امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

+ شاهکار
+ شاهکار
+ شاهکار
+ گان پلی لذت بخش ( گان پلی بازی های ناتی داگ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره به قدری از نظر من خوبه که از این کالاف دیوتی های جدید گان پلیش برای من جذاب تره !!!!!!!!! اونم برای یه بازی ادونچر که گان پلی اهمیت کمتری داره )
+ گرافیک هردو بازی همچنان یکی از بهتریناست اما تو ps5 بهترم میشه
+ وجود 3 ماد مختلف مخصوصا ماد 120 فریم که شدیدا مبارزات بازیو سریع تر و روان تر از قبل میکنه
+ یکی از بهترین ساندترک های بازی های ویدیویی
+ شخصیت پردازی عالی
+ استفاده خوب از ویژگی های دسته ps5
+ داستان خوب و روایت عالی

_ وجود افت فریم در نسخه The Lost Legacy در حالت 120
_ وجود یسری مشکلات فنی و باگ برای همراهان
_ نبود نسخه های قدیمی . چرا سونی گدا ؟ جیمبو گدا

9.10 این نمره من به این نسخه هست نه هردو بازی به صورت جدا

Blasphemous 2
یکی از بهترین بازیهایی که امسال بازی کردم همین عنوان بود. یکی از خوش ساخت ترین و لذت بخش ترین اثار ۲ بعدی ساخته شده در سبک metroidvania. اثری ناب و فوق العاده با تم مذهبی.
به جرات میتونم بگم بین تمام بازیهای سولز لایک و مترویدوانیا که بازی کردم، سری blasphemous دارای کالکشنی از عجیب ترین، حماسی ترین و باورنکردنی ترین باس ها و npc هاست. نسخه ی دوم از هر لحاظ نسبت به نسخه ی اول پیشرفت داشت و اینو میشه از متای بسیار بالاتر از نسخه قبل (متای ۸۶) متوجه شد.
با وجود گرافیک دوبعدی منحصر به فرد، گرافیک هنری بازی خارق العاده هست. موسیقی در بازی بیداد میکنه و شما ابدا نمیتونی از پای سیستم بلند بشی و میخوای بیشتر و بیشتر خودتو غرق دنیاش بکنی.
بازی از پراکندگی ایتم های مخفی به نحو احسنت استفاده میکنه و دنیای بازی سراسر رمز و راز و پر از ایتم های مخفی هست.
ساید کوئست ها باوجود اینکه کم هستن، ولی بی نهایت پر مغز و به یاد ماندنی هستند.
سیستم اپگرید اسلحه ها خوب کار شده و روند بازی طوریه که شما باید از هر سه اسلحه در طول بازی استفاده کنین و مدام سوییچ کنین بینشون.
سطح پلتفرمینگ بازی متوسط هست و برای کسایی که تازه میان توی این سبک، با چالش متوسط و برای حرفه ای اای مترویدوانیا، ساده هست.
تنوع باس در بازی عالیه و باس ها حقیقتا بی نظیر طراحی شدند. سطح باس ها هم به جز دو باس آخر، مابقی در سطح ۵ از ۱۰ قرار داره.

دوستان عزیز این بازی ۳۰ دلاره. توی دوره ای که همه دنبال AAA ها هستن، خودتونو از تجربه ی این اثر هنری محروم نکنید.

EVIL 4

امتیاز ٨

نکات مثبت:
گرافیک فوق العاده
تنوع سلاح و قابلیت آپگرید
شوتینگ لذت بخش
کات سین های هیجان انگیز

نکات منفی:
عدم روایت داستانی در کات سین ها
تکراری شدن روند بازی بعد از ۳-۴ ساعت

کلا این مدل بازی برای همون سال ۲۰۰۵ خوب بود. اینکه هی بزن بکش برو جلو، حداقل برای سن و سال من دیگه جذاب نیست. اینکه داستان بازی تو نت های داخل گیم پلی روایت میشه برای من عذاب آوره. شما این بازی رو با لست آف آس که هر دو آخرالزمانی هستن مقایسه کنید. به لحاظ تنوع در گیم پلی و روایت داستانی هیچ حرفی برای گفتن نداره.

wolfenstein 2 the new colossus
10/10
داستان بازی بسیار جذاب است😍 در این داستان بازی، جهان تحت کنترل نازی‌ها قرار گرفته است داستان بازی شامل عناصر جنگ، تاریخ، رمز و رازها و رویدادهای ناگوار است
گرافیک بازی هم بسیار توجه‌برانگیز و خیره‌کننده است. طراحی محیط‌ها، کاراکترها و اشیاء با جزئیات بالا و استفاده از رنگ‌های زنده و تیره در کنار هم، ترکیبی از زیبایی و ترس را به ارمغان می‌آورد. جزئیات محیطی مانند ساختمان‌ها، خیابان‌ها و اتاق‌ها با دقت بالا و با جزئیات فراوان طراحی شده‌اند. همچنین، جزئیات کاراکترها و انیمیشن‌های آنها نیز بسیار واقع‌گرایانه و با کیفیت است.

God of War (2018)

View attachment 303423

مسعود فراستی یک بار صراحتا (احتمالا به طعنه) گفت که ندیده فیلم نقد می‌کنه.
اسلاوی ژیژک فیلم Matrix Resurrection رو بدون اینکه تماشا کنه نقد کرد.
من هیچوقت جسارت انجام کاری در این حد رو نخواهم داشت، ولی با خودم گفتم که بذار برای اولین بار و شاید آخرین بار تو زندگیم کار مشابه ولی یخورده ملایم‌تری انجام بدم.
من بعد از باس‌فایت اول بازی خیلی جلوتر نرفتم. ولی این باس‌فایت یکی از بهترین تجربه‌های گیمینگ زندگیم شده. بعد از تموم شدنش فقط گفتم وااااااو. حتی اگه بقیه بازی بدترین بازی تاریخ باشه (که خب میدونم نیست) این شروع طوفانی چنان خارق‌العاده هست که باعث میشه با اینکه هنوز بقیه بازی رو انجام ندادم، بهش امتیازی ندم به جز:

۱۰/۱۰
دقیقا مشکا این بازی همینه که بعدش به شدت بازی افت می کنه و حتی یک جاهاییش یکنواخت می شه و به شدت باس فایت درست و حسابی کم داره
یعنی حسابی توقع ادم رو بالا می بره بعد می زنه ش زمین

نسخه دوم این بازی به مراتب بهتر شده و خیلیم لذت بخش تره نسخه یک من حتی توی لیگ بالای 9 هم نمی بینم اصلا از حماسی بودن نسخه های قبلی توش خبری نیست
البته کلا این سری جدید برای کسایی که تازه گیمر شدن یعنی همین چند ساله نمی فهمن که نسخه های یونانش تا چه حدی حماسی بودن اصلا حال و هوای اون کریتوش با محیط ها و دشمنان توی سری جدید اصلا نیست
نسخه ی دوم PSP با نسخه 3 دستگاه PS3 به نظرم جز شاهکارترین بازی های تاریخ هستن که هر چقدر هم که ادم بازیشون کنه اصلا سیر نمی شه به شخصه اون کریتوس کله خر خشن بی اعصاب خیلی بیشتر دوست دارم

Resident Evil 4 Remake
9.0/10

(+):

• طراحی مراحل عالی
  • گان پلی مهیج
  • گرافیک به روز و زیبا
  • تنوع بالای لوکشین ها و دشمنان و سلاح ها
  • قابلیت تکرار پذیری بالا
  • مد مرسنریز
(-):
  • دیالوگ ها و ارتباط بین شخصیت ها تصنعی هست و باورپذیری لازم رو نداره و همین مساله بنظرم باعث میشه قدیمی بودن بازی خودشو نشون بده (گاش یکم دیالوگ اضافه میکردن به بازی)- چون الان دیگه بازیها اینقدر دیالوگای تصنعی و شخصیت سازی سطحی ندارن(برای مثال اگر همین شیمی کرکتر بین الی و جویل رو با لیون و اشلی مقایسه کنید به خوبی رشد و بلوغ صنعت بازی رو می بینید)

کلا با بازی مجدد این شاهکار بعد چندین سال، به بعضی چیزا پی بردم. اول اینکه چقدر صنعت بازی تو طراحی مراحل سینگل پلیر نسبت به زمان انتشار RE4 رشد کمی کرده(اینو با بازی کردن بازیهایی مثه HALFLIFE 2 هم به خوبی متوجه میشید) / دوم اینکه چقدر RE های بعدی ضعیف و کپی از همین RE4 بودن (مخصوصا RE8 ) / سوم اینکه چقدر RE4 رو بازیهای بعد خودش تاثیر گذاشت (از شوتینگش و دوربین روی شونش بگیر تا شخصیت همراهش و ...)

.

آخرین ویرایش:
Horizon Forbidden West

متاسفانه نتونستم بازی رو تموم کنم.

گیم پلی بازی همون فرمول یک نواخت و بدقلق نسخه اول رو داره.
نبرد بین انسان و ربات اصلا برام جالب نیست و یک حالت مصنوعی یا تصنعی در نبردها وجود داره که به گیم پلی آسیب زده.
حسی برای ارتقای شخصیت و لوازم وجود نداره و سیستم خرید و فروش برام قابل تحمل نبود.

سیستم مخفی کاری یک جاهایی بازی رو آسون میکنه و یک جاهایی اصلا کاربرد نداره و موقع نبرد هم نمیشه از تله ها و شرایط محیطی به نحو دلچسبی استفاده کرد.
نکته اینه که خیلی کار سخت و همون طو رکه گفتم بدقلقی برای استفاده از امکانات وجود داره که اثرپذیری گیم پلی رو از بین میبره و چالشی که باعث لذت بخش شدن بازی میشه به همون ترتیب از بین میره.

متاسفانه بخش پلتفرمینگ هم ضعیف هستش و با وجود این که نسبت به نسخه قبلی سعی شده تا مسیرها هم تراز با محیط باشه ولی عملا به یک مانع برای روان شدن پلتفرمینگ تبدیل شده.
داستان بازی خوب هستش و تنها نگته قوت بازی هست که باعث شد همین مقدار نصف بازی رو انجام بدم.
گرافیک هم که در قله آخر قرار داره و مو لا درزش نمیره.

متاسفانه سونی با تمرکز روی این بازی داره وقت و انرژی تیم گوریلا رو هدر میده و از هدف اصلی که کیلزون باشه فاصله گرفته.

بازی رو نتونستم تموم کنم ولی دیگه چون تو ذهنم یک چیزی حدود نمره 7 از 10 به بازی نمره میدم. 7/10

آخرین ویرایش:
Sea of Stars
بازی هنوز تموم نکردم و نمره من به این بازی بعد از 25 ساعت بازی کردن 10/10 هستش

+داستان فوق العاده
+گیم پلی جذاب
+گرافیک هنری خوش رنگ و لعاب
+کمبو ها و اسکیل های متنوع
+موسیقی جذاب و بی نظیر
+کاتسین ها زیبا و هنری

هر چی فکر کردم نکته منفی نبود که بگم

به معنای واقعی کلمه بی نظیره از اون بازی هاست که یه کم بازی میکنی نگاه به ساعت میندازی میبینی چند ساعت گذشته
حتما حتما حتما پیشنهادش میدم

دقیقا مشکا این بازی همینه که بعدش به شدت بازی افت می کنه و حتی یک جاهاییش یکنواخت می شه و به شدت باس فایت درست و حسابی کم داره
یعنی حسابی توقع ادم رو بالا می بره بعد می زنه ش زمین

نسخه دوم این بازی به مراتب بهتر شده و خیلیم لذت بخش تره نسخه یک من حتی توی لیگ بالای 9 هم نمی بینم اصلا از حماسی بودن نسخه های قبلی توش خبری نیست
البته کلا این سری جدید برای کسایی که تازه گیمر شدن یعنی همین چند ساله نمی فهمن که نسخه های یونانش تا چه حدی حماسی بودن اصلا حال و هوای اون کریتوش با محیط ها و دشمنان توی سری جدید اصلا نیست
نسخه ی دوم PSP با نسخه 3 دستگاه PS3 به نظرم جز شاهکارترین بازی های تاریخ هستن که هر چقدر هم که ادم بازیشون کنه اصلا سیر نمی شه به شخصه اون کریتوس کله خر خشن بی اعصاب خیلی بیشتر دوست دارم
الان راجع به GOW 18 اینارو گفتی؟ :D

گاو ۱٨ خفن ترین بازی تمام اعصار هست :|

من
Sea of Stars
بازی هنوز تموم نکردم و نمره من به این بازی بعد از 25 ساعت بازی کردن 10/10 هستش

+داستان فوق العاده
+گیم پلی جذاب
+گرافیک هنری خوش رنگ و لعاب
+کمبو ها و اسکیل های متنوع
+موسیقی جذاب و بی نظیر
+کاتسین ها زیبا و هنری

هر چی فکر کردم نکته منفی نبود که بگم

به معنای واقعی کلمه بی نظیره از اون بازی هاست که یه کم بازی میکنی نگاه به ساعت میندازی میبینی چند ساعت گذشته
حتما حتما حتما پیشنهادش میدم
دقیقا ،منم نمیدونستم چی به چیه ولی استارت خورد تا 4 ساعت یه کله پاش بودم، الانم رسیدم اونجا که دنبال کشتی میگردیم و با دزد دریایی ها آشنا میشیم.

بازیش حس خوب نوستالوژی و دوره قدیم رو میده

Returnal: 10/10

این بازی یه شاهکار به تمام معناست و بدون شک بهترین بازی بوده که این نسل بازی کردم،بازی در تمام زمینه ها فوق العاده ست، گیم پلی و گان پلی که هیچوقت تکراری نمیشه، گرافیکی که از منظر هنری فوق العادهست صدا و موسیقی که گوش ها رو نوازش میده و داستانی که روایت فوق العاده ای داره و مرموز و پیچیده ست، و در آخر باس های بازی که بعضیاشون میرن در کنار بهترین باس های تاریخ.

گیم پلی: 10
گرافیک: 10
داستان: 10
صدا و موسیقی: 10

امیدوارم به جای این همه بازی اپن ورلد بی سر و ته هرچه بیشتر شاهد همچین بازی هایی باشیم که ریسک میکنن و محتوای متفاوت و ارزشمند به مخاطبشون میدن.

آخرین ویرایش:
Hogwarts Legacy -------- 8.5

+ دنیای پر جزئیات و غنی که به راحتی به هر نقطه آن دسترسی دارید
+ اکتیویتی‌ها و ساید کوئست‌های مهم، متنوع و پاداش دهنده
+ جادوهای کارآمد و جذاب
+ مبارزات هیجان‌انگیز
+ پازل‌ها
+ طراحی هنری فوق‌العاده
+ گرافیک فنی عالی، تمیز و پالیش شده
+ جاروی پرنده

- کمبود باس فایت و نبردهای حماسی
- انتخاب و تغییر جادوها در حین مبارزات گیج کننده‌ست

نکته مهم اینکه من اصلا علاقه‌ای به دنیای هاگوارتز و هری پاتر ندارم که اگه داشتم قطعا خیلی بیشتر لذت میبردم. در کل درسته که من 8.5 میدم بهش و متاش هم 84 هست، ولی بنظرم بازی آندرریتده.

Elden ring

گيم پلى: عقب مونده ترين سيستم ممكن رو داره به نظرم به خصوص توى مبارزات و ازون طرف محيط بازى بيخود و كاذب گسترده شده و يه جاهاي زيادى هم اصلا نميفهمى دقيقا بايد چه كنى يا اصلا چرا اونجايي به طور كلى ٢/١٠

گرافيك: فوق العاده مبتدى براى نسل نهم كه به مظرم بيشتر قربانى محيط گسترده بازى شده.
انيميشن ها هم واقعا تعريفى نداره.
ولى از نظر هنرى ميشه گفت خوب كار شده. ٦/١٠

موسيقى: نات بد ولى توى اين وضعيت كلى گيم پلى و روند بازى واقعا اصلا به دل نميشينه ٧/١٠

داستان: ايده خوبى داره ولى خيلى گنگ وناقص و بد روايت ميشه ولى بهر حال ايده اوليه داستان زياد چيز اورجينالى نيست ولى خوبه ٨/١٠

امتياز كلى: با ارفاق و رعايت حال افكار عمومى 5.5 :D

خب بعد يه سال و نيم مجدد بازيو شروع كردم با ديد متفاوت و امروز تموم شد.
نمره رو به ٩.٥ تغيير ميدم :D

خب بعد يه سال و نيم مجدد بازيو شروع كردم با ديد متفاوت و امروز تموم شد.
نمره رو به ٩.٥ تغيير ميدم :D
دکتر با چه رویی اون پستو ریپلای کردی؟! :D مرد حسابی برو پاک کن اون وصله ی ناجورو :p:D می بینم که جادوی میازاکی روی شما هم اثر کرده دکتر جان، بسیار هم عالی\m/

دکتر با چه رویی اون پستو ریپلای کردی؟! :D مرد حسابی برو پاک کن اون وصله ی ناجورو :p:D می بینم که جادوی میازاکی روی شما هم اثر کرده دکتر جان، بسیار هم عالی\m/

ديگه آدم بايد به غلطى كه ميكنه معترف باشه :D
من كلا با يه ديد غلطى بازى رو شروع كردم دفعه اول.
ولى خب اصلا فك نميكردم يه روزى ١٤٠ ساعت الدن رينگ بازى كنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or