امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
این دفعیه مضجک چیه هان

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

اقا منم تم داشتم lt1.91 داشتم ac هم بازی کردم فلگم شدم ولی بن نشدم
جو ندین تازه امروزم 6 ساعت لایو زدم

کسانیکه با وجود بازی پچ شده بن شدند آیا SS بازی رو به سطح 2 ارتقا داده بودند؟ میدونید که باید فایلهای مربوط به SS بازی مورد نظر رو از سایت abgx360 دانلود کنید و به صورت دستی پچ کنید خود برنامه abgx به صورت اتومات این کارو انجام نمیده c4eva گفته بود که ss سطح 1 امن نیست و ریسک داره و باید به سطح 2 ارتقا بدید.
اینم حرفیه! من خودم همیشه چک می‌کنم ولی‌ مگه نمیگن فقط برای Bad Kreon Rip هستش که باید چک بشن؟ تو خوده تست الان که ۱ سالی‌ هست هیچ بازی ندیدم اینجوری همشون با خود xbox ایمیج گرفته شده بودن

خاک تو سرشون با این فریمورشون..!

الان کسی هست که NONJTAG نکرده باشه ولی بن شده باشه..؟
هنوز معلوم نیست از فریمور باشه...چون تا حالا کسی نبوده که فقط با ریختن 1.91 بن بشه.
تمام کسایی که بن شدن از تم و مپ پک و .. . رایگان استفاده میکردن(نمیدونم همون NONJTAG که گفتید اینه یا نه)

من که پروفایل جدید ساخته بودم نه تمش رو عوض کرده بودم نه مپ پکی چیزی ریخته بودم فقط بد کمپانی و هیلو و کرایسیس و فیفا رو که چک کرده بودم توش بازی کردم با این حال بن شدم

منم که نه lt1.91 ریخته بودم و نه بازی ap2.5 بازی کرده بودم و نه تم یا مپ یا دزدی خاصی کرده بودم بن شدم:((.
به امید جیتگ جدید:d
پس بالاخره یکی پیدا شد.دوست عزیز شما به غیر از فریمور هیچ کار خلاف دیگه ای نکرده بودی؟
LT 1.9 داشتی؟

اصلا و ابدا.
من 800 پوینت به خاطر آنلاین فیفا و 560 پوینت هم به خاطر dlc آلن ویک خریداری کردم.
اکانت گلد 3 ماهه هم خریده بودم.
همه ی تم هام رو از لایو گرفته بودم

دوست عزیز : کلا اینکه میگی‌ دیسک‌هات امن بودن خودت چک میکردی یا به جایی اعتماد داشتی می‌گرفتی؟ اگه خودت چک میکردی لطف کن این چند تا سال رو جواب بده.
۱)دیسکاهی که تو live ازشون استفاده میکردین برای چک کردن رو درجه ۲ میذاشتین یا ۳؟
۲)ss ورژن اونها ۱ بود یا ۲؟
۳)بد از آپدیت lt دیسک پچ نشده گذاشته بودی که دیسک ارور بده؟

دوست عزیز : کلا اینکه میگی‌ دیسک‌هات امن بودن خودت چک میکردی یا به جایی اعتماد داشتی می‌گرفتی؟ اگه خودت چک میکردی لطف کن این چند تا سال رو جواب بده.
۱)دیسکاهی که تو live ازشون استفاده میکردین برای چک کردن رو درجه ۲ میذاشتین یا ۳؟
۲)ss ورژن اونها ۱ بود یا ۲؟
۳)بد از آپدیت lt دیسک پچ نشده گذاشته بودی که دیسک ارور بده؟
نه دوست عزیز.از جایی میگرفتم که خیلی مطمئن بود و سر همین پچ کردنش بازی رو چند روز دیرتر میوورد.
3-خیر من قبل از اون آپدیت زمستانه بازی های ap2.5 رو به صورت سینگل بازی میکردم و از اون به بعد کنار گزاشتمشون

من الان چند روزه دنباله پروفایل واسه dlc resident evil بودم هرکاری میکردم پیدا نمیکردم یکیشون پیدا کردم پسورد داشت پسشو پیدا نکردم حتی dlc رو ریخته بودم تو دستگاه حالا که میبینم این بن شدنو ، خدا منو خیلی دوست داشته الان فقط تیکن لایو میزنم حریف هست بیاد جلو :d keyonce

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or