امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
کسانیکه با وجود بازی پچ شده بن شدند آیا SS بازی رو به سطح 2 ارتقا داده بودند؟ میدونید که باید فایلهای مربوط به SS بازی مورد نظر رو از سایت abgx360 دانلود کنید و به صورت دستی پچ کنید خود برنامه abgx به صورت اتومات این کارو انجام نمیده c4eva گفته بود که ss سطح 1 امن نیست و ریسک داره و باید به سطح 2 ارتقا بدید.
چرا انجام می ده اگه نشد باید دستی انجام بدی

طبق تحقیقاتم:
کسایی که پرفایل هکی ( NONE J-TAG) استفاده می کردن پرفایلشون رفته تا ظهور امام زمان(ع)
کسایی که بازی های پتچ نشده و یا نکات ایمنی رو رعایت نکردن کنسولشون رفته به ....
و کسایی که از هر دو مورد بالا رو داشتن کنسول و پرفایل باهم رفتن زیر خاک.
اما هنوز این بسته شدن پرفایل ها و کنسولا ادامه دارد ...

این دفعیه مضجک چیه هان

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

اقا منم تم داشتم lt1.91 داشتم ac هم بازی کردم فلگم شدم ولی بن نشدم
جو ندین تازه امروزم 6 ساعت لایو زدم

کسانیکه با وجود بازی پچ شده بن شدند آیا SS بازی رو به سطح 2 ارتقا داده بودند؟ میدونید که باید فایلهای مربوط به SS بازی مورد نظر رو از سایت abgx360 دانلود کنید و به صورت دستی پچ کنید خود برنامه abgx به صورت اتومات این کارو انجام نمیده c4eva گفته بود که ss سطح 1 امن نیست و ریسک داره و باید به سطح 2 ارتقا بدید.
اینم حرفیه! من خودم همیشه چک می‌کنم ولی‌ مگه نمیگن فقط برای Bad Kreon Rip هستش که باید چک بشن؟ تو خوده تست الان که ۱ سالی‌ هست هیچ بازی ندیدم اینجوری همشون با خود xbox ایمیج گرفته شده بودن

خاک تو سرشون با این فریمورشون..!

الان کسی هست که NONJTAG نکرده باشه ولی بن شده باشه..؟
هنوز معلوم نیست از فریمور باشه...چون تا حالا کسی نبوده که فقط با ریختن 1.91 بن بشه.
تمام کسایی که بن شدن از تم و مپ پک و .. . رایگان استفاده میکردن(نمیدونم همون NONJTAG که گفتید اینه یا نه)

من که پروفایل جدید ساخته بودم نه تمش رو عوض کرده بودم نه مپ پکی چیزی ریخته بودم فقط بد کمپانی و هیلو و کرایسیس و فیفا رو که چک کرده بودم توش بازی کردم با این حال بن شدم

منم که نه lt1.91 ریخته بودم و نه بازی ap2.5 بازی کرده بودم و نه تم یا مپ یا دزدی خاصی کرده بودم بن شدم:((.
به امید جیتگ جدید:d
پس بالاخره یکی پیدا شد.دوست عزیز شما به غیر از فریمور هیچ کار خلاف دیگه ای نکرده بودی؟
LT 1.9 داشتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or