GOW RAGNAROK 9.5/10
نکات مثبت:
درجه ی سختی مناسب
گرافیک هنری عالی
محیط های متنوع
مکانیزم مبارزه عالی
ماموریت های جانبی عالی
داستان نسبتا خوب
دیالوگ نویسی خوب
ارتقا زیاد به نسبت نسخه ی قبلی
نکات منفی:
گرافیک بین نسلی بدون افکت های جدید ارتی(بازی حتی AO هم نداشت)
باگ های درشت زیاد حتی با وجود اپدیت های سنگین
ایتم های بیخودی زیاد
اپگریدهای بی خودی زیاد
باس مجدد بسیار سخت ولکیری دقیقا عین اسمش
نبود پایان مخفی برای 100 درصد کردن بازی
پسرک زشت و کله مرغی کریتوس
بازی هنوز دارای ایراد هست و جای کار برای نسخه سوم دارد
بالاخره بعد از نسخه ی پر ایراد قبلی این نسخه تونست اکثر مشکلات قبلی رو بر طرف کنه هر چند هنوز از بعد داستانی و باس فایت های اصلی ضعف های اساسی داره اما تجربه ی بازی به شدت لذت بخش هست پازل های منطقی در کنار فایتینگ عالی محیط های با طراحی هنری عالی که بسیار هم متنوع هستن همگی نوید یک گیم پلی بسیار طولانی لذت بخش رو می ده
بازی از ابتدای کار خیلی بد شروع می شه با دشمنان و محیط های خسته کننده و هر چقدر جلو می ره بازی بهتر می شه و در انتهای بازی به اوج خودش می رسه
بازی برای پلت کردن به 50 ساعت زمان نیاز داره و برای تموم کردن استوری هم حداقل 30 ساعتی لازمه
من خودم اولین بازیم بود که راضیم کرد پلتش کنم و عین 50 ساعت رو لذت بردم فقط کاش دیگه بیخیال باس ولکیری توی این سری بشن خیلی با اعصاب ادم بازی می کنه با اینکه بار اول زدمش اما از همه ی مهارت های گیمینگم توش استفاده کردم طوری که بعد از زدنش حالم بد شد فشارم افتاد
بازی پر باگه و حتی برای منی که دیر شروع کردم با کلی اپدیت های سنگین بازم باگ های اساسی داره بازی که باعث می شه از چک پوینت شروع کنید حتی این باگ ها که توی دیوار گیر کنید یا برید توی اسمون یا زمین محو بشید یا مشن بازی اتمام نخوره هم داره که باعث تاسفه که یک بازی بزرگ این چنینی همچین باگ هایی داره که حتی بازی های بودجه اقتصادی هم دیگه ندارن من درست یادم نمیاد این مدل باگ ها رو دیگه کی بهش برخورد کرده بودم خیلی وقته دیگه این مدل باگ ها توی بازی های بزرگ نیستن حداقل نه به این شدت
یادمه نسخه ی قبلی هم ملکه قبلی یک باگ گرفته بودم که دیگه پسرک نمی تونست زنده ام کنه با سگ جادو برای همین سرویس شدم تا زدمش
مشکل اساسی دیگه ی بازی اپگیردهای بی خود الکی و لوت های بسیار و بی ارزش بازی هست که به هیچ دردیم نمی خورن یعنی خیلی هاشون مدام ایتم های به درد نخور می دن
نکته ی بعدی اینکه چرا قیافه ی پسر کریتوس اینطوریه؟ حداقل یک قیافه ی جذاب نه کله مرغی براش انتخاب می کردن
نکته ی اخر اینکه هنوز باس های غول پیکر و اساسی مشابه شماره ی سوم بازی توش کمه و زیاد خبری از باس های به یاد موندی توی همچین بازی نیست انتظارم اینکه مسخه ی بعدی حداقل 6 7 تا باس به یاد موندی اساسی داشته باشه
در نهایت اگر بازی رو انجام ندادید به شدت پیشنهاد می شه و اگر مشابه من نسخه ی قبلی زیاد به دلتون نشسته و بهش 8 دادید این نسخه نا امیدتون نمی کنه