gamekhor2007
کاربر سایت
اگر x دستگاه که توی قسمت system info هست عددش تغییر کنه یعنی فلگ شدید.یه عکس از اون صفحه بگیرید و نگهدارید
ببخشید دوست عزیز شما از کجا این مطلب را خواندید؟!میشه یک منبع معرفی کنید!اگر x دستگاه که توی قسمت system info هست عددش تغییر کنه یعنی فلگ شدید.یه عکس از اون صفحه بگیرید و نگهدارید
ببخشید دوست عزیز شما از کجا این مطلب را خواندید؟!میشه یک منبع معرفی کنید!
بزودی این جا پر میشه طوفان در راهه

چه اتفاقی واسه ما پیش میاد؟؟؟؟؟![]()

داستان بن شدن دیگه تمام شد! این چرت و پرت ها چیه بابا!! یعنی چی عدد ایکس تغییر کنه!!! اون تنظیمات مال تست کانکشنه ربطی به فلگ و بن نداره!
همه بچه ها با خیال راحت بازی کنید هیچ اتقاقی نمی افته! به دلیل ورود نسل جدید ایکس باکس مایکروسافت کلا سریال بن کردن رو تمام کرده ...
احتمالا دوستای شما cheat میزدن یا لابی هک کردن! یا اچیومنت آنلاک کردن ...بهتره این خبرو بدم که چند تا از دوستام تو لایو بن شدن.
احتمالا دوستای شما cheat میزدن یا لابی هک کردن! یا اچیومنت آنلاک کردن ...

:-o

:hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted: 

این چیزی که اینجا نوشته معنی بن شدن نمیده.نوشته فعلا خرید این محتویات واسه اکانت های بچه ها و تینیجر ها اجازه داده نشده.مگه اکانت تو چه جوری هست که همچین چیزی رو زده؟؟؟؟؟؟؟سلام میخواستم ببینم من از طرف مایکروسافت بن شدمه یا نه چون وقتی میخوام یه چیزی دانلود کنم اینو میگه لطفا جواب بدید.
Purchase Blocked
Content purchases are blocked. You can change your permissions here.
Sorry
Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts. If the Parental Settings for your Xbox LIVE account allow you to make purchases, you can purchase this content using your Xbox console.
میخواستم ببینم الان من بن شدمه یا نه تورو خودا یکی کمک کنه.
![]()
![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:![]()
~x(![]()
![]()
![]()
~x(~x(~x(~x(~x(
:hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted:
![]()
دوست عزیز شما بن نشدی. اگه بن بشی می نمیسه: your console has been banned for..... خودش می نویسه بن شدیسلام میخواستم ببینم من از طرف مایکروسافت بن شدمه یا نه چون وقتی میخوام یه چیزی دانلود کنم اینو میگه لطفا جواب بدید.
Purchase Blocked
Sorry
Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts. If the Parental Settings for your Xbox LIVE account allow you to make purchases, you can purchase this content using your Xbox console.
![]()
![]()
~x(![]()
![]()
![]()
~x(~x(~x(~x(~x(
![]()
نه داداش احتمالا شما سنتو زیر ۱۸ گذاشتی یا توی ایمیلی که دادی یا توی مشخصات خود لایو واسه همین میگه این کانتنتی که میخوای دانلود کنی مناسب سنت نیست و بدردت نمیخورهسلام میخواستم ببینم من از طرف مایکروسافت بن شدمه یا نه چون وقتی میخوام یه چیزی دانلود کنم اینو میگه لطفا جواب بدید.
Purchase Blocked
Sorry
![]()
![]()
~x(![]()
![]()
![]()
~x(~x(~x(~x(~x(
![]()