خوب منم یه سری بازی رو روی سریز اس تجربه کردم که سعی می کنم نمره خودم رو بهشون بدم
1. Witcher 3
10/10
داره یواش یواش این موضوع برای من به یه سنت الهی تبدیل میشه که هر کنسولی میخرم یه بار ویچر ۳ رو روش با ملحقاتش تموم کنم.
تا به حال سه بار تو تاپیکای بازیهای Xbox one, Ps4, PC بهش نمره دادم اینم بار چهارم دی:
بعد از چندین سال و یک نسل همچنان اعتقاد دارم که بهترین WRPG هست که تو عمرم بازی کردم. چون توضیحات در موردش زیاد دادم چیز بیشتری نمیگم. قثط این نکته کوچک که بازی پچ نسل بعدی نگرفته و همون نسخه نسل پیشه ولی به لطف قدرت بیشتر سریز اس حداقل با فریم خیلی ثابت اجرا میشه که خودش نکته مثبتیه
۲. Assassin Creed Valhala
7/10
بازی ایرادات ریز و درشت زیادی داره و بعد از تجربه فوق العاده اورچینز و مزخرف آدسی نمیدونم چه حسی در موردش داشته باشم. فطعا به اندازه اورچینز باهاش حال نکردم ولی خوب بهتر از آدیسی بوده قطعا. بازی اصلا رنگ و بوی نسل بعدی نداره به هیچ وجه. تا جایی که یه مدت درگیر این بودم و شک کرده بودم نکنه به دلایل نا معلومی داره ورژن نسل قبلیش رو کنسول من اجرا میشه که بعدا لوگوی X/S رو تونستم ببینم و مطمین شدم نسل بعدی هست.
یکی از بزرگترین ایراداتی که میتونم بهش بگیرم نبود ماموریتهای جانبی در بازیست. واقعا بعد از ویچر استانداردهای این سبک ارتقا پیدا کرده و این اصلا قابل قبول نیست.
3. Resident Evil VIIIAGE
8.5/10
گرافیک بسیار چشم نوازه و جز بهترین بازیهای بین نسلی هست که به الان داشتیم حتی روی سریز اس هم ریتریسینگ داره که کمک خیلی زیادی به فضاسازی و شکل گرفتن حال و هوا داره. بغیر ازون بعد از تجربه نچندان خوش آیند نسخه هفتم با این شماره خیلی ارتباط برقرار کردم. داستان بازی با استانداردهای سری درگیر کنندست و طبق سنت اویل بخشایی از داستان باعث میشه سرتونو بخارونید و از خودتون بپرسین واقعا چرا؟
پازلا خوبن. شخصیتا خوب و درگیر کننده هستن. مخصوصا یکی از باسای بازی که در واقع باس دوم محسوب میشه رو خیلی خیلی دوست داشتم. مخصوصا با اون منطقه مربوط به ایشون هم خیلی ارتباط برقرار کردم. در کل راضی بودم و روی سریز اس هم قابل قبول بوده
4. Forza Motorsports 7
8/10
من عاشق سری موتور اسپورتس و جی تی هستم. این شماره رو هم برای چهارمین بار بازی و تموم کردم. این نسخه رو هم دوست داشتم
منتها این شماره یه اشکال بزرگ داره و اونم طراحی نا مناسب مسابفات و کاپ هاست. عملا پیشرفت در مسابقات معنای خاصی نداره و خود بازی به شکل اتوماتیکجلو میره و تنها کاری که شما باید انجام بدین شرکت در خود مسابفات هست. خرید اتومبیل یا حتی مقام آوردن بار زیادی نداره. امیدوارم تو نسخه بعدی به همون سیستم سابق فورزا برگردن و این مورد رو رفع کنن. دلیل نمره نسبتا پایینی که دادم همینه همین مورد حل بشه م