Ghost of Tsushima Directors cut - Ps4
امتیاز 8
بازی ترکیبی از ویژگی های منفی و مثبت زیادی هست ولی به نظر من بزرگترین نقطه قوت بازی بخش مبارزات اون است که بسیار سرگرم کننده و جذاب از کار دراومده و بزرگترین ضعف بازی بخش مخفی کاری بیهوده و کم اثر اون هست که اصلا بهش نیازی نبود و تنها دلیل وجود چنین بخشی رو از منظر داستانی میشه توجیه کرد
موسیقی بازی زیبا و شنیدنی کار شده، گرافیک بازی هم دارای پستی بلندی های زیادی هست هم میشه گفت بسیار زیباست و هم میشه گفت دارای ضعف های تکنیکی هست ولی از دیدگاه من گرافیک در این بازی به طور خاص در خدمت داستان گویی بازیست
یکی از بزرگترین ایراداتی که به نظر من به بازی وارده جدای از بخش مخفی کاری، آسونی بیش از حد بازی در درجات سختی پایین هست
من فکر میکنم چنین ایرادی از بخش گیم پلی دیزاین بازی نشات می گیره، من چنین مشکلی رو در دو بازی ویچر 3 و تایتان فال 2 مشاهده کردم به طوری که شخصیت اصلی بازی که کنترلش دست پلیر هست به شدت قدرتمند ساخته شده به نحوی که بالانس بازی رو به هم میزنه به همین جهت توصیه میکنم این بازی رو روی اخرین درجه سختی تجربه کنید تا به مهمانی رقص شمشیر ها قدم بزارید
داستان بازی به خوبی روایت شده و دارای افت و خیز های مناسبیه ولی نمیدونم چقدر میتونه این داستان با وقایع دنیایی که ما توش زندگی می کنیم هماهنگی داشته باشه، البته اگر با توجه به دانشی که از سامورایی ها داریم در واقع دانشی که بیشتر از فیلم ها و بازی ها یا حتی انیمه ها کسب شده داستان بازی رو بسنجیم می تونم بگم با داستان خوبی طرفیم ولی اگر از بعد واقعی به سامورایی ها و تاریخشون نگاه کنیم و صد البته اطلاعاتمون هم از افراد و نحوه زندگیشون زیاد باشه فکر نمیکنم خیلی بتونیم با داستان بازی ارتباط بر قرار کنیم
در نهایت میتونم بگم با توجه به تجربه دی ال سی این بازی و مسیری که این بازی در پیش گرفته فکر می کنم اوج درخشش این بازی رو ما میتونیم در شماره 2 بینیم که فکر می کنم در حال حاضر در دست ساخته و می تونه به جمع عناوینی در دنیای بازی های ویدیویی وارد بشه که با شماره دومشون به اوج خودشون رسیدن مثل بتمن ، اساسین ، متال گیر ، انچارتد ، پرتال و ....
star wars jedi fallen order - ps4
امتیاز 7
البته باید بگم این امتیازو به این علت نمیدم که بازی واقعا بده یا اصلا نباید تجربش کرد بلکه برعکس به قول منتقد گیم اسپات این بازی از اون بازی های 6 یا 7 امتیازیست که حداقل یک بار ارزش تجربه کردنو داره
علتی که این امتیازو به این بازی میدم بیشتر از کم کاری خود سازنده بازی نشات میگیره اون هم به این علت که بازی به شدتتتتتتت افت فریم داره اصلا قابل قبول نیست اصلا، حتی وقتی بازی شروع به اجرا میشه و در حال نمایش لگوهای ناشر و سازنده هست و منو بازی به نمایش در می یاد هم افت فریم داره wtf
اول از همه باید توضیح بدم که به این جهت میگم این بازی حداقل یک بار ارزش تجربه کردنو داره و نه بیشتر، به خاطر اینه که این بازی چیزی از خودش نداره یا بهتره بگم حرفی برای زدن نداره که قبلا به شیوه های کامل تر و حتی بهتری گفته نشده باشه مثلا در بخش گیم پلی، شما چیزی رو می بینید که در استار وارز انلیشد هم بوده یا در همه این سبک از عناوین فقط با این تفاوت که تحت تاثیر موفقت سری سولز سازنده ها اومدن در درون مایه بازیشون از این بازی الهاماتی گرفتن مثل نوار استامینا برای دشمنان و یا ضربات غیر قابل پری یا دفاع که در ghost of tsushima
هم وجود داره و حتی در گاد اف وار و جالبی موضوع در اینه که همه این سه عنوان چنین ضرباتی رو به یک شکل پیاده سازی میکنن و اون هم به شکل یک الارم قرمز به پلیر نشون میدن (شباهتی بسیار عجیب که منو یاد می کیری کنتور در سکیرو مینداره که به چه زیبایی طراحی شده بود)
باید این رو هم اضاف کنم که بازی در کنار اکشن و ادونچر بودنش متروید وینیا هم هست چیزی که من ندیدم در جایی به اون اشاره بشه
در بخش داستانی و شخصیت پردازی هم که دنیای استار وارز مرزی برای داستان گویی نداره تنها چیزایی که لازمه فورس، جدای، لایت سیبر، یک همراه گوگولی، و صد البته یک دیکتاتور دیگه هر چی دلتون بخواد میشه از توش دراورد
موسیقی به مثال همه عناوینی که در دنیای استار وارز جریان دارن تقریبا به یک شکله و از حق نگذریم زیباست و شنیدنی
و فکر می کنم بزرگترین نقطه قوت بازی حداقل از نظر من گرافیک بازی هست، برای من گرافیک بازی اون هم به واسطه لول دیزاین خوب بازی بسیار دیدنی و چشم نوازه
و در نهایت من فکر می کنم که بازی از این دست عناوینی هست که خیلی زود فراموش میشه حداقل برای من که اینطور بوده و دلیلش هم که در اول متن گفتم این بازی چیزی برای گفتن نداره که قبلا گفته نشده باشه
Crysis remastered - Ps4
امتیاز 4
این بازی بعد از چندین سال که از عرضش میگذره هنوز هم کرش می کنه
اخه این چی بود ساختین بعدا میگن چرا کامپیوتر ها میترکیدن اخه لامصب این بازی بد ساخته شده اصلا ربطی به گرافیک بازی نداره
حالا بگذریم از کرش کردنا یک چندین بار هم اتفاق افتاد
گان پلی بازی دیگه عمرشو کرده
هوش مصنوعی قارچ
گرافیک، هنوزم خوبه.......
داستان در مورد بیدار کردن چیزی هست که نباید بیدارش کرد دیگه خودتون بقیشو می دونین
حالا شاید بپرستین چرا این بازی در سال 2007 متای 91 گرفته دلایلش: سیستم تخریب پذیری داره، قابلیت برداشتن اشیاء از روی زمین و پرتاب کردنشو به سمت دشمن، کشتن دشمن ها با عوامل محیطی مثل درخت ها، مخفی کاری، ماشین سواری، نانو سویت، صدای خفن گوینده
وقتی می گفت Maximum Armor و خیلی چیزای دیگه و حلا باید با خودتون بگین کدوم بازی در سال 2007 همه این ویژگی ها رو با هم داشت اونجاست که متوجه میشن این بازی به غیر از گرافیک چیزای دیگه ای هم داشته
در نهایت پیشنهاد می کنم برین سراغ شماره 2 و 3 که هنوز هم خیلی خوبن و گان پلی دلچسبی دارن