میـخوام طـومار بنویسم :d پس اونایی ک طرفدار این سبک هستند حتما بخونند!
DL هم مث بقیه بازیهای هم سبک خودش از جمله Dead Island خوبی ها و بدی های زیادی رو تو خودش جا داده!
قبل از اینکه نسخه کنسولی رو بازی کنم، رو PC تمومش کرده بودم بعد دیدم تو استـور Off خورده دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرمو یه زومبیل(!) کشی اساسی رو از دست بدم
از اینجا ب بعد بحث جدی میشه!! چرا؟ چون درحین انجام مراحل اولیه بازی بودم گفتم بذار این وسط یه نگاهی به بافت شهر و طراحیش داشته باشم (Texture) و متاسفانه باید بگم فوق العاده ضعیف کار شده رو نسخه کنسولی!
یعنی بطور کل آپشن Distance view تو نسخه های کنسولی حذف کردن (یعنی تو یه نقطه بلند شهر ک باشی سر بچرخونی و بخوای ته مپ رو ببینی تا یکم focus کنی میبینی همه چی تار و محو میشه) درصورتی ک نسخه PC تا آخر مپ رو کاملا واضح میشه مشاهده کرد.
(2) محیط بازی خیلی بی روح ــه (حالا ب اینکه زامبی ها همشون یک شکل و از texture پایینی هم برخوردارند کاری نداریم ک اون دیگه مشکل از سازنده س!) تو مراحلی ک خورشید تو آسمون نباشه بازی خیلی کدر و خشک ظاهر میشه بطوری ک همین بی آب و رنگ بودن محیط باعث میشه پلیر از بازی خسته بشه درصورتی ک تو سری بازی های Dead Island محیط درسته یه جزیره مرده رو ب تصویر میکشید ولی کاملا رنگ ها زنده و جون دار بودن.
(3) یه چیزی ک واقعا ناامیدم کرد water quality نسخه کنسولی بود! داخل بازی بشید و از دور ب دریا نگاه کنید، اصلا چیزی ب اسم آب داخلش نخواهید دید یطوریه انگار دریا از لولشک یا آسفالت پر شده
درصورتی ک نسخه PC آب کاملا شفاف و واضح هستش چ از دور و چ از نزدیک!
(4) دیر لود شدن محیط و اشیا اطراف و همچنین افت فریم، بعد از اتمام هر میشن ک شروع میکنه ب لود مجدد میشن جدید مخصوصا اگر تو محیط باز respawn بشید خواهید دید ک محیط تا بیاد لود شه تو اون زمان کوتاه راحت میتونید یکی دوتا سلاح کرفت کنید یا مثلا اگر همون لحظه ب زیر پاتون نگاه کنید، آسفالت یا سنگ فرش زیر پاتون رو مث پلاستیک میبینید ک خیلی حال گیریه! حداقل همچین داستانی رو، روی PC های highend نداریم.
(5) یه نکته مثبت اینجا میمونه راجب افت و خیز فریم (نمیدونم اسمش رو میشه نکته مثبت گذاشت اصلا یا نه!) رو کنسول بازی رو 30فریم لاک هستش. تا خود final boss خدایی من هیچ افت فریمی رو احساس نکردم (اگر احساس میکردم ک پا میشدم میرفتم Techland دعوا!!
) تا اینکه سر مرحله آخر اونم چون افت و خیز بازی خیلی چالش برانگیز میشه دیگه کنسول داره تمام زور خودشو میزنه تا افت نداشته باشه ولی متاسفانه افت رو احساس میکنید!حالا همین قضیه رو PC تازه 1080 و 60fps اجرا میشه و نمیتونم اغراق کنم و بگم اصلا اونجا افت فریم نیست چرا اتفاقا زیاد هم هست ولی 60fps کجـا 30fps کجــا!؟؟!
(6) محیط بازی خشک و بی روح، موزیک هاش از محیط بدتر
یعنی واقعا اگر بازی رو CoOp انجام ندید شک نکنید ک افسرده میشید!! صداگذاری و افکت های جانبی قابل تحسینه و چون نوآوری تو روند داستانی بازی وجود داره باعث میشه پلیر از بازی خسته نشه ک نقطه عطف بازی هم همین جاست وگرنه عمرا ب همچین موفقیتی دست پیدا میکرد!
سخن پایانی: واقعا اگر قرار نسخه بعدی بازی رو بسازند بهتره ک برای کنسول های نسل 8 عرضه نشه (طبق گفته های خودشون!!)
یا باید محیط رو بهینه تر کنند یا کلا بیخیال شند!!
این بود قسمتی از درد و دل های یک زامبی کیلـر پیر