امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Tales from the Borderlands Episode 1
فوق العاده بود، اصلا انتظار نداشتم اینقدر بازی خوش ساختی باشه. داستان و روایت عالی، شخصیت های دوست داشتنی، گیم پلی منحصر به فرد، همگی در کنار هم یه تجربه لذت بخش رو رقم زدن. حتی مدت زمان بازی هم کاملا قابل قبول بود. در کل هر کسی به بازی های Telltale علاقه داره باید اینو تجربه کنه. 9.5/10

Assassins Creed Unity
8.5

نكات مثبت :
گرافيك بسيار خوب و نسل هشتمى ، نورپردازى واقع گرايانه ، طراحى داخلى ساختمان ها و كاخ ها ، داستان نسبتا خوب ، طراحى فوق العاده ى پاريس در حال انقلاب ، جمعيت زياد داخل شهر ، شخصيت پردازى نسبتا خوب Arno ، درجه ى سختى بازى ، انيميشن هاى شخصيت اصلى ، آزادى عمل طورى كه خيلى از ساختمان ها قابل ورود هستند ، نقشه ى بزرگ

نكات منفى :
روند تكرارى ماموريت ها اصلى ( تقريبا اكثريت مراحل طراحى مشابه دارن و بايد يه كار انجام بدين ولى فقط تو محيط هاى مختلف ) ، افت فريم ( البته خيلى كم پيش مياد بعد از آپديت 6 گيگى ) ، موسيقى بازى ( درسته با حال و هواى بازى همخوانى داره اما اون موزيك هاى حماسى نسخه هاى اول و دوم اصلا تكرار نشده ) ، شخصى سازى با توجه به قويتر شدن هوش مصنوعى بايد بهتر از اين باشه

در كل فوق العاده بود تجربه ى بازى ، بسى لذت برديم و گرافيك بازى شگفت زده ميكنه گيمر رو ، تجربه ى بازى پيشنهاد ميشه و اينكه بعد از شماره ى اول و دوم براى من بهترين اساسين بود .

Dead Rising 3
8/10

بازی در چند ساعت ابتدایی مخصوصا برای کسانی که مثل من اولین نسخه اس که تجربه میکنن بسیار لذت بخش پیش میره، زامبی کشی ها به روش های مختلف ، ترکیب سلاح ها یا وسایل نقلیه ، محیط open world ، لول اپ شدن و ارتقاهای کار امد و بسیار متنوع بخش های مختلف و جستجو برای پیدا کردن blue print های مختلف، و جمع کردن collectable ها، ولی با توجه به کوتاه بودن نسبی بخش داستانی و side mission های نسبتا کم که در حین مراحل فقط با تلفن داداه میشه که البته بعضی هاش مثل مبارزه با پیرمرد رزمی کار جالبه و بعضی هم محدود به جمع کردن چند چیزه، یا رکورد هایی که بعضا نو گوشه کنار شهر دیده میشه که باید مثلا تعدادی زامبی از طریق اتش زدن یا با وسیله کمبو شده در تایمی بکشید تا مقداری pp بدست بیارید، یا نجات افرادی از دست زامبی که کاملا روندش تکراریه، بازم کافی نیست ، با پیشروی بیشتر و لول اپ کردن، احساس خستگی میکنید و بیشتر انگیره برای همون جمع کردن موارد اضافی و لول اپ کردن هست، در حقیقت با توجه به دنیای نسبتا بزرگ بازی کار خاصی در بازی نیست با جلو رفتن جز زامبی کشی، حتی یکجاهایی با جمع کردن blue print اخساس میشه به سمت یکسان شدن میره ترکیب ها ، ولی مثلا بجای یک چیز مثلا نیتروژن تو دستور العمل قرار میگیره و با توحه به قرار گرفتن سلاح های کمبو شده در خانه و همچنین وسایل کمبو شده در پارکینگ بازی بیش از پیش ساذه تر میشه ، ولی ابتکار سازنده اینجا یکجور محدودیت ایجاد کردن برای برداشتن سلاح یا ماشین های کمبو شده اماده است، که خوبه. در یخش گرافیکی با ی بازی نسل هشتمی روبرو نیستیم ولی از لحاظ تعداد زامبی و فریم و. انفجار و ..مشکلی دیده نمیشه
به نظرم میتونستن کارهای بیشتری انجام بدن در بازی، در کل این بازی توصیه میشه تجربه اش.

Ryse: Son of Rome
بعد از تموم کردن بازی اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که منتقدها یه مقدار ناعادلانه با این بازی برخورد کردن :دی درسته بازی مشکل داره و مکانیزم گیم پلی خیلی ساده هست ولی خب اینقدر هم داغون نیست که نشه بازی کرد. سیستم مبارزات ساده هست و متاسفانه تا آخر بازی هیچ تغییری نمیکنه، ولی خب مبارزات بازی نسبتا جذاب هستن و Finisher های خیلی خفنی که توی بازی وجود داره جذابیتش رو بیشتر میکنه. مشکل اصلی بازی یکنواخت شدن اون هست، یعنی روند همه مراحل عین هم هستن، یه کات سین می بینیم، یه سری دشمن رو می کشیم، یه مقدار میریم جلو، یه سری دشمن رو می کشیم، باز به همین ترتیب تا آخر مرحله جلو میریم. از اون بدتر اینکه همه مراحل هم عین هم هستن و هیچ مرحله متنوع یا متفاوتی تو بازی وجود نداره. نمی دونم Crytek چی پیش خودش فکر کرده که نیومده یه سری مراحل متنوع تو بازی بزاره چون اگه همچین مراحلی وجود داشت، با همین مکانیزم گیم پلی یه بازی خیلی بهتر رو شاهد بودیم. گرافیک بازی شاهکاره و کوچکترین نقصی نداره، با اینکه 1 سال از عرضه ـش گذشته ولی هنوز هم جز بهترین گرافیک های نسل هست (حداقل روی X1 که به نظرم هنوز بهترینه)، واسه پی بردن به کیفیت گرافیک بازی فقط باید خودتون بازی رو انجام بدید و عکس و ویدئو حق مطلب رو به خوبی ادا نمیکنه :دی داستان بازی بد نیست و قابل قبوله، البته بهتر از این هم می تونست بشه ولی بازم جذابیت داره. در کل به نظرم عنوان خوبی هست و ارزش بازی کردن داره. 8.0/10

آخرین ویرایش:
Far Cry 4
8.5

مثبت : شوتينگ فوق العاده ، گرافيك چشم نواز هم از لحاظ هنرى و هم تكنيكى ، صداگذارى شخصيت ها ، موسيقى مناسب با جو بازى ، شخصى سازى اسلحه ها و مهارت ها فوق العاده كامل هستند ، منطقه ى بزرگ و دوست داشتنى Kyrat , حيات وحش كامل و زنده ( حيوانات وحشى به حيوانات اهلى كه زورشون برسه حمله ميكنن ، مثلا در جايى شايد شاهد فرار آهو از دست گرگ يا ببر باشين :d ) ، فيل سوارى ، شبيه سازى خيلى خوب حيوانات ، انواع و اقسام وسايل نقليه كه همشون هم خيلى خوب ميشه باهاشون كار كرد .

منفى : انميشن ( اين قسمت بازى كلا از نسل قبل به بازى منتقل شده ) چه از لحاظ صورت ها و چه از لحاظ حركات بدن شخصيت ها ، افت فريم ( خيلى كم پيش مياد ولى بازم نبايد ميبود ) ، شخصيت پردازى شخصيت هاى بازى خيلى مضحكه ، شخصيت هاى فان و مسخره اى داره كه به نظرم با اتمسفر بازى همخونى نداره ، داستان از شخصيت پردازى هم بدتره ، هوش مصنوعى يكنواخت بازيهاى يوبى سافت

در كل اينكه بهترين نسخه ى فاركراى بود براي من و باز هم ميگم اين بازى مثل همه ى بازيهاى يوبى سافت از نظر من درگير سندروم گيم پلى هست كه تو تاپيك خود بازى هم گفتم . اگر همين بازى رو يوبى سافت نساخته بود به نظر من پتانسيل خيلى بيشترى داشت !
در آخر هم تجربه ى بازى لذت بخش بود و به دوستان توصيه ميشه ، 100% هم ارزش خريد داره . ;)

Far Cry 4
خیلی خوب بود، درسته بازی زیاد شبیه نسخه قبلی هست ولی بازم تجربه لذت بخشی رو به مخاطب ارائه میکنه. فقط داستانش مشکل داره و البته شخصیت های رو اعصابی داره که کات سین های بازی رو به شکنجه تبدیل میکنن! بقیه بخش های بازی عالی هست و ساعت ها آدم رو سرگرم میکنه. 8.5/10

Dark Dreams Don't Die
یکی از عجیب ترین بازی هایی که تو این چند سال بازی کردم، تا خودتون بازی نکنید متوجه نیستید با چی طرف هستید. داستان خیلی عالی بود، شخصیت ها هم جالب هستن. گیم پلی هم تلفیقی از Heavy Rain و TWD هست با یه سری چیزهایی که تازه به این مدل بازی ها اضافه شده :دی در کل تجربه جالبی هست و چون مجانی هست توصیه میشه همه بازی کنن. 8.5/10

The Wolf Among Us - Episode 1
قبلا اپیزود اول این بازی رو با PC رفته بودم ولی بازم برام جذاب بود. داستان و شخصیت ها که فوق العاده هستن، شیوه پیشرفت بازی هم خیلی عالیه. دیگه Telltale بازها میدونن وظیفه ـشون در قبال این عنوان چیه! 9.0/10

The Wolf Among Us - Episode 2
روایت داستان به خوبی قسمت اول نبود، حتی روند گیم پلی هم نسبتا خسته کننده بود ولی خب خیلی هم بد نبود. 7.5/10

Alien : Isolation
8.5/10

مثبت : اتمسفر فوق العاد سنگين و دل حوره آور ، تاريكى ، گيم پلى خيلى خوب و متنوع هم از لحاظ سيستم مخفى كارى ، هك و آيتم ها و سلاح ها ، سيستم خيلى خوب كرافت ، نورپردازى بازى ( منتظر باشين تا نورپردازى بازى شگفت زدتون كنه ) فوق العاده عالى كار شده و پر از افكت هاى ريز و درشت هست ، نبود Auto Save و چك پوينت براى اين ژانر ، جلوه هاى بصرى بازى ، صداگذارى ، داستان نسبتا خوب ، Alien

منفى : موسيقى بازى خوبه اما به دليل جوى كه داره بازى خيلى ساكت هست و خيلى جاها از موسيقى خبرى نيست ولى به نظرم اگه ميتونستن يه جورى با جو بازى هماهنگ ميكردن ميتونست بيشتر از اين ها اذيت كنه گيم پلى ، افت فريم ( كم پيش مياد ولى اگه پيش بياد چند ثانيه بد اذيت ميكنه ) ، Ending
:| ( تا همين لحضات آخر بازى ميخواستم 9 بدم اما به نظر من اندينگ بازى در حد و اندازه هاش نبود ) يعنى كاملا روند بازى انتظاراتم رو از اندينگ بالا برده بود اما هم از لحاظ گيم پلى و هم داستان ، پايان بازى رو كم كارى كردن به نظرم ، هر چند خوبه اما انتظارم بيشتر بود .

در كل يكى از بهترين بازيهاى امسال بود برام و 100% هم ارزش خريد داره .
يه بازى با اتمسفر و گيم پلى فوق العاده كلاسيك و خوش ساخت :bighug:

Cod AW : 8/10
اول از همه بگم cod هرچیش بد باشه ولی بازم سینگل ـش همیشه حال میده:d.باز هم با همون سیستم همیشگی همراهیم که این دفعه چاشنی آینده بهش اضافه شده که به خاطر همین یه سری جنگولک بازی هم در بازی شاهدیم:d
گیم پلی بازی فکر نکنم نیاز به تعریف خاصی داشته باشه چون بارها قبلا تجربه ـش کردیم.در حین بازی من کاملا حس میکردم که بیشتر مراحل رو انگار قبلا بازی کردم و برام همشون آشناست:d.
داستان بازی هم واقعا خود کلمه ی کلیشه بود.داستان فوق العاده داغون و قابل حدس که اصلا تا ثانیه ی آخر بازی لحظه ای منو جذب نکرد.از داستان که بگذریم موسیقی این سری همیشه حماسی بوده ولی این دفعه توی این مورد هم داغون بود و از این بخش بی توجه رد شده بودن.
من شخصا با مولتی پلیر cod هیچوقت ارتباط برقرار نکردم و این دفعه هم مثل دفعات قبل خیلی خسته کننده برام بود.مخصوصا اگر Tf باز باشید بعید میدونم از مولتی ـش لذت ببرید.(البته کاملا سلیقه ـیه همونطور که اول کار گفتم)
در آخر اصلا به امید یک MW 2 دیگه به سراغ بازی ندارید چون با اون شاهکار خیلی فاصله داره.ولی تجربه ی بازی بازهم لذت بخش ـه و اگر طرفدار این سری هستید سینگل ـش رو از دست ندین.
از اکتیوژن هم خواهشمندم بیخیال جنگ های آینده بشه و یه سری به جنگ جهانی بزنه:|

• Like
Reactions: Inanc
Call of Duty Advance Warfare : 8.5/10

جای تعجب داره که چرا این COD مثل قبلی ها بهم نچسبید! 8-| وگرنه +90 میشد :دی
به امید یه ریمستر از MW2:crying:

آخرین ویرایش:
Farcay 4
:d خیلی مسخره بود :d معنی کلمه meh رو در پایان بازی کاملا درک کردم :d
البته منکر گرافیک عالی و گیم پلی خوبش نمیشم اصلا. ولی من به شخصه داستان برام تو بازی اهمیت داره. اگه داستان خاصی نمی تونن ارایه بدن حداقل روند بازی رو تکراری نکنن :d

Titanfall
9/10
همه چی بازی در سطح بالایی قرار داره.مپا اکثرا جذابن و چندین ساعت میتونه سرگرم کنه.گیم پلی کامل با اینکه همه چی سریع.سروراشم که خارق العاده است.صدا گذاری هم خیلی خوب.من خودم با تخیلی یا آینده نگری زیاد حال نمیکنم اما این این خیلی خوب بود و سرگرمم کرد درکل ارزش خرید داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or