امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
1650613098449.png

Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition

اینقدر صبر کردم که بلاخره بازی رو با یه تخفیف درست و حسابی خریدم

بازی از همه نظر عالی هست. گرافیک، گیم پلی، داستان، موسیقی، صداگذاری و ....

++ اسپایدرمن عزیز :D

+ مبارزات
سیستم مبارزات بازی و مکانیک‌های اون، اونقدری خوب کار شده و اونقدر تنوع داره که باعث میشه حتی برای یک لحظه هم شما از تجربه بازی خسته نشید. انواع و اقسام مبارزات، گجت‌ها و مکانیک‌های دفاعی و انواع اقسام حرکات کاراکترها واقعا بازی رو لذت بخش کرده

+ مکانیک‌های حرکتی
مکانیک‌های حرکتی مرد عنکبوتی هم متنوع هستند هم به خوبی طراحی شده‌اند که باعث میشه شما هنگام جا به جایی در محیط شر واقعا حس خوبی داشته باشید

+ طراحی مراحل
طراحی بازی و مراحل اون خیلی خوب انجام شده و اینقدر ماموریت ریز و درشت توی بازی وجود داره که به هیچ وجه توی بازی شما خسته نمیشید و کشت و گذار توی محیط بزرگ شهر براتون کسالت بار نمیشه.

+ داستان
داستان بازی اونقدر خوب هست که به نظرم اگر فقط صحنه‌های سینمای این بازی رو به جای فیلم SM:NWH نمایش میدادن خیلی خیلی بهتر و جذاب تر می‌بود. شخصیت پردازی‌ها عالی هست و هر کدام از شخصیت‌ها جذابیت خاص خودشون رو برای مخاطب دارن

+ هوش مصنوعی
+ موسیقی و صداگذاری

Cyberpunk 2077

بعد از مدت ها انتظار و کلی پچ و اپدیت بازی رو تمام کردم. با نسخه نسل ۸ کاری ندارم ولی بازی الان رو نسل ۹ هیچ مشکلی نداره و کاملا مشکلاتش حل شده. تو 60 ساعتی که بازی کردم به جز چند تا باگ جزئی چیز خاصی ندیدم و بازی با فریم ریت کاملا استیبل اجرا میشه.از بحث فنی بگذریم بازی از نظر داستان، شخصیت پردازی و موسیقی، المان ها RPG یه عقب گرد کامل نسبت به ویچر هست.

+ اتمسفر و فضا سازی فوق العاده NC
+ شخصیت V
+ طراحی خوب مراحل اصلی

- شخصیت های اصلی و فرعی مثل سری ویچر به یاد ماندنی نیستن
- ترک ها و موسیقی خیلی معمولی و فراموش شدنی
- وجود یه سری مراحل فرعی تکراری با فرمول بازی های یوبی سافت
- کم عمق بودن المان های RPG

اگه سری ویچر بزاریم کنار و مقایسه نکنیم باهاش بازی فوق العاده ای هست ولی بعد از ویچر ۳ واقعا انتظارم مخصوصا از داستان و موسیقی خیلی بیشتر بود از CDPR

8/10

آخرین ویرایش:
Elden Ring ---------------------- 10

+ جادوی غیرقابل وصف دنیای بازی
+ تنوع بی‌انتهای سبک مبارزات با استفاده از صدها سلاح و جادوی مختلف
+ تنوع محیطی حیرت‌انگیز و تاثیرگذار در گیم‌پلی
+ تغییرات و پیشرفت کاملا مثبت نسبت به بازی‌های قبل
+ طراحی هنری اعجاب‌انگیز و مسحور کننده
+ طراحی و تنوع بی‌نظیر دشمن‌ها و مخصوصا باس‌ها
+ ارزش تکرار بسیار زیاد
+ موسیقی

- گرافیک فنی ضعیف و پر ایراد

200 ساعت لذت خالص رو تجربه کردم، بهترین بازی میازاکی برای من بود.
البته Bloodborne رو بازی نکردم.
بهترین بازی از شروع نسل و یکی از بهترین بازیهای عمرم.

SHADOW WARIOR3

به لطف سرویس Nowبعد از تمام کردن MGGنشستم پاش بازی خیلی فانه من خوشم اومد فقط بکش بپر بکش یه ۷ساعتی شما رو سرگرم میکنه

بازی بز خلاف نسخه دوم اسلحه خیلی کمتر داره که نقطه ضعف حساب میشه ولی تو یحث لول دیزاین من۳رو بیشتر میپسندم باژی کامل خطی هست که خیلی بهتر نیمه جهان باز بودن نسخه دوم هست

اگه Nowدارید سریع برید تو کارش که فکر کنم تا اخر ماه بیشتر نباشه

ا7از 10

Horizon-Forbidden-West-Screenshots-3--pc-games9.jpg

Horizon Forbidden West

گیمپلی: 7/10
گرافیک: 9/10
داستان: 5/10
موسیقی: 6/10
طراحی هنری: 7/10
ارزش تکرار: پایین

امتیاز کلی: 6/10

RCRA_Header_Widejhj.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart

گیمپلی: 7.5/10
گرافیک: 8/10
داستان: 6/10
موسیقی: 7/10
طراحی هنری: 7/10
ارزش تکرار: معمولی

امتیاز کلی: 7/10

salt and sacrifice 6.5
واقعا ضد حال سال بود برام .بعد از salt and sanctuary که یکی از بهترین ایندی های تمام دوران بود خیلی منتظر بازی بعدی استدیو بودم ولی نسخه دوم یه پسرفت به تمام معنا بود.بازی ترکیبی از مترویدوانیا و سولزبورن 2 بعدی هست که تو این نسخه المان هایی از مانستر هانتر هم داره یعنی شما باید یه باس را بارها بزنید تا اون ایتمی که می خوایید را ازش لوت کنید.
بازی تو زمینه داستان و موسیقی و تنوع باس ها نسبت به نسخه قبل پایین تر هست.اما مهمترین چیزی که تو این نسخه اضافه شده mage hunt هست که به نظرم اصلی ترین عامل پسرفت بازی هست.شما برای پیشروی تو بازی باید اونا را بزنید و نکته ناراحت کننده اینه که بعد از زدنشون بازم تو محیط هستند و با mage های دیگه ترکیب میشند و محیط بازی حسابی خر تو خر میشه.حتی خود پروسه زدن mage ها هم بسیار خسته کننده هستش.
در کل اصلا با قیمت اصلی سراغش نرید یا تو تخفیف بگیرید یا بزارید تو سیستم های اشتراکی بیاد .
پلات کردن بازی هم حدود 30 ساعت زمان میبره

horizon.jpg
Horizon Forbidden West
خب این هم تموم شد هم پلات. بازی از نظر من خیلی عالی بود و از تک تک لحظاتش لذت بردم. گیمپلی بازی و مخصوصا مبارزه با رباتها بسیار عالی کار شده بود و واقعا تاکتیکی بود و روی درجه Hard واقعا عرق من رو درآورد. ماموریتها هم بینظیر بود و بنظرم بازی لول دیزاین خیلی خوبی هم ماموریتهای اصلی هم فرعی واقعا ماموریتهای فرعی بازی هر کدوم داستانی داره که با دیگری متفاوته و هیچوقت حس نکردم دارم بخاطر هیچی دنبال نخود سیاه میگردم و تاجایی که تونستم همشون رو رفتم. گرافیک بازی هم بینظیر از نظر من بهترین گرافیکی هست که تا حالا تو بازیها دیدیم واقعا من 100 ساعت بازی کردم تا لحظه آخر برام گرافیک بازی شگفت انگیز بود و باورم نمیشد. تصور آخر این نسل واقعا از عهده من یکی که خارجه.:D طراحی مپ اپن ورلد بازی هم کمک دو چندان میکنه به این قضیه واقعا زیبا و محصور کننده هست و من همینطور تو هر محیطی که میرفتم مبهوت زیبایی بازی میشدم. از نظر داستان و جهان سازی هم بنظرم بازی خیلی خوب عمل کرده و هیچوقت هیچ ماموریت اصلی الکی نیست و همیشه تو داستان یه اتفاق جدید داره میافته و جهان بازی هم واقعا خلاقانه طراحی شده. از نظر شخصیت پردازی بازی واقعا بهتر شده زیرو داون واقعا نچسب بودن کاراکترها و همچین دهنشون رو که باز میکردن من فقط منتظر بودم دست از حرف زدن بکشن. ولی اینجا تک تک کاراکترها رو دوست داشتم داستانشون رو بشنوم و تک تک دیالوگهای فرعی رو انجام میدادم.
در مورد نکات منفی هم... خیلی نمیشه ایراد خاصی گرفت. بازی بی مشکل نیست ولی ایراد بزرگی هم نداره. پلتفرمینگ بازی بنظرم یه مقداری اذیت میکرد... مخصوصا که Aloy یهو مثل رو یه لبه گیر میکرد معلوم نبود چرا بالا نمیره هی چپ و راستش باید میکردی تا تکون بخوره!
صحبت خاص دیگه به ذهنم نمیرسه و نمرم به بازی نمره کامله چون ایرادات بازی رو در حدی نمیبینم که ارزش نمره کم کردن داشته باشن. قسمت قبلی نمره 8 براش کافی بود با ارفاق 8.5، ولی این بدون شک نمره تمام بهش میدم. بازی خیلی راحت در کنار ویچر 3 و رد دد ردمپشن 2 جزو بهترین اپن ورلدهایی هست که تا حالا ساخته شده.

stranger of paradise final fantasy orgin 7

اگه دنبال یه بازی با گرافیک بالا و داستان خفن و شخصیت های به یاد ماندنی هستید این بازی برای شما ساخته نشده ولی اگه مثل من عاشق گیم پلی خوفناک تیم نینجا هستید (کاش سونی اینارو میخرید) قطعا از بازی کردنش لذت میبرید .بازی معجونی از nioh و دویل می کرای و گادفال هستش با یه سیستم job پیشرفته که میتونید هر سبکی مبارزاتی دوست دارید تو بازی پیش برید و با لوت کردن دشمنان سلاح ها و ارمورهای قوی تر بدست بیارید.
فقط حیف که این پتانسل بالای بازی تو گیم پلی قربانی بودجه پایین بازی میشه .بازی از نظر گرافیک و داستان و شخصیت پردازی قشنگ تو دیواره و حرفی برای گفتن نداره.
حدود 30 ساعت طول میکشه بازی پلات بشه .بازم فول پرایس توصیه نمیشه یا تو تخفیف بخرید یا با توجه به رابطه خوب اسکوار با سونی احتمالش زیاده تا 1 سال اینده روی پلاس بیاد .اونجا بگیرید بازی کنید ولی در کل من باهاش حال کردم

stranger of paradise final fantasy orgin 7

اگه دنبال یه بازی با گرافیک بالا و داستان خفن و شخصیت های به یاد ماندنی هستید این بازی برای شما ساخته نشده ولی اگه مثل من عاشق گیم پلی خوفناک تیم نینجا هستید (کاش سونی اینارو میخرید) قطعا از بازی کردنش لذت میبرید .بازی معجونی از nioh و دویل می کرای و گادفال هستش با یه سیستم job پیشرفته که میتونید هر سبکی مبارزاتی دوست دارید تو بازی پیش برید و با لوت کردن دشمنان سلاح ها و ارمورهای قوی تر بدست بیارید.
فقط حیف که این پتانسل بالای بازی تو گیم پلی قربانی بودجه پایین بازی میشه .بازی از نظر گرافیک و داستان و شخصیت پردازی قشنگ تو دیواره و حرفی برای گفتن نداره.
حدود 30 ساعت طول میکشه بازی پلات بشه .بازم فول پرایس توصیه نمیشه یا تو تخفیف بخرید یا با توجه به رابطه خوب اسکوار با سونی احتمالش زیاده تا 1 سال اینده روی پلاس بیاد .اونجا بگیرید بازی کنید ولی در کل من باهاش حال کردم

رنگبندی و نورپردازی رو درست کرد؟ من توی بتای دوم قشنگ چشمام داشت درمیومد برا همین نصفه ولش کرد. تو همون بتا هم مشخص بود این بازی هیچی جز گیم‌پلی نداره. قشنگ همه چیزو گذاشتن پای گیم‌پلی که واقعا هم خیلی خوبه

رنگبندی و نورپردازی رو درست کرد؟ من توی بتای دوم قشنگ چشمام داشت درمیومد برا همین نصفه ولش کرد. تو همون بتا هم مشخص بود این بازی هیچی جز گیم‌پلی نداره. قشنگ همه چیزو گذاشتن پای گیم‌پلی که واقعا هم خیلی خوبه
نه افتضاحه رسما یه سری مراحل هیچی را درست و حسابی نمیبینی ولی بازیش کن حتما.میخواستم بهت اشاره کنم تو نقد چون با گاد فال حال کردی از اینم خوشت میاد مخصوصا post game که حالت chaos باز میشه کلی میتونی بری لوت کنی و end game armor بگیری و کاستومایز کنی.

Elden ring : score: 95
همه چی بازی عالیه مخصوصا گیم پلی اعتیاد آورش. نقطه ضعفش گرافیک منسوخ شدش. و گرنه بازی تاپ و شاهکاری هست

Horizon forbidden west : score: 89
گرافیک بازی زیاد رنگ و لعاب داشت و تو ذوق میزد. داستان بازی و صداگذاری عالی بود. گیم پلی کمی خسته کننده بود

Spider man miles morales : score : 84
کلا همه چی بازی در یه سطح بود نه نکته عالی ای داشت و نه نکته ضعیفی

Kena bridge of spirits : score: 68
در کل بازی ضعیفی بود و حیف اون پول که بهش بدیم. نقطه قوت بازی فقط و فقط گرافیک بازی بود که اتمسفر خوبی خلق کرده بود در غیر این صورت گیم پلی و معماها به شدت خسته کننده و داستان و شخصیت پردازی نه چندان قوی‌. بعد از ۳ ساعت بازی کردن گذاشتمش کنار

Alan wake remaster: score; 95 or 100
البته آلن ویک نمره کامل داره چون شاهکار هست. ولی نسخه ریمستر 95
بازی کلا نقاط ضعف نداره به غیر از کنترل کارکتر و دوربین بازی که باید تو نسخه پلی استیشن درست میکردن.

Call of duty vanguard: score 79
گرافیک نسبتا خوب؛ صدا گذاری خوب.
گان پلی ضعیف و گیم پلی به شدت تکراری!!

Resident evil village 89
گرافیک عالی؛ اتمسفر مثال زدنی؛ و البته صداگذاری بسیار عالی. کمی می‌بایست گان پلی بازی بهتر می‌بود.

Dying light 2 score : 88
پارکور و مبارزات خوب؛ صدا گذاری و شخصیت پردازی عالی. گرافیک بازی میتونست بهتر باشه مخصوصا بافت ها ولی در کل اصلا گرافیک پایینی ندارد

آخرین ویرایش:
The Quarry (2022)
The Quarry_20220610144913.jpg

دقیقا دوماه پیش بود Supermasive games و 2K خیلی یهویی اعلام کردن که با همکاری همدیگه دارن رو یه عنوانی کار میکنن به اسم "The Quarry". اسم بازی چند وقت قبل تر همراه با فصل دوم Dark pictures لیک شده بود و تو گزارش ها گفته شده بود ناشر بازی 2K هستش. اول از همه از Cast بازی که موقع معرفی رونمایی شد معلوم بود که نسبت به سه عنوان قبلی Supermassive games با یه عنوان پرخرج تر طرفیم دلیلش هم ناشر بازی یعنی 2K بود. خب اول از همه بگم باید تشکر کرد از 2K بابت همچین حرکتی که خیلی از فنها از سونی انتظارش رو داشتن. مهم تر از همه Will Byles کارگردان Until Dawn هم برگشته که تو سه قسمت قبلی غایب بود و از همون تریلر معرفی تفاوت رو راحت میشد حس کرد. خب خیلی خلاصه برم سراغ خود The Quarry. قسمت اول و Prologue بازی خیلی کند شروع میشه و به احتمال زیاد حوصله تون به خاطر Pacing کند سر بره، دلیلش هم اینه که مقیاس بازی خیلی بزرگتر از سه قسمت قبلی هستش، یه چیزی تو حدود Until Dawn تا میشه گفت بیشتر. تو دو قسمت اول بازی شما رو با کرکتر های مختلف آشنا میکنه، شخصیت پردازی ها متفاوت هستن و حس میشه که واقعا هر شخصیت یه سری خصوصیات اخلاقی متفاوت داره برخلاف سه قسمت قبلی که شما هیچ حسی از کرکتر ها نمیگرفتی و مردن یا زنده موندن کرکتر ها براتون فرقی نمیکرد. اول از همه چیزی که به بیشتر از همه به چشم میاد نورپردازی و اتمسفر فوق العاده بازی هست که واقعا نسل بعدیه، مثلا یه سری مواقع بعد کاتسین من اصلا متوجه نمیشدم که کاتسین تموم شده، نا گفته نماند به غیر از گرافیک فنی کارگردانی دوربین هم بی تاثیر نبود، کارگردانی سکانس های The Quarry دست کمی از فیلم خوش ساخت ترسناک سینما نداره. دیالوگ ها خوبن نه خیلی، ولی بد هم نمیشه گفت. دو نفر از بازیگر ها کارشون خارق العاده بود اول Ted Raimi دوم بانو Lin Shaye هرچند ایشون اواخر بازی میبینمشون. کنترل بازی هم نسبت به قبلی ها روان تر شده. و اما مهم ترین قسمت The Quarry که کلا فلسفه پشت این عناوین داستانشون هستن، اگه یادتون باشه تو Until Dawn ما فقط یه Twist داستانی داشتیم اونم وقتی بود که به ماهیت Wendigo ها پی بردیم، در Quarry ما سه Twist داستانی خفن داریم :D دقیقا موقعه ای که فکر میکنین داستان رو فهمیدین و به خودتون میگین: عععههه عجب چه جالب اصلا به فکرم نمیرسید یه پارت بعد میبینین که نه اینطور نبوده، یعنی اگه تو Until Dawn ما یبار به ماهیت Villain اصلی پی بردیم اینجا سه باری این اتفاق میوفته و ما دفعه آخر میفهمیم که Villain اصلی داستان چه شخصی هستش. Gamespot از The Quarry به عنوان بهترین ساخته Spermasive games یاد کرده ولی من شخصا برام انتخاب کردن سخته. میدونم Until Dawn جایگاه به خصوصی داره برای خیلی ها ولی The Quarry هم بهتر نباشه بدتر نیست یعنی همونطور که به نظرم امتیاز Until Dawn از 10/10 بود The Quarry هم دقیقا به همین اندازه لیاقت نمره کامل 10 رو تو ژانر خودش داره. بعد ریمیک Demon Souls ه The Quarry دومین عنوانی هست که تو این نسل لیاقت نمره کامل رو داره.
The Quarry_20220610141905.jpg The Quarry_20220610142846.jpg The Quarry_20220610144058.jpg The Quarry_20220610145650.jpg The Quarry_20220610151422.jpg The Quarry_20220610163435.jpg The Quarry_20220610175912.jpg The Quarry_20220610174007.jpg The Quarry_20220610213025.jpg The Quarry_20220610214914.jpg The Quarry_20220611002750.jpg The Quarry_20220610214602.jpg

Attachments

• The Quarry_20220610144913.jpg
    The Quarry_20220610144913.jpg
    705.8 KB · مشاهده: 14
  • The Quarry_20220610185406.jpg
    The Quarry_20220610185406.jpg
    215.4 KB · مشاهده: 14
خب به اجازتون من 2 تا بازی در اصل متعلق به PS4 رو میخوام نمره بدم ولی چون روی PS5 بازی کردم اینجا بنظرم مناسبتر اومد.

LAST.jpg
The Last of Us Remastered
این بازی دیگه بعد این همه سال نیازی به توضیح نداره، من قبل اومدن لست 2 کنسولم رو فروختم تا بازی رو با کیفیت بهتر روی پلی 5 بازی کنم، و چون لست 1 رو فقط یکبار سال 2013 روی PS3 بازی کردم، گفتم بعد 9 سال یه بازگشتی بزنم.
برای ریمیک هم هیجان زده هستم!
---------------------------------
LAST 2.jpg
The Last of Us Part II
این بازی واقعا شگفت آوره، اصلا گیمپلی هوش مصنوعی گرافیک صداگذاری سطح جزئیات. من اصلا باورم نمیشه این چیزی که میبینم گرافیک PS4 هست چطور تونستن همچین چیزی خفنی در بیارن؟ خیلی راحت بعد هورایزن فوربیدن وست بهترین گرافیکی هست که دیدم حتی هیچ بازی PC هم تو لولش نمیبینم حتی RDR2! این کیفیت عجیب غریب پوشش گیاهی نور پردازیها آب سایه ها اصلا یه چیزی هست که واقعا باور نکردنی، خیلی راحت این رو فقط واسه PS5 ریلیز میکرد سونی میتونستن به عنوان نمایش نسل بعدی از قدرت کنسولهای نسل 9 معرفیش کنن.
برخلاف برخی من با داستان بازی خیلی حال کردم یه داستان به شدت خاکستری که آدم خوب و بدی وجود نداره، هیچ چیزی سیاه و سفید نیست! در مورد پایان بازی هم من دقیقا همین پایان رو میخواستم یعنی از یکی 2 ساعت قبلش که معلوم شد میریم دنبال Abby من این پایان تو ذهنم بود که مناسب تره، که این خشونت دیوانه وار متوقف بشه، و رضایت تمام از داستان بازی داشتم.
گیمپلی و هوش مصنوعی بازی رو چی بگم؟ بهترین هوش مصنوعی هست که دیدم، اصلا چیزی تو لولش نداریم. گیمپلی بازی و لول دیزاین بازی به شدت حساب شده، جوری که به واقعا دست پلیر رو برای انواع خلاقیتها بازی میذاره.
این مفصل و طولانی بودن بازی هم خیلی بهم چسبید.
کلا در همه ابعاد کلاس درسی هست این بازی واسه همه بازیسازها.
اصلا بعد لست 2 دست و دلم به هیچ بازی نمیره، فکر کنم برگردم و به بهانه پلات کردن دوباره بشینم پاش مخصوصا که بازی خاصی در آینده نزدیک قرار نیست بیاد.
از 2015 به اینور هم همیشه تو لیست بهترین بازیهای عمرم ویچر 3 میدرخشید ولی الان دارم به این فکر میکنم آیا لست 2 رو باید بزارم رتبه 1؟ امیدوارم انتظار برای لست 3 کوتاه‌تر از انتظار برای لست 2 باشه.
نمره هم خیلی لیاقتش بیشتر از 10 هست.
امتیاز 10 از 10

آخرین ویرایش:
The Quarry (2022)
View attachment 258846

دقیقا دوماه پیش بود Supermasive games و 2K خیلی یهویی اعلام کردن که با همکاری همدیگه دارن رو یه عنوانی کار میکنن به اسم "The Quarry". اسم بازی چند وقت قبل تر همراه با فصل دوم Dark pictures لیک شده بود و تو گزارش ها گفته شده بود ناشر بازی 2K هستش. اول از همه از Cast بازی که موقع معرفی رونمایی شد معلوم بود که نسبت به سه عنوان قبلی Supermassive games با یه عنوان پرخرج تر طرفیم دلیلش هم ناشر بازی یعنی 2K بود. خب اول از همه بگم باید تشکر کرد از 2K بابت همچین حرکتی که خیلی از فنها از سونی انتظارش رو داشتن. مهم تر از همه Will Byles کارگردان Until Dawn هم برگشته که تو سه قسمت قبلی غایب بود و از همون تریلر معرفی تفاوت رو راحت میشد حس کرد. خب خیلی خلاصه برم سراغ خود The Quarry. قسمت اول و Prologue بازی خیلی کند شروع میشه و به احتمال زیاد حوصله تون به خاطر Pacing کند سر بره، دلیلش هم اینه که مقیاس بازی خیلی بزرگتر از سه قسمت قبلی هستش، یه چیزی تو حدود Until Dawn تا میشه گفت بیشتر. تو دو قسمت اول بازی شما رو با کرکتر های مختلف آشنا میکنه، شخصیت پردازی ها متفاوت هستن و حس میشه که واقعا هر شخصیت یه سری خصوصیات اخلاقی متفاوت داره برخلاف سه قسمت قبلی که شما هیچ حسی از کرکتر ها نمیگرفتی و مردن یا زنده موندن کرکتر ها براتون فرقی نمیکرد. اول از همه چیزی که به بیشتر از همه به چشم میاد نورپردازی و اتمسفر فوق العاده بازی هست که واقعا نسل بعدیه، مثلا یه سری مواقع بعد کاتسین من اصلا متوجه نمیشدم که کاتسین تموم شده، نا گفته نماند به غیر از گرافیک فنی کارگردانی دوربین هم بی تاثیر نبود، کارگردانی سکانس های The Quarry دست کمی از فیلم خوش ساخت ترسناک سینما نداره. دیالوگ ها خوبن نه خیلی، ولی بد هم نمیشه گفت. دو نفر از بازیگر ها کارشون خارق العاده بود اول Ted Raimi دوم بانو Lin Shaye هرچند ایشون اواخر بازی میبینمشون. کنترل بازی هم نسبت به قبلی ها روان تر شده. و اما مهم ترین قسمت The Quarry که کلا فلسفه پشت این عناوین داستانشون هستن، اگه یادتون باشه تو Until Dawn ما فقط یه Twist داستانی داشتیم اونم وقتی بود که به ماهیت Wendigo ها پی بردیم، در Quarry ما سه Twist داستانی خفن داریم :D دقیقا موقعه ای که فکر میکنین داستان رو فهمیدین و به خودتون میگین: عععههه عجب چه جالب اصلا به فکرم نمیرسید یه پارت بعد میبینین که نه اینطور نبوده، یعنی اگه تو Until Dawn ما یبار به ماهیت Villain اصلی پی بردیم اینجا سه باری این اتفاق میوفته و ما دفعه آخر میفهمیم که Villain اصلی داستان چه شخصی هستش. Gamespot از The Quarry به عنوان بهترین ساخته Spermasive games یاد کرده ولی من شخصا برام انتخاب کردن سخته. میدونم Until Dawn جایگاه به خصوصی داره برای خیلی ها ولی The Quarry هم بهتر نباشه بدتر نیست یعنی همونطور که به نظرم امتیاز Until Dawn از 10/10 بود The Quarry هم دقیقا به همین اندازه لیاقت نمره کامل 10 رو تو ژانر خودش داره. بعد ریمیک Demon Souls ه The Quarry دومین عنوانی هست که تو این نسل لیاقت نمره کامل رو داره.
View attachment 258849View attachment 258850View attachment 258851View attachment 258852View attachment 258853View attachment 258854View attachment 258855View attachment 258856View attachment 258858View attachment 258859View attachment 258860View attachment 258861
در مقام مقایسه از نظر داستان و شخصیت ها و هیجان until Dawn زیباتر هست یا Quarry ؟ نظر خودت ( من خودم آنتیل بازی نکردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or