امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Company of heroes 3

این سری برای من خاطره ساز بوده همیشه. نسخه ی ۱ و ۲ برای من یکی از بهترین بازیهای استراتژیک روی پیسی بود که هرگز فراموش نمیشه برام.
اما نسخه ی کنسولی شماره ی ۳ یک افتضاح به تمام معنا بود روی کنسول. بازی به طرز فجیعی بد هست. کنترل بازی یکی از عذاب آورترین کنترل های ممکن توی یک بازی ویدیویی هست. اینکه شما بخوای کنترل یه یونیت از نیروهاتو به صورت مستقل به دست بگیری تقریبا امر محال هست. سیستم کاورگیری و انجام کارهای تاکتیکی به طرز باورنکردنی ای فاجعس .
این سری همیشه از نظر گرافیکی واقعا زبان زد بوده. اما متاسفانه توی این نسخه گرافیک حداقل برا ۲ نسل قبل هست. هیچ چیز توی این بازی سر جای خودش نیست. شرکت سازنده ی بازی از پس ساده ترین مسئولیت ها هم بر نیومده و رسما بازی روی کنسول تبدیل شده به یکی از بدترین بازیهای ممکن در این سبک.
همون قسمت اموزشیشو که بازی کردم، متوجه شدم که چقد بازی غیر قابل تحمله .
صمیمانه تقاضا دارم سمت این بازی نرید :دی
۲ از ۱۰

Final Fantasy XVI ----------- 8.5

+ باس‌فایت‌های حماسی و شگفت‌انگیر
+ کامبت سریع و پرهیجان
+ داستان عالی با شخصیت‌های جذاب و به یادماندنی
+ گرافیک بصری چشم‌نواز
+ موسیقی‌های فوق‌العاده
+ آیکان‌ها و قدرت‌های منحصربه‌فرد

- لول‌دیزاین ضعیف
- اکثر سایدکوئست‌ها حوصله سربر هستند
- ساده بودن مبارزات در ابتدا
- نوسان عجیب در سطح بازی

امتیاز دادن به این بازی خیلی سخته بنظرم. یه جاهایی در سطح بهترین‌های تاریخ بالا میرفت و مواردی داشت که در بازی‌های دیگه کمیاب یا حتی نایاب بود.
یه جاهایی هم تبدیل میشد به یک بازی متوسط و خیلی معمولی.

انگار دو تا تیم با سطوح مختلف این بازی رو ساختن.

اما در نهایت موارد مثبتی که بهش اشاره کردم اندازه‌ای پررنگ بودن که بتونم بهش امتیاز 8.5 رو بدم.
فقط حیف که بشدت پتانسیل‌سوزی کردن وگرنه واقعا میتونست یه رقیب گردن کلفت برای یه بازی مثل Witcher 3 باشه.

Ghost of Tsushima Directors cut - Ps4
امتیاز 8
بازی ترکیبی از ویژگی های منفی و مثبت زیادی هست ولی به نظر من بزرگترین نقطه قوت بازی بخش مبارزات اون است که بسیار سرگرم کننده و جذاب از کار دراومده و بزرگترین ضعف بازی بخش مخفی کاری بیهوده و کم اثر اون هست که اصلا بهش نیازی نبود و تنها دلیل وجود چنین بخشی رو از منظر داستانی میشه توجیه کرد
موسیقی بازی زیبا و شنیدنی کار شده، گرافیک بازی هم دارای پستی بلندی های زیادی هست هم میشه گفت بسیار زیباست و هم میشه گفت دارای ضعف های تکنیکی هست ولی از دیدگاه من گرافیک در این بازی به طور خاص در خدمت داستان گویی بازیست
یکی از بزرگترین ایراداتی که به نظر من به بازی وارده جدای از بخش مخفی کاری، آسونی بیش از حد بازی در درجات سختی پایین هست
من فکر میکنم چنین ایرادی از بخش گیم پلی دیزاین بازی نشات می گیره، من چنین مشکلی رو در دو بازی ویچر 3 و تایتان فال 2 مشاهده کردم به طوری که شخصیت اصلی بازی که کنترلش دست پلیر هست به شدت قدرتمند ساخته شده به نحوی که بالانس بازی رو به هم میزنه به همین جهت توصیه میکنم این بازی رو روی اخرین درجه سختی تجربه کنید تا به مهمانی رقص شمشیر ها قدم بزارید
داستان بازی به خوبی روایت شده و دارای افت و خیز های مناسبیه ولی نمیدونم چقدر میتونه این داستان با وقایع دنیایی که ما توش زندگی می کنیم هماهنگی داشته باشه، البته اگر با توجه به دانشی که از سامورایی ها داریم در واقع دانشی که بیشتر از فیلم ها و بازی ها یا حتی انیمه ها کسب شده داستان بازی رو بسنجیم می تونم بگم با داستان خوبی طرفیم ولی اگر از بعد واقعی به سامورایی ها و تاریخشون نگاه کنیم و صد البته اطلاعاتمون هم از افراد و نحوه زندگیشون زیاد باشه فکر نمیکنم خیلی بتونیم با داستان بازی ارتباط بر قرار کنیم
در نهایت میتونم بگم با توجه به تجربه دی ال سی این بازی و مسیری که این بازی در پیش گرفته فکر می کنم اوج درخشش این بازی رو ما میتونیم در شماره 2 بینیم که فکر می کنم در حال حاضر در دست ساخته و می تونه به جمع عناوینی در دنیای بازی های ویدیویی وارد بشه که با شماره دومشون به اوج خودشون رسیدن مثل بتمن ، اساسین ، متال گیر ، انچارتد ، پرتال و ....

star wars jedi fallen order - ps4
امتیاز 7
البته باید بگم این امتیازو به این علت نمیدم که بازی واقعا بده یا اصلا نباید تجربش کرد بلکه برعکس به قول منتقد گیم اسپات این بازی از اون بازی های 6 یا 7 امتیازیست که حداقل یک بار ارزش تجربه کردنو داره
علتی که این امتیازو به این بازی میدم بیشتر از کم کاری خود سازنده بازی نشات میگیره اون هم به این علت که بازی به شدتتتتتتت افت فریم داره اصلا قابل قبول نیست اصلا، حتی وقتی بازی شروع به اجرا میشه و در حال نمایش لگوهای ناشر و سازنده هست و منو بازی به نمایش در می یاد هم افت فریم داره wtf
اول از همه باید توضیح بدم که به این جهت میگم این بازی حداقل یک بار ارزش تجربه کردنو داره و نه بیشتر، به خاطر اینه که این بازی چیزی از خودش نداره یا بهتره بگم حرفی برای زدن نداره که قبلا به شیوه های کامل تر و حتی بهتری گفته نشده باشه مثلا در بخش گیم پلی، شما چیزی رو می بینید که در استار وارز انلیشد هم بوده یا در همه این سبک از عناوین فقط با این تفاوت که تحت تاثیر موفقت سری سولز سازنده ها اومدن در درون مایه بازیشون از این بازی الهاماتی گرفتن مثل نوار استامینا برای دشمنان و یا ضربات غیر قابل پری یا دفاع که در ghost of tsushima
هم وجود داره و حتی در گاد اف وار و جالبی موضوع در اینه که همه این سه عنوان چنین ضرباتی رو به یک شکل پیاده سازی میکنن و اون هم به شکل یک الارم قرمز به پلیر نشون میدن (شباهتی بسیار عجیب که منو یاد می کیری کنتور در سکیرو مینداره که به چه زیبایی طراحی شده بود)
باید این رو هم اضاف کنم که بازی در کنار اکشن و ادونچر بودنش متروید وینیا هم هست چیزی که من ندیدم در جایی به اون اشاره بشه
در بخش داستانی و شخصیت پردازی هم که دنیای استار وارز مرزی برای داستان گویی نداره تنها چیزایی که لازمه فورس، جدای، لایت سیبر، یک همراه گوگولی، و صد البته یک دیکتاتور دیگه هر چی دلتون بخواد میشه از توش دراورد
موسیقی به مثال همه عناوینی که در دنیای استار وارز جریان دارن تقریبا به یک شکله و از حق نگذریم زیباست و شنیدنی
و فکر می کنم بزرگترین نقطه قوت بازی حداقل از نظر من گرافیک بازی هست، برای من گرافیک بازی اون هم به واسطه لول دیزاین خوب بازی بسیار دیدنی و چشم نوازه
و در نهایت من فکر می کنم که بازی از این دست عناوینی هست که خیلی زود فراموش میشه حداقل برای من که اینطور بوده و دلیلش هم که در اول متن گفتم این بازی چیزی برای گفتن نداره که قبلا گفته نشده باشه

Crysis remastered - Ps4
امتیاز 4
این بازی بعد از چندین سال که از عرضش میگذره هنوز هم کرش می کنه~X( اخه این چی بود ساختین بعدا میگن چرا کامپیوتر ها میترکیدن اخه لامصب این بازی بد ساخته شده اصلا ربطی به گرافیک بازی نداره :-B
حالا بگذریم از کرش کردنا یک چندین بار هم اتفاق افتاد
گان پلی بازی دیگه عمرشو کرده
هوش مصنوعی قارچ
گرافیک، هنوزم خوبه.......
داستان در مورد بیدار کردن چیزی هست که نباید بیدارش کرد دیگه خودتون بقیشو می دونین
حالا شاید بپرستین چرا این بازی در سال 2007 متای 91 گرفته دلایلش: سیستم تخریب پذیری داره، قابلیت برداشتن اشیاء از روی زمین و پرتاب کردنشو به سمت دشمن، کشتن دشمن ها با عوامل محیطی مثل درخت ها، مخفی کاری، ماشین سواری، نانو سویت، صدای خفن گوینده
وقتی می گفت Maximum Armor و خیلی چیزای دیگه و حلا باید با خودتون بگین کدوم بازی در سال 2007 همه این ویژگی ها رو با هم داشت اونجاست که متوجه میشن این بازی به غیر از گرافیک چیزای دیگه ای هم داشته
در نهایت پیشنهاد می کنم برین سراغ شماره 2 و 3 که هنوز هم خیلی خوبن و گان پلی دلچسبی دارن

آخرین ویرایش:
ALANWAKE
امتیاز9
Alan Wake یک بازی با گرافیک بسیار زیبا و جزئیات بالاست. بازی در محیط‌هایی متنوعی از جمله جنگل‌ها، شهرهای کوچک و ساحل‌ها روایت می‌شود که همگی با جزئیات بسیار دقیق و به صورت واقع‌گرایانه طراحی شده‌اند.😍 همچنین، استفاده از روش‌های نورپردازی خاص و جذابی نیز در بازی به چشم می‌خورد که باعث تشدید اثر ترسناک بازی می‌شود.🫠
داستان جذاب .
گرافیک بسیارزیبا .
وگیم پلی متفاوت و جذاب

Watch Dogs : Legion

بلاخره قسمت شد بدون دردسر این نسخه رو روی کنسول و به لطف پلاس تجربه کنم. باید بگم که برای آدمی مثل من که به تکنولوژی علاقه خاصی داره و هک و مشتقاتش رو هیجان انگیز میبینه، این نسخه یک ناامیدی کامل بود. در مقایسه با نسخه اول و دوم که یک آش شلم شوربا عجیب و غریب بود.

بازی هیچ پیشرفتی عملا هیچ پیشرفتی نسبت به نسخه قبل که نداشته هیچ، کلی هم مشکل و باگ بهش اضافه شده که واقعا جای تاسف داره. گرافیک نسل هشتی حتی روی مود Quality، باگ ظاهر شدن آدم ها، باگ عدم قطع کردن صدای کنترلر از تنظیمات، باگ های راه رفتن و برخورد کردن و پریدن و ...

بازی به حدی داستان و شخصیت هاش داغونه که من حتی یک دونه از کات سین هارو تماشا نکردم، فقط میرفتم جلو تا تمومش کنم. از همه مزخرف تر اونجاس که شما میتونید به وضوح ببینید که المان هایی از اساسینز کرید و دویژن داخل بازی وجود داره! از مراحل فرعی کاملا اساسینز کریدی (حتی با لباسش) و المان هایی که مستقیم از دویژن وارد بازی کردن.

کنترل NPC ها با قابلیت های مختلف هم در عمل خیلی بی کاربرد و بی فایده بود، وجود Drone ها بازی رو به شدت شلوغ کرده بود و لندن و مسیر رانندگی برعکس از اونم بدتر... آیتم ها، آپگرید ها و اسلحه ها یک پسرفت کامل نسبت به نسخه قبلی بود.

واقعا گند زدن به تصوراتم از این بازی. نسخه اول جدی و خوب بود که قربانی داونگرید شد، نسخه دوم فان بود و جالب اما چون از تم نسخه اول دور شده بود کوبیده شد، نسخه سوم دیگه زد کلا همه چی رو از بین برد.

امیتاز با ارفاق 4/10 اونم به خاطر اینکه یه کوچولو با مکانیزم هک که هیچ پیشرفتی هم نداشت حال کردم کنترل اسپایدر بات و ...

درود بر دوستان بلاخره وقت شد بشیم باز ی تمام کنم
واقعا این حجم از نو اوری عالی بود بازی رفته رفته بهتر میشد و از وسط های بازی تبدیل به یک شاهکار شد برای من
درباره گرافیک بازی هم جز بهترین های نسل بود
گرافیک 10
موسیقی10
داستان 10
گیم پلی 9
امتیاز من 9.5
ی چند تا عکس هم از محیط گرفتم شاید براتون جالب باشه

Attachments

• Horizon Forbidden West_20230323093659.jpg
    Horizon Forbidden West_20230323093659.jpg
    2.8 MB · مشاهده: 44
  • Horizon Forbidden West_20230712101023.jpg
    Horizon Forbidden West_20230712101023.jpg
    2.5 MB · مشاهده: 41
  • Horizon Forbidden West_20230712200402.jpg
    Horizon Forbidden West_20230712200402.jpg
    1.9 MB · مشاهده: 32
  • Horizon Forbidden West_20230715101436.jpg
    Horizon Forbidden West_20230715101436.jpg
    841.1 KB · مشاهده: 30
  • Horizon Forbidden West_20230716135322_1.jpg
    Horizon Forbidden West_20230716135322_1.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 30
  • Horizon Forbidden West_20230716110752.jpg
    Horizon Forbidden West_20230716110752.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 29
  • Horizon Forbidden West_20230716134904.jpg
    Horizon Forbidden West_20230716134904.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 29
Endling : extinction is forever

امروز یه سر زدم به پلاس و چشمم خورد به این بازی. از اونجایی که حس بی نظیری از stray داشتم، گفتم این بازی رو تست کنم.
بازی یه indie دو ساعتس. تمرکز و هدف اصلی بازی روی داستان سرایی هست. شما در نقش یک روباه باردار هستید که از اتش سوزی جنگل جون سالم به در میبره و در یه سرپناه، ۴ توله به دنیا میاره. یکی از توله ها به دست یکی از شکارچیان ربوده میشه و شما باید علاوه بر اینکه اون توله رو پیدا میکنید و دنبال سرنخ ها بگردید، برای ۳ توله ی دیگه غذا پیدا کنید و اونا رو زنده نگه دارید و یه سری مهارت ها یادشون بدید.
بازی هنر خالص هست. ترکیبی از موسیقی بی نظیر و گرافیک چشم نواز و هنر خالص.
شیوه ی داستان سرایی در سبک استاد میازاکی (انیمیشن ساز) هست. در واقع محیط بازی پر شده از زشتی هایی که انسان های خودخواه به وجود اوردند. از اتش سوزی جنگل، از کشتن حیوونا، از زباله ریختن و تمام ویرانی ها. دشمن اصلی بازی انسان ها هستند. انسان هایی که باعث تخریب اکوسیستم، محیط زیست، جنگل و گرمایش زمین شدند. در طرف مقابل، سازنده به ما درک و فهم حیوانات رو عملا نشون میده و ما میفهمیم که حیوانات از خیلی از انسان ها بهتر هستند.
بازی یه روایت بی نهایت تلخ، قلب شکن و فراموش نشدنی هست. قطعا اگر قلب ضعیفی دارید و یا شدیدا احساساتی هستید، این بازی ممکنه اذیتتون کنه و حالتونو بگیره.
اما اگر با این موارد اوکی هستید، میتونم بگم یکی از فراموش نشدنی ترین اثار زندگیتونو ممکنه تجربه کنید که تا عمر دارید فراموشتون نشه.
بازی رو میتونید به صورت رایگان از پلاس دانلود کنید.

The Plague Tale : Requiem

واقع برام سخته که در مورد قسمت بعدی طاعون حرف بزنم ، مخصوصا با اون پایان .

بازی از همه نظر از اون عنوانی که یکباره نسل قبل اومد و انقدر خوش ساخت هم بود بزرگ‌تر و بهتره . داستان و روایتش ، شخصیت هاش و سرنوشتشون توی بهترین حالت خودش قرار داره و همچنان اون حس مخوف رو به آدم ولی با اسکیل بزرگ‌تر القا میکنه . گیم پلی بهتر ، متنوع تر و sense اکشن بازی بالاتر رفته اما همچنان یه حالت کند و خشکی رو داره که خب شاید بشه گفت با روند و نوع گیم هم خونی داره اما میتونست نرم تر از این در بیاد . لول دیزاین بهتری رو اینجا میبینیم ، دنیای زنده تر و همچنان هم اون امضای استمسفر و فضای خاص بازی همراهش هست . شاید جاهایی یکم بازی مشکل Pacing داره که البته کم اتفاق میوفته . از بعد ویژوالی هم واقعا نسل بعدیه ، قشنگ حس تغییر نسل رو میشه میون این همه عنوان Cross-Gen باهاش تجربه کرد مخصوصا استایل هنری بازی که فوق العاده ست .

قبل از Chapter آخر بازی آماده بودم یه 8.5 یا در نهایت دیگه ۹ بهش بدم اما همیشه بر این باور بودم که تجربه کلی یه عنوان میتونه به ضعف هاش بچربه ، واقعا کمترین بازی بوده که بتونه انقدر منو تحت تاثیر قرار بده و اشک من رو در بیاره . تیکه آخر بازی و‌ ا‌ون کاری که باید انجام بدیم ، این همه ساعت همراه هیوگو و امیسیا بودن و اون لحظه و اون چرخش قلاب ..
خشکم زد ، واقعا با پایان بازی خشکم زد ..

به حدی تحت تاثیر قرار گرفتم و بازی شد جزو عناوین محبوب کل عمرم و بهترین تجربه این نسل برام که به بازی ۱۰ میدم .

پ.ن : Requiem واقعا مثل اسمش مدح گونه تموم شد .

The Plague Tale : Requiem

واقع برام سخته که در مورد قسمت بعدی طاعون حرف بزنم ، مخصوصا با اون پایان .

بازی از همه نظر از اون عنوانی که یکباره نسل قبل اومد و انقدر خوش ساخت هم بود بزرگ‌تر و بهتره . داستان و روایتش ، شخصیت هاش و سرنوشتشون توی بهترین حالت خودش قرار داره و همچنان اون حس مخوف رو به آدم ولی با اسکیل بزرگ‌تر القا میکنه . گیم پلی بهتر ، متنوع تر و sense اکشن بازی بالاتر رفته اما همچنان یه حالت کند و خشکی رو داره که خب شاید بشه گفت با روند و نوع گیم هم خونی داره اما میتونست نرم تر از این در بیاد . لول دیزاین بهتری رو اینجا میبینیم ، دنیای زنده تر و همچنان هم اون امضای استمسفر و فضای خاص بازی همراهش هست . شاید جاهایی یکم بازی مشکل Pacing داره که البته کم اتفاق میوفته . از بعد ویژوالی هم واقعا نسل بعدیه ، قشنگ حس تغییر نسل رو میشه میون این همه عنوان Cross-Gen باهاش تجربه کرد مخصوصا استایل هنری بازی که فوق العاده ست .

قبل از Chapter آخر بازی آماده بودم یه 8.5 یا در نهایت دیگه ۹ بهش بدم اما همیشه بر این باور بودم که تجربه کلی یه عنوان میتونه به ضعف هاش بچربه ، واقعا کمترین بازی بوده که بتونه انقدر منو تحت تاثیر قرار بده و اشک من رو در بیاره . تیکه آخر بازی و‌ ا‌ون کاری که باید انجام بدیم ، این همه ساعت همراه هیوگو و امیسیا بودن و اون لحظه و اون چرخش قلاب ..
خشکم زد ، واقعا با پایان بازی خشکم زد ..

به حدی تحت تاثیر قرار گرفتم و بازی شد جزو عناوین محبوب کل عمرم و بهترین تجربه این نسل برام که به بازی ۱۰ میدم .

پ.ن : Requiem واقعا مثل اسمش مدح گونه تموم شد .
برای من بهترین بازی و ... نیست و خیلی ایراد میتونم بگیرم ازش ولی ازون تجربه های بیاد موندنی شد برام بخاطر همون مواردی که درباره پایان بندیش گفتی. واقعا پایان عجیبی داشت و شدیدا لذت بخش بود.

برای من بهترین بازی و ... نیست و خیلی ایراد میتونم بگیرم ازش ولی ازون تجربه های بیاد موندنی شد برام بخاطر همون مواردی که درباره پایان بندیش گفتی. واقعا پایان عجیبی داشت و شدیدا لذت بخش بود.
دقیقا. با اینکه میشه یه لیست از بازی ایراد درآورد ولی من هنوز وقتی موزیکش رو میشنوم دلم براش تنگ میشه و شاید دوباره رفتم سراغش. به نظرم نمره نباید ریاضی وار باشه که عه یه ایراد اینجاست پس 25 صدم کم کنم. خیلی وقتا یه بازی پرایراد ماندگار شاید نمره بالاتری حقش باشه نسبت به یه بازی کم ایراد که تو ذهنت نمیمونه

Farcry 6

5/10

Farcry6.jpg

راستش بعضی وقتها کیفیت این بازیها رو که میبینم فکر میکنم یوبی سافت داره باهامون شوخی میکنه...

منفی :
گرافیک بازی کاملا متوسط
شخصیت پردازی افتضاح
صداگذاری افتضاح
ماموریت ها اکثرا تکراری و خسته کننده
سرورهای بخش آنلاین نامتعادل

مثبت :

تنوع اسلحه ها
گیم پلی بخش اکشن راضی کننده
استفاده از وسایل حمل و نقل بازی مثل هلیکوپتر و... لذت بخشه​

بالأخره عزمم جزم کردم رفتم سراغ ریمیک های رزیدنت اویل؛ من کلاً هیچوقت خیلی فن RE نبودم و زمان ریلیز نسخه یک که سنم کم بود اصلاً چیز نداشتم نگاه کنم :D یادمه 2 و 3 و 4 رو هم تا حدودی رفتم ولی نسخه 5 رو تقریباً 3 بار با دوستم بخاطر کوآپ اش تموم کردم و 6 هم کامل رفتم که خیلی حس ترس توش نبود ولی روایتش از ساید های مختلف برام جالب بود. خلاصه بعدم نسخه 7 رو چند سال بعد ریلیزش رفتم که خیلی خوب بود که باعث شد 8 رو هم موقع لانچش بگیرم.

اول راجع به ریمیک واقعاً کپکام دست مریزاد داره، مقایسه هاش رو میدیدم کامل همه چیو کوبیده از نو ساخته:

1.jpg
نسخه 2 فوق العاده بود و به نظرم ترسناک ترین نسخه تو سریه؛ گیم پلی و معما ها، روایت، صداگذاری (بخصوص وقتی با هدفون بازی می کنید صدا پاهای Mr.X واقعاً دلهره آوره)، گرافیک، نقشه و محیط ها و اتمسفر معرکه و ترسناک جوری که واقعاً بازم چیز میخواد دفعه دوم بری سراغش :D روایت دوم بازی هم تفاوتش اونجور که باید زیاد نه ولی در کل خوب بود.

9.5

Resident_Evil_3.jpg
نسخه 3 پشم 2 هم نبود و نمی دونم اصلاً چرا ریمیک اش کردن! خیلی بد نبود ولی نسبت به 2 به نظرم سطحی، یکنواخت و کوتاه بود، فایت های با نمسیس خوب بود ولی اول اینکه کلاً X چیز دیگه ای بود :D دوم اینکه نمی دونم چرا صورتش رو عوض کرده بودن! سوم اینکه از یه جا به بعد انقدر باهاش می جنگیدی دیگه واقعاً می رفت رو مغزت که چرا نمیمیره این لامصب :D تو سایر مسائل فنی هم مثل 2 خوب بود.
7

Resident_Evil_4_remake_cover_art.jpg

و اما نسخه 4.... به به بنازم :D بهترین تو سری و یکی از بهترین گیم های تاریخ! یه گیم نیمچه خطی کامل و پر از اتفاق با پلی تایم طولانی و تو هر چیزی درجه1 و حرفه ای؛ گیم پلی خفن، عمیق و متنوع، معما ها، فایت ها و باس فایت ها خدا، داستان و روایت عالی، القا حس ترس به هر شکلی که فکرش رو کنید، محیط های متنوع با اتمسفر های محشر.
10

آخرین ویرایش:
بالأخره عزمم جزم کردم رفتم سراغ ریمیک های رزیدنت اویل؛ من کلاً هیچوقت خیلی فن RE نبودم و زمان ریلیز نسخه یک که سنم کم بود اصلاً چیز نداشتم نگاه کنم :D یادمه 2 و 3 و 4 رو هم تا حدودی رفتم ولی نسخه 5 رو تقریباً 3 بار با دوستم بخاطر کوآپ اش تموم کردم و 6 هم کامل رفتم که خیلی حس ترس توش نبود ولی روایتش از ساید های مختلف برام جالب بود. خلاصه بعدم نسخه 7 رو چند سال بعد ریلیزش رفتم که خیلی خوب بود که باعث شد 8 رو هم موقع لانچش بگیرم.

اول راجع به ریمیک واقعاً کپکام دست مریزاد داره، مقایسه هاش رو میدیدم کامل همه چیو کوبیده از نو ساخته:

نسخه 2 فوق العاده بود و به نظرم ترسناک ترین نسخه تو سریه؛ گیم پلی و معما ها، روایت، صداگذاری (بخصوص وقتی با هدفون بازی می کنید صدا پاهای Mr.X واقعاً دلهره آوره)، گرافیک، نقشه و محیط ها و اتمسفر معرکه و ترسناک جوری که واقعاً بازم چیز میخواد دفعه دوم بری سراغش :D روایت دوم بازی هم تفاوتش اونجور که باید زیاد نه ولی در کل خوب بود.

9.5

View attachment 302419
نسخه 3 پشم 2 هم نبود و نمی دونم اصلاً چرا ریمیک اش کردن! خیلی بد نبود ولی نسبت به 2 به نظرم سطحی، یکنواخت و کوتاه بود، فایت های با نمسیس خوب بود ولی اول اینکه کلاً X چیز دیگه ای بود :D دوم اینکه نمی دونم چرا صورتش رو عوض کرده بودن! سوم اینکه از یه جا به بعد انقدر باهاش می جنگیدی دیگه واقعاً می رفت رو مغزت که چرا نمیمیره این لامصب :D تو سایر مسائل فنی هم مثل 2 خوب بود.
7

View attachment 302421

و اما نسخه 4.... به به بنازم :D بهترین تو سری و یکی از بهترین گیم های تاریخ! یه گیم نیمچه خطی کامل و پر از اتفاق با پلی تایم طولانی و تو هر چیزی درجه1 و حرفه ای؛ گیم پلی خفن، عمیق و متنوع، معما ها، فایت ها و باس فایت ها خدا، داستان و روایت عالی، القا حس ترس به هر شکلی که فکرش رو کنید، محیط های متنوع با اتمسفر های محشر.
10
کلا ریمیک 4 از همشون بهتره

• Like
Reactions: J. Constantine
بازی dead space
9/5
گرافیک بازی حتی با توجه به سن آن، هنوز هم در برابر بسیاری از بازی‌های مدرن پا به پایی می‌کند.😍 انیمیشن‌ها، مدل‌های شخصیت‌ها، و تصاویر محیطی تماماً بالاست و به خوبی حس ترس و تنهایی را منتقل می‌کند.😍که نگید
در مورد
گیم‌پلی Dead Space بسیار عمیق و دارای جزئیاتی است که می‌تواند بازیکن را به مدت طولانی مشغول کند. از بخش‌های اکشن تا معماهایی که باید حل شوند، هر بازیکن می‌تواند چیزی را در این بازی پیدا کند که دوست داشته باشد.
صدا و موسیقی نقش حیاتی در ایجاد فضای ترسناک بازی دارند. از صداهای محیطی تا موسیقی پس‌زمینه، همه‌ی آن‌ها به طور کامل در ایجاد یک تجربه‌ی تمام‌عیار ترسناک موثر هستند.
نتیجه‌گیری
در کل، Dead Space یک مثال برجسته از چگونگی اجرای بازی‌های ترسناک است. با گرافیک خیره‌کننده، داستان عمیق، و گیم‌پلی جذاب، این بازی می‌تواند هر بازیکنی را به مدت طولانی مشغول کنداگر به دنبال یک بازی ترسناک با کیفیت بالا هستید، Dead Space باید بالای لیست شما باشد کاش نسخه چهارمش رو‌بسازند☹️

Hundred days : winemaker simulation

یکی از اعتیاد آور ترین بازیهایی بود که این چند وقت تجربه کردم. بازی یه شبیه ساز ساخت شراب هست. شما به عنوان یه کارمند اداره توی یه شهر که از کار خودش خسته شده، با یک نامه به زمین های انگور روستا دعوت میشه و مابقی عمرشو برای تولید شراب میگذرونه.
بازی turn base هست. بازی ۴ تا فصل داره و شما باید با ارتقای زمین هاتون و خرید تجهیزات بهتر و اپگرید کردن ساختمون ها، درآمدتونو افزایش بدید و توی این حرفه موفق بشید.
توی بازی چند نوع شراب قرمز و سفید وجود داره که هر کدوم از نوع خاصی انگور ساخته میشه.
هر نوع انگور نیاز به خرید یک زمین خاص داره. تولید شراب پروسه ی خاص خودشو داره. شما اول باید زمین رو شخم بزنید. بعد به کاشت انگور بپردازید و بعد برداشت کنید محصول رو.
شرایط اب و هوایی به شدت روی کیفیت انگور نهایی تاثیر داره و این مورد شانسی هست.
کیفیت انگور برداشتی میتونه از low تا great باشه.
بعد از برداشت محصول شما باید با تجهیزاتتون، انگور ها رو پرس، الکل دار، تنظیم اسیدیته و نهایت اونا رو توی بطری کنین.
هر شراب یک body، acidity, tannin و sweetness داره که باید طی فرآیند های مختلف اونا به بهترین حد برسونید. برای مثال با age دار کردن شراب ها در بشکه، شما میتونید body شراب رو افزایش بدید.
در نهایت بعد از بطری کردن شراب، شراب شما مورد ارزیابی قرار میگیره و از ۱۰۰ به شراب شما امتیاز میده.
بعد از اون، شما محصولاتتون رو به بازار عرضه میکنید و از فروش اونا پول در میارید.
همچنین میتونید سفارش های اسپشیال از کارخونه ها و رستورانا رو قبول کنین. البته این سفارشا خاص خستن. برای مثال یه رستوران میگه من شراب از فلان انگور و با فلان body و... میخوام.
کلا بازی به شدت اعتیاد آور و خوش ساخته. توصیه میکنم حتما بازیو تجربه کنین.
بازی فک کنم روی پلاس رایگانه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or