Dragon Age : Inquisition
9.5
واقعا تجربه ی بی نظیری بود برام و اگه بخوام توصیف کنم این بازی رو میتونم بگم بدون شک بهترین بازی سال 2014 با اختلاف فراوان با بازی های دیگه .
یکی از بهترین , کامل ترین و کم نقص ترین RPG های عمرم . تجربه ی ناب با دستپخت خاص BioWare :bighug: فوق العاده بود بازی عالی بود از هر نظر ...
چیزی که بعد از اتمام بازی به ذهن هر فن BioWare خطور میکنه ادامه ی Mass Effect هست با این شرایط Dragon Age بسیار بسیار باید به ادامه ی مس افکت امیدوار بود !
بازی انقدر گیرا و درگیر کننده هست که بارها تا پاسی از صبح:d منو پای خودش نشوند ...
نکات مثبت : اولین چیزی که گیمر رو غرق میکنه تو خودش گرافیک بازی با اون اتمسفر بینظیرش هست .
محیط ها به بهترین شکل ممکن طراحی شدن چه از لحاظ هنری و چه از لحاظ تکنیکی بازی کاملا نسل بعدی است .
تنوع لوکیشن ها تو این بازی بیداد میکنه ! همه جور محیطی داره بازی با انواع و اقسام شرایط جوی ... طراحی این لوکیشن ها واقعا متنوع و شاهکار هست . واقعا یه کلاس ذرس هست این طراحی لوکیشن ها طوری که لوکیشن مراحل پایانی بازی یه جایی هست واقعا شبیه به بهشت :-o
داستان , روایت داستانی , دیالوگ های رد و بدل شده بین شخصیت ها فوق العادست , با اختلاف زیاد بازی بهترین داستان امسال رو داشت .
موسیقی و صداگذاری بازی و شخصیت ها هم کاملا با جو بازی سازگار و حماسی است . آهنگ اصلیه بازی هم توی اواسط بازی و اون سکانس معروف موهای تن تون رو سیخ میکنه !!!
گیم پلی و مبارزات بازی اصلا جای بحثی رو نمیزاره ! انقدر بالانس و با کیفیت هست که ساعت ها میتونه شما رو درگیر کنه بدون اینکه ذره ای احساس خستگی بکنید .
سیستم کرفت و کاستومایز و اسکیل بازی خیلی بالانس و در کل راضی کننده بود .
بازی فوق العاده اعتیاد آور و وسیع هست طوری که برای کامل کردن تک تک جزییات بازی بیش از 200 ساعت باید سرگرم بازی باشید.
وسیع ترین RPG که تا به حال به چشم دیدم !
باس فایت ها و مبارزه با Giant و Dragon توی بازی فوق العاده عالی ساخته شده .
واقعا دیگه نمیدونم از کجای بازی بگم هر جاشو نگاه کنید نکته ی مثبت می بینید !
توی بازی افت فریم هم ندیدم اصلا !
نکات منفی :
خیلی نکات منفی بازی کمه و یکی از پولیش شده ترین RPG هاست اما یه باگ هست که خیلی ها دارن تو تجربه ی بازی ولی میگم کم پیش میاد و زیاد نمیشه نکته ی منفی در نظر گرفت
توی برخی از دیالوگ ها اون قسمت مربوط به دیالوگ اون پایین رو صفحه نمیاد تا بتونید انتخاب کنید و من شخصا تو کل بازی دو بار یا سه بار برام پیش اومد که مجبور شدم سیو کنم از بازی بیام بیرون دوباره برگردم .
و یه نکته ی منفی دیگه که البته شاید از نظر خیلی ها مثبت باشه اما من شخصا فکر میکنم یکم باید بیشتر تو این زمینه کار میشد , با توجه به Open World شدن بازی نسبت به نسخه های قبلی برای پیدا کردن مناطق مختلف بازی زیادی حس Adventure به آدم دست میده ! یعنی نمیگم بد شده , خوبه ولی بعضی لوکیشن های بازی رو پیر میشین تا پیداشون کنید .
البته من واقعا ترجیح میدم Open World بودن بازی رو اما میشد لوکیشن های بعضی قسمت هارو یکم قابل دسترس تر درست میکردن و انقدر به چالش کشیده نمیشدیم :d
نمای جدیدی از بهترین RPG های عمرم
به ترتیب از بالا به پایین
Mass Effect
The Witcher
Dragon Age
The Elder Scrolls
Fallout
Diablo
Dark Souls