View attachment 278262
۸/۱۰
تجربه چند تا عنوان قبلی رو روی کامپیوتر داشتم و نسخه جدید اولین تجربه COD روی پلی استیشن بعد از دوران کلوپ و پلی استیشن ۱ و ۲ بود. همیشه برام چالش بود که بدون موس و کیبود میشه از یه بازی شوتر لذت برد یا نه؟ اما به لطف دوال سنس این لذت چند برابر شد.
گرافیک بازی در بعضی صحنه ها و مراحل خیلی خوبه و هیجان بازی رو دو چندان میکنه.
دیدن آمستردام در بازی با واقعیت خیلی تفاوت نداشت و این در حالیه که عنوان بین نسلی هست و اگه تماما برای نسل بعد ساخته میشد قطعا فک برانداز تر بود.
گرافیک بازی رو تقریباً میشه نسل بعدی دونست و جزئیات به خوبی رعایت شده.
البته کاملا بالانس نیست و بعضی مناطق بیشتر و بعضی جاها کمتره.
صداگذاری بازی تو یه لول دیگه است و جزئیات و کیفیت موزیک و صدای شلیک و محیط بینظیره و با Pulse 3D لذت بازی چند برابر میشد.
قابلیت های دسته پلی استیشن ۵ از همه بیشتر برام لذت بخش بود.
میزان لرزش و واکنش دسته مناسب با نوع سلاح و حالت تیراندازیه و سنگینی شلیک هر سلاح فرق میکنه.
تو یکی از مراحل بازی در حدی این قابلیت خفن بود که رسماً دست راستم خسته شد.
این قابلیت به خوبی شرایط جنگی رو شبیه سازی و لذت/ترس و اون حال و هوا رو چند برابر میکنه.
گیم پلی بازی برای من مثل همه نسخه های قبلی لذت بخش بود و تنوعش و خلاقیتی که تو بعضی مراحل به کار بدن رو دوست داشتم.
صحنه های نبرد تو بعضی مراحل خیلی عالی شبیه سازی شده و ترکیب گیم پلی،گرافیک، صداگذاری و قابلیت های دوال سنس حسابی طوفان به پا میکنه.
البته بخش داستانی کمی کوتاهه و انتظار داشتم یکی دو ساعتی طولانی تر باشه و داستان هم میشه گفت نسبتاً خوبه. عالی و غافلگیرانه نیست ولی برای خیلی ها بخاطر یه سری مسائل لذتش چند برابر میشه.
بخش مولتی پلیر رو دوست دارم بازی کنم ولی چون میدونم اعتیاد داره تجربه نمیکنم و نمیتونم در موردش نظری بدم.