forza motor sport 6
راه تو را می خواند....
بوی روغن موتور و آسفالت داغ و غرش ماشین ها و قلب تپنده ای که به جای به راه انداختن کشت و کشتار و گرفتن سلاح به دست , از گاز دادن و سبقت گرفتن و تجربه ی یک ماشین بازی ناب به شور و شوق میفته ( چی گفتم :d)
فورتزا ۶ نهایت کیفیتی هست که میشه از تجربه ی یک ریسینگ شبیه ساز تا به اینجای تاریخ لذت برد!
تمامی ارکان و عناصر بازی به بهترین شکل ممکن پیاده شدن! از تنوع مراحل بازی گرفته تا طراحی بی نظیر ماشین ها ( از ظاهر و موتورش تا صدا و فیزیک و...)
تعداد پلی گونی های به کار رفته در هر ماشین به قدری زیاده که دوست دارید ماشین رو گاز بگیرید :d
پیست ها و تعدادشون هم عالیه و خیلی هاشون علاوه بر زیبایی چالش برانگیز تر هم میشن! مخصوصا وقتی که باران الهی هم بباره و اصن یه وضعی! واییییییی دیوونه کنندس!پیست شهر پراگ هم که...
:d
پشت فرمون هر ماشین هم که بشینید تفاوتش رو واقعا با هدایت ماشین دیگه حس می کنید !
هر چه درجه ی سختی رو بالاتر ببرید تجربه ی شبیه سازتری خواهید داشت و هیجان بیشتری نصیبتون میشه.
از لحاظ گرافیکی و فنی هم که حجت رو تموم کرده! نور پردازی در شب و روز عالیه و ماشین ها هم که گفتم دیگه چی شدن!!
من واقعا ایرادی نمی تونم بگیرم جز اینکه ای کاش درخت ها دو بعدی نبودن و شب و روز و شرایط جوی بازی داینامیک میشد!
خلاصه با افتخار تمام:
۱۰/۱۰