امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Call Of Duty Advanced warfare
8

مثبت : گرافيك فوق العاده - انيميشن هاى بسيار خوب - كات سين هاى CG - گيم پلى اكشن ، هيجانى ، سريع و سينمايى - kevin spacey
صدگذارى شخصيت ها - 60 فريم ثابت - روند صعودى نسبت به نسخه ى قبلى

منفى : داستان هندى :d - موسيقى و صداگذارى خيلى معمولى - مپ هاى مولتى پلير از لحاظ طراحى تو ديوار قرار دارن
ارزش تكرار خيلى كم

-----------
-----------

Forza Horizon 2
9.5

مثبت : اعتياد اعتياد اعتياد - گرافيك خيره كننده هنرى و تكنيكى - گيم پلى روون و اعتياد آور - صداگزارى ماشين ها - موسيقى بازى - چرخه آب و هوا - جزييات بينظير ماشين ها - تعداد بسيار زياد Race ها ( بالغ بر 800 مسابقه مختلف ) - درايواتار - تعداد بالى ماشين ها - Road Trip - Cross Country

منفى : تنوع كم مسابقه ها بعد از يه مدت طولانى البته

براى 100% كردن بازى چيزى حدود 150 تا 200 ساعت لازم هست :d

• Like
Reactions: Inanc
Call of Duty Advanced Warfare
باز هم مثل همیشه خودش رو تو بخش تک نفره و داستانی ثابت کرد. داستان خوب. شخصیت پردازی قابل قبول (البته در حد و اندازه خودش) گیم پلی خوب. گرافیک هم انصافا خوبه

تنها نکته منفی بازی واسه من صداگذاری و موسیقی بازی هست که به شکل افتضاحی مضخرفه :d

============

RYSE

این بازی باید تو لیست عناوینی که هیچ کس بازی نکرد قرار بگیره
یعنی واقعا بازی عالیه - گرافیک عالی-موسیقی و صداگذاری عالی - داستان قابل قبول - اتمسفر بسیار عالی در برخی مراحل
نکتفه منفیش اینه که کرایتک چندتا شخصه تاثیرگذار برای بخش گیم پلی و طراحی مراحل نداره. گیم پلیش رو اگه درجه سخت بازی کنید واقعا بهتون میچسبه ولی پتانسیل خیلی خیلی بهتر شدن رو داشت. یا مثلا شخصیت بازی به طوری هست که بعد از اتمام بازی از یادتون میره و کرکتر به یاد ماندنی نیست
اگه وقت بیشتری داشتن بازی برای لانچ تحت فشار قرار نمی گرفت مطمئنا متای به مراتب بالاتری می گرفت. واقعا از حد انتظارم بالاتر بو. به لطفیکی از دوستان این بازی رو مفتی تجربه کردم و واقعا انتظار نداشتم انقدر خوب باشه و بهم بچسبه.
پس اگر موقعیتش رو داشتین این بازی رو از دست ندید که شدیدا پیشنهاد میشه.
در آخر هم یه میدل فینگر در روح متا !

• Like
Forza Horizon 2
همه چیز بازی عالیه، فقط از پتانسیل محیط به خوبی استفاده نشده و بعد از رسیدن به Level 100 اینجاها دیگه بازی واقعا تکراری میشه. محیط ها هم خیلی شبیه به هم هستن و به نظرم نسخه اول با وجود کوچکتر بودن محیط، تنوع بیشتری داشت. در کل تجربه خیلی خفنی بود و یکی از بهترین ریسینگ های چند سال اخیر هست. 9.0/10
=====
Sunset Overdrive
یکی از عجیب ترین بازی هایی که تو این چند وقته بازی کردم، کلا همه چیز بازی عجیب هست، از داستان مسخره ـش گرفته تا سیستم مبارزات و شخصی سازی و ... گیم پلی بازی برای من خیلی جذاب بود و تا آخر تکراری نشد. ولی جالب ترین نکته بازی همون شخصی سازی هست که آدم رو معتاد میکنه! 9.0/10
=====
Middle-Earth: Shadow of Mordor
اصلا انتظار نداشتم بازی اینقدر خوب باشه، مبارزات عالی، سیستم انتقام واقعا فوق العاده کار شده و بعضی وقت ها که به دست یه کاپیتان کشته میشید، یه حس انتقام واقعی به آدم دست میده که بره طرف رو آسفالت کنه! کشتن دشمن ها تو بازی اینقدر لذت بخشه که بعضی وقت ها همین جور تو محیط می چرخیدم و هر کی سر راهم می رسید یه حالی بهش میدادم. در کل خیلی بازی خوبی بود و به جز داستان معمولی و ماموریت های فرعی درپیت، مشکل خاصی نداشت. 9.0/10

Call of Duty: Advanced Warfare
راستش فکر نمی کردم بخش تک نفره بازی اینقدر خوب باشه، انتظار یه چیز واقعا تکراری داشتم ولی خب خیلی خوب بود در کل. قابلیت های جدیدی که به بازی اضافه شده گیم پلی رو نسبت به نسخه های قبلی یه مقدار متفاوت کرده که حرکت خوبی هست از نظر من. مشکل اصلی بازی روایت فاجعه داستانش هست که آدم خنده ـش میگیره از این همه مسخره بازی هایی که توی داستان اتفاق می افته. بخش چند نفره رو به علت داغون بودن اینترننت نتونستم تست کنم متاسفانه. 8.0/10

• Like
^^^
بخش چند نفره رو به علت داغون بودن اینترننت نتونستم تست کنم متاسفانه
چیزی رو از دست ندادی. ;)
------------
نمرات من به تمام بازی هایی که تو این مدت تجربه کردم:
Forza Horizon 2 : 9/10
توضیحات رو که دوستان گفتن، این یه نمره هم واسه اینکه بخش مولتی قابل دسترسی نبود (هرچند میدونم فقط واسه ما (داخل مملکت عزیزمون!) اینجوری بود ولی به هرحال)
Sunset Overdrive 9.5/10
یکی از فان ترین تجربه های ممکن. بازم اون نیم نمره به خاطر مولتی.
Halo: The Master Chief Collection 9/10
تجربه ی سینگل که نیاز به تعریف نداره ولی واسه مولتی با این همه آپدیت همچنان داغون. :|
Middle Earth: Shadow of Mordor 9.5/10
خیلی خوب بود. مخصوصا سیستم nemesis.
Max : The Curse of Brotherhood 8.5/10
با معماها و سبک هنری بازی حال کردم.
Halo: Spartan Assault 9/10
تجربه ای متفاوت تو دنیای هیلو
Project Spark 8.5/10
خلاقانه ترین بازی/پلتفرم برای ساخت بازی، فقط کاش نسخه ی مجانی آیتم های بیشتری داشت.
COD: Advanced Warfare 8.5/10
بعد از مدت ها یه تغییر خوب تو بخش داستانی، ولی مولتی واقعا نچسب.
و در نهایت:
TITANFALL 10/10
Multiplayer at its BEST
به قدری سرعت و هیجان این بازی بالاس که آدم نمیتونه پلک بزنه.
طراحی مپ ها عالی، بالانس بودن خیلی خوب اسلحه ها و ...، مود های متنوع که به نظر من بهترین و هیجان انگیزترین ـشون Marked for Death و Capture the Flag ـه.
تو Black Friday با اون تخفیف 75% ـی فوق العاده خریدم و از اون موقع هر روز چند ساعتی بازی میکنم.
55000 تومنی که دادم نوش جون Micro و Respawn. فوق العاده س این بازی.

• Like
Sunset Overdrive
9/10

مثبت : گيم پلى جذاب و هيجانى ، گرافيك خوب و فريم قفل روى 30 ، شخصيت پردازى و داستان فان و نسبتا خوب ، پايان فوق العاده ى بازى ، صدا گذارى شخصيت ها ، شخصى سازى ، كشتن Enemy ، شوتينگ

منفى : به نظر من بازى هر چى كه داشت تو بهترين حالت قرار داشت و به بهترين نحو ممكن ساخته شده بود ، من تنها نكته ى منفى كه ميتونم از بازى بگيرم اينه كه يه چيزايى نداشت ، حالا نميدونم چى واقعا ...

بازى ارزش تكرار بالايى هم داره ! اگه بازى نكردين حتما بازى رو تهيه كنيد و 14, 15 ساعت حداقل ازش لذت ببرين :d

Ryse:Son of Rome
10/10
یکی از زییاترین بازی هایی که کردم و دومین بازی برتر اکس باکس وان از نظر من.
Halo The Master Chief Collection
10/10
زیبا ترین و بهترین بازی اکس باکس وان از نظر من و خریدش برای هر کسی که اکس باکس داره واجبه(البته میخواستم بابت بخش مولتی نمره کم کنم ترسیدم دچار عقوبت الهی بشم:d)
Forza Motor Sport 5
9.5/10
به نظر من یکی از بهترین ریسسنگ های شبیه ساز و جزو لیست خرید اصلی.
Sunset Overdrive
9/10
فوق العاده فان و جذاب،خوراک دیوونه بازی!:d
Tomb Raider Definitive Edition
10/10
Titanfall
8/10
اولش که آدم بازی میکنه خیلی جذابه ولی بعد از مدتی بد جور کسل کننده میشه،سرور هاشم که مشالله خالیه انگار همه بازی رو کنار گذاشتن.
Battlefield 4
8.5/10
Watch_Dogs
7.5/10
اگر Open World نبود به نظر من بهتر در میومد.
Limbo
10/10
Halo Spartan Assault
7.5/10
توی موبایل و تبلت تجربه ی بهتری ارايه میده که توی موبایل و تبلت به نظر من نمره اش 9.5/10 ه.
Max The Course of Brotherhood
6.5/10
Crimson Dragon
4/10
Minecraft Xbox One Edition
8.5/10

آخرین ویرایش:
Valiant-Hearts-Logo.jpg

یک بازی شدید هنری که طراحی هنری یا موسیقی کلاسیک فوق العاده ـش از بقیه بازی های آرکید متمایزش کرده.گرافیک بازی به لطف موتور ubi art فوق العاده چشم نواز و زیباست.موسیقی هم از نکات مثبت بزرگ بازی ـه که کاملا به جو تلخ بازی میخوره.
داستان ساده و خوبی داره که تا آخر بازی که زیاد طولانی هم نیست تکراری نمیشه.بازی درمورد حقایق تلخ جنگ جهانی اول هم توی بخشی به نام Fact توضیح مختصری میده(نسبت به محلی که هستید) و بیشتر درگیر تلخی جنگ میشید.
گیم پلی هم خیلی ساده ـست و تا آخر بازی شما رو اصلا به چالش نمیکشونه(البته لذت بخش بودنش رو از دست نمیده) که به نظرم تنها ایراد بازی آسون بودن ـشه.از بین آرکید های نسل 8 عنوان قابل توجهی هست و پیشنهاد میشه چون بعضی وقت ها تجربه ی این سبک از بازی ها نیازه.
9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or