Spiderman 2018
۹/۱۰
خیلی دودل بودم این عنوان رو تجربه کنم یا نه، چون فکر نمیکردم برام جذابیت خاصی داشته باشه اما چقدر اشتباه میکردم.
اوایل بازی سرعت و روند اتفاقات خیلی آهسته است ولی رفته رفته از یه جایی به بعد عالی میشه.
اصلا و ابدا انتظار نداشتم در این حد از بازی لذت ببرم. گرافیک بازی و طراحی شهر نیویورک با توجه به محدودیت های پلی استیشن ۴ عالی بود.
موسیقی و افکت های صوتی هم با دقت و وسواس زیادی انتخاب و اجرا شدن.
داستان بازی هم با توجه به شوخ طبعی پیتر خیلی خوب کار شده و اصلا فکر نمیکردم اینقدر طولانی باشه. فکر میکردم نهایت با یه بازی ۱۰ ساعته طرف باشم ولی فکر کنم حدود ۲۰ ساعت بازی کردم تا تموم بشه.
طراحی مراحل و نحوه گیم پلی و مبارزات به بهترین و جذاب ترین شکل ممکن طراحی شده.
قبلاً میگفتم برای نسخه دوم اصلا هایپ نیستم و هروقت ارزون شد میخرم ولی با این سطحی که از نسخه اول دیدم دومی رو چشم بسته پیش خرید میکنم.
/////////////
Spiderman Miles Morales
۸/۱۰
بعد از اینکه نسخه ۲۰۱۸ رو تموم کردم یه راست رفتم سراغ این یکی.
باید اعتراف کنم نیم ساعت اول قشنگ رو فضا بودم.
حال و هوا و موسیقی اوایل بازی حسابی به سن و سال مایلز میخوره و کیفیت بی نظیر دوال سنز قشنگ نشون میده تفاوت از کجاست تا به کجا.
گرافیک بازی نسبت به نسخه ۲۰۱۸ پیشرفت خیلی شگفت انگیزی نداره و صد البته که نسخه اول گرافیکش عالیه. ریتریسینگ بازی در حال قابل قبولی هست و شخصاً انتظار بیشتری از یه کنسول ۵۰۰ دلاری ندارم.
موسیقی بازی برام بهتر و جذاب تر از نسخه اول بود اما داستان نسخه اول رو بیشتر دوست داشتم و همچنین مدت زمانی بازی هم کوتاه بود.
تغییرات گیم پلی بازی خیلی بهتر و جذاب تر شده بود و کارکتر مایلز هم درسته مثل پیتر نیست ولی خب به هیچ عنوان ضعیف یا بد کار نشده.
تیتراژ پایانی بازی هم حسابی کیف داد هم نحوه مونتاژ جالب تصاویر و هم آهنگیکه داشت.
در کل باید گفت Insomniac یه جواهره که سونی حسابی و به جا ازش استفاده میکنه.
شدیدا منتظر نسخه دوم و رویایی با ونوم هستم.