امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Assassins Creed Unity= 8.5
اول این که به عنوان یه AC باز دارم نمره میدم:d خیلی خوب بود بازی سرگرم کننده و خوب:x اول از همه گرافیک بازی که واقعاً نسل هشتیه و عالی طراحی پاریس فوق العادس مخصوصاً طراحی مکانای بسته که به بهترین شکل انجام شده. غیر از اون اتمسفر بازی و افکتای مختلف واقعاً خوب پیاده شده البته غیر از آب موقع شنا که به نظرم یکم تو ذوق میزد:d عمده ترین مشکل بازی فریم ریت و باگ هاش هست. فریم ریت بازی بدون آپدیت چیزی نیست که غیر قابل تحمل باشه ولی تو بعضی صحنه ها واقعاً اذیت میکرد یکی از فوق العاده ترین چیزاش رندر کردن انبوهی هوش مصنوعی و جمعیت تو لوکیشن بود که خیلی جذاب بود و همون چیزی بود که دیده بودیم. با این حال عمده مشکل و مهمترین مشکل بازی رو من باگ های رو اعصابش میدونم تا فریم ریت. گیم پلی بازی هم که مثل همیشه برای من عالی بود انیمیشن های قوی و متنوعی برای کاراکتر انتخاب شده بود قابلیت کاستومایز کاراکتر هم خیلی خوب بود به همراه درخت مهارتش فقط دوست داشتم آپگیرید سلاح و لباسا یکم باحالتر میشد یعنی قابلیت کاستوم داشت قشنگ و این حرفا:d مراحل بازی هم مشکل خاصی نداشت شاید یکم تکراری میشد ولی با توجه به روند داستانی جذاب بود ساید میشن های مختلفی هم داشت بازی که خوب بود. یکی از ضعفا به نظرم این بود که به رابطه ی کاراکترا مخصوصاً Arno و Elise به خوبی پرداخته نشده بود. موسیقی بازی هم خیلی خوب بود دوست داشتم حماسی تر باشه بعضی جاها ولی در کل اوکی بود. با تمام این تفاسیر بازی هنوز یه AC هست و نمیشه ازش گذشت. هنوز معتقدم هر سال یه AC منتشر بشه بازم جذابه و من ذوق میکنم براش:d.

ori-and-the-blind-forest-xbox-one-00a.jpg

از همون نمایش اولش توی e3 وحشتناک جذب بازی شدم و شدید اخبارش رو چک میکردم که یجورایی مورد انتظارترین بازی برام توی 2014 بود که تاخیر خوردنش باعث شد الان شاهد بازی باشیم.
برای دومین یا سومین بار توی این نسل بود که چند ساعت پشت سرهم بازی میکردم و اصلا احساس خستگی نمیکردم.روند بازی به مرور بهتر میشه تا آخر بازی که به اوج خودش میرسه و تا تموم میشه اصلا حس نمیکنید 17 ساعت توی دنیای بازی غرق بودید(دقت کنید دارم درمورد یک بازی indie صحبت میکنم) و با خودتون میگین چقدر زود تموم شد.
من معمولا حوصله جمع آوری آیتم های بازی یا آپگرید کاراکترم رو ندارم ولی توی ori بیخیال مراحل داستانی میشدم و کل نقشه رو واسه energy cell و life cell زیر و رو میکردم و تا لحظه ای که همه ی لول آپ های ممکن رو انجام دادم آروم نشدم:d
گیم پلی بازی حرفی برای گفتن نمیزاره چون بهترین platformer این نسل رو شاهد هستیم.بازی به مرور بهتون قابلیت های جدیدی میده که همین باعث میشه گیم پلی به هیچ وجه تکراری نشه.دشمن های بازی هوش مصنوعی واقعا خوبی دارن و شما رو توی دردسر میندازن.تنوع دشمن ها هم خوبه.
گرافیک هنری و موسیقی بازی شاهکاره.واقعا کلمه ای برای توصیف ـشون پیدا نمیشه کرد.محیط های بی نظیر بازی با موسیقی فوق العاده شما رو میخکوب خودش میکنه.هر منطقه هم با توجه به تم ـی که داره موسیقی منحصر بفرد خودش رو داره.
از نظر داستانی و روایت داستان هم بازی سطح بالایی داره و من شدیدا شیوه ی روایت داستان ـش رو دوست داشتم.محیط افسرده ی بازی(که بازهم با موسیقی فوق العاده همراهه)شدیدا به جو داستان میخوره.طراحی مراحل داستانی فوق العادست و صد البته خیلی سخت.طریقه ی save بازی هم جالبه و خلاقانه ـست.
مشکلات هم واقعا اینقدر بازی خوبه به چشم نمیاد ولی مشکل افت فریم توی بازی وجود داره که البته اذیت نمیکنه.همچنین کاش بعد از تموم شدن بازی امکان گشت و گذار مجدد توی بازی وجود داشت.
در آخر بعد از dust مدت ها بود منتظر تجربه ی عنوانی اینقدر چشم نواز و به قول معروف هنری بودم که ori دقیقا همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم .همچنین ori یک بازی ساده نمیشه به شمار اورد چون موسیقی بازی اینقدر خوب کار شده که در حین بازی حس میکنید در یک کنسرت موسیقی بی کلام نشسته اید. گاهی اوقات در بازی لازمه دسته رو رها کنید و با گوش دادن به موسیقی در اون منظره ی فوق العاده یکم آرامش پیدا کنید.
​10/10

forza horizon 2
یکی از لذت بخشترین تجربه های ریسینگ این چند وقت اخیرم بود... بازی واقعا لذت بخشه و هر بار که می رم سمتش حداقل ۲-۳ ساعتی درگیرش می شم.... تقریبا نمیشه ایراد خاصی به بازی گرفت جز برخی موارد جزئی گرافیکی و موسیقی های کم و محدود و نه چندان جذاب....!
هندلینگ و کنترل ماشین و تنوعشون حرف نداره و با این دنیای برزگ به معنای واقعی لذت رانندگی رو به همراه داره.
دیگه نیازی به گفتن نیست که طراحی ماشینها و تعداد پلی گونی های به کار رفته و سیستم آپگرید و شخصی سازی ماشین ها در اوج قرار داره.
بخش های مسابقه با قطار و بالن و هواپیما هم جزو فراموش نشدنی ترین بخش هاست
اوج لذت بازی برام وقتیه که بارون بباره و من هم دوربین رو ببرم تو نمای داخل ماشین و از شدت لذت تو افق محو بشم :d
نمره :۹.۵/۱۰

Tales from the Borderlands - Episode 2

با این همه تاخیر که داشت انتظار داشتم در حد اپیزود اول باشه که خب نبود ولی بازم یکی از بهترین اپیزودهایی هست که Telltale ساخته. همون حس طنز قسمت قبل رو اینجا هم داریم که خیلی خوبه، داستان هم داره گسترده تر از اون چیزی میشه که فکرش رو می کردم و تو این اپیزود کلی سوال جدید به وجود اومد امیدوارم اپیزود بعدی اینقدر طول نکشه اومدنش. 8.5/10

Assassin's Creed: Unity

بازی خوبی بود، من اینو با آپدیت شروع کردم و از اون فجایعی که قبلا تو اینترنت ازش دیده بود خبری نبود، نرخ فریم بازی در کل مناسب بود و البته بعضی جاها افت می کرد ولی در کل قابل تحمل بود. باگ هم هنوز وجود داره ولی نه به اون شدتی که قبلا صحبتش بود، در کل حداقلش اینه که قابل بازی بود :دی داستانش جالب بود، فقط یه مقدار عاشقانه و شخصی شده که بازم همین رو خوب روایت کردن. گرافیک بازی انصافا عالیه، محیط ها فوق العاده قشنگه، جمعیت بسیار زیادی تو شهر هست که بعضی جاها فکر کنم بالای 5000 تا NPC تو صحنه وجود داشته باشه، در کل اگه این گرافیک رو بدون مشکلات فنی میتونستن تحویل بدن به راحتی بهترین گرافیک X1 تا الان بود. یکی از مشکلات بازی اینه که کلا تو پاریس هست و از اواسط بازی به بعد انگار همه چیز یکنواخت میشه، یه کم تنوع میدادن به محیط بهتر بود. سیستم مبارزات بازی خیلی خوبه و دیگه مثل سابق نمیشه یه تنه 50 نفر رو کشت و یه سری جاها فقط باید تاکتیکی (!) رفت به استقبال دشمنان. بخش مخفی کاری بهتر از قبل شده و اگه کسی بخواد مخفی کاری بره میتونه از بازی لذت ببره. از اون ماموریت های اعصاب خردکن چند شماره آخر دیگه خبری نیست و با اینکه اکثر ماموریت ها تو ساختمون ها یا محیط های شهری اتفاق می افته ولی تنوع خوبی دارن و خسته کننده نیستن. یه سری ماموریت خیلی خفن هم داره که اسپویل نمی کنم ولی واقعا جالب بودن. بخش خرید اسلحه و ارتقا و این چیزها هم خیلی خوب پیاده شده و از یکنواختی مبارزات جلوگیری میکنه، فقط یه سری آیتم های خفن رو فقط میشه با پول واقعی خرید که اصلا خوب نیست. در کل من چون از اول با آپدیت بازی کردم نمی دونم دقیقا قبلش بازی چطور بوده ولی اینی که الان با پچ دست ملت دادن بازی خوبی هست و قطعا ارزش بازی کردن داره. 8.0/10

آخرین ویرایش:
Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

8/10
کلا یک مشکلی که این بازی داشت اینه که من نفهمیدم دقیقا ربطش به F&F چیه :-??
F&F به صحنه های اکشن خالی بندی معروفه که همچین چیزی من توی این بازی ندیدم

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

به عنوان یه بازی مجانی خوب بود، هر چند تغییر خاصی نسبت به بازی اصلی نداره و محیط هم خیلی کوچکتره و کلا محدودتر از FH2 هست. البته تنوع مسابقات بد نبود و در کل واسه 4-3 ساعت سرگرم شدن خوب هست. اچیومنت هم خیلی راحت میده و به سادگی میشه 1000 تاییش کرد. 7.5/10

Dying Light

به صورت کلی فراتر از حد انتظارم بود :دی فکر می کردم از اون بازی هاست که عمدتا رو همکاری چند نفره تمرکز داره و بعد از یه مدت خسته کننده میشه ولی اشتباه می کردم. بخش تک نفره واقعا عالی طراحی شده و تا انتها میتونه سرگرم کننده باشه. سیستم ارتقا شخصیت و ساخت اسلحه هم خیلی خوبه و افزایش تدریجی قدرت های شخصیت اصلی، بازی رو تا انتها جذاب نگه میداره. مبارزات بازی عالی هستن و تنوع بالای دشمنان هم به جذابیت بیشترش کمک میکنن. داستان هم بد نیست و میشه تحملش کرد :دی یه سری مشکلات داره مثل بخش پارکور که بعضی جاها خوب طراحی نشده و همین طور گرافیک تکنیکی که خیلی چنگی به دل نمیزنه. ولی در کل بازی خیلی خوبی بود و بعضی جاهاش مثل مراحل شب هم انصافا نفس گیر دنبال میشد! 8.0/10

Destiny : 7.5/10
بازی در کل سینگل پلیر نداره!!سینگل خیلی بی سر وته هست!نکته + فقط مولتی و co op بود که به خاطر سرورای بدش نتونستم خوب بازی کنم.اگه نت خوب دارین حتما تستش کنین.

7/10: Assassins Creed Unity
از نظر گرافیکی بازی خیلی خوبه!داستان هم بد نیست!گیم پلی هم همون فرمول قدیمیه!اینم مثله COD دل آدمو میزنه!در کل توصیه نمیشه!

Forza 5 : 8/10
فورزا نیاز به تعریف نداره.بازی در کل از هر نظر عالیه!اون 2 نمره رو هم به خاطر کمبود پیست کم کردم که واقعا تعداد پیستای بازی کمه:|

bitw_6.jpg

sunset overdrive
این بازی تجربه ای خیلی خیلی خیلی فان و سرگرم کننده بود!
هر بار که از پای بازی بلند شدم کاملا راضی و خوشحال بودم از تجربش!
گیم پلی بازی چه در بخش های پلتفرمر و چه بخش اکشن فوق العاده کار شده و ترکیب این ۲ بخش با چاشنی گرافیک چشم نواز و موسیقی های عالی یکی از فانتزی ترین وخاص ترین بازی های عمرتون رو خلق می کنه!
البته اینکه چطور بازی می کنید به خودتون بستگی داره و هر چه از قابلیتهای محیط و سلاح های مناسب بهره بگیرید بیشتر لذت می برید!
پرش های بلند بر روی ماشین ها و سایه بان ها و سر خوردن بر روی میله ها و دویدن بر روی دیوار ها در حالی که مستمرا در حال شلیک هستید و از چپ و راست رو سرتون دشمن آوار میشه واقعا حال آدم رو جا میاره:d
طراحی سلاحها هم مثل کار های قبلی insomniac به قدری زیبا کار شده که بعضی وقت ها می مونید با کدوم سلاح کار کنید!
روند بازی هم هیچ وقت تکراری و کسل کننده نمیشه و همیشه حس پیشروی در بازی وجود داره
تو بخش فنی هم سازنده سربلند بوده!
گرافیک بازی واقعا زیبا کار شده و چه رنگ پردازی و چه نور پردازی و حتی بافتها تحسین برانگیزه!
نکته ی مهم فریم ریت بازی هست که رو ۳۰ قفله و حتی لحظه ای ۱ فریم هم افت نمی کنه!
این همه دشمن و این همه جنب و جوش داخل بازی و حفظ این فریم ایول داره!
فک کنم اگه یوبی سافت این بازی رو می ساخت فریم همیشه زیر ۱۰ بود :d
افکت ها هم عالی کار شده و افکت ترکیدن دشمن ها که گاها به صورت نوشته ی کوتاه در میاد جیگر آدم رو حال میاره مخصوصا وقتی که تعدادشون زیاد باشه :d
داستان بازی هم اصلا برام مهم نبود ولی با این حال در مجموع خوب بود مخصوصا اون طنزی که در کاراکتر ها و داستان بازی وجود داشت ! موسیفی هم رکن مثبت دیگه ی بازی بود که مثل بقیه بخش ها خیلی خوب بهش پرداخت شده بود!
بازی به قدری خوب بود که از حالا منتظر شماره ی بعدی هستم :x
نمره : ۹

FORZA HORIZON 2:
بازی در یک کلام فوق العاده!
از نظر گرافیک که فکر کنم رو XBOX ONE از همه بازی ها سر تره! از لحاظ فنی که زیاد سرم نمیشه اما از نظر ظاهری فوق العاده است.
از نظر گیم پلی بازی ای کاملا متفاوت هست چنان که می توانید در حد یک گاز ترمز چپ راست هم تنظیم کنید هم به صورت کاملا حرفه ای کلاچ دنده و .... رو فعال کنید تا لذت یک رانندگی حرفه ای را بچشید!
از نظر صدا گذاری باز بی نظیر !
از نظر موزیک های RADIO STATIONS واقعا موزیک های فوق العاده شاد و جذابی تو بازی قرار دادن که هوش از سرتون خواهد برد.
و در آخر وقتی سریع ترین ماشین رو خریداری می کنید (BUGATTI) سرعت 410 کیلومتر بر ساعت رو واقعا احساس می کنید!
نمره بنده به این بازی 9.5 هست (تنها و تنها یک ایراد داشت که اگر اون رو هم نداشت بهترین ریسینگ من می شد اون هم نبود COSTUMIZE بدنه به صورت کامل (مثل مال NFS MW CARBON ... ) بود).

خوب یه سری امتیازا مونده بود که با تموم کردن Witcher 3 گفتم همه رو با هم بزارم .

Rayman Legends : 7.5/10
GTA V : 10/10
Forza Horizon 2 Fast & Furious : 8/10
Child Of Light : 8/10
Halo MCC : 9.5/10

و اما : 10/10 The Witcher 3
همین الان بازی رو تموم کردم و واقعا تجربه ی نابی بود , من حقیقتا چند سال بود که منتظر نسخه ی بعدی بودم به شدت . اوایل معرفی کنسول های نسل جدید آنچنان شوقی برای ادامه ی گیمر بودن نداشتم و یه جورایی میخواستم خدافظی کنم با گیم , اما از زمانی که شماره ی سوم برای کنسول های نسل بعد معرفی شد دلیل قانع کننده ای پیدا کردم برای خرید کنسول های نسل جدید ...
خلاصه اینکه شوق و اشتیاقی که برای Witcher دارم برای بازی دیگه ای ندارم :d ( در این حد فن گرالت هستم ) بگذریم ...
لحظه به لحظه ی بازی رو دوست داشتم واقعا . همه چیز عالی بود برام و کلا نکته ی منفی خیلی خیلی کم میتونم بگیرم از بازی .
Graphic : نورپردازی , طراحی هنری , گرافیک تکنیکی همه و همه عالی بودن , تغییرات آب و هوایی هم خیلی خوب بود , نکته ی منفی این قسمت افت فریم بود که خیلی اذیت نکرد در کل
Music : موسیقی , صداگذاری و صدا پیشگی شخصیت ها فوق العاده خوب بود و نقصی نداشت ( صداپیشه ی گرالت معرکه مثل همیشه :x )
Gameplay : کمبت بازی مثل نسخه ی قبلی بود در کل اما با انیمیشن های به روز تر , سیستم لوت , کرفتینگ , لول آپ بازی هم مثل همیشه عالی :bighug: ماموریت های اصلی فوق العاده , تنوع دشمن ها خیلی خوب بود , همچنین تنوع باس فایت ها , بهترین بازی عمرم تو قسمت Side Quests :x یکی از بهترین قسمت های بازی Side Quest های بازی بود ( هم تنوع هم داستان هم کمیت عالی ) حتی بعضی از S Q ها به ماموریت های اصلی بازی گره میخورن . سیستم انتخاب دیالوگ و تاثیر گذاری بازی هم برای من بهترین بود تا الان ...
Story : داستان بازی فوق العاده عمیق بود , من تو کمتر بازی ای داستان به این شدت غنی دیدم , شخصیت پردازی بازی هم به همون شدت عمق داشت .
کارگردانی بازی جای هیچ صحبتی رو واقعا نذاشته برام , سکانس های احساسی بازی نقطه عطف این داستان بود و خیلی هم درگیر کننده !
Map : نقشه ی به این وسعت رو فقط میشه تو ساخته های Rockstar دید , به شدت بزرگ بود و خیلی هم این محیط بزرگ غنی و چالش برانگیز بود و میشه گفت به نحو احسن از وسعت این نقشه استفاده کردن سازنده های بازی ...
پایان بازی هم فوق العاده خوب بود و واقعا سورپرایز کننده ... بهترین بازی این نسل بود برای من ( بعد از اون هم DA : I ) و یکی از بهترین بازی های عمرم ! :x

به شدت جای خودش رو با Mass Effect برای من عوض کرد و اینم لیست جدید بهترین RPG هایی که تا حالا تجربه کردم :
The Witcher
Mass Effect
Dragon Age
The Elder Scrolls
Fallout
Diablo
Dark Souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or