Under$iege
کاربر سایت
خب با توجه به پست بالا ایشون هم تم و... داشته....من دو تا بازی fable و ac رو پچ کرده بودم و lt 1.91 هم داشتم. ولی بن شدم.
خب با توجه به پست بالا ایشون هم تم و... داشته....من دو تا بازی fable و ac رو پچ کرده بودم و lt 1.91 هم داشتم. ولی بن شدم.
اگه تا الان بازی رو آنلاین انجام میدادید.. 2حالت داره: فلگ شدید یا نشدید. من فکر کنم دیگه تاثیری نداره بازی کنید یا نه .. ولی بازم قاعده خاصی ندارهیه سوال ینی من الان دیگه کال بازی نکنم تا فریمور جدید یا داستان کلا شانسیه ییهو بن نشیم پرو فایل یه سالمون رو هوا بمونه تازه هفتاد تومن ریختم تو حلقش:d
اگه فرضیه ی تشخیص از روی استفاده از تم و ... درست باشه منتظره سوتی کاربران دیگه...این دیگه چه بنیه؟چرا تک تک بن می کنه؟مگه نباید یه دفعه همه رو درو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می دونی XBL چند میلیون کاربر داره؟!این دیگه چه بنیه؟چرا تک تک بن می کنه؟مگه نباید یه دفعه همه رو درو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جای سواله من و علیرضا شرایطمون یکسان بود و همه ی بازی های لایومون هم مثل هم بود ولی من بن شدم اون نه. چرا؟؟؟من بازی هاشو براش پچ کردم برا هردومونم ال تی 1.91 ریختم هر کاری کرده تم داشته منم داشتم بازی هم با هم میکردیم اون بن شده من نه امروز راحت یه گجت از لایو دانلود کردم
جای سواله من و علیرضا شرایطمون یکسان بود و همه ی بازی های لایومون هم مثل هم بود ولی من بن شدم اون نه. چرا؟؟؟
دوست عزیز منم بن شدم با lt+1.91 البته تمام بازیهای من پچ شده هستن اینو مطمئن هستم تنها خطایی که کردم هک پروفایلم هستیک نکته ای رو لازم شد اینجا بگم :
کلیه کنسولهایی که متعلق به دوستان من بودند و یا بهم گزارش دادند و این دو سه روزه بن شدند همگیشون فریمور درایوشون LT+ 1.91 بوده و همگی هم بعد از ریختن این فریمور بازیهای AP 2.5 رو داخل دستگاه گذاشتند ( راسیتش یادم رفت ازشون بپرسم بعد از اومدن LT+ 1.9 دوباره بازیهای AP 2.5 رو پچ کردند یا نه ) ولی بنظر میرسه مشکل ازونجایی باشه که بعد از ریختن این فریمور دوستان متاسفانه به توصیه c4eva گوش نکردند و دوباره بازیهای AP 2.5 رو پچ نکردند. اگر کسی با پچ دوباره و رعایت تمام نکات ایمنی کنسولش بن شده حتما اینجا اعلام کنه چون مساله مهمی هست !!
با تشکر
تو چجور دوستی هستی من کلی ناراحت شدم از بن شدنت حالا تو حاضری من بن شمآخه این عدالت نیست
ببین دوست عزیز فکر کنم بارها تو این تاپیک و تاپیکهای قدیمی مشابه هم خودم و هم دوستان عزیز اشاره کردند که (اگر) شما تو لیست سیاه رفته باشید زمان بن شما معلوم نیست ! دلیل نداره چون دوست شما بن شده باشه شما هم به همراه اون بن شده باشید . بله تو این چند ساله ماکروسافت در بازه زمانی اکتبر و نوامبر اکثریت رو بن میکرد و به اصطلاح Ban Wave راه مینداخت ولی بعضی ها حالا از شانسشون تا الان بن نشدند و یا یک سال دیرتر بن شدند! و یا حتی تو بعضی از موارد در اواسط سال هم بن شدند.من بازی هاشو براش پچ کردم برا هردومونم ال تی 1.91 ریختم هر کاری کرده تم داشته منم داشتم بازی هم با هم میکردیم اون بن شده من نه امروز راحت یه گجت از لایو دانلود کردم
خیر چنین چیزی وجود نداره . شما میدونی چند میلیون نفر کاربر همزمان دارند از XBL استفاده میکنند. مطمئن باش پروسه شناسایی کنسولها و بن کردن اونها فرایند ساده و راحتی برای ماکروسافت با این همه User نیست. و همیشه دلیل و منطقی برای کارهای ماکروسافت در این مورد وجود نداره کما اینکه پارسال چیزی بنام Ban Wave نداشتیم .این دیگه چه بنیه؟چرا تک تک بن می کنه؟مگه نباید یه دفعه همه رو درو کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نترس! بزودی عدالت برای همه اجرا میشه !!آخه این عدالت نیست
شما کنسولت بن شده یا پروفایلت ؟ موقعی که LT 1.90 اومد شما مطمئنی بازیهای AP 2.5 رو دوباره پچ کردی؟دوست عزیز منم بن شدم با lt+1.91 البته تمام بازیهای من پچ شده هستن اینو مطمئن هستم تنها خطایی که کردم هک پروفایلم هست