onimusha :way of the sword 9
قطعا جزو 5 تا بازی برتر 2026 بود که تا الان بازی کردم .از نظر گیم پلی که قطعا بهترین بود شاید بشه بازی را تا الان بهترین بازی شمشیر زنی تاریخ البته در کنار سکیرو دونست .بی نظیر بود ترکیب پری دفاع جاخالی و مکانیزم جدید issen که اگه توش مستر می شدید لذت بازی را چند برابر میکرد .شخصیت میاموتا موساشی واقعا جذاب بود با اون حس شوخ طبعی هم که داشت بازی را جذاب تر میکرد .اهنگ های بازی کاملا با ریتم بازی میخوند صداگذاری انگلیسی بازی هم عالی بود من کلا عادت ندارم حتی بازی های ژاپنی رو هم با صدای انگیسی می رم.
کلا میشه کپکام را الان به راحتی بهترین استدیو بازی سازی جهان دونست امسال 4 تا بازی بزرگ داده با 4 تا سبک مختلف هر کدوم را بازی میکنید یه لبخند رضایت رو لباتون میشینه .
بازی از نظر پرفورمنس بدون مشکل بود من خودم مود 40 فریم با vrr رفتم کوچکترین افت فریم و مشکلی ندیدم حتی تو مبارزه سنگین با باس های بازی هم کوچکترین مشکلی نبود.
یکی دو تا مشکل بازی داشت به خاطر همین نمره کامل بهش ندادم یکی مشکل گرافیک بازی هست تو تاپیکشم گفتم برای 2026 کپکام یک مقدار پایین هست البته گرافیک بازی بالانس نیست یکسری جاها واقعا خوبه یکسری جاها مخصوصا تو هاب اصلی بازی و مناطق اطراف کیوتو پایینه .طراحی صورت و انیمیشن npc های بازی هم اصلا جالب نیست .
اما مشکل بزرگ تره بازی اینه که نمیدونم شاید به خاطر اینکه خواسته بودن بازی را طولانی بکنن یکسری ماموریت تکراری و بی ارزشی تو بازی انداخته بودن تو همون شهر کیوتو که قشنگ بازی را از ریتم مینداخت .اون ماموریت های اصلی و خطی بازی بینظیر بود مثلا ازمایشگاه زیرزمینی یکی از بهترین مراحلی بود که این چند ساله بازی کرده بودم .حیف بود به نظرم بازی را کوتاه تر میکردن این ساید کوئست های مسخره را جمع میکردن .
در کل تجربه بسیار لذت بخشی بود بازی نسبتا طولانی هم بود با تمام ساید کوئست ها حدود 26 7 ساعت طول کشید تمومش کنم.خیلی هم دوست داشتم پلاتش کنم ولی واقعا از مهارت گیمری من خارج بود تموم کردن بازی تو اخرین درجه سختی و یه مود boss rush تو اخرین درجه سختی بدون استفاده از ایتم جون واقعا کار من نبود