امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
گفتیم برای اولین بار بعد از خرید Xbox One یه لیستی از بازیایی که تو این مدت کردیم بزاریم :دی
توضیح خاصی هم نمیدم فقط نمراتم به بازی هایی که تا به امروز انجام دادم و تموم کردم میزارم

Batman: Arkham Knight - 9.5/10
Halo 5: Guardians - 9/10
Tomb Raider: Definitive Edition - 9/10
The Walking Dead: First Season - 8.8/10
Wolfenstein: The New Order - 8.5/10
Assassin's Creed Unity - 8.2/10

D4: Dark Dreams Don't Die - 8/10
FIFA 16 - 7.5/10
Ryse: Son of Rome - 6.5/10
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES - 2/10

تا نمرات دیگر بدرود :دی
فورتـزاها خصوصا هورایزن تو لیست نیست پس لیست از اعتبار ساقط هست !
gaah.gif
:d

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Syndicate

به نظرم ضعیف ترین نسخه ای بود که تو این سری بازی کردم، تهش در حد AC III بود :دی بازی اومده با اضافه کردن کلی ماموریت و Activity یه دنیای بزرگ و زنده رو به نمایش بزاره ولی بعد از چند ساعت بازی کردن اکثر بخش هاش تکراری میشه. طراحی مراحل اصلیش هم که افتضاح هستن و شاید تو کل بازی 5 تا ماموریت به درد بخور وجود نداشته باشه، البته یه سری از ماموریت های فرعیش خیلی خوب هستن. گرافیکش خیلی خوبه و مهمتر از همه اینکه مشکل افت فریم شدید نداره، ولی تا دلتون بخواد باگ های عجیب و غریب داره! داستانش هم بد نیست ولی شخصیت های اصلی جالبی داره :دی در کل بیشتر از 20 ساعت اینو بازی کردم ولی چند ساعت آخر رو فقط طوری میرفتم که بازی تموم بشه! 6.0/10

Assassin Creed Syndicate : 8.5/10
به نظرم به صورت کلی از یونیتی بهتر بود هم از نظر داستانی و هم از نظر گیم پلی , 50% اولیه ی بازی هیچ حرفی برا گفتن نداشت ولی بعد از اون رفته رفته خوب شد .
نکته ای که خیلی منو جذب کرد طراحی بینظیر شهر لندن بود و به نظر خودم بعد از بازی GTA این بهترین شبیه سازی یه شهر واقعی بود توی کل صنعت گیم .
نکته پایانی هم اینکه امیدوارم دیگه تا چند سال عنوانی از AC نبینیم چون شورش واقعا داره در میاد ...

Tomb Raider Definitive Edition :
8/10
خوب خوشبختانه من نسخه ی نسل قبلی رو بازی نکرده بودم و تونستم با گرافیک بیشتر این عنوان رو تجربه کنم و در کل بازی اون حس و حال ماجراجویی نسخه های قبلی رو نداشت و بیشتر حالت سینمایی و اکشن داشت با داستانی هندی , نکته ی خاصی دیگه ای نیست

Rise Of Tomb Raider : 8.5/10
میشه گفت همون نسخه ی قبلی رو کپی پیست کردن با گرافیک خیلی بیشتر و داستانی یکم بهتر و درصدی ماجراجویی بیشتر
گرافیک بازی فوق العاده بود , تعامل لارا با محیط بیشتر بود و انیمیشن ها هم به خوبی بهبود داشتن
بهترین افکت برف رو دیدم تو کل دوران گیمریم !

D4 : 7/10
بعد از تجربه ی بینظیر فارتهایت دیوید کیج این اولین عنوانی بود که تو این سبک بازی کردم و خیلی هم چسبید و دیگر هیچ

من دستگاه رو تازه خریدم تقریبا یک ماه میشه .تا الان بازی rise of tomb rider و sunset رو بازی کردم.تامب رایدر که فوق العاده بود.گرافیکش که حرف نداشت مخصوصا طراحی خود لارا.گیم پلیش هم به نظرم کاملا بالانس بود هم اکشن بود و هم ماجراجویی.صدا گزاری هم خیلی خوب بود فقط یه چیزایی برام ازاردهنده بود مثلا یه چیزایی مثل انگلیسی حرف زدن اونم با لهجه غلیظ بومی های سیبری و یا خونسردی لارا موقع کشتن ادم ها (مخفیانه)اونم توی این سن و سال کم برای یک دختر جوان از واقعی بودن و همزاد پنداری گیمر به مقدار زیادی کم میکرد.می دونم که یک بازی باید سرگرم کنننده باشه اما وقتی که قالب بازی شما تا حدی واقع گرایانه هست و داره سعی میکنه که حس زنده ماندن توی شرایط سخت رو برای گیمر تداعی کنه پس نیاز هستش که به جزئیات ازین قبیل تا حد امکان پرداخته بشه.بازم میگم که بازی فوق العاده زیبا و خوش ساخت بود و منو به شدت سرگرم کرد اما این جور مشکلات ریز من و اذیت میکرد که البته شاید فقط به خاطر حساسیت بیش از اندازه من بود.
سانست هم که اصلا یک تجربه قریبی بود برام! من شخصا تاحالا چیزی مثل این رو تجربه نکرده بودم.به شدت فان و بدون ذره ای منطق!
تمام قسمت های بازی در سطح خوبی قرار داشت و به نظرم بازی کاملا به هدفش تو سرگرم کردن گیمر میرسه
خلاصه این بود تجربه بنده از این دوبازی.راستی شدیدا دنبال کالکشن هیلو هستم اگر کسی سراغ داره خبرم کنه.

Fallout 4

فرزند خلف Fallout 3 هست ایشون :دی تمام نکات مثبت شماره سوم رو داره به همراه کلی پیشرفت یا ویژگی های جدید. سیستم مبارزات خیلی بهتر از نسخه سوم شده و این بخش رو به جذاب ترین قسمت بازی تبدیل کرده، اضافه شدن قابلیت ارتقا اسلحه هم باعث شده حتی بعد از 100 ساعت بازی کردن باز از تک تک مبارزات لذت ببرید. طراحی مراحل و ماموریت ها هم خیلی عالی هستن و تنوع فوق العاده بالایی دارن و تا آخر بازی اصلا تکراری یا خسته کننده نمیشن. بخش ساخت و ساز پایگاه هم با وجود اینکه تاثیری توی روند بازی نداره ولی ایده جالبی هست و بعد از چند ساعت ماموریت رفتن، اینکه بری یه جای دنج و شروع کنی به تجهیز کردن پایگاه، خستگی رو از تن آدم در میاره :دی در کل از نظر گیم پلی با یه شاهکار طرف هستیم که تقریبا هیچ نقصی تو این بخش نداره. ایرادات بازی اول تو بخش تکنیکی وجود دارن، گرافیک فنی که خیلی تعریفی نداره ولی آزاردهنده هم نیست و بعد از چند ساعت بهش عادت می کنید :دی ولی افت فریم های نسبتا زیاد (بعد از چندین سری آپدیت این قضیه بهتر شده)، لودینگ های پر تعداد، فریز کردن چند ثانیه ای بازی موقع Auto Save، باگ های بعضا خفن (!) و یه سری مشکلات دیگه باعث شده که تجربه بازی یه چیز بدون نقص نباشه. بدترین مشکل بازی هم به نظرم داستان تقریبا ساده و مسخره اون هست که از اون همون اولش میتونید حدس بزنید قراره چه اتفاقی بیفته، سیستم دیالوگ هم خیلی تعریفی نداره. ولی خب با تمام این قضایا، لذتی که تو گشت و گذار توی یه دنیای نابود شده و آخرالزمانی وجود داره با اون موسیقی زیبا و فضاسازی محشر، چیزی هست که تمام مشکلات بازی رو به دست فراموشی می سپاره :دی بعد از 100 ساعت بازی کردن هنوز هم دلم میخواد بازی رو ادامه بدم و فعلا چون فرصتش رو ندارم یه استراحتی بهش میدم تا چند وقت دیگه باز برم سراغش و ته دیگش رو هم در بیارم! 9.5/10

اینم یه عکس از اتاق شخصی ام! :دی با گوشی عکس گرفتم یه وقت فکر نکنید گرافیکش دیگه اینقد داغونه :دی

x3kdp3mhrt7pjmpl1yc0.jpg

پ.ن: سر این بازی و آپدیت فوریه یه بلایی سرم اومد که هیچ وقت یادم نمیره :| کل هاردم فرمت شد و 340 گیگ دیتای بازی نابود شد! تنها شانسم این بود که سیوهام روی Cloud ذخیره شده بود وگرنه قطعا افسردگی می گرفتم :دی البته نزدیک 10 ساعت طول کشید که کل سیوهای Fallout 4 برگرده :| :| :دی

آخرین ویرایش:
بد نیست من هم به انحصاری x1 نمره ای بدم.

HALO 5 9.5/10

این بازی هم از گرافیک صدا تا گیم پلی همگی در حد 10 بود اما شخصیت نچسب لاک که به اجبار قالبش کردن در بازی با داستان خسته بازی باعث شد به بازی 10 ندم اما عین همیشه همچنان این بازی بهترین FPS جهان هست.

FORZA HORIZON 2 10/10

من در 10 دادان به بازی ها خیلی سخت گیر هستم به نحوی که نسل قبل تنها دو عدد 10 به HALO 3 با HALO 4 دادم اما این بازی بهترین ریسینگ عمر من تا این لحظه شد فکر نمی کردم 1 بازی در این سبک بالاخره بسازن که نزدیک بی نقص باشه یکم تکسچرهای کف ایراد داشتن نصف بازی هم پولی بود مدام پیشنهاد خرید می داد اما با این حال محتوای فریشنه تنها کم نبود بلکه زیادم بود 1 سری ماشین فری هم گاهی می داد استفاده از 1 سری قابلیت های انلاین بازی هم بدون داشتن لایو بسیار ایده ی جالبی بود در کل 10 از 10 برای این بازی بسیار زیبا تبریک بسیار به سازنده های بازی ای به این زیبایی خلق کردن.

FORZA 6 9.5/10

این سری بازی مدت ها هست داره با خودش رقابت می کنه به قدری سطحش از دیگر رقبا بالاتر هست که بقیه بازی های اصلا دیده نمی شن تنها نقص بازی MUSIC خسته بازی با طراحی گرافیکی برخی قسمت های بازی بود یکم کم کاری گاهی حس می شد هر چند باید اعتراف کنم گرافیک بازی اکثرا بسیار عالی کار شده چیز دیگه ای به ذهنم برای ایراد گیری نمی رسه عالی عالی عالی

SUNSET 9/10

گیم پلی نفس گیر و نسبتا سخت بسیار پر تنوع تا خود صبح قابلیت برای اپگرید کردن برای هر اپگرید هم باید 1 کار خاص انجام بدید به قدری زیاد که باعث نکته ی منفیشم شده اگر جز افرادی هسید که فکر می کردید این بازی مسخره هست تهیه ش نکردید سخت اشتباه کردید گیم پلی بسیار زیبا و نفس گیر هست.

به RISE OF TOMB RAIDER هم که در تاپیک PC امتیاز 9.5/10 دادم به دین ترتیب حس می کنم منتقدها خیلی نسبت به XONE کم لطفی کردن.

• Like
Reactions: Polaris and Cj_sa
به دو سه تا از عناوینی که چن وقته میشه بازی کردم و یادمه درست و حسابی یه امتیازی بزارم اینجا ! :smile: نکه نقد کنم ! یا تعریف :grin:

Gears UR : 8/10 به هرحال گیرز هست دیگه :-"
Tom Clancy's the Division : 9.5/10 یه عنوان بی نقص و مرفه . از ثانیه به ثانیه اش واقعا میشه لذت برد !
Trails Fusion : 7/10
Ryse sone of rome : 5/10 :grimacing:
dead rising 3 : 6/10 :confuse:

• Like
Reactions: Cj_sa
MGS V Phantom Pain - 9 / 10
Halo 5 Guardians - 9 / 10
Rise of The Tomb Raider - 9 / 10
Gears of War UE - 9 / 10
Batman Arkham Knight - 8 / 10
Wolfenstein The Old Blood - 8 / 10
Smite - 8 / 10
Alien Isolation - 7 / 10
Far Cry 4 - 7 / 10
Mortal Kombat X - 7 / 10
Watch Dogs - 7 / 10
The Division - 7 / 10
Mad Max - 6,5 / 10
EA sports UFC - 6,5 / 10
Need for Speed - 6 / 10
WWE 2K15 - 6 / 10
Gone Home - 5 / 10
MGS V Ground Zeros - 4 / 10

آخرین ویرایش:
Deus Ex: Human Revolution

این بازی رو موقع عرضه رفتم بود ولی گفتم تا نسخه جدیدش بیاد یه بار دیگه هم بازی کنم :دی انصافا مکانیزم گیم پلی بعد از این 5-4 سال هنوز هم جذاب هست و تا آخر هم تکراری نمیشه. داستانش هم جالبه و خیلی خوب روایت میشه، آدام جنسن هم شخصیت فوق العاده باحالی هست :دی بازی روی X1 خوب و نسبتا بدون مشکل هست و فقط موقع چرخش در سطح شهر یه مقدار لگ وجود داره که توی مراحل اصلی همچین مشکلی وجود نداره. 9.0/10

امتیاز من به عناوینی که روی xboxone بازی کردم البته مهماشون
Halo Mc collection. 9
Rise of the tombraider. 8
Halo 5. 8.5
Sunset overdrive. 7.5
Fallout 4. 9
Metal gear 5 Phantom pain. 8.5
Quantom break. 9.5
Battlefield hardline. 6.5
Dragon age. 9

• Like
Reactions: Cj_sa and 19Rodar
Call of Duty: Black Ops III

من کلا این سری رو به خاطر بخش زامبیش میگیرم ولی خوب کمپینشم بازی میکنم
به نظر من کمپینش واقعا افتضاح و خسته کننده بود حتی کپی پیست کمپین های MW هم نبود و هیچ لذتی برای بازی به آدم نمیداد اومده بودن دشمن ها رو از لحاظ جان مقاوم تر ساخته بودن که مثلا زمان بیشتری رو برای کشتنشون صرف کنی داستان هم مضخرف ترین چیزی بود که دیده بودم یعنی معلوم بود یک سری اراجیفی که داخل مغز نویسنده بوده رو اورده بودن تو بازی و کاملا میشد خنده های نوسینده رو که داره به ما گیمره ها میخنده موقع انجام بازی احساس کرد در کل برای من بخش کمپینش یک بولشت کامل بود نمره 2/10 میدم بهش
اما بخش زامبیش پیشرفتهای زیادی کرده بوده و بسیار سر گرم کننده بود البته به خاطر وجود یک مپ و یک مد خاص بعد از یک مدتی ترجیح میدین طرفش نرین ای کاش این بازی فقط مد زامبی داشت با چند مپ و مد مختلف امتیاز بخش زامبی 7/10

• Like
Reactions: Mbox and 19Rodar
QUANTUM BREAK = 9/10

+ گیم پلی بازی
+ داستان بازی
+ گرافیک
+ صدا گذاری
+ کارگردانی عالی لایو اکشن ها
+ و ....

- حجم بالای لایو اکشن ها { 75.68 } گیگ :(( برای دانلود

در پایان ببخشید { گور بابای منتقدها و متا } اگه ایکس باکس وان دارید حتما این عنوان رو تجربه کنید.:x

halo-1980x1080.jpg

به عنوان اولین تجربه وان برام فوق العاده بود .

داستان بازی خوب بود ولی پایان بازی اون چیزی نبود که انتظار داشتم، البته سازنده حق داره چون باید جا برای هیلو بعدی باز باشه . گرافیک بازی فرای انتظار من بود و غیر قابل تصور . گیم پلی بازی که بی چون و چرا بهترین FPS چند سال اخیره و واقعا آدمو خسته نمیکنه .صدا گذاری و اون موسیقی امضای پای منوی بازی عالیه .
کلا از دستش ندین .

• Like
Reactions: sadegh93
quantum break
اول از همه بگم که از بازی خیلی لذت بردم و مثل تمامی آثار سم لیک و رمدی برام خیلی لذت بخش بود! اما چیزی که در کوانتوم بریک میبینیم اون چیزی نیست که از این سازنده ها انتظار داریم . انتظاری که از سم لیک و رفقاش داریم خیلی بیشتر از این حرفاس !
عقیده ی شخصی من اینه که اون شور و عشقی که رمدی در مکس پین و آلن ویک داشته خیلی بیشتر از این بازی بوده و برای کوانتوم به لطف سم لیک یه داستان فوق العاده نوشته شده که در ادامه برای اون یک گیم پلی (صرفا) خوب طراحی شده .
داستان بازی و شخصیت ها و روندش به نظر من نقطه اوج بازی هتس که با اون لایو اکشن های جذاب بهتر هم میشه! ایده ی داستانی بازی مثل آلن ویک به بهترین شکل ممکن طراحی و پیاده شده که کمتر میشه به ایراد وارد کرد.
اما در بقیه بخش ها اون ابهت و لولی که در داستان هست رو نمیبینیم!
بازی گیم پلی خوبی داره و استفاده از قدرتهای جک جذاب میکنه ولی چیز woow نمیشه. گاهی وقتها هم طراحی مجیط نمیذاره که از این قابلیتها به خوبی استفاده کرد. روندش هم با وجود کوتاه بودن بازی تکراری میشه.
تنوع بازی در این بخش خلاصه شده به اینکه هر از گاهی یک نوع دشمن جدید و یا قالبیت جدید ببینیم و هیچ وقت بازی رنگ ولعابی که حس تنوع داشته باشه رو به خود نمیگیره.
بازی به قدری هم ساده هست که خیلی وقتها نیازی به استفاده از خیلی از قابلیتها نمیشه و استفاده از اون ها صرفا یا برا گرفتن آچیومنت هست و یا اینکه برا خودمون جذابیتی ظاهری رقم بزنیم!
بازی کوتاه هست و از کمبود محتوا رنج می بره ( این مشکل مثل order 1886 هستش) .
از لحاظ گرافیکی هم با اثر عالی طرفیم ولی خب اون پایین بودن رزولوشن محسوسه و افت گرافیکی هم در بعضی جاها دیده میشه.
اما از لحظ صدا گذاری و موسیقی موفق بوده ولی نکته ای که هست اینه که بعد این هم سال هنوز هم موسیقی آلن ویک رو دارم احساس میکنم ولی چیزی از کوانتوم بریک در ذهنم نیست!
خلاصه اینکه کوانتوم بریک عنوانی ارزشمنده که باید تجربه بشه ولی کمی پایینتر از چیزی هست که باید میبود.
نمره ی کل : 8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or