اینم حرفیه! من خودم همیشه چک میکنم ولی مگه نمیگن فقط برای Bad Kreon Rip هستش که باید چک بشن؟ تو خوده تست الان که ۱ سالی هست هیچ بازی ندیدم اینجوری همشون با خود xbox ایمیج گرفته شده بودنکسانیکه با وجود بازی پچ شده بن شدند آیا SS بازی رو به سطح 2 ارتقا داده بودند؟ میدونید که باید فایلهای مربوط به SS بازی مورد نظر رو از سایت abgx360 دانلود کنید و به صورت دستی پچ کنید خود برنامه abgx به صورت اتومات این کارو انجام نمیده c4eva گفته بود که ss سطح 1 امن نیست و ریسک داره و باید به سطح 2 ارتقا بدید.
هنوز معلوم نیست از فریمور باشه...چون تا حالا کسی نبوده که فقط با ریختن 1.91 بن بشه.خاک تو سرشون با این فریمورشون..!
الان کسی هست که NONJTAG نکرده باشه ولی بن شده باشه..؟
پس بالاخره یکی پیدا شد.دوست عزیز شما به غیر از فریمور هیچ کار خلاف دیگه ای نکرده بودی؟منم که نه lt1.91 ریخته بودم و نه بازی ap2.5 بازی کرده بودم و نه تم یا مپ یا دزدی خاصی کرده بودم بن شدم.
به امید جیتگ جدید:d
نه.من فقط فیفا 11 و تاپ اسپین 4 آنلاین بازی میکردم.سی دی ها هم بدون مشکل بود.پس بالاخره یکی پیدا شد.دوست عزیز شما به غیر از فریمور هیچ کار خلاف دیگه ای نکرده بودی؟
LT 1.9 داشتی؟
احتمالا از این هم استفاده نکردی؟نه.من فقط فیفا 11 و تاپ اسپین 4 آنلاین بازی میکردم.سی دی ها هم بدون مشکل بود.
بله من lt1.9 داشتم.
اصلا و ابدا.احتمالا از این هم استفاده نکردی؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40602
اصلا و ابدا.
من 800 پوینت به خاطر آنلاین فیفا و 560 پوینت هم به خاطر dlc آلن ویک خریداری کردم.
اکانت گلد 3 ماهه هم خریده بودم.
همه ی تم هام رو از لایو گرفته بودم
نه دوست عزیز.از جایی میگرفتم که خیلی مطمئن بود و سر همین پچ کردنش بازی رو چند روز دیرتر میوورد.دوست عزیز : کلا اینکه میگی دیسکهات امن بودن خودت چک میکردی یا به جایی اعتماد داشتی میگرفتی؟ اگه خودت چک میکردی لطف کن این چند تا سال رو جواب بده.
۱)دیسکاهی که تو live ازشون استفاده میکردین برای چک کردن رو درجه ۲ میذاشتین یا ۳؟
۲)ss ورژن اونها ۱ بود یا ۲؟
۳)بد از آپدیت lt دیسک پچ نشده گذاشته بودی که دیسک ارور بده؟