خوب یه سری امتیازا مونده بود که با تموم کردن Witcher 3 گفتم همه رو با هم بزارم .
Rayman Legends :
7.5/10
GTA V :
10/10
Forza Horizon 2 Fast & Furious :
8/10
Child Of Light :
8/10
Halo MCC :
9.5/10
و اما :
10/10 The Witcher 3
همین الان بازی رو تموم کردم و واقعا تجربه ی نابی بود , من حقیقتا چند سال بود که منتظر نسخه ی بعدی بودم به شدت . اوایل معرفی کنسول های نسل جدید آنچنان شوقی برای ادامه ی گیمر بودن نداشتم و یه جورایی میخواستم خدافظی کنم با گیم , اما از زمانی که شماره ی سوم برای کنسول های نسل بعد معرفی شد دلیل قانع کننده ای پیدا کردم برای خرید کنسول های نسل جدید ...
خلاصه اینکه شوق و اشتیاقی که برای Witcher دارم برای بازی دیگه ای ندارم :d ( در این حد فن گرالت هستم ) بگذریم ...
لحظه به لحظه ی بازی رو دوست داشتم واقعا . همه چیز عالی بود برام و کلا نکته ی منفی خیلی خیلی کم میتونم بگیرم از بازی .
Graphic : نورپردازی , طراحی هنری , گرافیک تکنیکی همه و همه عالی بودن , تغییرات آب و هوایی هم خیلی خوب بود , نکته ی منفی این قسمت افت فریم بود که خیلی اذیت نکرد در کل
Music : موسیقی , صداگذاری و صدا پیشگی شخصیت ها فوق العاده خوب بود و نقصی نداشت ( صداپیشه ی گرالت معرکه مثل همیشه
)
Gameplay : کمبت بازی مثل نسخه ی قبلی بود در کل اما با انیمیشن های به روز تر , سیستم لوت , کرفتینگ , لول آپ بازی هم مثل همیشه عالی :bighug: ماموریت های اصلی فوق العاده , تنوع دشمن ها خیلی خوب بود , همچنین تنوع باس فایت ها , بهترین بازی عمرم تو قسمت Side Quests
یکی از بهترین قسمت های بازی Side Quest های بازی بود ( هم تنوع هم داستان هم کمیت عالی ) حتی بعضی از S Q ها به ماموریت های اصلی بازی گره میخورن . سیستم انتخاب دیالوگ و تاثیر گذاری بازی هم برای من بهترین بود تا الان ...
Story : داستان بازی فوق العاده عمیق بود , من تو کمتر بازی ای داستان به این شدت غنی دیدم , شخصیت پردازی بازی هم به همون شدت عمق داشت .
کارگردانی بازی جای هیچ صحبتی رو واقعا نذاشته برام , سکانس های احساسی بازی نقطه عطف این داستان بود و خیلی هم درگیر کننده !
Map : نقشه ی به این وسعت رو فقط میشه تو ساخته های Rockstar دید , به شدت بزرگ بود و خیلی هم این محیط بزرگ غنی و چالش برانگیز بود و میشه گفت به نحو احسن از وسعت این نقشه استفاده کردن سازنده های بازی ...
پایان بازی هم فوق العاده خوب بود و واقعا سورپرایز کننده ... بهترین بازی این نسل بود برای من ( بعد از اون هم DA : I ) و یکی از بهترین بازی های عمرم !
به شدت جای خودش رو با Mass Effect برای من عوض کرد و اینم لیست جدید بهترین RPG هایی که تا حالا تجربه کردم :
The Witcher
Mass Effect
Dragon Age
The Elder Scrolls
Fallout
Diablo
Dark Souls