خوب یه امتیاز و نقد مختصری بر هیلو 5 داشته باشیم . هر چند خیلی دیره خخخخ
من اول بگم متسفانه هیلو 3 و 4 رو درست نرفتم و
فقط بخش کمپین هیلو 5 رو تک نفره رفتم و نظرم راجع به این بخشش هست و نه بخش مولتیش
خوب در درجه اول من داستان بازی رو کلیاتش رو تقریبا فهمیدم ولی اینکه چطور یهو یکسری اتفاقات برای کورتانا افتاد که ... (اسپویل نشه ) (اسپولیر چطوریه ؟) حالا من چون هیلو 3 و 4 رو درست نرفتم به اون ربط داره فکر کنم و یکسری اتفاقات دیگه . اینا رو درست نفهمیدم کلا !
به نظرم روایت داستانش خیلی خوب نبود - به خوبی هیلو 2 نبودش به نظرم برای مثال
پایان بازی از جهاتی زیبا و قشنگ بودش ولی خوب ناقص بود به نظرم پایانش
گیم پلی بازی کلا خوب بودش اما نکته بدی که داشت به نظرم همش تکرار یک باس بودش به نظرم - میدونم که فلسفه اون باس یا فلسفه وجودش طوری بودش که اینطور میشد ولی کلا تکرار یک باس خیلی جالب نیست به نظر من
متسفانه چون آپدیت نکرده بودم ولی هوش مصنوعی یارها چند بازی اذیت کردش منو . نمیدونم بعد آپدیت چطور شده ؟
اضافه شدن قابلیت کمک گرفتن از یارها برای زنده شدن یا revive شدن هم جالب بودش
گرافیک بازی کلا خیلی خوب بودش - به خصوص 60 فریم هم بودش ! ولی به نظرم اگه 30 فریم بودش ولی مثلا وضوح تویر یا بافت ها یا .. نزدیک به سینماتیک های (غیر cg ) بازی میشد بهتر میشدش اما کلا خوب هستش گرافیکش و من راضی بودم کلا - هنریش هم خوب بودش
اتمسفر بازی هم خیلی زیبا بود برام - مرحله بیابانی و مرحله جنگلی و مرحله ای که در یک شهر بودش که فکر کنم برای covenant ها بود هم زیبا بودش
موسیقی بازی کلا خیلی خوب بودش
صدا گذاری هم خیلی خوب
اما نمره من بدین صورته :
گیم پلی 8 از 10
گرافیک 8.5 از 10
داستان 7.5 از 10
موسیقی و صدا گذاری 9 از 10
در نهایت >> 8.05 ! از 10
گیم پلی از 10 برای من 5 نمره - داستان 2.5 نمره - گرافیک 1.5 نمره و موسیقی و صدا گذاری هم 1 نمره داره