امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
من زیاد در جریان اخبار نیستم. میشه بگی راک استدی دقیقا چه غلطی میکنه که بتمن جدید نمیسازه و بجاش اینا میان این زباله ها رو تحویل میدن؟ :|
آخه بدبختی اینجاس که راک استدی هم یه گندی با suicide squad زده که نه میتونه کنسلش کنه نه میتونه عرضه کنه :|

• Like
Reactions: blak and u.s.a
من زیاد در جریان اخبار نیستم. میشه بگی راک استدی دقیقا چه غلطی میکنه که بتمن جدید نمیسازه و بجاش اینا میان این زباله ها رو تحویل میدن؟ :|
خلاصه بخوام بکنم از همون موقعی که GAAS ( Game as a service) مد شد و ترند شده بود اینام شروع کردن به گس ساختن از دنیای بتمن که .ولی خب خروجی چیزیه که وجود داره

• Like
Reactions: u.s.a
کی هوی رین رو با آلن ویک مقایسه میکرد؟ اصلا چه ربطی دارن؟
تنها شباهت این دو بازی اینه که جفتشون ویدیوگیم بودن :D

شما یادت نیست برادر اون موقع ها اسم این 2 بازی رو کنار هم میاوردن یکی اختصاصی سونی بود یکی مایکروسافت . یکی از بچه ها گفت مقایسه میکردن

Alan Wake 1 remastered

چون میخواستم شماره 2 رو بازی کنم گفتم بعد سال ها بشینم شماره 1 رو تموم کنم اول . اون موقع یادمه که ps3 داشتم فکر کنم این بازی اختصاصی ایکس باکس بود . اون موقع ها با heavy rain مقایسش میکردن واسه همین همیشه دوست داشتم امتحانش کنم

یه چیزی بگم . بدجور خورد تو ذوقم ! نمیدونم دلیل این همه تعریف از این بازی چی بوده. همه چیز تو بازی یکنواخت و تکراریه از محیط های بازی بگیر تا دشمنا و اسلحه ها ! از اونطرف داستان بازی که سر و تهش معلوم نیست الان من 3 بار از 3 یوتوبر مختلف داستان رو گوش کردم بازم درست حسابی نفهمیدم چه خبره ! واقعا نمیدونم چه جوری اون سال ها با شاهکاری مثله heavy rain مقایسش میکردن . در کل واقعا حال نکردم انتظارم بسیار بسیار بیشتر بود

یک نقد مریض از یک بازی مریض :D
1698716492957.png

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: bardia mohseni
معمولا بعد از تموم کردن بازی ها به تجربم و لحظاتی که داشتم فکر میکنم برا همین یکم با تاخیر خلاصه نقدمو بزارم ، اینم اضافه کنم که مثلا 1 سال گذشته بیش از 30 تا بازی پلی دادم ولی اونایی که خیلی دوست داشتم این ذوق رو برام ایجاد میکنه که بیام اینجا خلاصه ای از نقدم قرار بدم

msm2_story_duo_4k_legal_2023_0.jpg
Marvel Spider-Man 2 : 9.5/10

نکات مثبت :
- گیم پلی بسیار فان و لذت بخش
- ریتم و پیسینگ هیجان انگیز همراه با سورپرایزهای جذاب
- گرافیک فنی و تکنیکی نسل نهمی (بیش از 100تا عکس گرفتم)
- داستان و شخصیت پردازی بسیار خوب مخصوصا نسبت به سبکش و دنیای مارول
- موسیقی ، صداگذاری و صداپیشگی سطح بالا
- بالانس عالی گیمپلی بین پیتر و مایلز و البته کاراکتر سوییچ و فست تراول فوق العاده
- پیشرفت و تنوع خوب در سایدمیشن ها و دنیای بازی
- اوپنینگ اپیک ، نیمه دوم بازی و باس فایت های هیجان انگیز
- استفاده عالی از دوال سنس و قابلیت های PS5

نکات منفی :
- برخی لحظات ووک از جمله یک ماموریت فرعی
- غیر قابل تغییر بودن زمان بازی بعد از اتمام که همیشه روزه (نسخه قبلی قابل تغییر بود و امیدوارم این مورد با پچ حل بشه)

در کل زحمت و تلاشی که اینسامنیاک در این بازی داشته قابل تحسینه و تمام سعی خودشون رو کردن که بهترین بازی که میتونن بسازن و البته موفق شدن

آخرین ویرایش:
چقدر هواخواه داشت این بازی اینجا نمیدونستم :Smoke1:
من اصلا با اینکه شما به بازی چند دادی کاری ندارم اصلا شما بیا بده 1 نظرته
اهمیتی هم نداره فارق از اینکه اصلا نظرتون واقعی بوده یا فن بازی

اما اینکه گودرز به شقایق ربط می دین خندم گرفت اصلا هوی رین رو چه به الن ویک اینا هیچ ربطی به هم ندارن

سازنده الن خودش یکی از خلاق ترین سازنده های صنعت گیمینگ هست حالا اینکه با سیستم خلاقیتیش حال نکنید یک بحث دیگه هست اما برای توجیه ش دلایلتون کاملا بی ربط بود حتی خنده دار بود :D

کلا چون یک مدت این شرکت با ماکروسافت همکاری داشت همچنان بعضی ها(سونی فن ها) از این شرکت خوششون نمیاد اما به شخصه خیلی خوشحالم که به دوران اوجش برگشته حالا ماکروسافت می تونه حسرت از دست دادنشون بخوره

داستان این بازی هم چنتا یوتیوبر معروف ایرانی کاملا تحلیلش کردن اتفاقا خیلی داستان دارک و مریضی داره چون سطح زبان این بازی خیلی بالا هست یعنی strong language هست خود داستانشم گنگ روایت می شه کلا اکثرا نمی فهمن چه شده یا چی می شه بهتره داستان کنترل هم از همین افراد گوش بدید بعد برید سراغ نسخه دوم
گویا این بازی داستانش با کنترل و حتی ظاهرا مکس پین ربط پیدا می کنه و به طرز عجیبی اخرش سوپرایز می شید

• Like
Reactions: hitman68
Final fantasy xvi

8.5/10

مثبت ها:
گرافیک عالی
موسیقی به یاد ماندنی
داستان فوق العاده
پیسینگ عالی
دیالوگ های به یاد ماندنی
گیم پلی جذاب
لحظات حماسی زیاد و باس های فوق العاده

منفی ها:
سایدکویست های افتضاح.
چوپوندن لحظات گی (این چه جو ضایعی هست افتاده به جون بازی ها).
عدم وجود باس های اختیاری جذاب
سیستم لوت افتضاح و غیر پاداش بخش
سیستم ارتقای اسلحه ها جذاب و معنادار نیست
--------

آقا به نظرم این بازی تم مذهبی داشت یک جورایی خنجرش رو به خدا بود و کارکترها نمادین بودن ایفریت همون شیطان و التیما نماد خدا بود, نظر شما چیه!؟

اسپایدرمن ۲
بازی برای من یه تجربه ی فان و خیلی خوب بود.
شروع بازی حماسی بود به طوری که نمیدونستی داری اسپایدرمن بازی میکنی یا gow. اما وقتی پای طنز قوی و شوخی های اسپایدرمن میومد وسط اونم در وانفسای مبارزه, میفهمیدی که با اسپایدرمن طرفی :دی
اولین چیزی که توجهمو جلب کرد, گرافیک چشم نواس و روون بازی بود. اجرای بازی روی حالت پرفرمنس و وجود حالت ۴۰ فریم و کمک گرفتن از vrr باعث شد که خروجی بازی هم از نظر کیفیت و هم از نظر فریم در شرایط عالی باشه. حقیقتا هم نیویورک رو در زنده ترین، پر دانسیته ترین و زیباترین حالت خودش دیدیم. گرافیک بازی رو نمیشه با عناوین الن ویک ۲ و ... مقایسه کرد. بازی با توجه به وسعت بسبار بزرگی که داره، در زمینه ی یه بازی اپن ورلد بسیار عالی عمل کرده و با اینکه روی‌ کنسول اجرا میشه، قابلیت rt به نحو احسن روش اجرا میشه.
اضافه شدن یه سری قابلیت حرکتی از جمله پرواز و سایر حرکات نمایشی که با اپگرید کردن باز میشه, حس فوق العاده ای رو به باژیکن داد به طوری که کمتر نیاز به فست تراول حس میشد.
جدای از اون, بازی تقریبا سریعترین قابلیت فست تراول نقطه به نقطه رو توی بازیها داره که به لطف ssd میسر شد.
داستان بازی درگیر کننده هست و همکاری دو اسپایدر من و سایر شخصیتا جذاب و درگیر کنندس.
مبارزات عمق بیشتری گرفتن و دست بازیکن برای زدن کمبو و حتی حرکات ترکیبی تا حد زیادی بالا رفته. اما با این حال هنوز از نظرم به عمق مبارزات بتمن نرسیده.
بازیی برای من یه بازی کاملا فان بود که مدت زیادی رو حتی بکوب و نان استاپ بازیش کردم، درگیرش شدم، گاها تعجب کردم، گاها خندیدم و در نهایت پلاتش کردم.
تنها نکتات منفی بازی برای من کوتاه بودن نسبی بازی، کم بودن مراحل فرعی، کم بودن مراحل فرعی بدون مبارزه و همچنین کسل کننده لودن دو ماموریت اصلی یا همون قسمت پایانی بازی بود. یکی دیکه از چیزایی که ازش خوشم نیومد این لود که باس ها اکثرا ۲ الی ۴ فاز داشتن. علیرغم اینکه ۴ فاز بهش ضربه میزدی و کارشو تموم میکردی اما در پایان کار، این باس بود که باز توی کات سین ها میفتاد روت و یا میخواست خفه کنه تورو یا با انرژی هرچه تمام فرار میکرد :دی در واقع علیرغم اینکه مبارزه با باس حماسی بود، ولی در نهایت تاثیر خاصی روی باس نداشت و شما نتیجه ی کارتو نمیدیدی :دی مراحل پایان هم برای من کمی کسل کننده بود علی الخصوص باس اخر.
میزان کات سین های بازی هم تا حد زیادی، زیاد بود که به تبع، برخی ز اونا رو اون اواخر مجبور شدم رد کنم.

در کل این بازی در این نسخه پیشرفت قابل توجهی داشت. در هر زمینه ای شاهد پیشرفت بودیم. خروجی بازی بدون‌ باگ نبود ولی باگ ها تاثیر خاصی روی گیم‌پلی نداشتند.

من اصلا با اینکه شما به بازی چند دادی کاری ندارم اصلا شما بیا بده 1 نظرته
اهمیتی هم نداره فارق از اینکه اصلا نظرتون واقعی بوده یا فن بازی

اما اینکه گودرز به شقایق ربط می دین خندم گرفت اصلا هوی رین رو چه به الن ویک اینا هیچ ربطی به هم ندارن

سازنده الن خودش یکی از خلاق ترین سازنده های صنعت گیمینگ هست حالا اینکه با سیستم خلاقیتیش حال نکنید یک بحث دیگه هست اما برای توجیه ش دلایلتون کاملا بی ربط بود حتی خنده دار بود :D

کلا چون یک مدت این شرکت با ماکروسافت همکاری داشت همچنان بعضی ها(سونی فن ها) از این شرکت خوششون نمیاد اما به شخصه خیلی خوشحالم که به دوران اوجش برگشته حالا ماکروسافت می تونه حسرت از دست دادنشون بخوره

داستان این بازی هم چنتا یوتیوبر معروف ایرانی کاملا تحلیلش کردن اتفاقا خیلی داستان دارک و مریضی داره چون سطح زبان این بازی خیلی بالا هست یعنی strong language هست خود داستانشم گنگ روایت می شه کلا اکثرا نمی فهمن چه شده یا چی می شه بهتره داستان کنترل هم از همین افراد گوش بدید بعد برید سراغ نسخه دوم
گویا این بازی داستانش با کنترل و حتی ظاهرا مکس پین ربط پیدا می کنه و به طرز عجیبی اخرش سوپرایز می شید

پسر خوب من از آتاری دارم کنسول بازی میکنم بنظرت دنبال فن و من بازی ام؟؟ اصلا برام مهم نیست بازی رو کی ساخته یا از کدوم کمپانی هیچوقتم نبوده همین الانم اولین فرصتی که بشه ایکس باکس هم میگیرم اختصاصی ها مایکروسافت رو بازی کنم سر سوزنی برام مهم نبوده این چیزا هیچوقت

خوب حرفای شما هم برای من خنده داره شما که بیشتر فن بازی در میاری . عرض کردم خدمتت اون موقع یه مقایسه های بین این 2 بازی میشد حالا شما یادت نیست تقصیر من نیست . بفرمایین این مال 13 سال پیشه. سرچ هم کنی تاپیک های قدیمی از مقایسه ی این 2 تا بازی میبینی . یا اونا هم گودرز و ربط دادن به شقایق؟ یه جورایی شبیه هم هستن هر 2 درام و جنایی بودن هر کدومم به نحو خودش دارک بود دیگه .

https://gamefaqs.gamespot.com/ps3/933123-heavy-rain/answers/164294-heavy-rain-or-alan-wake

ببین قرار نیست هر چیز دارک و پیچیده ای خوب باشه چه تو فیلم چه تو بازی ! قرار نیست که از اونور بوم بزنه بیرون . در کل من انتظارم از این بازی خیلی خیلی بیشتر بود و نا امیدم کرد برو ببین خیلی ها هم لایک دادن به حرفام و موافق بودن .

حالا منی که دارم این حرفا رو میزنم چند ماهه دیگه شماره 2 هم میشینم بازی کنم چون اینجوری نیست چیزی رو نیمه تموم بزارم .

اگه رفرنس انگلیسی خوب سراغ داری که داستان بازی رو درست حسابی و دقیق تعریف کرده باشه بزار اینجا ببینم چون از فارسی هاش که من برداشت خاصی نکردم

پسر خوب من از آتاری دارم کنسول بازی میکنم بنظرت دنبال فن و من بازی ام؟؟ اصلا برام مهم نیست بازی رو کی ساخته یا از کدوم کمپانی هیچوقتم نبوده همین الانم اولین فرصتی که بشه ایکس باکس هم میگیرم اختصاصی ها مایکروسافت رو بازی کنم سر سوزنی برام مهم نبوده این چیزا هیچوقت

خوب حرفای شما هم برای من خنده داره شما که بیشتر فن بازی در میاری . عرض کردم خدمتت اون موقع یه مقایسه های بین این 2 بازی میشد حالا شما یادت نیست تقصیر من نیست . بفرمایین این مال 13 سال پیشه. سرچ هم کنی تاپیک های قدیمی از مقایسه ی این 2 تا بازی میبینی . یا اونا هم گودرز و ربط دادن به شقایق؟ یه جورایی شبیه هم هستن هر 2 درام و جنایی بودن هر کدومم به نحو خودش دارک بود دیگه .

https://gamefaqs.gamespot.com/ps3/933123-heavy-rain/answers/164294-heavy-rain-or-alan-wake

ببین قرار نیست هر چیز دارک و پیچیده ای خوب باشه چه تو فیلم چه تو بازی ! قرار نیست که از اونور بوم بزنه بیرون . در کل من انتظارم از این بازی خیلی خیلی بیشتر بود و نا امیدم کرد برو ببین خیلی ها هم لایک دادن به حرفام و موافق بودن .

حالا منی که دارم این حرفا رو میزنم چند ماهه دیگه شماره 2 هم میشینم بازی کنم چون اینجوری نیست چیزی رو نیمه تموم بزارم .

اگه رفرنس انگلیسی خوب سراغ داری که داستان بازی رو درست حسابی و دقیق تعریف کرده باشه بزار اینجا ببینم چون از فارسی هاش که من برداشت خاصی نکردم
داستان نسخه 1 انچان پیجیده هم نیست اگر اینقدر قدیمی هستی دیگه نیاز به معرفی نداری خودت سرچ کنی کلی پیدا می کنی
داستان بازی نه تنها برخلاف بازی ها دیگه کلیشه ای و تکراری نیست بلکه نکات جالب و جذاب زیادی هم توشه
یک بخشی از بازی هم گنگه تا توی شماره های بعدی بازی بهش پرداخته بشه

اصلا هوی رین سبک بازی اکشن نیست شوتینگ نداره کاملا داستان محوره هر کیم مقایسه کرده خیلی بی ربط بوده توی یوتیوب مقایسه هر چیزی که بخواید هست مقایسه هر چیز بی ربطی حتی دلیل نمی شه
حتی سبک داستانیشونم شبیه نیست باز فارنهاینت مثال می زدین سبک داستانیشون تا حدودی به هم نزدیکه
هوی رین متاش 87 شد الن هم 83 انچنان اختلافیم ندارن که بخواید همچین حرف هایی رو بزنید
اما خوب فعلا که شرکت هوی رین رفته توی دیوار چرت و پرت می سازه رمدی به اوجش برگشته

دوستان ظاهرا اون مرقع زياد سرشون توى بحثاى كاميونيتى گيم نبوده ولى بنا به هر دليلى تو نسل ٧ الن ويك و هوى رين مقابل هم قرار گرفتن.
حرف بى راهى نزد اين بنده خدا.

بعلاوه اينكه ٨٧ بازى تو سبك هوى رين كه كلا يجورايي براى زمان خودش ساختار شكنى بود فوق العاده حساب ميشد ولى ٨٣ الن ويك به خاطر اشكالات ريز و درشتش بود واقعا ولى خب انقد ايده كار خوب بود كه به يه اثر كالت تبديل شد.

آخرین ویرایش:
دوستان ظاهرا اون مرقع زياد سرشون توى بحثاى كاميونيتى گيم نبوده ولى بنا به هر دليلى تو نسل ٧ الن ويك و هوى رين مقابل هم قرار گرفتن.
حرف بى راهى نزد اين بنده خدا.

بعلاوه اينكه ٨٧ بازى تو سبك هوى رين كه كلا يجورايي براى زمان خودش ساختار شكنى بود فوق العاده حساب ميشد ولى ٨٣ الن ويك به خاطر اشكالات ريز و درشتش بود واقعا ولى خب انقد ايده كار خوب بود كه به يه اثر كالت تبديل شد.

خدا پدرت رو بیامرزه بالاخره یکی یادش مونده بود

================================================

خوب این تاپیک رو چون تازه پیدا کردم کم کم شروع میکنم به امتیاز دادن به بازی های که در چند سال اخیر انجام دادم روی PS5

اول از خدای بازی های سونی یعنی God of war شروع میکنم

خوب برای من که از قدیم گاد اف وار رو بازی میکردیم و به سیستم خطی جلو رفتنش عادت داشتم واقعا open world شدنش یه چالش بزرگ بود چون کلا سبک و سیاق GOW رو جور دیگه شناختم اولش یکم نا امید شدم ولی کم کم که جلو رفتم دیدم بله خدامون همون خدای قبلیه فقط یکم سبک و سیاقش فرق کرده :D کاراکترا و شخصیت پردازی ها عالی داستان عالی گرافیک خیلی خوب سیستم مبارزات مدرن و جذاب و از همه مهمتر ماموریت های جانبی فوق العاده یعنی شما همون والکری ها رو در نظر بگیری کافیه. اینقدر بازی خوب بود که هم نیو گیم پلاس رو تموم کردم هم یک سال بعد دوباره از اول شروع کردم . تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم این بود که داستان اصلی یه مقداری کوتاه بود . ولی در کل فوق العاده کار کردن و سانتا مونیکا به خوبی تونست gow رو از حالت سنتی و خطی به حالت مدرن و open world در بیاره . حالا هرچی با این حال کردم رگناراک نا امیدم کرد که بعد در موردش حرف میزنم

امتیاز GOD OF WAR 4

10 از 10

Alan Wake II

نكات مثبت:
گرافيك هنرى و فنى عالى
داستان و اتمسفر گيرا
گيم پلى روان و هيجان انگيز
ايده mind place و كيس بورد
شخصيت پردازى بسيار عالى
تنوع خوب مراحل
ديالوگ هاى بازى استادانه نوشته شده بود واقعا

نكات منفى:
يه سرى باگ و گير كردن شخصيت ها تو محيط
افت فريم در بعضى موارد
پايان بازى خيلى شتابزده بود

نمره كلى:
9/10

Red Dead Redemption 2

چی بگم؟؟ چیزی هم مگه میشه گفت؟؟ :D شاهکار به تمام معنا . همیشه تو ذهنم رد دد 2 تلفیقی از سینما و بازیه . برای یه اثر سینمایی خوب چه میخوایم؟؟ شخصیت پردازی؟ دیالوگ؟؟ درام؟؟ اکشن؟؟ کارگردانی خوب؟؟ این بازی همه ی اینا رو داره حالا وقتی همه ی اینا رو ترکیب میکنی با هنر استودیو راک استار میشه شاهکاری به اسم رد دد ردمپشن . برای من آرتور مرگان محبوبترین کاراکتر دنیای گیم و کراتوس ( که 15 16 ساله باهاش خاطره دارم ) در رده ی دوم قرار میگیره بعد تموم شدنه بازی . به راحتی میشه از روی این بازی و شخصیت آرتور یه فیلم وسترن - درام فوق العاده ساخت .

من بالاتر به god of war 4 نمره ی 10 دادم ولی واقعا به نظرم اون سال باید red dead2 جایزه ی بهترین بازی سال رو میگرفت با یک اختلاف خیلی کم . ولی بعضی وقتا اینجوری پیش میاد چند تا بازی خدا میفتن توی یک سال کنار همدیگه و یکی جایزه رو میبره . در صورتی که بازی دوم توی هر سالی بود بدون شک با اختلاف اول میشد . توی اسکار هم از این نمونه ها داشتیم مثلا سال 94 که فارست گامپ و پالپ فیکشن و رستگاری در شائوشنک تو یک سال افتادن و فارست گامپ جایزه رو برد . خوب پالپ فیکشن و رستگاری در شائوشنک توی هر سال دیگه میفتادن تمومی جوایز رو درو میکردن ! قصه ی رد دد 2 و god of war 4 هم همین بود

10 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or