امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Ori
حب بالاخره بازی تموم شد
از همو اول که بازی رو شروع میکنید دو مورد شدیدا با روح روانتون بازی میکنه
یکی موسیقی شاهکار و دوم اتمسفر بازی
بازی به نظرم یه بازی سخت با تجربه تکرار بسیار پایینه ولی باید تجربش کرد
ایراداتی داره مثل بالانس نبودن سختی تو بعضی جاها و نداشتن +new game و کرش کردن بازی حتی با آپدیت بازی
8.5/10

Tales from the Borderlands: Episode 3 - Catch a Ride

اصلا شاهکاری بود واسه خودش :دی این سری که بدون شک بهترین بازی هست که Telltale تو این چند سال ساخته، این اپیزود هم از نظر کیفیت به راحتی با اپیزود آخر TWD برابری میکنه. همه چیزش عالی بود، دیالوگ ها عالی هستن و حس طنز فوق العاده هم دارن. شخصیت هایی که تازه وارد داستان میشن همشون نقش جالبی دارن (چند تا از شخصیت های سری اصلی هم تو این اپیزود حضور دارن). ولی از همه مهمتر بخش اکشن بازی هست که خیلی قشنگ با فضای بازی هماهنگه و یه تجربه هیجان انگیز رو به آدم منتقل میکنه. در کل اصلا انتظار نداشتم اینقدر خفن باشه و انتخاب ها هم جوری هست که به راحتی میشه چند بار پشت سر هم این اپیزود رو بازی کرد. 10/10

Batman: Arkham Knight

اول از همه بگم بازی چیزی از Asylum و City کم نداره و به اندازه اون دو تا بازی فوق العاده هست. یه شهر بزرگ، کلی ماموریت، سیستم مبارزات فوق العاده و کلا هر نکته مثبتی که شماره های قبلی داشتن رو اینجا هم داریم. Batmobile هم به اون بدی که یه سری میگفتن نیست و فقط ممکنه یه سری جاها تو بخش مبارزه با تانک ها، استفاده ازش خسته کننده بشه. ولی به صورت کلی اضافه شدن Batmobile به نظرم حرکت خوبی بود و کلی قابلیت جدید به بازی اضافه شده. گرافیک بازی هم واقعا عالیه و فضا سازی به این قشنگی رو خیلی وقت بود که ندیده بودم. مشکل اصلی بازی همون قضیه Boss Fight ها هست که در این مورد باید گفت صد رحمت به دو شماره قبلی :دی داستان هم خیلی خوب جلو میره، البته یه سری چیزهاش رو راحت میشه حس زد ولی در کل داستانش خیلی خوب روایت میشه. البته چون حوصله ـم نمیشه بازی رو 100% کنم پایان اصلی رو از Youfolan نگاه کردم :دی در کل دم Rocksteady گرم، دو هفته کامل سرگرم بودم. 9.5/10

مگه بازی باس داشت :-/
برای همین نوشتم صد رحمت به دو تا نسخه قبلی :)) :دی این همه Villain خفن ولی دریغ از یه دونه Boss Fight، باز تو نسخه های قبلی چند تا مبارزه قشنگ داشتیم ولی این جا دیگه کلا حذفش کرده بودن که به نظرم تنها نکته منفی بازی هست.

برای همین نوشتم صد رحمت به دو تا نسخه قبلی :)) :دی این همه Villain خفن ولی دریغ از یه دونه Boss Fight، باز تو نسخه های قبلی چند تا مبارزه قشنگ داشتیم ولی این جا دیگه کلا حذفش کرده بودن که به نظرم تنها نکته منفی بازی هست.

مبارزات با ارکام نایت باس فایت حساب میشدن مثلا! ۴تا مبارزه تک به تک داشت البته... ولی خوب ۳تاش با بتموبیا بود. اون بکی هم خیلی راحت بود

اوج باس فایتا تو Arkham Knight اون جاست که به هزار امید و آرزو می ری که یه فایت خفن بزنی با Deathstroke، بعد مبارزشون تانک به تانکه! :| یعنی واقعا poker face بودم :|
Tales from the Borderlands: Episode 3 - Catch a Ride

اصلا شاهکاری بود واسه خودش :دی این سری که بدون شک بهترین بازی هست که Telltale تو این چند سال ساخته، این اپیزود هم از نظر کیفیت به راحتی با اپیزود آخر TWD برابری میکنه. همه چیزش عالی بود، دیالوگ ها عالی هستن و حس طنز فوق العاده هم دارن. شخصیت هایی که تازه وارد داستان میشن همشون نقش جالبی دارن (چند تا از شخصیت های سری اصلی هم تو این اپیزود حضور دارن). ولی از همه مهمتر بخش اکشن بازی هست که خیلی قشنگ با فضای بازی هماهنگه و یه تجربه هیجان انگیز رو به آدم منتقل میکنه. در کل اصلا انتظار نداشتم اینقدر خفن باشه و انتخاب ها هم جوری هست که به راحتی میشه چند بار پشت سر هم این اپیزود رو بازی کرد. 10/10
این خیلی وقته اومده منم خیلی وقته تمومش کردم، ولی تا حالا سر یه بازی این قدر نخندیده بودم، بخصوص تا قبل از وارد شدن به اون Atlas facility، واقعا ته خنده بود این اپیزود :)) بعدشم که اکشنش خیلی خوب بود :d
فقط تقاضا دارم که تیم بره به دنبال نجات Athena و سر از Sanctuary در بیاره، اگه Athena دیگه دیده نشه تو بازی کلامون می ره تو هم :d

Grand Theft Auto V : 9.5 / 10
Dragon Age Inquisition : 9 / 10
Sunset Overdrive : 9 / 10
Tomb Raider: Definitive Edition : 8.5 / 10
Lego Marvel Super Heroes : 8 / 10
Massive Chalice : 8 / 10
SMITE : 8 / 10
Assassin's Creed Unity : 7.5 / 10
Far Cry 4: 7.5 / 10
Call of Duty Advance Warfare : 7.5 / 10
Pool Nation FX : 7 / 10
Mortal Kombat X : 6.5 / 10

بنده تا حالا از بین انحصاریا فقط Dead Rising 3 رو گرفتم که واقعا هم پشیمون شدم سریع رفتم عوضش کردم :))

تجربه شخصی خودمو میگم کاری هم به امتیازاش و نسخه های قبلی هم ندارم .

گرافیک : خوب بود اما چیز خاصی نداشت . انیمیشن ها نسبتا خشک بودن . افت فریم هم با توجه به فضای کلا شلوغ بازی خوراکش بود :d
داستان : :|
گیم پلی : اصلا چیز خاصی نداشت . زامبی کشتن و زامبی کشتن :|

جذابیت : به طور کلی این بازی خلاصه میشه تو رفتن از نقطه ی A به نقطه ی B توی نقطه ی A دیدن یه دمو دوباره برو به C :d مشکل اینجاست که این حرکت بین زامبیا تا رسیدن به مقصد انقدر تکراریه که کلا بعد از کشتن چندتا زامبی دیگه همینجوری با سر میرفتم وسطشون که فقط برسم دمو رو ببینم :d گاها یه سری باس فایتای عجیب غریب تو بازی پیدا میشن که سرگرم کنندن . دمو های بین بازیم سرگرم کنندن حداقل روایت داستان از گیم پلیش خیلی بهتره . بخش Driving هم معمولی بود کلا تو شهر یه سری ماشینای خاص رو میشه سوار شد که همشونم یه شکلن :d قابلیت Merge کردن 2 تا شی باهم و ساخن اسلحه هم جالبه ولی مشکلش اینه از هر 10 تا شی تو خیابون فقط 2 تاشونو میشه باهم Merge کرد :d

در بنظر شخصی من Dead Rising 3 یه بازی خسته کننده با هسته ی گیم پلی بشدت یک نواختیه . شخصا 2 ساعت بیشتر نتونستم بازیش کنم .

4/10

Batman: Arkham Knight - Harley Quinn Story Pack

فوق العاده مسخره و بی محتوا و کوتاه بود. یعنی قرار باشه بقیه DLC های بتمن هم مثل این باشن که اون Season Pass بازی از دزدی هم بدتره :دی خلاصه اینکه کدش که تو خود بسته بازی بود ولی یه موقع کسی خواست کدش رو بخره به نظرم اصلا همچین کاری نکنه. 2.0/10

خب منم بالاخره X1 خریدم :d.اولین بازی رو هم باهاش تمام کردم.
Ryse:Son Of Rome

مثبت:
گرافیک فوق العاده و فک براندار.
مبارزات خونین و فان
منفی:
داستان متوسط و سطحی
تکراری شدن کیم پلی بعد از مدتی
6/10

HTMCC : 9.5/10
GTA V : 9.5/10
Battlefiled 4 :10/10
Cod AW : 4/10
Middle Earth Shadow Of Mordor : 8/10
Mortal Kombat X : 9/10
Rayman Legends : 8/10
Ryse Son Of Rome : 6/10
Titanfall : 7/10
Trials Fusion : 9/10
Watch Dogs : 4/10
Dying Light : 8/10
PvZ Garden Warfare : 9/10
Valiant Hearts :10/10
Saints Row Re-Eelected : 9.5/10
Wolfenstein : 10/10
The Witcher 3 : Wild Hunt : 9.5/10
Minecraft : 10/10
Worms : Battlegrounds : 8/10
Diablo 3 Reaper Of Souls : 10/10
Outlast : 10/10
Dead Rising 3 : 6/10
Mgs: GZ : 9/10

sunset overdrive
9/10
بدون اغراق میگم عالی بود
اصلا از بازی خسته نشدم گرافیک هنری بازی واقعا جذابیت بازیو بیشتر کرده شاید یه مقدار داستان بازی جالب نبود که اون هم به خاطر فان بودن بازی اصلا به چشم نمیاد در کل از بازی خیلی لذت بردم و توصیه میکنم اگر ایکس باکس وان دارید حتما تجربش کنید بعید میدونم پشیمان بشید

MGS V : GZ
6/10
من حقیقت اولین باری بود که سری MGS رو بازی میکردم و قبل از این هیچ کدوم از MGS های قبلی رو تجربه نکردم و فقط در حد عکس و تریلر بازی رو دیده بودم !
بدون هیچ پیش زمینه ای بازی رو شروع کردم و همون اول از بازی خوشم اومد و باهاش ارتباط برقرار کردم ( حالا فکر نکنید عاشقش شدم , فقط خوشم اومد از بازی )
منو یاد اسپلینتر سل انداخت البته با گیم پلی بهتر ولی خیلی ساده تر از نظر من .
اما در کمال توجه بازی در ادامه تبدیل شد برام به فحش
)xحالا دم مایکروسافت گرم که بازی رو رایگان در اختیارمون گذاشت ولی قطعا توهین به شعور یه گیمر بود !
حیف پولی که هر کسی برای این بازی خرج کرده ( برای یک ساعت بازی )
این کونامی آدم بشو نیست ...

PES 2016 DEMO
6.5/10

خوب من احساس میکنم نسبت به سال های گذشته خیلی خیلی بهتر شده اما بازم کاملا حس Arcade داره تا Sim
خیلی فاصلش با FIFA زیاد هست هنوز اما تجربه ی بدی نیست , قطعا اگه فیفا نبود PES رو میشد تحمل کرد ...
نکات مثبت خیلی نداره بازی و خیلی معمولی هست
اما بزرگترین ضعفش همچنان انیمیشن هاش هست که تقریبا یک دهم فیفا هم انیمیشن نداره !

NEED FOR SPEED RIVALS :6.5/10
بازی خیلی قشنگ هست (اگه از بازی انتظار یک NFS اصیل ر نداشته باشیم ) ولی خیلی چیز های احمقانه داره :
1- پلیس ها خیلی ماشیناشون بهتر هست
2- توربو ی پلیس ها بسیار سریع تر پر میشه
3-سرعت ماشین های بسیار لول پایین تر از من توی مسابقاتش یک دفعه به صورت انفجاری زیاد یمشه
4-هر چی این فراست بایت نداشته باشه ولی باگ ر داره:d
5-مثل همه ی NFS ها بازی بسیار هیجان انگیز هست
اگه این اشکالات احمقانه نبود خیلی بهتر میشد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or