از امتیازهای بازی معلومه که چقدر چرته![]()
این بازی Resident Evil 5 مشخص بود بازیه خوبیه .
البته من با توجه به تریلرها و گیم پلیها میگم , میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .
ولی Resident Evil 5 احساس میکنم یه چیز دیگس
امتیازاتش هم که تا الان عالی و امتیازات کامل بودن .
حالا اون اندازه هم نیازی نیست ترس رو بیاره درصورتیکه بازیه خیلی خوبی باشه .
چه اشکال داره حالا اون حد نترسونه .
ولی به نظر من نه تنها طرفدار قبلیارو از دست نمیده تازه کلی طرفدار جدید رو هم بدست میاره که قبلا به خاطر ترس از بازی بازی نمیکردن ولی الان که ترسش رفته ُ دیگه بهانه ای برای بازی نکردنش نیست:biggrin1:به نظر من طرفداران سری re رو از دست میده اما برعکس طرفداران جدیدی پیدا میکنه
حالت خوبه تو بازی که امتیاز کامل رو گرفتهاز امتیازهای بازی معلومه که چقدر چرته
خودتم فهمیدی چی گفتی اصلا.بابا مگه مجبوری حرف نداری الکی چیزی بگی خودشم نجومی.
حالت خوبه تو بازی که امتیاز کامل رو گرفته
شما چتونه این همه گفتید بازی این مشکلو داره اون مشکلو داره حالا هم که امتیاز کامل گرفته گیر دادید چرا ترسناک نیست؟
مگه حتما" باید ترسناک باشه:confused:حالا درسته شماره های قبلی ترسناک بودن این نیست ولی این دلیل بر بد بودن بازی نیست
در عوض هیجانش رو خیلی بردن بالا![]()
بهتره قبل پست رو میخوندی من کنایه زدم به اون کسانی که میگفتن چرته و اصلا منظورم اونی نیست که فکر میکنیمنظورت نقد امتیاز هست یا خود امتیاز؟
مگه حتما" باید ترسناک باشه:confused:حالا درسته شماره های قبلی ترسناک بودن این نیست ولی این دلیل بر بد بودن بازی نیست
در عوض هیجانش رو خیلی بردن بالا![]()
احتمالا شما متوجه نشدی ,
ببخشید , ولی :
شما خیلی به پستهای من حساس شدی دنبال یه نقطه میگردی که اشتباه منو بگیری
چندین بار این اتفاق افتاده
تازه من مشکلی تو پستم نمی بینم
بعد راجب اینکه حرف نداری الکی چیزی میگی
شما که الان این پست رو دادی , این پست و حرف خوبی بود ؟ حرف خیلی با مفهومی زدی ؟ اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار دادی ؟
این دیگه چکاریه که شما میکنی ,ایرادات الکی هست که میگیرید .
اگر مشکلی بود که نیست , شما نمی تونستید تو پیغام خصوصی به من بگید ؟
البته من با توجه به تریلرها و گیم پلیها میگم , میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .
از دوستان عزیز یه نفر بیاد این 3تا جمله رو برای من ترجمه کنه. آقا فکر کنم سواد من کمه نمیفهمم ایشون با چه زبونی جمله بندی و مفهوم رسوندن.
آقا فکر کنم سواد من کمه نمیفهمم ایشون با چه زبونی جمله بندی و مفهوم رسوندن.