امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
20 <-------------------------- Returnal
(مبنای امتیاز از ۱۰ هست!)

نقاط قوت:
+ داستان بی نظیر
+ داستان سرایی عالی با توجه به ماهیت روگ لایک
+ صداگذاری بی نظیر
+ گرافیک و فضا سازی عالی
+ باس فایت های بسیار جذاب و نفس گیر
+ فریم ریت ۶۰
+ سرعت بالای لود با توجه به ماهیت روگ لایک به لطف سخت افزار PS5
+ سرعت بالا و نفس گیر گیم پلی، با توجه به این نکته که خیلی حساب شده و بجا، گاهاً از دور می افته و اجازه میده که نفس بکشین
+ تنوع بالای اسحله ها
+ تنوع بالای پارازیت ها
+ انتقال عالی احساس سلن از طریق رابط دوال سنس و صدای سه بعدی
+ اضافه شدن قابلیت ساسپند***

نقاط ضعف:
(
عملاً قابل چشم پوشی) ولی شامل:
- یکسری از بافت ها دیرتر لود میشن
- لگ های گاه و بیگاه در بایومی سوم
- اضافه شدن قابلیت ساسپند***

*** ساسپند یک قابلیت ۲ پهلو هست در این بازی، از طرفی با توجه به فضای موجود عملاً تصمیم ابتدائی سازنده مبنی بر نبودنش درست تره (چون هر چه ما می بینیم حاصل از حملات ذهنی سلن هستن و قرار نیست بینشون وقفه حاصل بشه)، ولی از طرفی با توجه به کمی طولانی بودن بازی برای یک ران کامل، برای افرادی که زمان کافی نداشتن وجود ساسپند یک موهبت محسوب میشه

مدت زمانی که من صرف این بازی کردم: حدود ۸۰ ساعت

صبر کردم تا داستان رو کامل کنم و بعد نظرم رو بگم. واقعاً باید بگم که با یکی از پدیده های جریان ساز طی چند سال اخیر طرف هستیم. هرچه از این بازی بگم کم گفته شده. اینکه سونی سریعاً هاوس مارک رو خریداری کرد شاید از منطقی ترین کارهایی بوده که طی سالهای اخیر انجام داده. از هر جهتی به این بازی نگاه می کنم، با یک عنوان خاص مواجه میشم، ولی بطور ویژه ۴ عامل زیر بیشترین جذابیت رو برای من داشتن.
* اول صداگذاری واقعاً عالی، اتنقال حس سلن از طریق صداش چیزی هست که واقعاً من رو جلب خودش می کنه. توی تاپیک خود بازی هم عنوان کردم، هر نقل قولی رو از سلن هر جا بخونم صداش توی ذهنم پلی میشه و این نشان از هنرمندی استادانه تیم صداگذاری این بازی داره. الانم که دارم این رو می نویسم صداش توی ذهنمه، اون حس grief ی که توی لحن صداش هست اصلاً غوغا می کنه
** دوم داستان سرایی و کلاً داستان پیچیده ولی سراسر از اندوه این بازی هست. تجربه ی آنچه در ذهن آشفته و افسرده ی سلن می گذره، اینکه هر چه می بینیم عملاً نمادی از اندوه های این کاراکتر هستند، اینکه تمامی orb هایی که به سمتمون شلیک میشن در اصل افکاری هستن که دارن تیشه به ریشه ی ذهن سلن می زنن خیلی تأمل برانگیزه. اگر دقت کنین خودمون هم وقتی با افکار محاصره میشیم همین طوری هست، رگباری، نقطه ای، بصورت اسپایرال و ... این افکار ما رو قیچی می کنن، اینجا هم داریم همونا رو می بینیم و تجربه می کنیم.
*** سوم استفاده ی عالی از قابلیت های دوال سنس که به حق تجربه ی ما رو از آنچه داره رخ می ده بالاتر می بره. لرزش های دائم کنترلر خیلی قشنگ احساس سلن رو منتقل می کنن. باید تجربه کنین تا بدونین دارم چی میگم
**** گیم پلی عالی و ارزش بالای تکرار پذیری.

در کل این اثر از اون بازیهایی هست که شاید سالها بگذره تا بتونه جانشینی براش بیاد.
با توجه به اینکه الان هم می تونین اینم بازی رو روی plus extra تجربه کنین توصیه ی دوستانه می کنم اگر تا الان از کنارش بی تفاوت رد شدین، این لطف رو در حق خودتون بکنید و بازی کنیدش... همین

20 <-------------------------- Returnal
(مبنای امتیاز از ۱۰ هست!)

نقاط قوت:
+ داستان بی نظیر
+ داستان سرایی عالی با توجه به ماهیت روگ لایک
+ صداگذاری بی نظیر
+ گرافیک و فضا سازی عالی
+ باس فایت های بسیار جذاب و نفس گیر
+ فریم ریت ۶۰
+ سرعت بالای لود با توجه به ماهیت روگ لایک به لطف سخت افزار PS5
+ سرعت بالا و نفس گیر گیم پلی، با توجه به این نکته که خیلی حساب شده و بجا، گاهاً از دور می افته و اجازه میده که نفس بکشین
+ تنوع بالای اسحله ها
+ تنوع بالای پارازیت ها
+ انتقال عالی احساس سلن از طریق رابط دوال سنس و صدای سه بعدی
+ اضافه شدن قابلیت ساسپند***

نقاط ضعف:
(
عملاً قابل چشم پوشی) ولی شامل:
- یکسری از بافت ها دیرتر لود میشن
- لگ های گاه و بیگاه در بایومی سوم
- اضافه شدن قابلیت ساسپند***

*** ساسپند یک قابلیت ۲ پهلو هست در این بازی، از طرفی با توجه به فضای موجود عملاً تصمیم ابتدائی سازنده مبنی بر نبودنش درست تره (چون هر چه ما می بینیم حاصل از حملات ذهنی سلن هستن و قرار نیست بینشون وقفه حاصل بشه)، ولی از طرفی با توجه به کمی طولانی بودن بازی برای یک ران کامل، برای افرادی که زمان کافی نداشتن وجود ساسپند یک موهبت محسوب میشه

مدت زمانی که من صرف این بازی کردم: حدود ۸۰ ساعت

صبر کردم تا داستان رو کامل کنم و بعد نظرم رو بگم. واقعاً باید بگم که با یکی از پدیده های جریان ساز طی چند سال اخیر طرف هستیم. هرچه از این بازی بگم کم گفته شده. اینکه سونی سریعاً هاوس مارک رو خریداری کرد شاید از منطقی ترین کارهایی بوده که طی سالهای اخیر انجام داده. از هر جهتی به این بازی نگاه می کنم، با یک عنوان خاص مواجه میشم، ولی بطور ویژه ۴ عامل زیر بیشترین جذابیت رو برای من داشتن.
* اول صداگذاری واقعاً عالی، اتنقال حس سلن از طریق صداش چیزی هست که واقعاً من رو جلب خودش می کنه. توی تاپیک خود بازی هم عنوان کردم، هر نقل قولی رو از سلن هر جا بخونم صداش توی ذهنم پلی میشه و این نشان از هنرمندی استادانه تیم صداگذاری این بازی داره. الانم که دارم این رو می نویسم صداش توی ذهنمه، اون حس grief ی که توی لحن صداش هست اصلاً غوغا می کنه
** دوم داستان سرایی و کلاً داستان پیچیده ولی سراسر از اندوه این بازی هست. تجربه ی آنچه در ذهن آشفته و افسرده ی سلن می گذره، اینکه هر چه می بینیم عملاً نمادی از اندوه های این کاراکتر هستند، اینکه تمامی orb هایی که به سمتمون شلیک میشن در اصل افکاری هستن که دارن تیشه به ریشه ی ذهن سلن می زنن خیلی تأمل برانگیزه. اگر دقت کنین خودمون هم وقتی با افکار محاصره میشیم همین طوری هست، رگباری، نقطه ای، بصورت اسپایرال و ... این افکار ما رو قیچی می کنن، اینجا هم داریم همونا رو می بینیم و تجربه می کنیم.
*** سوم استفاده ی عالی از قابلیت های دوال سنس که به حق تجربه ی ما رو از آنچه داره رخ می ده بالاتر می بره. لرزش های دائم کنترلر خیلی قشنگ احساس سلن رو منتقل می کنن. باید تجربه کنین تا بدونین دارم چی میگم
**** گیم پلی عالی و ارزش بالای تکرار پذیری.

در کل این اثر از اون بازیهایی هست که شاید سالها بگذره تا بتونه جانشینی براش بیاد.
با توجه به اینکه الان هم می تونین اینم بازی رو روی plus extra تجربه کنین توصیه ی دوستانه می کنم اگر تا الان از کنارش بی تفاوت رد شدین، این لطف رو در حق خودتون بکنید و بازی کنیدش... همین
کلا از لحاظ داستان و روایت جزو معدود نمونه های درخشان چند ساله اخیر این بازی و معیار اگر فقط این بود من خودم به بازی مثه شما ۲۰ میدادم
تنها مشکل بازی که بنظرم با توجه به روگ لایک بودن سبک بازی قابل توجهه تکراری شدن بازی بعد ران دوم یا سومه....اینو کاری میکردن که مثلا ۱۰...۱۲ ران بری و تکراری نشه بازی برات شاید میشد بهترین بازی دو سه سال اخیر نامیدش(مثلا هیدیس رو شما ۱۵ بار هم بازی کنی تکراری نمیشه و این برای سبک روگ لایک مهمه)

.

کلا از لحاظ داستان و روایت جزو معدود نمونه های درخشان چند ساله اخیر این بازی و معیار اگر فقط این بود من خودم به بازی مثه شما ۲۰ میدادم
تنها مشکل بازی که بنظرم با توجه به روگ لایک بودن سبک بازی قابل توجهه تکراری شدن بازی بعد ران دوم یا سومه....اینو کاری میکردن که مثلا ۱۰...۱۲ ران بری و تکراری نشه بازی برات شاید میشد بهترین بازی دو سه سال اخیر نامیدش(مثلا هیدیس رو شما ۱۵ بار هم بازی کنی تکراری نمیشه و این برای سبک روگ لایک مهمه)

.
البته اگر اینجا هم شما سعی کنی با weapon های مختلف بازی رو تموم کنی، و همیشه نری سراغ مثلاً کارباین یا الکتروپایلون، می تونی تکرار پذیری قابل قبولی رو تجربه کنی. فرضاً کلاً یک بازی رو با پیستول تموم کنی!
البته منکر این نمیشم که شاهکاری مثل hades بدلیل اینکه داستانش بسیار کار داشت تا جمع بشه، عملاً خیلی تکرارپذیر تر بود، ولی میشه گفت این دو عنوان فقط از نظر اسمی توی سبک روگ لایک قرار میگیرن، اما تفاوت های بسیاری با هم دارن. (حالا باید یه نوشته ی کوتاه هم برای hades اینجا بزارم، ولی اونجا هم صداپیشه ها و صداگذاری واقعاً غوغا می کرد، بخصوص صدای زئوس که با گرمای خاصی که داشت، انگار نوری بود که به تاریکی می تابید... همچنین صدای دایونایسس)

Elden Ring

...

گرافیک ۵
موسیقی ۸
داستان ۷
گیم پلی ۹
..
امتیاز نهایی: ۷
....
نقاط قوت : گیم‌ پلی بازی، (قابلیت کووا‌پ بازی کردن)

نقاط ضعف: گرافیک بازی اصلا در حد نسل جدید نبود! سولز بورن و نقشه جهان باز !؟ واقعا کسل کننده بود!

Returnal.jpg

returnal

اخرین بار چند ماه پیش وقت و حوصله داشتم بازی astro's playroom تموم کنم. وقتی دیدم دوستان از این عنوان به شدت تعریف میکنن وسوسه شدم تا بیام سراغ بازی . بدون اغراق بازی شاهکاره و از لحظه ی اول گیمر رو جذب خودش میکنه. تنوع سلاح و دشمنان عالیه .محیط های بازی کم نظیرن و بسیار زیبا طراحی شدن. مهم ترین نکته سرعت بالای بازی و نفس گیر بودن مبارزاته . امیدوارم به زودی کار بعدی این استدیو معرفی بشه.

امتیاز 10/10

The Last of Us Part I --------------- 10

+ شخصیت‌پردازی بی‌نظیر
+ شروع بهترین داستان صنعت گیم
+ بهترین گرافیک تا به امروز
+ گیمپلی جذاب، پُر تنش و کاملا متناسب با جهان بازی
+ پیشرفت و بهبود گانپلی نسبت به نسخه اصلی
+ لول دیزاین فوق‌العاده
+ بهترین موسیقی تاریخ ویدیوگیم
+ وُیس اکتینگ و صداگذاری در بالاترین سطح

- تروفی لیست آسون و نداشتن تروفی برای اتمام بازی با درجه سختی بالا

با اینکه بارهای زیادی ورژن PS3 و PS4 رو بازی کردم، لذتش از اکثر بازیهای جدید چند سال اخیر برام بیشتر بود، پس نمیتونم بگم 70 دلار زیاد بود براش.
اما خیلی بهتر بود اگه یه آفر میذاشتن برای اونایی که ورژن PS4 رو دارن تا بهونه دست کسی ندن ...

The Last of Us Part I --------------- 10

+ شخصیت‌پردازی بی‌نظیر
+ شروع بهترین داستان صنعت گیم
+ بهترین گرافیک تا به امروز
+ گیمپلی جذاب، پُر تنش و کاملا متناسب با جهان بازی
+ پیشرفت و بهبود گانپلی نسبت به نسخه اصلی
+ لول دیزاین فوق‌العاده
+ بهترین موسیقی تاریخ ویدیوگیم
+ وُیس اکتینگ و صداگذاری در بالاترین سطح

- تروفی لیست آسون و نداشتن تروفی برای اتمام بازی با درجه سختی بالا

با اینکه بارهای زیادی ورژن PS3 و PS4 رو بازی کردم، لذتش از اکثر بازیهای جدید چند سال اخیر برام بیشتر بود، پس نمیتونم بگم 70 دلار زیاد بود براش.
اما خیلی بهتر بود اگه یه آفر میذاشتن برای اونایی که ورژن PS4 رو دارن تا بهونه دست کسی ندن ...
به لست ۲ نمیرسه

The Last Of US Part 1 Remake
...

گرافیک ۱۰

موسیقی ۱۰

داستان ۱۰

گیم پلی ۱۰

...

امتیاز نهایی: ۱۰

.....

بعد دیمون سولز یه بازی حس نسل جدید داد! گرافیک بازی واقعا چشم‌ نوازه 😍 بازی یجوریه که اصلا دلت نمیخواست بری جلو‌، همش زیبایی 👌الان میفهمم چرا بازی ۷۰ دلار هست! کسایی که فایو دارن این شاهکار رو‌ از دست ندن 💎 (اسکرین از خود بازیه، به جزییات چهره الی دقت کنید متوجه میشید چی میگم)

883EE6E9-34E3-4132-892C-5D0084F82381.jpeg

Elden ring

گيم پلى: عقب مونده ترين سيستم ممكن رو داره به نظرم به خصوص توى مبارزات و ازون طرف محيط بازى بيخود و كاذب گسترده شده و يه جاهاي زيادى هم اصلا نميفهمى دقيقا بايد چه كنى يا اصلا چرا اونجايي به طور كلى ٢/١٠

گرافيك: فوق العاده مبتدى براى نسل نهم كه به مظرم بيشتر قربانى محيط گسترده بازى شده.
انيميشن ها هم واقعا تعريفى نداره.
ولى از نظر هنرى ميشه گفت خوب كار شده. ٦/١٠

موسيقى: نات بد ولى توى اين وضعيت كلى گيم پلى و روند بازى واقعا اصلا به دل نميشينه ٧/١٠

داستان: ايده خوبى داره ولى خيلى گنگ وناقص و بد روايت ميشه ولى بهر حال ايده اوليه داستان زياد چيز اورجينالى نيست ولى خوبه ٨/١٠

امتياز كلى: با ارفاق و رعايت حال افكار عمومى 5.5 :D

آخرین ویرایش:
Ghost Of Tsushima

براى سومين بار بازيو تموم كردم و اين دفعه روى ps5.

گيم پلى: فقط ميتونم بگم فوق العاده! چالش برانگيز ولى منطقى.
سيستم مبارزاتى بسيار لذت بخش و كامل با استايل حقيقتا شرقى و سامورايي اورجينال با خشونت باز هم ژاپنى.
فقط يه سرى ماموريتاى فرعى و طى فواصل مناطق مختلف بازى غير ضرورى كسل كننده بودن.
٩.٥/١٠

گرافيك: از نظر فنى شايد گاهى يه جاهايي كم كارى هابي شده باشه ولى از نظر هنرى واقعا فىق العاده هست.
مدل سازى كاركتر ها عاليع،انيميشن هاى حين مبارزات فىق العاده هست.
محيط بازى بسيار زيبا كار شده و تغييرات اب و هوايي هم در محيط هاى مختلف واقعا اتمسفر خاصى رو ايجاد ميكنه. و اگه طرفدار فيلم هاى قديمى سامورايي به خصوص فيلم هاى كوروساوا هستيد حتما با فيلتر سياه سيفد كوروساوا هم يك دور بازى رو انجام بديد بخواسم سخت گيرى كنم به گرافيك ميشه ٩ داد ولى كليت كار عاليه و ١٠

داستان: يه داستان خوب و كافى براى همچين عنوانى.
روايت خوبى هم داره به خصوص توى كات سين ها وافعا شزهد صحنه هاى خوبى هستيم اما گاهى ديالوگ ها دچار كليشه ميشه و روند تغيير شخصيت بازى از يك سامورايي متعصب به چيزى كه ميشه ميتونست بهتر روايت بشه.
اما نسخه directors cut نسبت به نسخه اوليه سطح داستانى بالا ترى رو با همون چند ساعت اضافه تر ارائه ميده چون لايه هاى احساسى تر و عمقى ترى از شخصيت اصلى بازى ارائه ميشه و داستان زمينه ايي خود اون قسمت اضافه هم جالب هست و ايده خوبى بود ٩/١٠

موسيقى و صداگزارى: موسيقى بازى فوق العاده هست و شمارو توى جو محيط ژاپن دوره فئودالى فرو ميبره به خصوص اگه از طرفداراى فيلماى كلاسيك سامورايي هم باشيد.
صدا گذارى هم بسيار عاليه و كاركتر ها به خوبى ديالوگ ها رو ادا ميكنن.
صداى ضربات شمشير و زخم زدن و پاره كردن بدن انسان ها هم فوق العاده در اومده و صداى محيطى بازى هم خيلى خوب كار شده.
١٠/١٠

نتيجه گيرى كلى: شايد بشه گفت بهترين بازى سامورايي باشه كه ساخته شده ولى جا داشت كه وسواس بيشترى به خرج بدن يا زمان بيشترى روش بذارن تا تجربه كامل ترى ارائه بدن يا خداقل روى نسخه نسل نهمى بيشتر كار ميكردن.

٩.٥/١٠

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or