امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
اقا من دیشب وصل شدم به لایو اپدیت هم کردم
با کمال خونسردی بازی nba 2k12 که xgd3 هم هست گذاشتم که برنر مکس هم نبود :>
این بازیو اپدیت کردم بدون هیچ مشکلی حالا سوال اینجاست چرا من بن نشدم:-b؟؟؟
چجوری میتونم ازین 3ماه گلد رایگان که برای اولین بار میده استفاده کنم؟
این برنامه ای که برای اطمینان از از امن بودن دیسک در لایو استفاده میشه اسمش چیه؟لینک دانلود رو یکی به ما بده تا دعاش کنیم:d

الان فعلا فلگ شدی دوست عزیز زمان بن ویو بن میشی
یه پروفایل جدید بساز مراحل لایو رو برو در اخر فری تریال رو بزن
abgx360 توی این سایت هست abgx360.net

فلگ چیه؟
یعنی میگی دیگه نرم لایو:(
اگر اکانت جدید بسازم از فلگ در میام؟
فلگ شدن یعنی این که رفتی تو لیست کسایی که قرار بن بشن و اگه اکانت جدید بسازی و یا لایو نری تاثیری روی بن شدنت نداره ولی به احتمال زیاد فلگ نشدی بهتره که دیگه از این به بعد از بازی های برنر مکس استفاده کنی.

بن شدم :d بعد از چهار سال اومدم سر بزنم لایو...هی...فکر کنم چهارسال پیش فلگ شدم...:d
برای از بن دراومدن چه باید بکنم؟بن شدن در واقع کجا ثبت می شه رو هارد؟

بن شدم :d بعد از چهار سال اومدم سر بزنم لایو...هی...فکر کنم چهارسال پیش فلگ شدم...:d

خدا بد نده.اشاالله که ما بن نشیم.چی شد بن شدی؟ با چه بازی هایی رفتی که بن شدی؟:d

بن شدی؟؟؟!!! از کجا فهمیدی؟؟!! یعنی بن ویو فرستاده شده؟!!

دوستان یک سوال
ببینید من همین امروز رفتم و دستگاه را lt3 کردم دستگاه من هم تا حالا به لایو وصل نشده اما پروفیلم شده من الان با این دستگاه 1 ماه مجانی دارم .
حالا سوال اینه اگر با همین پروفیل برم بن میشم ؟ ببینید من میدونم اگر برم توی بازی بن میشم اما اگر توی همون داشبورد باشم و فقط از گزینه های مثل دنلود تم و .. استفاده کنم باز هم منو بن میکنند؟
اصلا بن بشم چه اتفاقی میافته به سیوها و پروفیلم لطمه وارد میکنه
خواهشن راهنماییم کنید من بیشتر میخواهم یک update کنم چون یک سری چیزها را نشون نمیده میگه باید اپدیت بشه چی کار کنم ؟

ای بابا چقدر گیر دادید به بن؟بن کجا بود؟ دیگه دارن نسل بعد کنسول رو معرفی میکنن کی میاد بن کنه؟میل خودتونه ولی اگه اشتباه نکنم دو ساله از بن ویو خبری نیست.من که هر چی دم دستم اومده گذاشتم داخل دستگاه هیچ اتفاقی هم برام نیافتاده.تمام این موارد احتیاطی هم هیچوقت به کارم نیومد و هر چی مراعات کردم باز هم تو بن ویوها بن شدم و مجبور شدم دستگاه جدید بخرم.حالا زدم به بیخیالی مایکروسافت هم بیخیالم شده

ای بابا چقدر گیر دادید به بن؟بن کجا بود؟ دیگه دارن نسل بعد کنسول رو معرفی میکنن کی میاد بن کنه؟میل خودتونه ولی اگه اشتباه نکنم دو ساله از بن ویو خبری نیست.من که هر چی دم دستم اومده گذاشتم داخل دستگاه هیچ اتفاقی هم برام نیافتاده.تمام این موارد احتیاطی هم هیچوقت به کارم نیومد و هر چی مراعات کردم باز هم تو بن ویوها بن شدم و مجبور شدم دستگاه جدید بخرم.حالا زدم به بیخیالی مایکروسافت هم بیخیالم شده
مصداق بارز:

اسان گیر برخود کارها کز روی طبع/سخت می گیرد جهان بر مردمان سخت کوش!

*^▁^*

بازم سلام من چند وقت پيش وصل شدم به اينترنت ايکس باکسو اپ ديت کردم فرمت ها رو ميوورد ولى وقتى بازى رو گذاسگشتم توش به عنوان فيلم شناخت يعنى کپى خور دستگاه پريده بود ممکنه بگيد چه بلايى سرش اومده?????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or