امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یه سوال ینی من الان دیگه کال بازی نکنم تا فریمور جدید یا داستان کلا شانسیه ییهو بن نشیم پرو فایل یه سالمون رو هوا بمونه تازه هفتاد تومن ریختم تو حلقش:d
اگه تا الان بازی رو آنلاین انجام میدادید.. 2حالت داره: فلگ شدید یا نشدید. من فکر کنم دیگه تاثیری نداره بازی کنید یا نه .. ولی بازم قاعده خاصی نداره:دی

من بازی هاشو براش پچ کردم برا هردومونم ال تی 1.91 ریختم هر کاری کرده تم داشته منم داشتم بازی هم با هم میکردیم اون بن شده من نه امروز راحت یه گجت از لایو دانلود کردم
جای سواله من و علیرضا شرایطمون یکسان بود و همه ی بازی های لایومون هم مثل هم بود ولی من بن شدم اون نه. چرا؟؟؟:(

یک نکته ای رو لازم شد اینجا بگم :
کلیه کنسولهایی که متعلق به دوستان من بودند و یا بهم گزارش دادند و این دو سه روزه بن شدند همگیشون فریمور درایوشون LT+ 1.91 بوده و همگی هم بعد از ریختن این فریمور بازیهای AP 2.5 رو داخل دستگاه گذاشتند ( راسیتش یادم رفت ازشون بپرسم بعد از اومدن LT+ 1.9 دوباره بازیهای AP 2.5 رو پچ کردند یا نه ) ولی بنظر میرسه مشکل ازونجایی باشه که بعد از ریختن این فریمور دوستان متاسفانه به توصیه c4eva گوش نکردند و دوباره بازیهای AP 2.5 رو پچ نکردند. اگر کسی با پچ دوباره و رعایت تمام نکات ایمنی کنسولش بن شده حتما اینجا اعلام کنه چون مساله مهمی هست !!
با تشکر
دوست عزیز منم بن شدم با lt+1.91 البته تمام بازیهای من پچ شده هستن اینو مطمئن هستم تنها خطایی که کردم هک پروفایلم هست

یعنی چی همه ریختین میگین بن شدین؟
یعنی همتون هک پروفایل داشتین؟
از این به بعد هر کی بن میشه یه عکس بگیره از توضیحات یا عکس از ایمیلی که براتون اومده بزارین!

من بازی هاشو براش پچ کردم برا هردومونم ال تی 1.91 ریختم هر کاری کرده تم داشته منم داشتم بازی هم با هم میکردیم اون بن شده من نه امروز راحت یه گجت از لایو دانلود کردم
ببین دوست عزیز فکر کنم بارها تو این تاپیک و تاپیکهای قدیمی مشابه هم خودم و هم دوستان عزیز اشاره کردند که (اگر) شما تو لیست سیاه رفته باشید زمان بن شما معلوم نیست ! دلیل نداره چون دوست شما بن شده باشه شما هم به همراه اون بن شده باشید . بله تو این چند ساله ماکروسافت در بازه زمانی اکتبر و نوامبر اکثریت رو بن میکرد و به اصطلاح Ban Wave راه مینداخت ولی بعضی ها حالا از شانسشون تا الان بن نشدند و یا یک سال دیرتر بن شدند! و یا حتی تو بعضی از موارد در اواسط سال هم بن شدند.

این دیگه چه بنیه؟چرا تک تک بن می کنه؟مگه نباید یه دفعه همه رو درو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر چنین چیزی وجود نداره . شما میدونی چند میلیون نفر کاربر همزمان دارند از XBL استفاده میکنند. مطمئن باش پروسه شناسایی کنسولها و بن کردن اونها فرایند ساده و راحتی برای ماکروسافت با این همه User نیست. و همیشه دلیل و منطقی برای کارهای ماکروسافت در این مورد وجود نداره کما اینکه پارسال چیزی بنام Ban Wave نداشتیم .

آخه این عدالت نیست
شما نترس! بزودی عدالت برای همه اجرا میشه !!

دوست عزیز منم بن شدم با lt+1.91 البته تمام بازیهای من پچ شده هستن اینو مطمئن هستم تنها خطایی که کردم هک پروفایلم هست
شما کنسولت بن شده یا پروفایلت ؟ موقعی که LT 1.90 اومد شما مطمئنی بازیهای AP 2.5 رو دوباره پچ کردی؟

آقا چرا تو دلمون رو خالی‌ می‌کنید. بالاخره یکی‌ بگه اگه اشتباهی یه بازی پچ نشدرو بذاری تو دستگاه (آفلاین) و اون ارور رو بده فلگ میشی‌ یا نه؟ من با اون روش کد z تست کردم فلگ نبودم ولی‌ با xval تست می‌کنم میگه ap۲۵ challeng failed بالاخره چی‌؟

کسانیکه با وجود بازی پچ شده بن شدند آیا SS بازی رو به سطح 2 ارتقا داده بودند؟ میدونید که باید فایلهای مربوط به SS بازی مورد نظر رو از سایت abgx360 دانلود کنید و به صورت دستی پچ کنید خود برنامه abgx به صورت اتومات این کارو انجام نمیده c4eva گفته بود که ss سطح 1 امن نیست و ریسک داره و باید به سطح 2 ارتقا بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or