امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
IMG_2936.jpeg
Still wakes the deep
یک بازی اتمسفر محور که سعی میکنه با داستانی که ارائه میده مخاطب رو تا انتهای بازی جذب میکنه. درنتیجه انتظار گیم پلی خاصی از بازی نداشته باشید. شما بعنوان تکنیسین برق روی یک سکوی نفتی هستید که از بخت بدتون ناگهان این سکو دچار حوادث عجیب و ماوراءالطبیعه میشه. سبک بازی ترسناکه و نوع ترسش هم ترس از فضاهای تنگ و بسته ، احساس خفگی و گیر افتادن به دست یک موجود عجیب غریبه! در این میان داستان هم سعی میکنه با نشون دادن مشکلاتی که شخصیت اصلی با همسرش داشته جنبه رواشناختی و احساسی به بازی اضافه کنه. در کل بنظرم تو سبک خودش بعنوان یک بازی ایندی، بازی متوسط رو به خوبه. از اونجایی که بازی با انریل ساخته شده گرافیک واقع گرایی و خیلی خوبی داره در نتیجه گیر افتادن روی یک سکوی نفتی وسط دریا خیلی ایده جذابیه و بازی توی خلق یک اتمسفر گیرا خوب عمل میکنه مخصوصا اینکه خدمه سکو همه اسکاتیش هستن و با یک لهجه غلیظ اسکاتیش باهم صحبت میکنن حس باور پذیری روابط بین شخصیت های بازی بیشتر میشه منتها همین عوامل مثبت بازی حداقل برای من جذابیتش تا نیمه ی بازی پابرجا بود و بعد از اون بازی بنظرم هم از لحاظ تنوع محیط و طراحی مراحل تکراری میشه و هم اینکه رابطه بین شخصیت ها زیاد گسترش پیدا نمیکنه. از طرفی داستان بازی هم با اینکه سعی شده بود احساسی باشه با پایان بندی ای که داشت باعث شد نسبت بهش دافعه داشته باشم. یک مورد دیگه اینکه دوست داشتم بازی چندتایی پازل میداشت و با نوشته ها و داشتن مکان های بخصوصی حس اکتشاف تو بازی ایجاد میشد تا اینکه ما فقط از یک نقطه به نقطه دیگه بریم.
۶ از ١٠

capsule_616x353.jpg

تقریبا 26-27 سال هست که روی انواع پلتفرم ها گیم بازی میکنم و انواع سبک ها را بارها و بارها در تعداد بیشماری بازی تجربه کردم و الان حقیقتا به نقطه ای رسیدم که کمتر پیش میاد بازی چیز جدیدی برای ارائه برام داشته باشه. Coccon را میتونم به جرات یکی از بهترین تجربه های گیمینگ سال های اخیرم معرفی کنم. بازی که نیومده تکرار مکررات بکنه، بازی که اثبات میکنه برای ارائه یک تجربه سرگرم کننده نیاز به n خط دیالوگ، یک جهان بزرگ، انمیشن های پیجیده، صدها کوئست و ماموریت بی سرو ته و .. نیست. بازی که به نظر من سازنده هاش مفهوم گیم به عنوان یک سرگرمی را به درستی درک کردن و اون را بهترین شکل ارائه میکنن. یعنی از من اگه بپرسن گیمینگ جی هست راحت این بازی را معرفی میکنم. در طول انجام این بازی کوتاه (7-8 ساعتی که بازی کردم) مدام متحیر نبوغ سازنده ها بودم. خیلی جاها از خودم میپرسیدم واقعا این مکانیزم گیم پلی چجوری به فکر سازنده رسیده. البته خوبی های این بازی فقط محدود به گیم پلی بازی نیست و گرافیک بصری به شدت زیبای بازی در کنار مفهوم فلسفی پشت بازی هم از نکات برجسته دیگه بازی هست. اگر این عنوان را تجربه نکردید شدیدا توصیه میکنم برین سراغش (به خصوص هم که روی گیم پس در دسترس هست) .

IMG_3198.jpeg
Ninja Gaiden Sigma
٨ از ١٠
Ninja Gaiden Sigma 2
٨ از ١٠
Ninja Gaiden 3
۵ از ١٠
برای اولین بار نشستم سه گانه نینجا گایدن ها رو رفتم. البته قبلن نینجا گایدن ٢ رو تا نزدیک انتها رفته بودم منتها بعدش نمیدونم چی شد که ادامه ندادم. بهرحال موضوعی که در رابطه با نینجا گایدن وجود داره اینه که نسخه ی یک و دومش هنوز بازیهای خیلی خوبین(برای زمان خودش که شاهکار بودن ) و گیم پلی اش حسابی سرپاست مخصوصا الان که بازی های هک اند اسلش کومبو محور کمتر داریم و همه سمت سولزلایک شدن رفتن می‌تونه تنوع خوبی برامون باشه. بازی داستان و شخصیت پردازی خاصی نداره منتها دنیای گیرایی داره و من ازش لذت میبردم. اما در رابطه با نسخه سوم بنظرم بازی تو دیواره! یعنی اینجوریه که توی نسخه ی اول و دوم بازی روی یک اساس مشخصی استوار هست که تو نسخه ی سوم اومدن تغییرش دادن و بنظرم خواستن مدرنیزه اش کنن و بدنبال موج بازیهای اکشن سینمایی اون زمان حرکت کردن که درنهایت بازی یه چیز نامتعادلی از اب درومده و تکلیفش با خودش مشخص نیست.
دوستمون پایین اسکرین شات های بازی رو گذاشته گفتم چه ایده ی خوبیه منم بذارم :D
e8dcbc49-95e0-429c-98e1-824f620e38e7.png
de764ef4-e15b-4ade-ac84-c230105a4e55.png
eaaa670b-2848-4cf9-91c5-23dce26961ef.png
0101e186-3ad7-4f6e-8dc7-2b7889930dd6.png
اینجا چقدر بازی شبیه رامبو سگا درش اورده بودن :D
4e48f958-7e3e-4db4-9991-7bb59935d130.png
dca98cd8-35e6-47b5-b34c-bbfc11fdfea5.png
b8106be1-33eb-4deb-8999-7bd65b3d7b67.png
82fde6d5-ae49-47ae-8e03-8dff523d3331.png
0f81cfd7-9c06-4e24-81eb-286859e23039.png
bbe69868-74fe-49e3-a90b-fe87f06bebc3.png
55ced593-c11c-4a15-b24a-dd38713c9c6e.png
deb6a066-58bc-433f-9867-187a2ffbdcc7.png
3fc7d20d-7cd7-44a3-80ab-0e0a0cc2b728.png
c220b9c4-bf26-4f50-b406-b57c9df8bc83.png

آخرین ویرایش:
Army of Two (2008)
این بازی برام قشنگ مفهوم ویدیو گیمه و انگار اومده فقط یه تجربه فان و لذت بخش رو به مخاطب بده و تو این کار هم موفق بوده
گرافیک و فضا سازی بازی بسیار خوب فیزیک اب بازی از ۹۰ درصد بازی های الان بهتره
هوش مصنوعی عالی که عامل اصلی قدرت گیمپلی و فان بودن بازی به نظرم همینه هم دشمنا که مبارزه باهاشون رو سخت و لذت بخش میکنه و هم یارت که هیچ وقت سوتی نمیده و اون دوز تاکتیکال بازی رو هم به بهترین شکل بهبود داده
داستان و دیالوگ ها اما سطحیه
بازی بخش coop اسپلیت اسکرین هم داره که البته من اونو بازی نکردم اما خیلی باید جذاب باشه
در کل خیلی چسبید چقدر جای این جور بازی ها خالیه
قبل این بازی من گاتهام نایت رو میرفتم از نظر متا هر دو این بازی ها یه بازی درجه ۳ هستن که زمان خودشون تحویل گرفته نشدن ولی گاتهام به قدری برام زباله بود که بعد دو ساعت دیلیتش کردم ولی اینو تا اخر با هیجان تمومش کردم و دوباره به خودم ثابت شد که صنعت به قهقرا رفته و بازیا همه دری وری شدن علاقه و حوصله من کمتر نشده
چند اسکرین شات
ار می اف تو هر 2 نسخه اش شاید جز بهترین اسپلیت اسکرین های تاریخ باشند، اینکه استوری رو ریل تایم کواپ 2 نفره بری اسپلیت اسکرین، اونم یک شوتر به شدت با کیفیت، واقعا کم گیر میاد اگه اصن گیر بیاد... رزیستنس 2 هم همچین مودی داشت ولی استوری اصلی نبود و اکسترس مانند بود...

چقدر حیف که بازی ادامه پیدا نکرد... رو گیم پس التیمیت و ای ای پلی میزنی فکر کنم؟ افرین این بازی های کلاسیکش عالی هستند، گیتار هیرو 3 هم از اکتی اضافه شه که دیگه واویلا :D

آخرین ویرایش:
Evil West

6/10

مثبت :
گرافیک خیلی خوب و اجرای روان
خطی و سرراست بودن بازی
سیستم مبارزات خوب

منفی :
داستان سطحی
دشمنان و محیطها خسته کننده
سختی غیر منطقی بعضی مراحل
شخصیتهای بازی بی روح و فراموش شدنی

در کل بازی معمولی هستش که فقط ارزش داره روی گیم پس بازیش کنید و ارزش خریدن نداره​

Gears Of War 4

9/10

f365dbb7-5e80-48bf-8417-6cf94eac060a.png

بازی سرتاسر هیجان گرافیک خیلی خوب
تنوع اسلحه ها و دشمنها عالی
کلا بازی بوده که چند بار تجربه ش کردم
تقریبا بی نقص
تنها ضعفی که میشه گفت داره کمی افت فریم و همچنین طراحی بعضی مراحل خیلی خوب نیست

Gears Of War 4

9/10

View attachment 353943

بازی سرتاسر هیجان گرافیک خیلی خوب
تنوع اسلحه ها و دشمنها عالی
کلا بازی بوده که چند بار تجربه ش کردم
تقریبا بی نقص
تنها ضعفی که میشه گفت داره کمی افت فریم و همچنین طراحی بعضی مراحل خیلی خوب نیست

بخش آنلاین این بازی و گرز 5 نود درصد این بازی هست.
هرچند بخش داستانی بازی هم Coop بی نقصی داره و رو درجه های سختی بالاتر لذتش هزار بار بیشتر هست...

The Calisto Protocol

Cali.jpg

7/10

+
گرافیک عالی
+ سیستم مبارزات قابل قبول
+ اوپن ورلد نبودن !

- طراحی محیط بشدت تکراری خسته کننده
- سیستم سوییچ بین اسلحه ها و آپگرید اذیت کننده
- شخصیتها فراموش شدنی

1000024166.jpg

+ گان پلی عالی مثل همیشه
+ گرافیک و پرفورمنس خوب برای سریز اس
+ لول دیزاین جذاب و غیر تکراری بر خلاف نسخه های قبلی
+ طولانی تر شدن بخش داستانی ( تقریبا ۸ تا ۱۰ ساعت )
+ گجت ها شاید کم باشن اما استفاده از همشون لذت بخش و درگیر کنندست مثل ماشین کنترلی انفجاری :-bd

+ صدا پیشگی عالی و کارکترهای جدید خوب مثل

Felix Neumann

و ...

- تنوع اسلحه ها یکم پایینه اما خوب شاید یکی از دلایلش این باشه که کمپین طولانی تره اما تعداد اسلحه ها رو مثل نسخه های قبلی که ۴ ۵ ساعت هست در نظر گرفتن

- درسته که لول دیزاین عالیه اما بازی بعضی جاها روند بازی کند میشه مخصوصا در مرحله پایانی بازی

- همچنان به نظرم داستان تکراری و کاملا در حد فیلم های اکشن درجه ۳ هالیوودی هست ( داستان صرفا در خدمت گیم پلیه نه بیشتر )

و ...

8/10

Cod Vanguard

8/10

t605736_co2.png

d569656_co1.png

بازی گرافیک خیلی خوب و داستان پر کششی داره
به نظرم از بقیه cod ها مثل اینایی که اخیرا اومده بهتره.
شخصیت ها به نظرم دلنشین هستن و صحنه های سینمایی گیمر رو به وجد میاره ...

COD BO6

نكات مثبت:
گان پلى عالى
گرافيك با پرفورمنس خوب
صداگذارى خوب
داستان مناسب براى اين بازى
كمپين راضى كننده

نكات منفى:

شرايط پيچيده اينستال
اتصال دائمى به نت براى كمپين
كوتاهى نسبى بازى
هوش مصنوعو ضعيف خصوصا توى مراحل مخفيكارى