امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
middle earth shadow of mordor
بازی خوبی بود ولی بیش از حد از اساسین کرید و بتمن کپی پیست کرده . داستان بازی هم با توجه به دنیای میانه واقعا بد بودش انتظارات خیلی خیلی بالاتر بودش .سیستم نمسیس هم جالب بود ولی خیلی بیش از حد روش تکیه کرده بودن تو روند گیمپلی . مراحل فرعی هم برای باز کردن اپگرید ها حتما باید انجام میدادیم ولی به شدت تکراری و خسته کننده بودن .در نهایت وقتی به پایان بازی رسیدم و bossfight نهایی بازی با چنتا QTE تموم شدش برای خودم افسوس خوردم وقتم رو اینقدر پای این بازی حروم کردم.

6.10

Forza Horizon 2 - Storm Island

10 / 9.5

2 Forza Horizon

10 / 9.25

Sunset Overdrive

10 / 9

Halo: The Master Chief Collection

ارزش : 10 / 10
نمره : 10 / 9

Child of Light

10 / 8.5

Shadow of Mordor

10 / 7

Far Cry 4

10 / 6.5

Tales From the Borderlands - E 1

10 / 3

The Wolf Among Us - Episode 1 - 9.0/10
The Wolf Among Us - Episode 2 - 7.5/10
The Wolf Among Us - Episode 3 - 8.5/10
The Wolf Among Us - Episode 4 - 8.0/10
The Wolf Among Us - Episode 5 - 9.5/10

یکی از بهترین بازی هایی هست که Telltale تا حالا ساخته، داستان عالی، شخصیت های فوق العاده، طراحی های کم نظیر، گیم پلی جذاب و کلا همه چیزهای بازی ردیف بود :دی اپیزودهای فرد خیلی خوب بودن و اپیزود آخر هم که شاهکار بود و یه پایان خیلی خفن واسه بازی بود. هر کسی بازی رو انجام بده حتی اگه از خود بازی خوشش نیاد ولی عاشق طراحی هاش میشه، اصلا قابل توصیف نیست این قضیه. در کل اونایی که بازی های Telltale رو دنبال میکنن و اینو بازی نکردن حتما باید برن سراغش.

Forza Horizon 2
9.5 / 10

Shadow of Mordor
7.5 / 10

9 / 10

D4: Dark Dreams Don't Die
7.5 / 10

Ryse: Son of Rome
6.5 / 10

Killer Insect season 2
9 / 10

Kinect Sports Rivals
7 / 10

Dragon Age: Inquisition
بعد از اون فاجعه DA2 یه بازگشت باشکوه واسه سری هست، همه چیز بازی عالیه و تا ساعت ها گیمر رو سرگرم میکنه. داستان و روایتش خیلی خوبه، سیستم مبارزاتش هم عالیه و طراحی محیط ها و مراحل هم کم نقصه. به نظرم تنها مشکل بازی اینه که از نظر المان های نقش آفرینی در حد Origins نیست ولی در کل بازم از همین نظر یه عنوان کامل و خیلی خوب به حساب میاد. شخصیت ها رو هم دوست داشتم و یه سری شخصیت های قدیمی هم تو این بازی وجود داشتن که لیست شخصیت ها رو کامل میکرد. در کل بازی نقص خاصی نداره و الان میفهمم که اون همه جایزه ای که گرفته واقعا حقش هست. 10/10

Halo master chief collection

خب میخوام امتیاز هارو جدا جدا بدم چون هنوز هیلو 3 و هیلو 4 رو بازی نکردم :d

HALO:Combat evolved :9

بازی همون ریمستر برای 360 هست ولی با تغییرات جزئی ...با اینکه گرافیکش یخورده میزنه تو ذوق ولی گیمپلی و داستان بازی هنوز از خیلی از شوتر های امروزی بهتره

Halo 2:10

گیمپلی و گرافیک بازسازی شده ی بی نظیر و داستان و صحنه های CGI فوق العاده شما رو تا اخر همراهی میکنن ... مولتی بازی خیلی عالیه مشکل خاصی هم تا الان با مولتی نداشتم

Sunset overdrive = 9
اول از همه بگم که اگر Xbox One دارید واجبه این بازی رو انجام بدین حتماً:d سانست به تصویر کشید یه آخروآلزمان شاد و شنگوله به نظرم، بیس کلی داستان زامبی محوره که یه روند نرمال و خوب رو داره با شخصیت های مختلفی ملاقات میکنیم و باید برای گروه های مختلف یه سری میشن خاص رو انجام بدیم که بیس مراحل رو هم تشکیل میده. ماموریتای بخش اصلی همونطور که گفته شد مربوط به انجام یه سری میشن برای گروه و افرادی خاص برای پیشبرد اهدافتونه با رنگ زردم مشخص شده. البته بعضی میشن های برای تنوع باس ها یا مینی باس هایی رو دارن که هم باید استراتژی خاصی رو برای از بین بردنشون به کار ببرین و هم جریان بازی رو سختتر میکنن براتون. روند کلی داستانم حماسی نیست اصلاً و یه روند فان رو دنبال میکنه که خیلی لذت بخشه مخصوصاً دیالوگای خیلی فانش که گاهی باعث میشه استوپ کنید و بخندین فقط. حتی سعی شده برخی از اتفاقای تلخ بازی هم به شکل فان نمایش داده بشه که جذابیت خاص خودشو داره. در هر صورت فکر میکنم یه داستان خوب و نرمال رو Insomniac برای یه عنوان OW که محوریته اصلیش گیم پلی هست ایجاد کرده. ولی خوب میتونست بهترم باشه، پایان بازی هم مبهم بود یکم و این حس و تلقین کرد که حتماً شماره دویی در کار هست. خط داستانی بازی هم به نظرم خیلی کم بود انتظار داشتم دیرتر تموم شه:(

از همون اول قابلیت شخصی سازی کاراکترتون رو دارید که با اسم Player شناخته میشه (کاراکترتون رو میگم :ی)، دو جنس زن و مرد برای بازی و برای هر جنسیت دو سایز مختلف در نظر گرفته شده با قابلیت های کاستومایز صورت به صورت کلی و شخصی سازی لباس هاتون و چند مدل خالکوبی که به نظرم تنوع قابل قبولی دارن. غیر از اون این شخصی سازی حتی وسط بازی هم باز هستش و حتی میتونید کاراکترتون رو عوض کنید و یه سری فروشگاه ها هم هست که میتونید ازشون موارد جدیدی رو با استفاده از امتیازهاتون خریداری بکنید. خوب گفتیم بازی زامبی محور هست و یه سری نوشیدنی به خورد ملت دادن که وحشی شدن این مورد و مورد بعد OW بودن بازی هر آدمی رو به کشت و کشتار و خوشنت ترغیب میکنه (:d) ولی وقتی میسره این مورد که سلاح داشته باشید. تنوع سلاح تو بازی عالیه بی اغراق یه سلاح مگنومه یکی دیگه شاتگان مانند یکی عروسکای بمبی پرت میکنه یکی بمبایه خوشه ای و... انقدر لیست انتخابتون بالائه که حتی شاید همه ی اسلحه ها رو نرسید امتحان بکنید. غیر از اون یه سری AMP در نظر گرفته شده که با پر شدن نوار Style Meter میتونید ازشون استفاده کنید. اینا یه سری قابلیتا میدن مثلاً موقع Melee کردن میتونید گردباد ایجاد کنید یا آتیش پرت کنید. به صورت همزمان میتونید 5 تا AMP رو داشته باشید که قابلیت های جالبی رو به همراه داره. غیر از اون گیم پلی بازی برروی انجام حرکات پارکور و Grind کردن روی سیم ها و لبه ها هست که باعث میشه یه لحظه هم از جنب و جوش نایستید و همش در حال فعالیت و بالا پایین پریدن باشید:d از میشن ها Night Defenseـها هستش که برای من یکی از بهترین میشن ها به حساب میومد تنها مراحلی هستن که تو شب اتفاق میفتن شما باید با استفاده از یه سری تله و قدرت جنگ خودتون از رسیدن زامبی ها به خمره های ساخت AMPـها طی یه مدت زمان معین جلوگیری بکنید. غیر از اون یه سری ساید میشن هست که من 60 -70 درصدشون رو رفتم و واقعاً به اندازه ی مراحل اصلی جذاب بودن و بعضاً بهترم میشدن که نشون میده بعد از پایان خط داستانی کارتون با بازی تموم نمیشه و راحت تا 30 ساعت یا بیشتر سرگرمید. Challangeـها هم هستن که من زیاد نرفتم ولی برای ثبت رکورد خوراکه قشنگ، مثل این که یه سری مشکلم مثل فریز شدن کنسول داشته این بخش ولی من با انجام یکی دوتا از این مراحل مشکلی نداشتم. بیشترم مربوط به کشتن دشمنا تو یه مدت خاص و... میشن. بخش چند نفره هم که به Chaos Mode معروف هست رو نتونستم تجربه کنم و نظری ندارم. لپ کلام این که بهترین بخش بازی گیم پلیشه چیزی کم نداره واقعاً و خودش باعث برجسته شدنه بخشای دیگه میشه خیلی راضیم در کل، تمش هم خیلی شبیه I: SS هست که باعث خرسندی بنده شد چون نهایت لذت رو از اون بازی هم برده بودم:d.

و اما گرافیک بازی که خوب گرافیک واقع گرایانه نداره یه گرافیک هنری خیلی قشنگ با رنگای شاد و گرم داره که البته با جزییات کار شدن. افکت های انفجار و خون خیلی عالیه و تکسچرهای محیطی هم کیفیت خیلی خوبی دارن به نظرم اما بحث اصلی فریم ریت هست اینجا بازی به صورت پیشفرض 30 فرم معرفی شده و همینطورم هست تو شلوغ ترین محیط ها کوچکترین افت فریمی حس نمیشه و واقعاً تو این مورد عالی کار کردن. بعضی جاها سطح افکت های انفجار و تعداد دشمنا به حدی زیاد میشه که آدم پلو خودش میگه دیگه اینجا باید یه مشکلی رخ بده ولی اصلاً همچین چیزی نمیشه و دهن مبارک باز میمونه. یکی از مشکلات بزرگ تخریب پذیری کم و نبود چرخه شب و روز یا چرخه ی آب و هوا تو بازی هست. بخش صداگذاری بازی واقعاً عالی هست از صداگذاری اسلحه ها یا صداهای محیط که بگذریم صداپیشگی کاراکتر اصلی (مونث مد نظر هست:d) جای تقدیر داره واقعاً در بالاترین سطح خودش قرار داره. موسیقی بازی هم که احتباجی به گفتن نداره عالیه آقا عالی کاملاً با جوهای مختلف بازی همخونی داره و آدرنالین خونتون رو میچسبونه به سقف و باعث میشه وقت خالیتون رو به جذاب ترین شکل ممکن سپری کنید. در هر صورت بزرگترین نواقصش یکی دوتا باگ و نبود چرخه شب و روز و آب و هوا و داستان بازی و تخریب پذیری کم بود و موارد دیگه خوب و عالی کار شده بودن:d.

Forza Horizon 2 = 9.5
گرافیک فوق العاده، چرخه ی شب و روز و آب و هوا، OW بودن بازی، افکت های مختلف، Showcaseـها و صد البته تعداد زیادی ماشین و مسابقه باعث پدید اومدن یه بازی عالی شده فقط یه سری باگه ریز یا Drivatar در بعضی از مسابقات یکم باعث کم شدن نمره شده.

Forza Motorsport 5 = 9
واقعاً تنها ایراد فاحش بازی به نظرم کم بودن ماشین ها و پیست ها تو زمان لانچ (که رفع شدن با آپدیت ها مختلف) و نبود چرخه ی شب و روز و آب و هوا هستش وگرنه بقیه چیزا کاملاً نسل هشتمی و عالی کار شدن و با یه شبیه ساز کامل طرفیم و از همه مهمتر سیستم دمیج بازی.

Dragon Age : Inquisition
9.5

واقعا تجربه ی بی نظیری بود برام و اگه بخوام توصیف کنم این بازی رو میتونم بگم بدون شک بهترین بازی سال 2014 با اختلاف فراوان با بازی های دیگه .
یکی از بهترین , کامل ترین و کم نقص ترین RPG های عمرم . تجربه ی ناب با دستپخت خاص BioWare :bighug: فوق العاده بود بازی عالی بود از هر نظر ...
چیزی که بعد از اتمام بازی به ذهن هر فن BioWare خطور میکنه ادامه ی Mass Effect هست با این شرایط Dragon Age بسیار بسیار باید به ادامه ی مس افکت امیدوار بود !
بازی انقدر گیرا و درگیر کننده هست که بارها تا پاسی از صبح:d منو پای خودش نشوند ...

نکات مثبت : اولین چیزی که گیمر رو غرق میکنه تو خودش گرافیک بازی با اون اتمسفر بینظیرش هست .
محیط ها به بهترین شکل ممکن طراحی شدن چه از لحاظ هنری و چه از لحاظ تکنیکی بازی کاملا نسل بعدی است .
تنوع لوکیشن ها تو این بازی بیداد میکنه ! همه جور محیطی داره بازی با انواع و اقسام شرایط جوی ... طراحی این لوکیشن ها واقعا متنوع و شاهکار هست . واقعا یه کلاس ذرس هست این طراحی لوکیشن ها طوری که لوکیشن مراحل پایانی بازی یه جایی هست واقعا شبیه به بهشت :-o
داستان , روایت داستانی , دیالوگ های رد و بدل شده بین شخصیت ها فوق العادست , با اختلاف زیاد بازی بهترین داستان امسال رو داشت .
موسیقی و صداگذاری بازی و شخصیت ها هم کاملا با جو بازی سازگار و حماسی است . آهنگ اصلیه بازی هم توی اواسط بازی و اون سکانس معروف موهای تن تون رو سیخ میکنه !!!
گیم پلی و مبارزات بازی اصلا جای بحثی رو نمیزاره ! انقدر بالانس و با کیفیت هست که ساعت ها میتونه شما رو درگیر کنه بدون اینکه ذره ای احساس خستگی بکنید .
سیستم کرفت و کاستومایز و اسکیل بازی خیلی بالانس و در کل راضی کننده بود .
بازی فوق العاده اعتیاد آور و وسیع هست طوری که برای کامل کردن تک تک جزییات بازی بیش از 200 ساعت باید سرگرم بازی باشید.
وسیع ترین RPG که تا به حال به چشم دیدم !
باس فایت ها و مبارزه با Giant و Dragon توی بازی فوق العاده عالی ساخته شده .
واقعا دیگه نمیدونم از کجای بازی بگم هر جاشو نگاه کنید نکته ی مثبت می بینید !
توی بازی افت فریم هم ندیدم اصلا !

نکات منفی :
خیلی نکات منفی بازی کمه و یکی از پولیش شده ترین RPG هاست اما یه باگ هست که خیلی ها دارن تو تجربه ی بازی ولی میگم کم پیش میاد و زیاد نمیشه نکته ی منفی در نظر گرفت
توی برخی از دیالوگ ها اون قسمت مربوط به دیالوگ اون پایین رو صفحه نمیاد تا بتونید انتخاب کنید و من شخصا تو کل بازی دو بار یا سه بار برام پیش اومد که مجبور شدم سیو کنم از بازی بیام بیرون دوباره برگردم .
و یه نکته ی منفی دیگه که البته شاید از نظر خیلی ها مثبت باشه اما من شخصا فکر میکنم یکم باید بیشتر تو این زمینه کار میشد , با توجه به Open World شدن بازی نسبت به نسخه های قبلی برای پیدا کردن مناطق مختلف بازی زیادی حس Adventure به آدم دست میده ! یعنی نمیگم بد شده , خوبه ولی بعضی لوکیشن های بازی رو پیر میشین تا پیداشون کنید .
البته من واقعا ترجیح میدم Open World بودن بازی رو اما میشد لوکیشن های بعضی قسمت هارو یکم قابل دسترس تر درست میکردن و انقدر به چالش کشیده نمیشدیم :d

نمای جدیدی از بهترین RPG های عمرم :x به ترتیب از بالا به پایین
Mass Effect
The Witcher
Dragon Age
The Elder Scrolls
Fallout
Diablo
Dark Souls

250px-Halo_Collection.jpg

خب بالاخره بعد از یک هفته طاقت فرسا و صد البته فوق العاده و غیر قابل تکرار Halo کالکشن رو به اتمام رسوندم و باید بگم جز تجربه هایی بود که تو عمرم تا حالا نمونه های خیلی کمی داشته :دی با همین کالکشن سری بازی Halo به 10 سری بازی مورد علاقه زندگیم اضافه شد و واقعا جاش رو تو ذهنم برای همیشه موندگار کرد. این سری بازی دقیقا تمام چیز هایی که من چندین سال اخیر رو دنبالشون بودم بهم ارائه کرد، داستانی فوق العاده قوی و از طرفی حماسی، گیم پلی فوق العاده یونیک و بی نظیر و امضا که به هیچ وجه باج به بازیکن نمیده و مرد و مردونه یه رقابت فوق العاده چالش برانگیز رو ارائه میده و در آخر هم موسیقی هایی که خیلی خیلی خیلی کم نمونه اش در این صنعت پیدا میشه و به سختی میتونید مثالی براش بزنید. از همینجا دست 343 رو بخاطر این کالکشن بی نظیر و بی نمونه در صنعت بازی میفشارم و میدونم کم نیستند افرادی که بخاطر همین کالکشن طرفدار سرسخت Halo شدن و به جمع فن بیس عظیم سری Halo اضافه شدن که نهایت بازم سودش برای خود 343 هست. بصورت کلی به تک تک قسمت ها نمره های جداگانه میدم ولی کاشکی کلا کمپین این کالکشن جوری بود که مجبورت میکرد بصورت کامل پشت سرهم بازی رو تحت عنوان Master Chief کمپین ادامه بدیم تا یه تجربه یکسدت داشته باشیم:دی.

HaloCEA_boxart.png

Halo: Combat Evolved

9.75/10

250px-Halo2-cover.png

Halo 2

10/10

250px-Halo_3_final_boxshot.JPG

Halo 3

9.25/10

Halo_4_box_artwork.png

Halo 4

9.5/10

در نهایت هم اینکه با تشکر از سپهر عزیز (655) :دی و :

9.75/10

Grand Theft Auto V
با اینکه بازی رو قبلا روی X360 رفته بودم ولی بازم انجام دادنش لذت بخش بود و نزدیک 40 ساعت منو مشغول به خودش کرد. اضافه شدن نمای اول شخص هم انصافا رو تجربه مبارزات تاثیر خیلی مثبتی گذاشته و انگار داریم یه بازی جدید انجام میدیم. به نظرم به جز مشکلاتی که کلیت داستان داشت دیگه تمام چیزهای بازی Perfect هست، پیشرفت گرافیکی نسبت به نسخه نسل قبل هم کاملا مشهوده و یه سری از بخش های بازی به راحتی بهترین چیزی بود که تا حالا تو یه بازی Open World دیدم. 10/10

Grand Theft Auto V
با اینکه بازی رو قبلا روی X360 رفته بودم ولی بازم انجام دادنش لذت بخش بود و نزدیک 40 ساعت منو مشغول به خودش کرد. اضافه شدن نمای اول شخص هم انصافا رو تجربه مبارزات تاثیر خیلی مثبتی گذاشته و انگار داریم یه بازی جدید انجام میدیم. به نظرم به جز مشکلاتی که کلیت داستان داشت دیگه تمام چیزهای بازی Perfect هست، پیشرفت گرافیکی نسبت به نسخه نسل قبل هم کاملا مشهوده و یه سری از بخش های بازی به راحتی بهترین چیزی بود که تا حالا تو یه بازی Open World دیدم. 10/10
محمد جان انلاین جی‌تی‌ای بازی میکنی‌ ؟ crew کجا هستی‌ ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or