ببخشید چون این چند روز تعطیلی هست میگم که ازش استفاده کنی!!!سلام-بالاخره معلوم نشد بن ویوه یا نه؟ من از پریروز که شنیدم دیگه آنلاین نشدم.چند نفر هم تو لایو می گفتن مایکروسافت lt+ رو دور زده! یعنی ممکنه درست باشه؟
دوستان خواهشا یکی راهنمایی درست به من بکنهدوستان بنده خودم از جمله فلگ شدگانم!
سر یک بازی پچ نشده که گذاشتم روی کنسول . ارور "Disk is not Supported" بهم داد و فلگ شدم! برای فهمیدن اینکه فلگ شدید(سر این قضیه،موارد دیگه رو امتحان نکردم و نمیدونم) کافیه یکی از این کار هارو انجام بدید:
- اگه X کنسولتون رو از روز اول که صفر کیلومتر خریدید یادداشت کرده باشید و نگه داشته باشید، با چک کردن X میبینید که بلافاصله بعد از دیدن این ارور X عوض میشه!(من X کنسولم رو از روز اول که خریدم یادداشت کردم واسه روز مبادا!)
-با استفاده از برنامه Xval دقیقا بهتون میگه و این پیام رو میده ap2.5 challenge failed این یعنی شما به علت استفاده از دیسک غیر مجاز فلگ شدید! حالا نکته و خبر جالب اینه که کسانی که کنسول دست نخورده دارند(هک نشده) و بازی اوریجینال بازی میکنند هم ممکنه با این ارور مواجه شند!!! چجوری؟ کافیه dvd خش دار روی درایو بگذارند و درایو نتونه بخونه اون وقته که ارورdisk is not supported رو میده و این درواقع یعنی فلگ شدن به علت ap2.5 challenge failed من برای این منظور و اطمینان ازین جریان یه ایمیل به ماکروسافت زدم و درواقع بهش رو دست زدم و گفتم کنسولم دست نخوردست و dvd اوریجینال اما خش دار گذاشتم روی درایو و ارور Disk is not supported رو بهم داده و X کنسولم عوض شده و در واقع فلگ شدم، آیا بن میشم؟ در جواب با کمال احترام کلی معذرت خواهی کردند که این مشکل برام پیش اومده(!!!) و گفتند از روی X نمیشه گفت که بن میشید و کلی بعدش راهنمایی کردند برای اجرای اون بازی خش دار! نتیجه ای که ازین ایمیل گرفتم این بود که مطمئن شدم با دیسک خش دار مشکل ap2.5 برای کسانیکه کنسول فابریک و دست نخورده دارند هم پیش میاد چون اگه پیش نمیومد بمن میگفت چرت نگو با دیسک خش دار X کنسول عوض نمیشه و تو حتما دیسک پچ نشده گذاشتی! سر شمارو درد نیارم با این تفاصیل اگه کنسولهای فابریک و دست نخورده هم ارور ap2.5 گرفته باشند که گرفتند هیچ وقت ماکروسافت سر این قضیه کسی رو بن نمیکنه چون کنسولهای فابریک هم بن میشند و این خلاف اخلاق یک شرکت معتبر آمریکاییست! مگر اینکه سوتی های دیگه ای از شما بگیره...
پس شدیدا مراقب باشید تا سوتی دیگه ای ندید که منجر به شناسایی کنسولتون شه
موفق باشید.
منم همین اتفاق واسم افتاد.گفته ارش خان درسته.دوستان خواهشا یکی راهنمایی درست به من بکنه
من طبق فرمایشات این دوستمون اخطار Failed AP25 Challenge گرفتم که این رو با برنامه ی XVal تست کردم
من فلگ نشدم ؟ میتونم به لایو وصل بشم ؟
راه دیگه ای هست که بشه مطمئن شد از این قضیه ؟
دوست عزیز شما 100% فلگ شده اید!دوستان خواهشا یکی راهنمایی درست به من بکنه
من طبق فرمایشات این دوستمون اخطار Failed AP25 Challenge گرفتم که این رو با برنامه ی XVal تست کردم
من فلگ نشدم ؟ میتونم به لایو وصل بشم ؟
راه دیگه ای هست که بشه مطمئن شد از این قضیه ؟
اقا ما که بازی هامان پچ شده بود lt1.91 داشتیم به خاطر ac بازی کردن فلگ شدیمدوست عزیز شما 100% فلگ شده اید!
و در صورتی که بعد از گرفتن این ارور به لایو وصل شده اید(حتی یکبار و حتی یک ثانیه)سریال کنسولتون تو لیست سیاه ماکروسافت به عنوان ap2.5 challenge failed قرار گرفته (درست مثل من)
لایو رفتن یا نرفتنتون هم در این مورد دیگه هیچ دردی رو دوا نمیکنه پس با رعایت تمامی نکات امنیتی با خیال راحت به لایو وصل شید کاریکه من میکنم و مدام به لایو وصل هستم.
در صورتی که این ارور رو گرفتید و بعد از اون به هیچ عنوان به لایو وصل نشده اید یک راه هست برای آنفلگ کردن کنسولتون که کار بسیار تخصصی و سخت افزاری هست که در خود بازی سنتر میتونید راجبش بخونید.
اگر قرار باشه تمامی ap2.5 challenge failed ها بن شند من و شما و خیلی از افراد بیگناه که کنسولشون دست نخورده هست هم بن میشند
و اگه قرار به این نباشه ...که بن نخواهیم شد!
توضیح:
فلگ یعنی علامت دار شدن(فلگ = پرچم) کسی که فلگ میشه یعنی علامت دار میشه تا روز موعود به حسابش رسیدگی شه:d
ممکنه ما مورد عفو ماکروسافت قرار بگیریم!
نکته دیگه اینکه وقتی کسی فلگ میشه ماکروسافت جرم یا خطای اون رو شناسایی میکنه یعنی یکی تحت عنوان استفاده از دیسک کپی فلگ میشه یکی به خاطر فلش کردن درایوش فلگ میشه و...پس ماکروسافت میدونه که هرکی چه گندی زده و ممکنه از بعضی گندها چشم پوشی کنه(فقط ممکنه!!!)
ما که الکی بن شدیم !اقا ما که بازی هامان پچ شده بود lt1.91 داشتیم به خاطر ac بازی کردن فلگ شدیم
---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------
تا خدا نخواهد هیچکس بن نمیشه مایکروسافت هم هیچکاری نمیتونه بکنه
موافقم اگه به دیسکه من تا حالا بیش از 100تا دیسک پچ نشده تو دستگام گذاشتم
تا خدا نخواهد هیچکس بن نمیشه مایکروسافت هم هیچکاری نمیتونه بکنه
آقا دمت گرم فقط یه چیزی من باید بازیارو هم عوض کنم ؟ یعنی پچ جدید میخواد ؟دوست عزیز شما 100% فلگ شده اید!
و در صورتی که بعد از گرفتن این ارور به لایو وصل شده اید(حتی یکبار و حتی یک ثانیه)سریال کنسولتون تو لیست سیاه ماکروسافت به عنوان ap2.5 challenge failed قرار گرفته (درست مثل من)
لایو رفتن یا نرفتنتون هم در این مورد دیگه هیچ دردی رو دوا نمیکنه پس با رعایت تمامی نکات امنیتی با خیال راحت به لایو وصل شید کاریکه من میکنم و مدام به لایو وصل هستم.
در صورتی که این ارور رو گرفتید و بعد از اون به هیچ عنوان به لایو وصل نشده اید یک راه هست برای آنفلگ کردن کنسولتون که کار بسیار تخصصی و سخت افزاری هست که در خود بازی سنتر میتونید راجبش بخونید.
اگر قرار باشه تمامی ap2.5 challenge failed ها بن شند من و شما و خیلی از افراد بیگناه که کنسولشون دست نخورده هست هم بن میشند
و اگه قرار به این نباشه ...که بن نخواهیم شد!
توضیح:
فلگ یعنی علامت دار شدن(فلگ = پرچم) کسی که فلگ میشه یعنی علامت دار میشه تا روز موعود به حسابش رسیدگی شه:d
ممکنه ما مورد عفو ماکروسافت قرار بگیریم!
نکته دیگه اینکه وقتی کسی فلگ میشه ماکروسافت جرم یا خطای اون رو شناسایی میکنه یعنی یکی تحت عنوان استفاده از دیسک کپی فلگ میشه یکی به خاطر فلش کردن درایوش فلگ میشه و...پس ماکروسافت میدونه که هرکی چه گندی زده و ممکنه از بعضی گندها چشم پوشی کنه(فقط ممکنه!!!)
دوست عزیز بازی هاتو با abgx پچ کن و از SS ورژن 2 استفاده کن(ازین قضیه مطمئن شو) دیگه باقیشو بسپار به خدا. اگه پچ کردی و SS ورژن 2 هست نیازی به پچ مجدد نیست(مگر بازی هایی که ap2.5 هستند مثل black opsو...که باید مجددا پچ شند) برای آموزش پچ به صورت حرفه ای توی همین بازی سنتر تاپیک هست میتونی مطالعه کنی. موفق باشیآقا دمت گرم فقط یه چیزی من باید بازیارو هم عوض کنم ؟ یعنی پچ جدید میخواد ؟