی خودشم نجومی.

به نظر من طرفداران سری re رو از دست میده اما برعکس طرفداران جدیدی پیدا میکنه
ولی به نظر من نه تنها طرفدار قبلیارو از دست نمیده تازه کلی طرفدار جدید رو هم بدست میاره که قبلا به خاطر ترس از بازی بازی نمیکردن ولی الان که ترسش رفته ُ دیگه بهانه ای برای بازی نکردنش نیست:biggrin1:
تازه مگه re مثل nfs ِ که هر سال یه دونه بیاد بعد بگیم جهنم این نشد سال بعد یکی دیگه میاد اونو بازی میکنیم؟!
به نظرم هر کی که طرفدار قبلیاس حده اقل به خاطر داستانش دوباره بازیو میگیره
البته منظورم ما ها نیستا منظورم به کسایی هست که original میخرن.

از امتیازهای بازی معلومه که چقدر چرته
حالت خوبه تو بازی که امتیاز کامل رو گرفته:-"
شما چتونه این همه گفتید بازی این مشکلو داره اون مشکلو داره حالا هم که امتیاز کامل گرفته گیر دادید چرا ترسناک نیست؟
مگه حتما" باید ترسناک باشه:confused:حالا درسته شماره های قبلی ترسناک بودن این نیست ولی این دلیل بر بد بودن بازی نیست
در عوض هیجانش رو خیلی بردن بالا:love:

خودتم فهمیدی چی گفتی اصلا. :evil: بابا مگه مجبوری حرف نداری الکی چیزی بگی خودشم نجومی.

احتمالا شما متوجه نشدی ,
ببخشید , ولی :
شما خیلی به پستهای من حساس شدی دنبال یه نقطه میگردی که اشتباه منو بگیری
چندین بار این اتفاق افتاده
تازه من مشکلی تو پستم نمی بینم
بعد راجب اینکه حرف نداری الکی چیزی میگی
شما که الان این پست رو دادی , این پست و حرف خوبی بود ؟ حرف خیلی با مفهومی زدی ؟ اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار دادی ؟
این دیگه چکاریه که شما میکنی ,ایرادات الکی هست که میگیرید .
اگر مشکلی بود که نیست , شما نمی تونستید تو پیغام خصوصی به من بگید ؟

حالت خوبه تو بازی که امتیاز کامل رو گرفته:-"
شما چتونه این همه گفتید بازی این مشکلو داره اون مشکلو داره حالا هم که امتیاز کامل گرفته گیر دادید چرا ترسناک نیست؟
مگه حتما" باید ترسناک باشه:confused:حالا درسته شماره های قبلی ترسناک بودن این نیست ولی این دلیل بر بد بودن بازی نیست
منظورت نقد امتیاز هست یا خود امتیاز؟
بهتره قبل پست رو میخوندی من کنایه زدم به اون کسانی که میگفتن چرته و اصلا منظورم اونی نیست که فکر میکنی

دوست عزیز داریم در مورد بازی حرف میزنیم که در بازی های ترسناک صاحب سبکه و همه این بازی رو به عنوان یک بازی ترسناک میشناسن

یادش بخیر واقعا RE قبلی چی بودن حالا تبدیل به چه بازی شده:(

احتمالا شما متوجه نشدی ,
ببخشید , ولی :
شما خیلی به پستهای من حساس شدی دنبال یه نقطه میگردی که اشتباه منو بگیری
چندین بار این اتفاق افتاده
تازه من مشکلی تو پستم نمی بینم
بعد راجب اینکه حرف نداری الکی چیزی میگی
شما که الان این پست رو دادی , این پست و حرف خوبی بود ؟ حرف خیلی با مفهومی زدی ؟ اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار دادی ؟
این دیگه چکاریه که شما میکنی ,ایرادات الکی هست که میگیرید .
اگر مشکلی بود که نیست , شما نمی تونستید تو پیغام خصوصی به من بگید ؟

از دوستان عزیز یه نفر بیاد این 3تا جمله رو برای من ترجمه کنه. آقا فکر کنم سواد من کمه نمیفهمم ایشون با چه زبونی جمله بندی و مفهوم رسوندن.

البته من با توجه به تریلرها و گیم پلیها میگم , میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .

از دوستان عزیز یه نفر بیاد این 3تا جمله رو برای من ترجمه کنه. آقا فکر کنم سواد من کمه نمیفهمم ایشون با چه زبونی جمله بندی و مفهوم رسوندن.

چرا بقیه باید بگن
اینجا تاپیک امتیازات Resident Evil 5 و بحثهای مربوط به این بازی هست
نه اینکه شما نظر سنجی راجب این سه خط بزاری . که ایا این سه خط معنی میدهد یا نه
نیازی هم نیست که بگید سوادم کمه هرکسی به اندازه سواد داره

خودم یه بار دیگه میگم

من گفتم بازیه Resident Evil با توجه به تریلرها و گیم پلی های بیشماری که ازش دیدم خوبه
میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .
اینی که بالا قرمز کردم حرف من بود که منظورم این بود :
کسی نیاد بگه تو که اینو هنوز بازی نکردی چرا میگی که بازی خوبیه
بعد گفتم با توجه به همون تریلرها هرچند که بازی رو بازی نکردم ولی احساسم میگه که بازیه خوبی هست

همون نوشته اول معنی میداد , حالا اینم یه بار دیگه گفتم
دیگه این چیه که شما ادامه میدی

آخرین ویرایش:
دوستان!! برادران!! خواهران!! دقت كنيد اينجا تاپيك امتيازات بازی Resident evil 5 هستش!!اگر شما بازیه ترسناك نميخوايد بايد يك تاپيك ديگر بريد و اونجا بنويسيد اشكالی نداره بازی ترسناك نيست!! اين بازی يك شوتر عاليه! اگر اسمش Resident evil نبود خوب نمره كامل بدن حقشه!! من كی باشم ولی وقتی هيچ فاكتوری از مشخصه اصلیش نداره! پس از دست رفتست! تو اين بازی چيزی كه ميبينيد حركت به مكانهای مختلف و كشتن چند تا زامبی(البته زامبی هم نيستند بد بختی!) با قيافه های مختلف هستش! يك بازی شوتر عالی ولی يك بازی كه ديگر اون رمز و راز و ترس و اون سياهی كه قبلا داشت رو از دست داده! اين بازی رو بازی ميكنيم ولی نه به عنوان يك Resident evil بلكه فقط يك وقت گذرونی!!...اميدوارم درك كرده باشيد :-"

من که گفتم باید خوبی های این بازی رو هم دید من تو IGN خوندم که کپکام 5 تا از مشکلات بازی رو بر طرف کرده .
من که خیلی از امتیازه بازی شوکه نشدم کاملا انتظارشو داشتم .:laughing::cheesygri:)

من با دمو بازی حال نکردم
کلا خیلی از کلید های ترکیبی استفاده کرده
و یکنمه کند نشون میده-باید وایسی و بعد شلیک کنی -این خیلی سرعت رو میگیره
امید وارم یکی از اون 5 موردی که درست کرده باشه همین پر سرعت تر شدن بازی
باشه;)

پ.ن:بیشتر اینو نوشتم تا از بحث های پست های بالا دور بشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or