امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Sackboy : 7.5/10

Sackboy  A Big Adventure Screenshot 2023.09.28 - 04.05.19.76 - Copy.png
sackboy.png
نکات مثبت:
گرافیک هنری و فنی خوب
صداگذاری عالی
شخصیت ها و کاراکترهای گوگولی
مکانیزم گیم پلی جذاب

نکات منفی:
کنترل و دوربین فاجعه
اجبار به جمع کردن اورب برای پیشبرد بازی
برخی قسمت های ازاردهنده
مرگ های پوچ
اجبار به بخش چند نفره برای برخی مراحل

بازی در کل جذاب و خوب هست اما دوربین فاجعه بازی در اکثر مواقع باعث می شه نفهمید کجا دارید می رید درجه سختی بازی هم بالا و پایین زیاد داره روند خوبی نداره بازی می شه با 275 اورب به پایان کامل رسوند که برای ان باید تمامی اورب های تمامی بخش ها رو کامل جمع کنید مگه از بخش چند نفره ش کمک بگیرید در غیر اینصورت فقط پایان اصلی سهم شماست
شروع بازی عالیه موسیقی ها و ترکیبشون عالیه اما رفته رفته بازی افت می کنه و دیگه خبری از اون موسیقی های جذاب با رقص کاراکترها یا هماهنگی بت محیط نیست انگار سازنده دیگه حوصله ی این کارها رو نداشته حتی باس فایت هاش حالت تکراری به خودش می گیره با این حال همچنان نکات جذاب زیادی در ادامه ی بازی وجود داره که باعث می شه تا اخرش جذبتون کنه

Attachments

• Sackboy  A Big Adventure Screenshot 2023.09.27 - 01.52.46.83 - Copy.png
    Sackboy A Big Adventure Screenshot 2023.09.27 - 01.52.46.83 - Copy.png
    1.4 MB · مشاهده: 4
ديگه آدم بايد به غلطى كه ميكنه معترف باشه :D
من كلا با يه ديد غلطى بازى رو شروع كردم دفعه اول.
ولى خب اصلا فك نميكردم يه روزى ١٤٠ ساعت الدن رينگ بازى كنم :D
من بیشترین زمان بازیم برای بلادبورنه توی نسل 8 و دفعه ی سوم تازه فهمیدم این بازی چه جواهریه! یعنی خریدم بعد یادمه حرص میخوردم میگفتم پولو ریختم دور و بازیو پاک کردم، باز یه بار دیگه نصب کردم و باز گفتم نه این آشغاله و باز پاک کردم!!! یکی نبود بگه خو وا بده دیگه هی 40گیگ دانلود هی پاک مرض داری مگه، خو پاک نکن خو! :D دفعه ی سوم دیگه نشستم پاش و یادمه 3 روز یه جاش گیر کرده بودم و نمیدونستم از کدوم طرف برم! دقیقا یه کریدور مانند بود کنار یه در که قفل بود توی Old Yharnam، هی میرفتم تا کنار نردبون هی بر میگشتم میگفتم از کجا برم خوب پدر سگ! بعد یهو اتفاقی رفتم توی کریدور و بازیو بار اول بدون راهنما و کاملا شانسی تمومش کردم و بعدش دیگه کار به جایی رسید که پلاتش کردم، پلاس خریدم و توی چلیس دانجنا من بدو، جم بدو، من باس بزن، جم بد دراپ کن و فوحش به جد و آباد باس که چرا جمش خوب نیستو دیگه بگرد دنبال کدهای دانجنا و نسخه های مختلف سلاح ها توی دانجنا و دی ال سیو بخرو و چند بار خود بازی اصلی و دی ال سیو تموم کنو اصن یه وضعیتی که یهو دیدم 360 ساعت اینا فک کنم این بازیو بازی کردم!:D بعدش رفتم دارک سولزا و خورد تو ذوقم چون خیلی به نظرم آهسته بود و ول کردم و مثه خودت که میگی دیدت اشتباه بوده، منم دیدم به دارک سولزا اشتباه بود و بعدش دیگه متوجه شدم چی به چیه و نشستم دارک یک و 2رو رفتمو 3رو رفتمو دیگه سکیرورو پلات کردمو دارک یکو، دورو یادم نی پلات کردم یا نه ولی 3رو پلات نکردم نمیدونم چرا! کلا آقا میازاکی بروسلیه بازی سازاس:D

خب بعد يه سال و نيم مجدد بازيو شروع كردم با ديد متفاوت و امروز تموم شد.
نمره رو به ٩.٥ تغيير ميدم :D
داداش چیکار میکنی؟ :D
رو پست قبلیت کلیک کردم ببینم این انسان تباه کیه داری باهاش بحث میکنی منم بیام یه دل سیری کتکش بزنیم بعد دیدم باز خودتی که:))
از اون زمان تا الان 360 درجه تغییر سلیقه دادی:D

sea of stars
10/10

گرافیک بازی Sea of Stars از سبک پیکسلی بهره می‌برد. گرافیک بازی بسیار زیبا و چشم‌نواز است.😍 شخصیت‌ها، محیط‌ها و دشمنان بازی به خوبی طراحی شده‌اند و انیمیشن‌های بازی روان و fluid هستند.(:
گیم پلی بازی شباهت زیادی به بازی‌های نقش‌آفرینی کلاسیک دارد. دربازی کنترل سه شخصیت را بر عهده می‌گیریم که هر کدامشون توانایی‌های منحصر به فرد خود را دارند. که هر کدوم توانایی‌ها، خاص خودشان رو دارند🌙
بازی دارای سیستم crafting است .
در مورد موسیقی بازی هم میتونم بگم بازیکنان رو‌در بازی غرق میکنه😍😍
موسیقی توسط Eric w Brown ساخته شده است. موسیقی بازی بسیار زیبا و گیرا است و به خوبی با فضای بازی هماهنگ است. موسیقی بازی یکی از نقاط قوت این بازی محسوب می‌شود.
در کل
گرافیک زیبا و چشم‌نواز
گیم پلی چالش برانگیز
موسیقی گیرا
داستان جذاب
شخصیت‌های دوست‌داشتنی مخصوصا گرال😢😢):
محیط‌های متنوع
بازی هم خیلی طولانی هست

بنظرم ده برای بازی کمه
...
حتما بازی رو تجربه کنید .

EA FC 24
امتیاز ۱
نکات مثبت: ندارد

نکات منفی: کل بازی

نه تنها بدترین فوتبالی که تا حالا ساخته شده، بلکه بدترین گیمی که تا حالا ساخته شده.
با زندگی خودت داری چیکار میکنی ؟

به همه چی 0 میدی
از همه بد میگی
از همه متنفری
10 ساله میشناسمت به خودت بیا مرد سنی ازت گذشته دیگه کی قراره لذت ببری پس

با زندگی خودت داری چیکار میکنی ؟

به همه چی 0 میدی
از همه بد میگی
از همه متنفری
10 ساله میشناسمت به خودت بیا مرد سنی ازت گذشته دیگه کی قراره لذت ببری پس
آیدیت آشناست :D

والا کجا به همه چیز صفر دادم؟ :| این همه بازی مثل سوشیما و اسپایدر و آنچارتد و لست و گرن توریزمو نمره بالا دادم. ولی چون دیوونه فوتبالم بیشتر وقتم پایه گیم فوتبالیه. و از اونجایی که EA ٨ ساله گند زده با فوتبال ساختن، زیادی اعصابم خورده :|

EA FC 24

نکات منفی :
- انیمیشنهای پا به توپ و چرخش های فوق آرکید و غیرواقعی ، ریسپانس بیش از حد.
- حضور فوتبال زنان در مردان در التیمیت تیم.
- تغییر سرعت گیم پلی بازی در روزها و تایم های مختلف.
- گیم پلی آفلاین بازی نیاز اساسی به تغییرات اسلایدرها دارد.

نکات مثبت :
- پلی استایلها
- انیمیشنهای متنوع و زیاد

امتیاز نهایی 6 از 10

Efootball 2024

نکات منفی :
- کمبود محتوای آفلاین و آنلاین
- سرورهای ضعیف
- کمبود انیمیشنهای متنوع
- گرافیک و جزئیات در حد نسل هفت

نکات مثبت :
- سرعت گیم پلی مناسب
- انیمیشنهای پا به توپ واقعی

امتیاز نهایی 4 از 10

خوب امروز بازی Death's Door رو تموم کردم
بازی لذت بخشی بود مخصوصا واسه کسانی که از سبک سولزبورن خوششون میاد
گرافیک هنری زیبا
موسیقی گوش نواز
محیط های متنوع(به نسبت اندازه بازی)
گیم پلی ساده ولی دلچسب
نکته منفی آنچنانی واسه من نداشت فقط اگه یه کم طولانی تر بود و شخصیت هاش عمیق تر بودن جذاب تر میشد
نمره کلی من به این بازی 8.7/10 هستش

Cocoon -------- 8.5

+ لول دیزاین فوق‌العاده
+ پازل‌های بسیار هوشمندانه و جذاب
+ گیم‌پلی ساده در عین‌حال لذت‌بخش
+ طراحی هنری زیبا
+ باس‌فایت‌های عالی
+ اتمسفر گیرا

- ندارد

این بازی کلا 4 - 5 ساعت از وقتتون رو میگیره ولی بنظرم یه اثر هنری و بسیار هوشمندانه‌ست که شما رو جذب میکنه.

AC: Mirage

بعد از اودیسه، تقریبا هیچ سری از این بازی به دلم نشست. نه قبلی هاش و نه بعدی هاش. اما میراژ از نظر من بهترین نسخه از این سری هست. تا اینجای کار بازی منو مجاب کرده که چندین ساعت پشت هم بشینم و بازیش کنم. گرافیک از نظر فنی تقریبا همون نسخه ی قبلی هست ولی به واسطه ی محیط بازی که در کشور عراق هست و به واسطه ی اون بافت سنتی، فرهنگ شرق و اقلیم اون مناطق، گرافیک هنری بازی در حد اعلا هست. سرزندگی و حس عجیبی که در کوچه های شهر و توی بازارها هست بی نظیره. اینکه میبینی که مردم روی یه تیکه فرش ایرانی روی پشت بوم نشستن در حالی که یه عدشون حتی فارسی حرف میزنن و اون افتاب طلایی زیبا محیطو روشن کرده، واقعا خارق العادس.
مبارزات و پارکور بازی واقعا خوب هست از نظرم. مخفی کاری بازی لذت بخشه و شما دوس داری که کل بازیو به صورت مخفی کاری بری جلو. سیستم جیب بری هم بس لذت بخش و سرگرم کنندس.
از همه مهمتر، معماهای بازی هست. شما برای اینکه گنج های بازی رو پیدا کنین، باید برای هرکدوم یه راهی به منظور بار کردن در ها پیدا کنین و برخی از اونا واقعا چالش برانگیز و حتی یونیک هست. اونقدری این موضوع عالی طراحی شده که من نزدیک ۶ ساعته هیچ ماموریتی انجام ندادم و فقط دارم ایتم های مخفی بازی رو پیدا میکنم.
در کل میراژ برای من یه اثر قابل تحسینه. اثری که واقعا دوستش دارم و براش ارزش قائلم و منو تا حد زیادی راضی و سرگرم نگه داشته. اونقدری از بازی راضیم که میتونم هوش مصنوعی و مشکلاتش و برخی مشکلات پارکور و حتی گرافیک فنی رو ندید بگیرم.
این نسخه برای من بازگشت به ریشه ها حساب میشه.

It Takes Two 9.5/10
بالاخره بعد از ماه ها تلاش بازی رو تموم کردیم . چون اون پلیری که کنار دستم مینشست بسیار نوب بود و حرفم نمیشد بهش زد و بهش بر میخورد ( 😒You know who ) انقدر طول کشید .
به نظرم بازی واقعا حقش بود انقدر جایزه ببره . واقعا خلاقانه بود حتی یک لحظه هم تکراری یا حوصله سر بر نمیشد. گرافیک و همه چیز بازی هم فوق العاده بود واقعا لذت بردم .

Disco elysium

10/10

مدتها بود ميخواستم يجورى برم سراغش كه جور نميشد و به لطف پلاس آخر سر قسمت شد.
اصلا فكر نميكردم انقد دلچسب و سرگرم كننده باشه اونم با حداقل كامبت.
ولى بهتره بذاريد توى يه مقطع ريلكس و آروم مثل يه تعطيلات بعد يه هفته خيلى شلوغ تجربه ش كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or