خب به اجازتون من 2 تا بازی در اصل متعلق به PS4 رو میخوام نمره بدم ولی چون روی PS5 بازی کردم اینجا بنظرم مناسبتر اومد.
The Last of Us Remastered
این بازی دیگه بعد این همه سال نیازی به توضیح نداره، من قبل اومدن لست 2 کنسولم رو فروختم تا بازی رو با کیفیت بهتر روی پلی 5 بازی کنم، و چون لست 1 رو فقط یکبار سال 2013 روی PS3 بازی کردم، گفتم بعد 9 سال یه بازگشتی بزنم.
برای ریمیک هم هیجان زده هستم!
---------------------------------
The Last of Us Part II
این بازی واقعا شگفت آوره، اصلا گیمپلی هوش مصنوعی گرافیک صداگذاری سطح جزئیات. من اصلا باورم نمیشه این چیزی که میبینم گرافیک PS4 هست چطور تونستن همچین چیزی خفنی در بیارن؟ خیلی راحت بعد هورایزن فوربیدن وست بهترین گرافیکی هست که دیدم حتی هیچ بازی PC هم تو لولش نمیبینم حتی RDR2! این کیفیت عجیب غریب پوشش گیاهی نور پردازیها آب سایه ها اصلا یه چیزی هست که واقعا باور نکردنی، خیلی راحت این رو فقط واسه PS5 ریلیز میکرد سونی میتونستن به عنوان نمایش نسل بعدی از قدرت کنسولهای نسل 9 معرفیش کنن.
برخلاف برخی من با داستان بازی خیلی حال کردم یه داستان به شدت خاکستری که آدم خوب و بدی وجود نداره، هیچ چیزی سیاه و سفید نیست! در مورد پایان بازی هم
من دقیقا همین پایان رو میخواستم یعنی از یکی 2 ساعت قبلش که معلوم شد میریم دنبال Abby من این پایان تو ذهنم بود که مناسب تره، که این خشونت دیوانه وار متوقف بشه، و رضایت تمام از داستان بازی داشتم.
گیمپلی و هوش مصنوعی بازی رو چی بگم؟ بهترین هوش مصنوعی هست که دیدم، اصلا چیزی تو لولش نداریم. گیمپلی بازی و لول دیزاین بازی به شدت حساب شده، جوری که به واقعا دست پلیر رو برای انواع خلاقیتها بازی میذاره.
این مفصل و طولانی بودن بازی هم خیلی بهم چسبید.
کلا در همه ابعاد کلاس درسی هست این بازی واسه همه بازیسازها.
اصلا بعد لست 2 دست و دلم به هیچ بازی نمیره، فکر کنم برگردم و به بهانه پلات کردن دوباره بشینم پاش مخصوصا که بازی خاصی در آینده نزدیک قرار نیست بیاد.
از 2015 به اینور هم همیشه تو لیست بهترین بازیهای عمرم ویچر 3 میدرخشید ولی الان دارم به این فکر میکنم آیا لست 2 رو باید بزارم رتبه 1؟ امیدوارم انتظار برای لست 3 کوتاهتر از انتظار برای لست 2 باشه.
نمره هم خیلی لیاقتش بیشتر از 10 هست.
امتیاز 10 از 10