امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
بازم سلام من چند وقت پيش وصل شدم به اينترنت ايکس باکسو اپ ديت کردم فرمت ها رو ميوورد ولى وقتى بازى رو گذاسگشتم توش به عنوان فيلم شناخت يعنى کپى خور دستگاه پريده بود ممکنه بگيد چه بلايى سرش اومده?????

Lt3 رو بایست بریزی

آقا کی میدونه بن ویو بعدی کیه؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

من چند تا بازی هام برنر مکس نبود یعنی بن میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مایکروسافت خیلی ...:d
البته تا الان که نشدم.1ماه میشه میرم لایو.
بعد از سال 2009 بن ویو اتفاق افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا کی میدونه بن ویو بعدی کیه؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

من چند تا بازی هام برنر مکس نبود یعنی بن میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مایکروسافت خیلی ...:d
البته تا الان که نشدم.1ماه میشه میرم لایو.
بعد از سال 2009 بن ویو اتفاق افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه بن ویوی در کار نخواهد بود.
خیر بن نمی شیو من هر روز دارم MW3 97% آنلاین بازی می کنم.
خیر اتفاق نیفتاده.

اگه اینجوری باشه دیگه بن نمیشیم یعنی؟؟؟؟؟؟؟:-/

ببین هیچ تضمینی در این مورد نیست اما آمار نشون داده از سال 2009 به بعد دیگه موج بن نیومده! با این حال پیشنهاد میشه در صورت امکان از بازیهای برنر مکس استفاده کنید تا خیالتون راحت تر باشه.

ببین هیچ تضمینی در این مورد نیست اما آمار نشون داده از سال 2009 به بعد دیگه موج بن نیومده! با این حال پیشنهاد میشه در صورت امکان از بازیهای برنر مکس استفاده کنید تا خیالتون راحت تر باشه.

ممنون از جوابت@};-@};-@};-@};-

خودش میگه.یعنی ارور میده.نترس.

کجا آخه ارور میده آقا ؟!!! چرا اطلاعات اشتباه میدی؟ فلگ یعنی شناسایی و اصلا وقتی کسی شناسایی میشه مشخص نیست .فقط زمانی که Ban wave بیاد و اون موقع هست که چون دیگه بن شدی میفهمی ! پس فلگ شدن هیچ ارور یا پیغام خاصی نداره! بعضی ها معتقدند که تغییر عدد X و Z در داشبرد نشونه فلگ شدن هست اما این تنها یک نظریه هستش و اثبات نشده !

کجا آخه ارور میده آقا ؟!!! چرا اطلاعات اشتباه میدی؟ فلگ یعنی شناسایی و اصلا وقتی کسی شناسایی میشه مشخص نیست .فقط زمانی که Ban wave بیاد و اون موقع هست که چون دیگه بن شدی میفهمی ! پس فلگ شدن هیچ ارور یا پیغام خاصی نداره! بعضی ها معتقدند که تغییر عدد X و Z در داشبرد نشونه فلگ شدن هست اما این تنها یک نظریه هستش و اثبات نشده !

بنده بن ویو رو عرض کردم.معذرت میخووام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or