امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
God of war ragnarök

داستان:
روايت فوق العاده
روند و ريتم خيلى خوب
شخصيت پردازى هاى فوق العاده
تويست هاى خيلى خاص
وفادارى به اسطوره هاى نورس چيزيه كه واقعا به نظرم نكته مثبتى هست كه توضيحش از حوصله اين پست خارجه ولى ازين بهتر واقعا نميشد.

گرافيك:
از نظر هنرى كه واقعا فوق العاده س و از نظر فنى هم با توجه به اينكه بيس بازى روى ps4 بوده بسيار خوب هست و از فريم ثابت بازى هم نبايد بگذريم.
جزييات كاركتر ها خوبه ولى خب يه جاهايي كم كارى هايي شده كع نميشه خرده گرفت با توجه به گستردگى بازى.

موسيقى و صداگذارى:
موسيقى بازى مثل نسخه قبل فوق العاده گوش نواز و به وقتش حماسى هست.
صداپيشه ها به خوبى نقش هاشون رو ايفا كردن.
به خصوص صدا گذارى شخصيت اودين خيلى خوبه.

گيم پلى: فقط ميتونم بگم بهترين چيزيه كه ميتونيد تجربه كنيد و از همه نظر كامله.
تنوع مراحل و محيط ها و مبارزات و دشمنان خيلى خوبه چالش برانگيزى مناسبى هم داره هر چند ميتونست سخت تر هم باشه.

امتياز كلى: ١٠/١٠

Call of duty mw2 campaign:
از اونجايی ک من فقد اهل کمپین هستم نظرمو راجب کمپین میگم،گرافیک بازی خیلی خوب کار شده بود، موزیک بازی هم خوب بود، گانپلی هم مثل همیشه عالی بود( از نظر من گانپلی کالاف از همه شوتر های دیگه بهتره)، داستان به نظرم از نسخه قبلی ضعیفتر بود و میتونست خیلی بهتر باشه، شخصیت پردازی هم خوب بود، مخصوصا کاراکتر وارگاس خیلی خوب کار شده بود و البته من از گوست جدید به نسبت قبلی بیشتر خوشم اومد
امتیاز هم به نظرم ۸ منصفانه باشه

Resident evil village:
بازی خیلی خوبی بود، واقعا حس اویل ۴ رو بعد از مدتها زنده کرد و از قسمت های به یادموندی بازی میشه به خونه بنوینتو اشاره کنم، امتیاز من به بازی ۹ هست

Ratchet &clank:
یه بازی جذاب و مفرح، با توجه به تم بازی ک یه جورایی مناسب تینیجر ها هست فکر نمیکردم باش ارتباط بگیرم،اما با ۳۰ سال سن بازی رو تجربه کردم و به شدت از بازی لذت بردم، نمره ۹ رو به بازی میدم

Assassin's creed valhalla:
در عجبم ک چرا یوبی سعی میکنه یه دنیای خیلی بزرگ و وسیع بسازه ک خالی از جزییاته و به شدت به تکرار میوفته، ستینگ های مصر و روم باستان و وایکینگ ها به شدت جذابه اما وسعت بازی جوری زیاده ک به سرعت به تکرار میوفته و از طرفی مجبور میکنه ک برای بالا بردن لولت همش کارای تکراری و حوصله سربر بکنی، نمره با ارفاق ۷

Hitman 3:
یه بازی دیگه تو سبک مخفی کاری بسیار خوش‌ ساخت به همراه داستان مناسب و گیم پلی خوب، گرافیک هم مناسب کار شده بود، مرحله امارت انگلیس بسیار به یاد موندی شد واسم و البته اندینگ بازی هم خیلی عالی بود، تنها نکته منفی به نظرم کوتاهی بخش کمپین بازی بود، نمره: ۸

Watch dogs legion:
یا بازی تکراری دیگه از یوبی سافت یا به قول دوستی یوبی شابلون :|
گرافیک بازی خوب بود، قبل شروع بازی این ایده ک هرکدوم از. Npc هارو میشه کنترل کرد خیلی واسم جذاب بود، اما عملا تو خود بازی خوب اجرا نشده بود و حس و ارتباط خاصی هم با هیچکدوم از کاراکتر ها نگرفتم. نمره من به بازی : ۶

Gta V :
بازی تفاوت زیادی با نسخه نسل ۸ ندارهدو کمی نورپردازی بهتر شده و البته ک رزولوشن و فریم ریت بهبود داشته، به نظرم با قیمت ۱۰ دلار ارزش داشت و نه بیشتر.

Cyber punk:
بازی خیلی عجیبه، اولش خوب شروع میشه ولی کم کم دستان افت میکنه، تعداد لوت های بازی خیلی زیاد هست و واسه من مقداری سردرگمی ایجاد کرده، گرافیک بازی رو نسل ۹ خوب هستش، البته من تا الان ۲ بار بازی رو دراپ کردم و هنوز دستو دلم نرفته ک یبار درست تمومش کنم‌.

فارکرای ۶:
من با اینکه با فارکرای ۵ خیلی حال کردم و به راحتی تمومش کردم، اما نسخه ۶ام بازم به همون داستان تکراری افتاده و حتی بعد از ۴ ساعت حس بی هدفی از بین نرفت، نمره :6

God of War Ragnarok --------------- 10

+ بهترین، هیجان‌انگیزترین و بی‌نقص‌ترین کامبت سیستم در صنعت گیم
+ مراحل فرعی و اکتیویتی‌های بسیار جذاب، غنی و با ارزش زیاد برای اکتشاف حتی بعد از اتمام خط اصلی داستان
+ جذاب‌ترین و یونیک‌ترین سلاح‌هایی که یک بازی در این سبک میتونه داشته باشه
+ شخصیت‌پردازی بسیار خوب و داستانی پر از لحظات غافلگیرکننده و پرهیجان
+ گرافیک و Image Quality عالی با فریم‌ریت پرفکت (90 فریم با تلویزیون 120 هرتز و VRR)
+ کرکترهای به یادماندنی با وُیس‌اکتینگ فوق‌العاده
+ موسیقی حماسی و تاثیرگذار

- نزدیک شدن بازی به دنیای ابرقهرمانی و Marvel Avengers ممکنه برای طرفداران قدیمی GOW خوشایند نباشه
- امکان دریافت تروفی پلتینیوم روی Very Easy

View attachment 276921

God of War: Ragnarok

مانند نسخه 2018 بازی در واقع فقط نام GOW رو یدک میکشه و نشان چندانی از فضای نسخه های اصلی توش دیده نمیشه. در واقع مشکل اصلیش اینه که تیم سازنده فکر کرده باید همه نقاط مثبت گذشته رو بریزن دور و یه GOW همراه با جو روز درست کنن.
طراحی مراحل چشم نواز, غول های عظیم الجثه بیادموندنی و فضای خشنُ بی رحم سری اصلی رو فدای داستان شوخ طبع گونه کریتوس جدید و بچه اش کردن که در سراسر بازی با شخصیتهای مختلف این طنز بی مزه زورکی رو بارها تجربه میکنیم.

دشمن ها با اینکه متنوع تر شدن ولی باز نوع حمله ها و سبک شکست دادنشون فرق زیادی باهم نداره, انگار با مود گرافیکی فقط ظاهرشون عوض میشه.
سبک گرافیکی بازی شباهت زیادی به سری هورایزن پلی استیشن داره, چیزی که بشدت ازش متنفرم.
شخصیت پردازی ها و صداپیشگی ها یکی از یکی درب و داغونتر. حتی نکردن روی آترئوس بیشتر کار کنن. همون حالت عقب مونده خشک قبلی رو اوردن تو رگناروک.
گیمپلی تکراری
گرافیک پیشرفت محسوسی نداره(با توجه به اینکه برای PS4 ساخته شده)

در پایان باید گفت God of War Ragnarok هم فدای ترندهای زورچپونی شد و صنعت گیم راهی رو داره میره که هالیوود و دیگر سرگرمی ها رو به تباهی کشوند.

بعنوان یک بازی مستقل: 6/10
بعنوان یک God of War: بی ارزش
چرل حس میکنم نقد یه سایتی رو تو گوگل ترنسلیت زدی کپی پیست کردی :D

View attachment 276921

مانند نسخه 2018 بازی در واقع فقط نام GOW رو یدک میکشه و نشان چندانی از فضای نسخه های اصلی توش دیده نمیشه. در واقع مشکل اصلیش اینه که تیم سازنده فکر کرده باید همه نقاط مثبت گذشته رو بریزن دور و یه GOW همراه با جو روز درست کنن.
طراحی مراحل چشم نواز, غول های عظیم الجثه بیادموندنی و فضای خشنُ بی رحم سری اصلی رو فدای داستان شوخ طبع گونه کریتوس جدید و بچه اش کردن که در سراسر بازی با شخصیتهای مختلف این طنز بی مزه زورکی رو بارها تجربه میکنیم.

دشمن ها با اینکه متنوع تر شدن ولی باز نوع حمله ها و سبک شکست دادنشون فرق زیادی باهم نداره, انگار با مود گرافیکی فقط ظاهرشون عوض میشه.
سبک گرافیکی بازی شباهت زیادی به سری هورایزن پلی استیشن داره, چیزی که بشدت ازش متنفرم.
شخصیت پردازی ها و صداپیشگی ها یکی از یکی درب و داغونتر. حتی نکردن روی آترئوس بیشتر کار کنن. همون حالت عقب مونده خشک قبلی رو اوردن تو رگناروک.
گیمپلی تکراری

در پایان باید گفت God of War Ragnarok هم فدای ترندهای زورچپونی شد و صنعت گیم راهی رو داره میره که هالیوود و دیگر سرگرمی ها رو به تباهی کشوند.

تک تک حرفات به قدری حق و درست بود که یه لایک کافی نبود واقعا انگار حرف دل منو زدی

Spider-Man : Miles Morales

بعد از مدت زیادی بالاخره وقت شد که وارد نسل بعدی بشم ، با اینکه بعد 2 سال اولین گیمی که تموم کردم Ragnarok بود ولی حس کردم نیاز به زمان بیشتری دارم تا بتونم بهش نمره ای بدم و عنوان دومی که پلی دادم مایلز بود .

بازی بعد 2 سال هنوز هم زیباست مخصوصا روی مد 4K ، نیویورک توی کریسمس ، چراغونی ها ، حال و هوای شهر و همه چی دقیقا حس اون موقع از سال رو به ادم منتقل میکنن . ری تریسنگ عالی عمل میکنه و بافت ها بشدت خوبن . از سمتی گیم پلی هم با توجه به کم سن و سال بودن مایلز به نسبت پیتر کاملا مشخص هست ، از‌ نوع پرش ها تا وب زدن های مایلز ، چرخش بدنش و اون حالت انرژتیک که داره کاملا این حس رو به آدم میده که با شخصیت سریعتر و پر جنب و جوش تری مواجه هستش ، قدرتهای جدید مایلز به نسبت پیتر کاملا کامبت سیستم رو جذاب‌تر میکنن ، سنگینی بیشتری به ضربه ها میدن و حس اینکه ادامه همون قسمت قبلی هست رو نداره آدم .

در مورد داستان ولی فکر میکنم جای کار خیلی بیشتری داشت ، البته با اینکه سر راست بود ولی اون حس نزدیکی مایلز به خانواده و دوستاش رو کاملا انتقال میداد و همین وجه قوی بود که باعث میشد داستان به اون صورت تکرار مکررات نباشه . زمان تموم کردن داستان تا حدودی کم هست ولی در کل خوبه ، مخصوصا وقتی آدم ساید میشن ها رو میره و بشدت هم Rewarding هستن مخصوصا دنبال کردن اون Scavengerhunt ی که پدر مایلز براش به جا گذاشته واقعا حس عالی داره .

اگه قرار بود نمره ای به بازی بدم احتمالا 8.5 بود ، ولی حقیقتا به خاطر تم برفی و کریسمس بازی که جزو چیزهایی هست که بشدت توی زندگی ازش لذت میبرم برام یه 8.5 حقیقتا خاص و به یادموندنی شد ، شاید حتی بالاتر از شماره اصلی .

پ. ن : اگه کسی بازی رو‌ تموم کنه و‌ ساید میشن پدر و عموی مایلز و اون گربه بامزه رو‌ نره انگار که نصف لذت بازی رو از دست داده .

View attachment 276921

گیمپلی تکراری

در رابطه با اون تیکه ازجملت که گفتی `همه چیز خوب سری قبلی رو ریختن دور `یک جورایی باهات موافقم...یکی از همین موارد ote بود...یعنی بیشتر لذت کشتن باس ها و مینی باس ها همین مورد بود تو سه گانه..به چه دلیلی حذفش کردن؟؟؟؟؟جالبه جایگزینی هم براش نذاشتن وصرفا یک سری انیمیشن پشت سرهم میبینی بدون اینکه بازیکن دخالتی داشته باشه..بخوام مثال بزنم.

مثلا اونجایی که ثور گردن کریتوس رو میگیره و بعدش کرتوس یک مشت میزنش ..اونجا دقیقا میتونستن چندتا دکمه طراحی کنن..مثلا زمانی که ثور کردن کریتوس رو میگیره با زدن دکمه دایره و سپس مشت اخر رو مثلا دکمه مربع رو به کار میگرفتن .فکرشو بکونید چقدر تاثیرگزارتر میشد!!!!!

• Like
Reactions: PS 5
GOW RAGNAROK
پیشرفت پیشرفت پیشرفت نسبت به نسخه قبل

تنوع دشمنان نسبیت به نسخه فیل خیلی بیشتر شده
سیستم مبارزات. عالی
داستان بسیار عالی و شخصیت پردازی عالی

گرافیک چشم نواز و. دل نشین موسیقی حماسی

نکات منفی
شاید بعضی از قسمت ها رو لو بده تعداد کم اسلحه و بدست نیاوردن چکش تور بعضی از قسمت ها که با اتریوس بودیم رو حال تمی کردم

امتیاز من ۱۰از ۱۰
و فقط صحنه آخر بازی مهر محکمی برا تضمین این امتیاز هست

...

گرافیک ٨

موسیقی ۱۰

داستان ۱۰

گیم پلی ۱۰

...

امتیاز نهایی: ٩،۵

...

اگه بازم بگم که این بازی یکی از ستون های پلی استیشن هست، اغراق نکردم! گیم پلی بشدت عالی! یعنی کسی چش و چال درست حسابی داشته باشه قشنگ میتونه 10 ساعت مداوم، بازی رو ادامه بده و میخکوب این شاهکار باشه! موسیقی بازی که دیگه توضیح خاصی نمیدم معرکه و دیگر هیچ! داستان و روند ادامه دار از سری اول بازی تا الان که واقعا زیبا روایت میشه!
اما گرافیک!!! من خیلی حرف دارم سرش و نمیتونم راحت از این مسله بگذرم! من برای چی کنسول نسل جدید خریدم!؟ یعنی اگر 4 پرو هم داشتم تفاوتی نداشت برام! با گذشت دو سال هنوز هم سایه نسل قبل رو بازیا بشدت سنگینی میکنه و این سیاست بسیار بد پلی استیشن واقعا رو مخه! امیدوارم این مسخره بازی میان نسلی زودتر جمع شه تا شاهد گرافیک بهتر از ناشرها باشیم! مطمئنن فایو حرف های زیادی برای گفتن داره! در نهایت عرض کنم که, بی چون چرا، تجربه این شاهکار خلقت رو به همتون توصیه میکنم 👌👑♥️

51439937017_28a550e739_k.0.jpg

God of War Ragnarök
images.jpeg-1.jpg

سیکوئلی درخور نام خدای جنگ؟
ممکن است در گیم پلی بازی تغییرات آنچنانی به نسبت نسخه ی اول مشاهده نکنید، ولی دشمنان و باس فایت های متنوع، شیلدها و آرمورها (به وجود اومدن بیلدهای متنوع) و انمیشن های جدید و مهم تر، ساید کویست های متنوع و گاها ارزشمند، شما رو سوپرایز خواهند کرد
و جا داره از یک مکانیزم بسیار کاربردی نیز یاد کنیم، پری کردن!
که جاش در نسخه ی اول بسیار خالی بود

از لحاظ شخصیت پردازی بدون اغراق نمیتوان به بازی ایرادی وارد نمود، ولی به داستان و الخصوص پایان بندی ایرادات زیادی وارده و در یک کلام پایان بندی باب میل بنده نبود(حسابی جای بحث دارد)

به مانند نسخه های پیشین، نقطه عطف عنوان مربوط به سیستم مبارزات و کمبت بازییست، هرچند با توجه به فاصله ی عرضه ی 2 نسخه و آماده بودن بیس بازی، تصور تنوع بیشتر در خلق سلاح های جدید دور از ذهن نبود

و کلام آخر
بازی قطعا ارزش تجربه ی چندباره را دارد، هرچند از تمام پتانسیل حماسه ی نورث، بهره ی کافی را نبردند!!

گیم پلی/کمبت 10
داستان/شخصیت پردازی/پایان بندی 7
گرافیک فنی/بصری 9.5
موسیقی 10

لول دیزاین/پیسینگ 9.5

🔹92/100🔹

-ویرایش
سوالی که مطرحه، آیا اون رگناروکی که چند سال اخیر واسش منتظر و هایپ بودین اتفاق افتاد؟
پاسخ بنده خیر است

اون همه مقدمه چینی و رفرنس خفن و حساب شده در نسخه ی اول و تعاریف میمیر از رگناروک انتظارات رو راجب حماسی بودن رگناروک بالا برد ولی در نهایت میلینیم که اصل ماجرا را در یک ساعت نهایی سر و تهشو هم آوردن!!
نقشه اودین طی یه توئیست آبکی لو‌ میره، ثور جلوت قرار میگیره و تمام!!!
برخلاف ساعات اولیه و اومدن ثور به درب خانه ی کریتوس که شروعی با طعم و بوی نام این نسخه میداد همه چیز عالی پیش میرفت، ولی در ادامه بازی تبدیل شد به یک درام خانوادگی!
دور زدن پیشگویی ها بدون توجیح درست حسابی نیز ضربه ی دیگری بود که به سادگی نمیتوان از آن گذشت کرد

از طرفی کانسپت کار واقعا جذابه، یک خدای پیر داریم، با گذشته تاریک که یک شانس مجددی دارد تا اشتباهاتش رو جبران کند و به رستگاری برسد
ولی آرک یا همون قوس شخصیتی کریتوس آنطور که شایسته اش بود در نیومد متاسفانه!
حس انسانی و درونگرایِ توئم با ابهت همیشگیِ کریتوس در نسخه ی اول حفظ نشده، در رگناروک اون ابهت با لوس بودن درهم تنیده شده و بالانس از بین رفته بود

در کل از لحاظ "داستانی" آنچه مدت ها انتظارش رو داشتم به وقوع نپیوست و برای من ناامید کننده بود

آخرین ویرایش:
Download (3).jpeg
۸/۱۰
تجربه چند تا عنوان قبلی رو روی کامپیوتر داشتم و نسخه جدید اولین تجربه COD روی پلی استیشن بعد از دوران کلوپ و پلی استیشن ۱ و ۲ بود. همیشه برام چالش بود که بدون موس و کیبود میشه از یه بازی شوتر لذت برد یا نه؟ اما به لطف دوال سنس این لذت چند برابر شد.
گرافیک بازی در بعضی صحنه ها و مراحل خیلی خوبه و هیجان بازی رو دو چندان میکنه.
دیدن آمستردام در بازی با واقعیت خیلی تفاوت نداشت و این در حالیه که عنوان بین نسلی هست و اگه تماما برای نسل بعد ساخته میشد قطعا فک برانداز تر بود.
گرافیک بازی رو تقریباً میشه نسل بعدی دونست و جزئیات به خوبی رعایت شده.
البته کاملا بالانس نیست و بعضی مناطق بیشتر و بعضی جاها کمتره.
صداگذاری بازی تو یه لول دیگه است و جزئیات و کیفیت موزیک و صدای شلیک و محیط بینظیره و با Pulse 3D لذت بازی چند برابر میشد.
قابلیت های دسته پلی استیشن ۵ از همه بیشتر برام لذت بخش بود.
میزان لرزش و واکنش دسته مناسب با نوع سلاح و حالت تیراندازیه و سنگینی شلیک هر سلاح فرق میکنه.
تو یکی از مراحل بازی در حدی این قابلیت خفن بود که رسماً دست راستم خسته شد.
این قابلیت به خوبی شرایط جنگی رو شبیه سازی و لذت/ترس و اون حال و هوا رو چند برابر میکنه.
گیم پلی بازی برای من مثل همه نسخه های قبلی لذت بخش بود و تنوعش و خلاقیتی که تو بعضی مراحل به کار بدن رو دوست داشتم.
صحنه های نبرد تو بعضی مراحل خیلی عالی شبیه سازی شده و ترکیب گیم پلی،گرافیک، صداگذاری و قابلیت های دوال سنس حسابی طوفان به پا میکنه.
البته بخش داستانی کمی کوتاهه و انتظار داشتم یکی دو ساعتی طولانی تر باشه و داستان هم میشه گفت نسبتاً خوبه. عالی و غافلگیرانه نیست ولی برای خیلی ها بخاطر یه سری مسائل لذتش چند برابر میشه.
بخش مولتی پلیر رو دوست دارم بازی کنم ولی چون میدونم اعتیاد داره تجربه نمیکنم و نمیتونم در موردش نظری بدم.

View attachment 278262
۸/۱۰
تجربه چند تا عنوان قبلی رو روی کامپیوتر داشتم و نسخه جدید اولین تجربه COD روی پلی استیشن بعد از دوران کلوپ و پلی استیشن ۱ و ۲ بود. همیشه برام چالش بود که بدون موس و کیبود میشه از یه بازی شوتر لذت برد یا نه؟ اما به لطف دوال سنس این لذت چند برابر شد.
گرافیک بازی در بعضی صحنه ها و مراحل خیلی خوبه و هیجان بازی رو دو چندان میکنه.
دیدن آمستردام در بازی با واقعیت خیلی تفاوت نداشت و این در حالیه که عنوان بین نسلی هست و اگه تماما برای نسل بعد ساخته میشد قطعا فک برانداز تر بود.
گرافیک بازی رو تقریباً میشه نسل بعدی دونست و جزئیات به خوبی رعایت شده.
البته کاملا بالانس نیست و بعضی مناطق بیشتر و بعضی جاها کمتره.
صداگذاری بازی تو یه لول دیگه است و جزئیات و کیفیت موزیک و صدای شلیک و محیط بینظیره و با Pulse 3D لذت بازی چند برابر میشد.
قابلیت های دسته پلی استیشن ۵ از همه بیشتر برام لذت بخش بود.
میزان لرزش و واکنش دسته مناسب با نوع سلاح و حالت تیراندازیه و سنگینی شلیک هر سلاح فرق میکنه.
تو یکی از مراحل بازی در حدی این قابلیت خفن بود که رسماً دست راستم خسته شد.
این قابلیت به خوبی شرایط جنگی رو شبیه سازی و لذت/ترس و اون حال و هوا رو چند برابر میکنه.
گیم پلی بازی برای من مثل همه نسخه های قبلی لذت بخش بود و تنوعش و خلاقیتی که تو بعضی مراحل به کار بدن رو دوست داشتم.
صحنه های نبرد تو بعضی مراحل خیلی عالی شبیه سازی شده و ترکیب گیم پلی،گرافیک، صداگذاری و قابلیت های دوال سنس حسابی طوفان به پا میکنه.
البته بخش داستانی کمی کوتاهه و انتظار داشتم یکی دو ساعتی طولانی تر باشه و داستان هم میشه گفت نسبتاً خوبه. عالی و غافلگیرانه نیست ولی برای خیلی ها بخاطر یه سری مسائل لذتش چند برابر میشه.
بخش مولتی پلیر رو دوست دارم بازی کنم ولی چون میدونم اعتیاد داره تجربه نمیکنم و نمیتونم در موردش نظری بدم.
رو چه رزولوشن یا مانیتور یا تلویزیونی بازی کردید عزیز ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or