امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Stray

نقاط قوت:

طراحی مراحل خوب
گرافیک هنری عالی
اتمسفر عالی

نقاط ضعف:

شاید این نقطه ضعف برای همه نقطه ضعف نباشه اما برای من که ۹ گربه خونگی دارم واقعا اذیت کننده بود. شخصیت پردازی گربه ذره‌ای به گربه نزدیک نیست‌. گربه در قالب یک انسان قهرمان و بسیار هوشمنده عمل میکنه و دنیا رو نجات میده در صورتی که گربه‌ها اسکل(!)، دیوانه، روانی و بی منطق هستن و هیچکس پشمشون هم نیست چه برسه برن دنیا رو نجات بدن و اصلی‌ترین قسمت فانی هر گربه‌ای همین موضوعات هست و هیچکدوم از این موارد در اینجا دیده نمیشد و گربه بسیار سروسنگینی داشتیم. در واقع اگر به جای گربه یک انسان میذاشتید هیچ مشکلی پیش نمیومد و تمام بازی انگار در حال کنترل یک انسان با شعور در اندام یک گربه هستید.

کنترل بازی هم اذیت میکنه یه جا میخوای بری بالا میاد پایین و برعکس.

موسیقی یه جاهایی خیلی خوب بود یه جاهایی خیلی بد و اذیت کننده.

۶/۱۰

The Last of Us Remastered

پریشب لست 1 رو تموم کردم، بسیار حال داد بهم مخصوصا آخرش. 9.5 میدم بهش، اون 0.5 نمره رو هم سر گیج بازی هوش مصنوعی کاراکتر همراه سر درگیری ها کم کردم.
گرافیک لست ریمستر بعد 8 سال هنوزم خوب و چشم نوازه، داستان بازی رو هم خوشم اومد و بسی حال کردم باهاش.

آخر لست تو بیمارستان هر کی رو که تونستم با شعله افکنم سوزوندم، مخصوصا پرستار و دکتر های تو اتاق عمل منجمله بابای ابی. :D
حیف کشته شدن مارلین جزء کاتسین بود وگرنه اونم میسوزوندم.

Horizon Forbidden West
یه نا امیدی کامل . تکرار مکررات ، جارو برقی کشی سانت به سانت محیط ، شخصیت های افتضاح ، داستان کلیشه ای ، مبارزات تکراری ، دشمنان کپی پیست نسخه اول و بعضا رو مخ . تنها نکته مثبتش گرافیک بالا رو PS5 بود که اونم باز جای کار رو انیمیشن ها رو داشت که متاسفانه به خاطر میان نسلی بودن نتونستن به تکامل برسوننش . اندینگ بازی هم که یه فاجعه به تمام بود .انگار سازنده ها رو زور کرده بودن اینو بسازن و بازم این داستان ادامه داره . امیدوارم فقط تو شماره بعدیش کلا از نو بکوبن و بسازن .
اینقدری که نسخه اول نوآوری داشت و جدید بود که انتظارات من از این بسیار بالا بود . ولی جز یه پرنده سواری و گلایدینگ چیز دیگه بهش اضافه نشده بود.

ASSASSINS CREED VALHALLA

۴

گرافیک ٨
صدا ۳
گیم پلی ۱

یه فاجعه تکرار ناشدنی در تاریخ گیمینگ. سیستم کامبت افتضاح و منسوخ شده و نسل ششمی. سوار قایق شو برو حمله کن، یه موزیک تکراری که دیگه تبدیل به کرم گوش میشه. تکرار تکرار و تکرار. بدترین بازی که به عمرم تجربه کردم.

به امید محو شدن یوبی سافت از جهان هستی.

ASSASSINS CREED VALHALLA

۴

گرافیک ٨
صدا ۳
گیم پلی ۱

یه فاجعه تکرار ناشدنی در تاریخ گیمینگ. سیستم کامبت افتضاح و منسوخ شده و نسل ششمی. سوار قایق شو برو حمله کن، یه موزیک تکراری که دیگه تبدیل به کرم گوش میشه. تکرار تکرار و تکرار. بدترین بازی که به عمرم تجربه کردم.

حالا این خوبه فارکرای ۶ اگر بازی کنی چی میگی اون آخرت فاجعه هست

حالا این خوبه فارکرای ۶ اگر بازی کنی چی میگی اون آخرت فاجعه هست
خنده دار اینه که گوست آف سوشیما با اون داستان و روایت حماسی، موزیکهای روح نواز و گیم پلی و کامبت سیستمی که میلیون ها سال نوری از این زباله جلوتره، ٨۳ میشه متاش بعد این بازی که ..... (نمیخوام فحش بدم بن بشم :|) میشه ٨۰ :))

خنده دار اینه که گوست آف سوشیما با اون داستان و روایت حماسی، موزیکهای روح نواز و گیم پلی و کامبت سیستمی که میلیون ها سال نوری از این زباله جلوتره، ٨۳ میشه متاش بعد این بازی که ..... (نمیخوام فحش بدم بن بشم :|) میشه ٨۰ :))
به خدا بازی های یوبی جنایت در حق بشریت هست فقط برو چند نفر بکش منطقه رو بگیر تو کل بازی ها پیاده میشه این سیستم

ASSASSINS CREED VALHALLA

۴

گرافیک ٨
صدا ۳
گیم پلی ۱

الهی آمین

ASSASSINS CREED VALHALLA

۴

گرافیک ٨
صدا ۳
گیم پلی ۱

توی wow یه وارلاکی بود به اسم Nyhm، خیلی معروف بود و البته اون زمان ویدیو هم می داد بیرون
زمانی که پچ ICC اومد، این یه ویدیویی داد بیرون به اسم: Death-Knight Spree
یه قسمت از این ویدیو که (تموم تمش بر اساس آهنگ without me امینم ساخته شده بود) به سیستم کوئست های بدون ریوارد که فقط rep‌ میدادن اعتراض می کرد که پایین لینکش می کنم (ثانیه ی ۶۵ این ویدئو)
نوشته شما رو که خوندم یاد این افتادم بعد ۱۴-۱۳ سال :D

پ.ن: دیدن این ویدیو، حتی اگه ندونین داستان اصلیش چی بوده بازهم خالی از لطف نیست :D

Spider man miles morales

٨

گرافیک ۹
موسیقی ٨.۵
داستان ۷
گیم پلی ٨.۵

خیلی از این بازی لذت بردم، خیلی فان بود.
با اینکه دشمنان و کرکترهای نسخه اصلی توش نبودن. گرافیکش هم عالی و چشم نواز بود. گیم پلی و کامبت سیستم هم نسبت به نسخه اصلی پیشرفت قابل توجهی کرده بود.
برای نسخه اصلیه دوم خیلی هیجان دارم. بازی فوق العاده ایی میشه.

Returnal 8.5

+ شوتر عالی و روان
+تنوع مناسب سلاح ها و آیتم ها
+موسیقی عالی و صدا گذاری جذاب
+داستان بشدت عالی که ترکیبی از سایلنت هیل و آثار لاو کرفت بود
+هورد مد و انلاین مد جذاب
+سختی بازی جذاب و نفس گیره

- به نظرم لول دیزاین میتونست بهتر باشه (تو دور دوم ...سوم بازی شروع به تکراری شدن میکنه که برای این سبک جالب نیس)
- بعضی از آیتم ها اون طور که باید و شاید تاثیر ندارن تو بازی و تاثیر بعضی آیتم ها یا سلاح ها در حدیه که اورپاورمیکنه پلیر رو

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or