من هم تم د اشتمتو حداقل میدونستی من که نمیدونستم و رفتم گند زدم به کنسولم.
من رفتم تم رو این آخری تغییر دادم به تمی که خریده بودم ولی فایده نداشت...
من کنسول میخوام!!!!!
من که فقط BC2 میزدم ! واسه من کاد دیگه مرده ! پرچم میدان نبرد بالاست ! بازی هم فول پچ بود ! این تم های احمقانه نشست بهم به ارزش یک کنسول ! بهتر چیچی بود این بخاری ! مصرف برقشم زیاد بود ! :d! میرم سراغ PC ! تازه داشت زورمون میگرفت که چرا BF3 رو PC 64 نفره رو کنسول 24 ! چرا گرافیکش رو PC فلانه رو کنسول فلانه ! راستی این روز ها همه اینترنتشون پکیده ! شما چطور ؟ما که اورجینال میزنیم :d70 تومن میدادید یه call of میخریدید که الان قصه نخورید مگه ادم چند تا بازی رو انلاین میزنه کسایی هم که میرن تو نخ انلاین 90 درصدشون افلاین بازی نمیکنند
من هم از این تم ها استفاده میکنم الان چیکار کنم همشو پاک کنم؟؟؟؟!!!خاک بر سر من ! من که از تم ها استفاده هم نمیکردم فقط ریختم رو فلش یه بار تست کردم ببینم چجوریه ! یادمم رفا پاکش کنم !خاک ! فقط به خاطر یگ مشت تم ! اصلا خاک بر سر مایکروسافت ! به هر کس بگی به خاطر تم بن شدم بهت میخنده !
منتظر بن شدن باش ! من فقط تو حافظه فلش مموری داشتم و استفاده هم نمیکردم فقط یک بار واسه تست کردن استفاده دقیقا 2 روز بعد پروفایلم بن شد 4 5 روز بعدشم کنسولم !من هم از این تم ها استفاده میکنم الان چیکار کنم همشو پاک کنم؟؟؟؟!!!
دوست عزیز هنوز مشخص نیست که چرا ماکرو داره بن می کنه ! منم تم استفاده می کردم اما پروفایلم سالمه ....منتظر بن شدن باش ! من فقط تو حافظه فلش مموری داشتم و استفاده هم نمیکردم فقط یک بار واسه تست کردن استفاده دقیقا 2 روز بعد پروفایلم بن شد 4 5 روز بعدشم کنسولم !
من یه چند ماهیه لایو نرفتم منتظر lt 2 هستم این تم هارو افلاین استفاده کردم پاک کنم خطری نیست؟؟؟؟!!منتظر بن شدن باش ! من فقط تو حافظه فلش مموری داشتم و استفاده هم نمیکردم فقط یک بار واسه تست کردن استفاده دقیقا 2 روز بعد پروفایلم بن شد 4 5 روز بعدشم کنسولم !
فکر نکنم خطری باشه !من یه چند ماهیه لایو نرفتم منتظر lt 2 هستم این تم هارو افلاین استفاده کردم پاک کنم خطری نیست؟؟؟؟!!
نه فعلان !از دوستان کسی هست که تنها جرمش استفاده از بازی های کپی باشه(اهل تم و non-jtag و ... نباشه)فقط بازی کپی اونم پچ شده انجام داده باشه و بن شده باشه؟!