امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:

a-plague-tale-requiem-is-out-now-on-the-epic-games-store-r-3840x2160-a04facd5b294.jpg

A Plague Tale: Requiem = 9

موسیقی : 9​

گیم پلی :8.5​

گرافیک :9.5​

داستان : 9​

قبل از این که بنویسم با این نقد از نیل دراکمن شروع میکنم.

A Plague Tale: Requiem را به دلیل روایت و کارگردانی هنری آن تحسین کرد. او اظهار داشت که این بازی "داستانی دلخراش را با جلوه های بصری زیبا و گیم پلی قوی ترکیب می کند." Druckmann همچنین توسعه دهندگان را به دلیل تصمیم "شجاعانه" آنها برای بیان چنین داستان سیاه و تعهد آنها برای ایجاد یک تجربه همهجانبه تحسین کرد.

این بازی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت چشمگیری داشت و این برای من بسیار ارزشمند هست که این همه پیشرفت تو بازی رو دیدم و خیلی خوشحالم که تونستم روی PS5 تجربش کنم و جزوه بهترین ها ، همیشه در خاطرم خواهد بود...بازی شاید باگ کما بیش داشته باشه ولی این استدیو تا اونجا که من میدونم کلا 200 نفر کارکن داره که واقعا تحسین برانگیزه با این تعداد نفرات.بازی خیلی طولانی هست و بسیار هیجان انگیز و در بیشتر اوقات روند تکراری به خودش نمیگیره و همیشه تنوع تو بازی وجود داره...تو یک سری جاها شاید یه انتقاد کوچیک داشتم باشم که اونم نظر شخصیه خودمه ولی در مجموع بازی بسیار برام من زیبا ، عالی و هیجان انگیز با داستانی احساسی و بسیار خوب .همچنین بازی نامزد 5 بخش هم شده بود.اما به غول هایی چون گاد آوار و الدن رینگ خورده بود و امیدی نداشت.کلا شدیدا توصیه میکنم به کسانی که مثل خودم حالو حوصله هربازیرو ندارن این بازیرو حتما تجربه کنن...قبل از شروع بازی یه آپدیت 13 گیگ یا 15 گیگی داره..حتما قبلش اپدیت کنین تا افت فریم هاش خیلی بهتر بشه.

آخرین ویرایش:

A Plague Tale: Requiem = 9

موسیقی : 9​

گیم پلی :8.5​

گرافیک :9.5​

داستان : 9​

قبل از این که بنویسم با این نقد از نیل دراکمن شروع میکنم.

این بازی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت چشمگیری داشت و این برای من بسیار ارزشمند هست که این همه پیشرفت تو بازی رو دیدم و خیلی خوشحالم که تونستم روی PS5 تجربش کنم و جزوه بهترین ها ، همیشه در خاطرم خواهد بود...بازی شاید باگ کما بیش داشته باشه ولی این استدیو تا اونجا که من میدونم کلا 200 نفر کارکن داره که واقعا تحسین برانگیزه با این تعداد نفرات.بازی خیلی طولانی هست و بسیار هیجان انگیز و در بیشتر اوقات روند تکراری به خودش نمیگیره و همیشه تنوع تو بازی وجود داره...تو یک سری جاها شاید یه انتقاد کوچیک داشتم باشم که اونم نظر شخصیه خودمه ولی در مجموع بازی بسیار برام من زیبا ، عالی و هیجان انگیز با داستانی احساسی و بسیار خوب .همچنین بازی نامزد 5 بخش هم شده بود.اما به غول هایی چون گاد آوار و الدن رینگ خورده بود و امیدی نداشت.کلا شدیدا توصیه میکنم به کسانی که مثل خودم حالو حوصله هربازیرو ندارن این بازیرو حتما تجربه کنن...قبل از شروع بازی یه آپدیت 13 گیگ یا 15 گیگی داره..حتما قبلش اپدیت کنین تا افت فریم هاش خیلی بهتر بشه.
من همچنان با گیم پلی این بازی مشکل دارم منتهی از منظر هنری فوق العاده بود نسخه دوم. اما مهمترین غافلگیری و ویژگی این نسخه برای من پایان فوق العاده ش بود که هنوزم گاهی بهش فکر میکنم. صداپیشگی هوگو هم عالی بود و خیلی کمک کرد به گیرایی شخصیتش.
در مجموع چیزی که این بازیو تو ذهنم موندگار میکنه داستان و پایانش هست و من نمره ۸ رو میدم بهش

Dead Space Remake -------------- 8.5

+ گیمپلی بسیار جذاب، هیجان‌‌انگیز و منحصربفرد
+ یکی از با کیفیت‌ترین بازیهای ژانر وحشت و موفق در القای حس ترس و اضطراب
+ تکه تکه کردن نکرومورف‌ها
+ سلاح‌های متنوع و جذاب
+ لول دیزاین عالی برای یک بازی در ژانر وحشت
+ داستان بسیار خوب
+ صداگذاری فوق‌العاده و بسیار تاثیرگذار در ترسناک شدن بازی
+ تروفی لیست عالی

- برای یک بازی در انحصار نسل جدید، گرافیک بهتری انتظار میره
- نقشه بازی کارآمد نیست و امکان علامت‌گذاری روی آن وجود ندارد و پیداکردن مکانی خاص خارج از مسیر داستانی آزار دهنده است

gotham knights 8

کلا هر گیمری با یکسری از سبک ها حال میکنه با یکسری نه مثلا من عاشق jrpg نوبتی هستم خیلی ها حالشون از این سبک به هم میخوره یا برعکس من از سبک استراتژیک متنفرم خیلی ها عاشق این سبک هستم .این مقدمه را نوشتم که بگم اگه از یه سبک بازی خوشتون میاد اصلا به متای اون نگاه نکنید و در سریع ترین زمان ممکن برید سراغش .من با سه گاه بتمن خیلی حال کردم وقتی این بازی اومد متای خوبی نگرفت و یکم دودل شدم برای خریدش تا اینکه تو تخفیفات اخیر استور گرفتمش و واقعا برام سورپرایز کننده بود .تو این 30 40 ساعتی که رفتم و پلتش کردم لذت بردم .شاید اگه به جای این 4 تا عنتر (به جز بانو بت گرل ) خود بتمن بود نمرات بازی بهتر میشد.بازی مشکلاتی داره و بی نقص نیست ولی لذت بخش بود .شهر گاتهام واقعا طراحی زیبایی داره و تک تک مناطقش یونیک هست .بازی تو ضمینه کنترل کاراکتر میلنگه و مبارزاتشم خیلی عمق نداره .چند تا باس فایت لذت بخش داره و از نظر تکنیکی پولیش شده بود و من نه افت فریمی دیدم نه باگ خاصی .
در کل لذت بخش بود و یک بار دیگه برام ثابت کرد که واقعا نباید به متای بازی ها خیلی توجه کنید اگه یه سبکی را دوست دارید متاش زردم شد بگیرید بازی کنید حالشو ببرید :D

gotham knights 8

کلا هر گیمری با یکسری از سبک ها حال میکنه با یکسری نه مثلا من عاشق jrpg نوبتی هستم خیلی ها حالشون از این سبک به هم میخوره یا برعکس من از سبک استراتژیک متنفرم خیلی ها عاشق این سبک هستم .این مقدمه را نوشتم که بگم اگه از یه سبک بازی خوشتون میاد اصلا به متای اون نگاه نکنید و در سریع ترین زمان ممکن برید سراغش .من با سه گاه بتمن خیلی حال کردم وقتی این بازی اومد متای خوبی نگرفت و یکم دودل شدم برای خریدش تا اینکه تو تخفیفات اخیر استور گرفتمش و واقعا برام سورپرایز کننده بود .تو این 30 40 ساعتی که رفتم و پلتش کردم لذت بردم .شاید اگه به جای این 4 تا عنتر (به جز بانو بت گرل ) خود بتمن بود نمرات بازی بهتر میشد.بازی مشکلاتی داره و بی نقص نیست ولی لذت بخش بود .شهر گاتهام واقعا طراحی زیبایی داره و تک تک مناطقش یونیک هست .بازی تو ضمینه کنترل کاراکتر میلنگه و مبارزاتشم خیلی عمق نداره .چند تا باس فایت لذت بخش داره و از نظر تکنیکی پولیش شده بود و من نه افت فریمی دیدم نه باگ خاصی .
در کل لذت بخش بود و یک بار دیگه برام ثابت کرد که واقعا نباید به متای بازی ها خیلی توجه کنید اگه یه سبکی را دوست دارید متاش زردم شد بگیرید بازی کنید حالشو ببرید :D
منم از بازی لذت بردم ولی مشکل افت فریم روی pc داره که یکم اذیت کننده هست

GOW RAGNAROK 9.5/10

نکات مثبت:
درجه ی سختی مناسب
گرافیک هنری عالی
محیط های متنوع
مکانیزم مبارزه عالی
ماموریت های جانبی عالی
داستان نسبتا خوب
دیالوگ نویسی خوب
ارتقا زیاد به نسبت نسخه ی قبلی

نکات منفی:
گرافیک بین نسلی بدون افکت های جدید ارتی(بازی حتی AO هم نداشت)
باگ های درشت زیاد حتی با وجود اپدیت های سنگین
ایتم های بیخودی زیاد
اپگریدهای بی خودی زیاد
باس مجدد بسیار سخت ولکیری دقیقا عین اسمش :D
نبود پایان مخفی برای 100 درصد کردن بازی
پسرک زشت و کله مرغی کریتوس :D
بازی هنوز دارای ایراد هست و جای کار برای نسخه سوم دارد

بالاخره بعد از نسخه ی پر ایراد قبلی این نسخه تونست اکثر مشکلات قبلی رو بر طرف کنه هر چند هنوز از بعد داستانی و باس فایت های اصلی ضعف های اساسی داره اما تجربه ی بازی به شدت لذت بخش هست پازل های منطقی در کنار فایتینگ عالی محیط های با طراحی هنری عالی که بسیار هم متنوع هستن همگی نوید یک گیم پلی بسیار طولانی لذت بخش رو می ده
بازی از ابتدای کار خیلی بد شروع می شه با دشمنان و محیط های خسته کننده و هر چقدر جلو می ره بازی بهتر می شه و در انتهای بازی به اوج خودش می رسه
بازی برای پلت کردن به 50 ساعت زمان نیاز داره و برای تموم کردن استوری هم حداقل 30 ساعتی لازمه
من خودم اولین بازیم بود که راضیم کرد پلتش کنم و عین 50 ساعت رو لذت بردم فقط کاش دیگه بیخیال باس ولکیری توی این سری بشن خیلی با اعصاب ادم بازی می کنه با اینکه بار اول زدمش اما از همه ی مهارت های گیمینگم توش استفاده کردم طوری که بعد از زدنش حالم بد شد فشارم افتاد:D
بازی پر باگه و حتی برای منی که دیر شروع کردم با کلی اپدیت های سنگین بازم باگ های اساسی داره بازی که باعث می شه از چک پوینت شروع کنید حتی این باگ ها که توی دیوار گیر کنید یا برید توی اسمون یا زمین محو بشید یا مشن بازی اتمام نخوره هم داره که باعث تاسفه که یک بازی بزرگ این چنینی همچین باگ هایی داره که حتی بازی های بودجه اقتصادی هم دیگه ندارن من درست یادم نمیاد این مدل باگ ها رو دیگه کی بهش برخورد کرده بودم خیلی وقته دیگه این مدل باگ ها توی بازی های بزرگ نیستن حداقل نه به این شدت
یادمه نسخه ی قبلی هم ملکه قبلی یک باگ گرفته بودم که دیگه پسرک نمی تونست زنده ام کنه با سگ جادو برای همین سرویس شدم تا زدمش
مشکل اساسی دیگه ی بازی اپگیردهای بی خود الکی و لوت های بسیار و بی ارزش بازی هست که به هیچ دردیم نمی خورن یعنی خیلی هاشون مدام ایتم های به درد نخور می دن
نکته ی بعدی اینکه چرا قیافه ی پسر کریتوس اینطوریه؟ حداقل یک قیافه ی جذاب نه کله مرغی براش انتخاب می کردن
نکته ی اخر اینکه هنوز باس های غول پیکر و اساسی مشابه شماره ی سوم بازی توش کمه و زیاد خبری از باس های به یاد موندی توی همچین بازی نیست انتظارم اینکه مسخه ی بعدی حداقل 6 7 تا باس به یاد موندی اساسی داشته باشه
در نهایت اگر بازی رو انجام ندادید به شدت پیشنهاد می شه و اگر مشابه من نسخه ی قبلی زیاد به دلتون نشسته و بهش 8 دادید این نسخه نا امیدتون نمی کنه

آخرین ویرایش:
WWE 2K23

از زمان دوران دبیرستان ما یه اکیپ داشتیم که این سری رو همیشه 4 نفره بازی میکردیم. دقیقا مثل PES یا FIFA که وقتی با دوستانتون باهم بازی میکنین کلا یه طعم دیگه ای داره. من این سری رو نسل پیش بیش تر از چند ساعت بازی نکردم و آخرین نسخه برمیگرده به سال 93 فکر کنم نسخه 2K14 رو X360 که با اختلاف بهترین نسخه این سری هستش. یکی از همون دوستان قدیمی به اصرار این نسخه برام گرفت و بهم گفت شدیدا حال و هوای نسخه های قدیمی رو داره و فلان... نمرات این نسخه آخر هم، در کمال تعجب خیلی خوب شده، شخصا تعجب کردم. خلاصه چندساعتی پلی دادم و بخاطر پیشرفت این نسخه دلم نیومد همینجوری بدون اینکه چیزی گفته بشه گذر کنیم، از زمان سگا این بازیها بودن و کلی خاطره هست.

مد Showcase: این Mode شامل 14 تا بازی از Career کشتی گیر John Cena میشه که این 14 بازی رو باخته و شما در نقش کسایی که سینا رو شکست دادن باید بازی کنین. درسال های گذشته شما بازی شخصیت اصلی بازی میکردین ولی امسال در نقش Villain ها نکته مثبت این موضوع اینه که چون هر مچ با یه شخصیت جدید پلی میدین بازی براتون تکراری نمیشه. در هر مرحله یه سری Objective ها هستن که اگه کامل انجام بدین یه سری شخصیت و موارد دیگه رو براتون آنلاک میکنه. 4 تا هم مرحله اضافه داره که در مجموع میشه 18 تا. قسمت جالب اینجاست 2K برعکس سال های گذشته هیچ کدوم از شخصیت های اصلی رو پشت DLC یا Season pass قفل نکرده و تو همون بازی میتونین آنلاکشون کنین. امسال بازی 240 تا کشتی گیر داره و تعدادش واقعا بالاست و درکل Roster خیلی کامله، به غیر از چندنفر از قدیمی ها که مثل اینکه قراردادشون تموم شده.

درباره گرافیک و Realism بازی، واضحا واقع گرایانه ترین W2K هست که ساخته شده. انیمشین های صورت بهتر شده حتی میشه گفت بهتر از FIFA. نورپردازی خودش رو خیلی خوب نشون میده تو صحنه های مختلف، مهصوصا قسمت داستانی بازی. فیزیک مو بهتر شده ولی هنوز خیلی مصنوعی هستش (بازی های خطی این مشکل رو دارن، امثال این و بازیهای ورزشی بماند). یه سری موارد و المان های بازی تو گیمپلی واقع گرایانه تر شدن که کمی از خوصله من خارج که همشون رو توضیح بدم. امسال یه مد جدید اضافه کردن به اسم Wargames که اگه با دوستانتون بازی کنین بهتون خوش میگذره. این مد 3vs3 یا 4vs4 هستش. امتیاز هم اگر بخوام بدم 9 میدم، با اینکه هر سال بهتر میشه ولی به اون حد از Realism که ماها انتظار داریم خیلی فاصله داره. خلاصه چون امسال واقعا پیشرفت کرده بازی، احساس کردم بی انصافی میشه اگه اشاره ای بهش نشه. اگه چندنفر باشین بهتون قول میدن کلی میگین و میخندین کنار هم.

WWE 2K23_20230314170217.jpg WWE 2K23_20230314170510.jpg WWE 2K23_20230314171111.jpg WWE 2K23_20230314172310.jpg
WWE 2K23_20230314172727.jpg WWE 2K23_20230314175353.jpg WWE 2K23_20230314175440.jpg WWE 2K23_20230314221313.jpg
WWE 2K23_20230314220102.jpg WWE 2K23_20230314215212.jpg WWE 2K23_20230314214044.jpg WWE 2K23_20230315151320.jpg

Attachments

• WWE 2K23_20230314214044.jpg
    WWE 2K23_20230314214044.jpg
    455.4 KB · مشاهده: 19
  • WWE 2K23_20230314223246.jpg
    WWE 2K23_20230314223246.jpg
    610.9 KB · مشاهده: 15
GOW RAGNAROK:8
گرافیک ۹
گیم پلی ۱۰
صدا ٨
داستان ۶
گیم پلی و گرافیک عالیه. اصلا جای حرف نداره. ولی داستانش یه نا امیدی کامل بود برام. کریتوس که گاد کیلر بود، حالا میشینه دور میز و سوسیس میخوره :lol: بدتر از اون مراحل آتریوس هست. اونجا که با انگربودا دقیقا نیم ساعت باید بری میوه بچینی :| اودین به جای خدای خدایان، بیشتر میخوره خدای احمقها باشه. ثور که پسراش رو کریتوس کشته، تحت تاثیر صحبتهای پدرانه کریتوس قرار میگیره و بیخیال جنگیدن باهاش میشه. فریا هم که پسرش رو کریتوس کشته، خیلی راحت بیخیال خون پسرش میشه. تنها قسمت واقعا عالی و جذاب بازی، نبرد با هایمدال و کشتن فجیعش بود که واقعا لذت بردم. این ذات کریتوس هست و همین اتفاق باید واسه ثور هم می افتاد. فریا هم باید دنبال انتقام خون پسرش می بود و به دست کریتوس کشته میشد. در کل نسخه قبل چند پله بالاتر از این نسخه بود و انتظاراتم از این نسخه خیلی بالاتر بود.

Atomic Heart : 8.5

خب این بازی پر حاشیه رو هم به اتمام رسوندم . انتظار نداشتم انقدر باهاش حال کنم ولی خب مشخصا بازی پر ایرادیه ولی برای اولین بازی استویدو Mundfish واقعا سطح کیفی بازی خیلی بالاست . گرافیک بازی عملا شاهکاره و خیلی هم خوب اپتیمایز شده منتها یه مقداری باگ داره ( مثلا گیر کردن تو در و دیوار و ...) .
چندین ساعت اول بازی یک جورایی حس و حال یه عنوان Horror رو میده , طراحی ربات ها رعب اور و عجیب غریبه بعضا . طراحی پازل ها سخت نیست ولی لذت بخشن . بازی هم به هیچ وجه مثل بایوشاک ایمرسیو سیم نیست و بهتره با دید یه بازی اکشن که بضعی جاها شبیه Fallout ئه برید سراغش نه دنباله معنوی بایوشاک :دی بزرگ ایراد بازی قسمت های اپن ورلدشه . واقعا نیازی به این بخش نبود و ترجیح میدادم حالت خطی ساعات اولیه خودشو حفظ کنه . برای گرفتن و اپگرید اسلحه های جدید هم که باید وجب به وجب اپن ورلد رو بگردید که ممکنه برای خیلی ها خسته کننده و برای یکسری ها مثل من که خیلی حوصله ندارن زجر اور باشه :‌دی
از نظر داستان هم بازی چندان خودشو جدی نمیگیره و توییست های جالبی هم داره ولی چیز wow یی نیست ولی در حدی هست که سرگرم نگهتون داره . گان پلی شاهکاره استفاده از قدرت ها و ترکوندن انمی ها هم حس خیلی خوبی بهتون میده ولی خب اگر برید دنبال سلاح های جدید و اپگریدشون کنید بازی دیگه زیادی اسون میشه . تنوع انمی ها هم متاسفانه زیاد نیست .

در کل بازی رو وجود تمام ایراداتش خیلی دوست داشتم .

Last of Us Remake: 10
گیم پلی ۱۱ :D
گرافیک ۱۰
داستان ۱۰
صدا ۱۰
قصه من و این بازی خیلی غمناکه. اون زمان که اومد من تو بدترین دوران عمرم بود (هنوز یاد اون سالها میوفتم تشنج میشم :| ) تو همون مقطع دوبار با قرص خودکشی کردم (بردنم بیمارستان زنده موندم اما مغزم آسیب دید) خلاصه خیلی بد بود. وقتی این بازی اومد همینجوری شخماتیک فقط بازی میکردم که فقط وقتم بگذره. حتی یک اپسیلون هم لذت نبردم. تا اینکه پلی ۵ خریدم و دیدم نسخه ریمسترش واسه پلاس هست. که تا اومدم ریمستر رو بازی کنم، خبر ریمیک رو خوندم و حسابی خر کیف شدم. خلاصه چند وقت پیش با عشق خریدمش و بازی کردم. به معنای واقعی کلمه WOW، شاهکار، مسترپیس، اصلا هرچی بگی کمه. الان چند ساله بازی این مدلی ساخته میشه؟ دیگه پرچمدارش رزیدنت اویل بود دیگه. یعنی جرات میخواد بری سمت ساخت همچین آی پی ایی. و جالبه که بازیت بزنه تمام بازیها با تم آخرالزمانی رو پودر کنه. یه داستان فک انداز و کاملا متفاوت. گیم پلی فوق العاده چند بعدی که باعث میشه بازی به ورطه تکرار نیوفته. رابطه الی و جول:Crying1:صدا، لول دیزاین، گرافیک فنی و هنری.
دیشب برای بار سوم شروع کردمش :D

Last of Us Remake: 10
گیم پلی ۱۱ :D
گرافیک ۱۰
داستان ۱۰
صدا ۱۰
قصه من و این بازی خیلی غمناکه. اون زمان که اومد من تو بدترین دوران عمرم بود (هنوز یاد اون سالها میوفتم تشنج میشم :| ) تو همون مقطع دوبار با قرص خودکشی کردم (بردنم بیمارستان زنده موندم اما مغزم آسیب دید) خلاصه خیلی بد بود. وقتی این بازی اومد همینجوری شخماتیک فقط بازی میکردم که فقط وقتم بگذره. حتی یک اپسیلون هم لذت نبردم. تا اینکه پلی ۵ خریدم و دیدم نسخه ریمسترش واسه پلاس هست. که تا اومدم ریمستر رو بازی کنم، خبر ریمیک رو خوندم و حسابی خر کیف شدم. خلاصه چند وقت پیش با عشق خریدمش و بازی کردم. به معنای واقعی کلمه WOW، شاهکار، مسترپیس، اصلا هرچی بگی کمه. الان چند ساله بازی این مدلی ساخته میشه؟ دیگه پرچمدارش رزیدنت اویل بود دیگه. یعنی جرات میخواد بری سمت ساخت همچین آی پی ایی. و جالبه که بازیت بزنه تمام بازیها با تم آخرالزمانی رو پودر کنه. یه داستان فک انداز و کاملا متفاوت. گیم پلی فوق العاده چند بعدی که باعث میشه بازی به ورطه تکرار نیوفته. رابطه الی و جول:Crying1:صدا، لول دیزاین، گرافیک فنی و هنری.
دیشب برای بار سوم شروع کردمش :D
داداش دمت گرم خداوکیلی
من از داستانی که گفتی پشمام ریخت کپ کردم چه برسه خودت
نگو که موضوع سره عشق و عاشقی و نرسیدن بوده که دوباره کپ میکنم

داداش دمت گرم خداوکیلی
من از داستانی که گفتی پشمام ریخت کپ کردم چه برسه خودت
نگو که موضوع سره عشق و عاشقی و نرسیدن بوده که دوباره کپ میکنم
عشق و عاشقی، جدایی پدر مادرم، مریضی برادر کوچکترم.
این سه دست به دست هم داد تا کامل مخم تعطیل بشه. اما خداوند دستش پشت ایالات متحده بود و ما رو نگه داشت:-"
-----
ساری بابت آف تاپیک

عشق و عاشقی، جدایی پدر مادرم، مریضی برادر کوچکترم.
این سه دست به دست هم داد تا کامل مخم تعطیل بشه. اما خداوند دستش پشت ایالات متحده بود و ما رو نگه داشت:-"
-----
ساری بابت آف تاپیک
دمت گرم خداوکیلی همون مریضی برادر کوچک تر خودش یه دنیا غمه
سلطانی خدایی

Resident Evil 4 Remake ------- 9

+ بازسازی باکیفیت، وفادار و ارتقاء دهنده نسخه اصلی
+ گیم‌پلی بسیار درگیرکننده و پاداش دهنده
+ ارزش تکرار خیلی زیاد
+ بهترین داستان و روایت در سری Resident Evil
+ لول دیزاین عالی
+ طراحی جذاب کرکتر‌ها
+ تنوع فوق‌العاده سلاح

- کنترل کرکتر میتوانست روان‌تر و بهتر باشد
- در القای حس ترس خیلی موفق نیست

COD MW2:6
گرافیک ۶
گیم پلی ۶
صدا ۶

بدترین کادی که تا حالا بازی کردم. فاجعه فاجعه فاجعه. گرافیک در حد PS3. هوش مصنوعی کلا نداره. آدم یاد IGI میوفته. همینجوری دشمنها از ساختمون میان بیرون و میبندیشون به رگبار. انقدر بد بود که نیمه کاره ولش کردم. آنلاینش هم به همون مزخرفی.
دلم واسه پولم میسوزه 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or