منم چند روز پیش ps5 خریدم و واسه اولین گیم رفتم سراغ days gone
8.........DAYS GONE
برخلاف خیلی از دوستان که تو تاپیک اصلی بازی با داستان حال نکرده بودن شخصا خیلی واسم جذاب بود و خوشم اومد
موسیقی زیبا هم بدون شک خیلی تو روند بازی تاثیر گذار بود طوری که گاهی اوقات ترجیح میدی به جای این که از fast travel استفاده کنی بزنی به دل جاده و با موزیک و صدای اگزوز هارلی تو افق محو بشی
گرافیک بازی رو هم میشه به عنوان نقطه ضعفش حساب کرد و هم به عنوان نقطه قوت بازی
بعضی جاها مخصوصا شب و تو هوای مه آلود اینقدر گرافیگ بازی عالی بود که فراموش میکردی با یک بازی نسل هشتمی طرفی
از اون طرف توی هوای آفتابی و بدون هیچ افکت خاصی شدیدا تو ذوقت میخورد
بریم سراغ نکات منفی
شما وقتی شاهکاری مثل red dead 2 رو تجربه میکنی بین راه به خلافکار ها و راهزن هایی که قصد دارن ازت سرقت کنن برمیخوری
ولی راک استار اینقدر این اتفاق رو خوب مدیریت کرده که اصلا آزار دهنده نیست برات و برعکس لذت بخش هم هست
ولی این بازی دیگه مسخرش رو درآورده
بعضی وقتا تو یک مسیر ۲ دقیقه ای که واسه یک ماموریت باید بری چندین اتفاق همزمان واست میوفته که از خود ماموریت چالشش بیشتره
واسه شخص من بارها اتفاق افتاد که اول با اسنایپ میزدنم،بعد با طناب جاده رو میبستن و میخوردم زمین،بعد گرگ زامبی شده میومد دنبالم و در آخر هم تو تله میوفتادم و خلاصه که قبل این که به مقصد برسم تمام مهمات خالی میشد و باید با چاقو ماموریت اصلی رو میرفتم
نکته بعدی این که کسی تو این استدیو نبوده ۴ تا صورت واسه این npc های مادر مرده طراحی کنه یک صورت طراحی کردن و رو همه کپی شده
تغییرات آب و هوا هم خیلس مصنوعیه
مثلا تو ۲ ثانیه یکهو نور خورشید چندین متر جا به جا میشه جوری که انگار اول صبح تبدیل میشه به ظهر
یا در عرض چند ثانیه هوای بارونی تبدیل میشه به هوای صاف
رادیو بازی هم که باگ اصلیه
وسط ماموریت و مخفی کاری شروع میکنه به زر زدن با صدای بلند و قطع هم نمیشه و نابود میکنه اون حس و حال سکوت و مخفی کاری رو
برعکس جایی که باید شروع به کار کنه و ماموریت بده بهت باگ میخوره و تا ۱۰ دقیقه کار نمیکنه
وای بر اون شخصی که ایده بنزین زدن رو تو بازی گذاشت...نصف بازی باید درگیر پیدا کردن بنزین واسه موتورت باشی
شخصا ۳-۴ بار وسط ناکجا آباد بنزین تموم کردم و در حالی که زیر لب به تیم سازنده فحش میدادم دنبال شیب بودم تا موتور دور بگیره تا دیگه مجبور نباشم موتور رو هل بدم
در کل بازی خوبی بود و ازش لذت بردم
تو تایپکش خوندم که قرار نیست نسخه دوم ساخته بشه که شدیدا حال گیر بود برام
اگر تو نسخه دوم با گرافیک نسل نهمی و بدون باگ های نسخه اول عرضه بشه شدیدا میترکونه