این چند وقت اخیر رو کلا زده بودم تو کاره بازیهای پلتفرمر دو بعدی واقعا تجربه خوبی بود. ما ایرانی ها خیلی سخت پای این سبک بازیها پول میدیم برای همی سعی میکم اخر صحبت های هر بازی یک ارزش گذاری مادی هم بکنم
اول با شاهکار ترین شروع کنم !
inside تا الان به نظرم بهترین بازی سال بوده حداقل از دیدگاه من، بازی از لحاظ داستانی و مفهومی حرف های بسیاری داره و تا مدت ها پس از تموم کردن ذهنتو رو درگیر میکنه،جزه معدود اثار سال های اخیر هست که سازنده سعی میکنه در بازی بینش و دیدیگاهی که به دنیا داره رو به نمایش در بیاره به نظرم همین نکته اش باعث تفاوت عظیمش با بقیه بازیهای هم سبکش شده. و از لحاظ گیمپلی از Limbo خیلی پخته تر هست اما با معما های ساده تر ولی همچنان اون زیرکی تو طراحی معما ها حفظ شده هر کدوم یک چیزه متفاوتی هستند. بازی واقعا ارزش 20 دلار رو داشت و اصلا احساس پشیمونی از این هزینه کردند رو نداشتم.
نمره 10 از 10
لیمبو رو برای بار دوم تموم کردم (اصلا اهل تکراره دوباره یک بازی نیستم). با ایکه چمو خم تمام معما ها رو میدونستم ولی بازم اون حس لذتی که باید تو بازی باشه رو داشت و یاده خاطره 6 سال پیش رو زنده کرد برام. به نظرم بعده این همه سال بازم پازل ها و پلتفرمر لیمبو جزه 10 بازی برتر این سبک هست.
نمره 10 از 10
Unravel از لحاظ بصری و داستانی که میخواد بگه واقعا فوق العاده هست و تمام محیط ها واقعا طراحی خاص خودشون رو دارند. از لحاظ گیمپلی بازی خوبی هست و کلا این ایده استفاده از یک طناب برای پیشروی در بازی خوب پیاده شده. فقط بازی یک مشکلی که داره تو طراحی پازل ها، سازنده ها نتونستد زیرکی به خرج بدند و کل پازل های درون بازی بر اساس همون سیستم اولیه بازی پیاده میشند و اواسط کار تکراری میشه برای مخاطب، ولی باز خوب اخرین مرحله یک چیز خاصی دراوردند. به نظرم اگر میتونستند کمی پازل های متفاوت تری خلق کند نتیجه کار خیلی خیلی بهتر میشد. به نظرم 10 دلار برای خرید این بازی منصفانه است ولی 20 دلار زیاده .
نمره 8 از 10
سوپر میت بوی یکی از بی رحم ترین و خشن ترین بازیهای کل عمره گیمریم هست. بازی به شکل عجیب غریبی سخت هست. کاشکی این سختی مثل لیمبو در معما و پازل ها بود
ولیکن این سختی در کنترل کردن شخصیت داستان توسط شماست که به شدت لازمه عکس العمل های سریعه و دقیق هست . ولی از حق نگذریم محتوای بازی به شدت خوبه هر استیج هم سبک طراحی مراحل خاص خودش رو داره که باعث شده در مجموع کیفیت کار بره بالا . واقعا از بازی ایراد خاصی نمیشه گرفت ولی بعضی اوقات به نظره خودم سختی بازی دیگه بیش از حد ناجوانمردانه است. اینم رایگان شده بود ولیکن خب به نظرم واقعا ارزش 15 دلار رو داره حداقل
نمره 8.5 از 10
از یک جهت ناراحتم چرا اینقدر دیر همچین شاهکاری رو بازی کردم ولی خب از یک طرف هم به خاطره تجربه اولیه با نسخه بهبود یافته خوشحالم. چقدر خوب بود این بازی رسما دیگه همه چی در اوج بود از گرافیک و موزیکو داستان و چقدر گیمپلی کامل و خلاقانه ای داشت. نمیخوام مبالغه کنم ولی دست کم اندازه یک بازی 40 دلاری محتوا داشت. یکی از بهترین تجربه های تاریخ بازیهای دو بعدی پلتفرمر محسوب میشه. تنوع مراحل + گیمپلی خلاقانه + محیط های متفاوت و پویا که تو روند گیمپلی تاثیر دارند باعث شده یکی از بهترین های تاریخ سبک دو بعدی پلتفرمر قرار بگیره. به ظرم تحت هیچ شرایطی اشتباهی که من کردم رو نکنید و Ori رو از دست ندید مخصوصا الان که 13.5 دلار بیشتر نیست. البته بازی یک ایرادی که به نظره م داره اینکه بعد از اتمام بخش داستانی نمیذاره تو محیط ازادانه چرخ بزید و این باعث شد من مجبور بشم new game بزنم در حالی که تا 90% رسونده بودم بازی رو
نمره 10 از 10
دوستان کسی اگر بازی دو بعدی-پلتفرمر خوبی برای X1 سراغ داره ممنون میشم تو پی وی معرفی کنند.