امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان زیاد غصه من رو نخورید ! شما هم به زودی به من میپیوندید ! بن ویو که رو شاختونه ! ماله من یه حکمتی توش بود بن شدم ! حالا زودتر به فکر هستم که واسه 2 ماه دیگه چیکار کنم ! !

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 AM ارسال شده بود ----------

عمو یهروزی انبن میشی دیرو زود داره حتی من یه هفته ای شم دیدم
منضورت چیه ؟ Temp Ban منظورته ؟ موقتی ؟

سلام
بن ویو جدید شروع شده . یک سری افراد در سایت های xbox360iso و se7ensins و... اعلام کردن که کنسول شان بن شده .
بن ویو از دیروز یعنی 29 اگوست شروع شده .

سلام
بن ویو جدید شروع شده . یک سری افراد در سایت های xbox360iso و se7ensins و... اعلام کردن که کنسول شان بن شده .
جدا ؟ شروع شده ؟منبعی هم داری ؟

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 AM ارسال شده بود ----------

سلام
مثل اینکه قضیه کمکم داره بودتر میشه ؟ بابا لینکشو بذار ببینم واقعیت داره ؟؟؟

وای نه.
من دیروز و امروز داشتم فیفا میزدم ولی تا شش که بودم هیچ مشکلی نبود.
غیر از اینکه با xbox بریم لایو راهی هست بفهمیم بن شدیم یا نه؟؟

آخرین ویرایش:
به جون شما بن ویو با یک آپدیت یا چیزی میاد
جو الکی ندید
مایکروسافت کسی رو تکی بن میکنه که یه کرمی ریخته باشه
حالا معلوم نیست داره چیکار میکنه و به چه حکتی بعضیا رو بن میکنه و بعضیا رو بن نمیکنه
صبر کنید لایو رفتن یا نرفتن هم بهتون کمک نمیکنه

دوستان بو ویوی درکار نیست و جریان از این قراره که:
متاسفانه دوستانی هستن دربین ما که برای پوینت میرن و دوستان خودشونو به صورت ایمیل به مایکروسافت راپورت میدن این دو روز تاریخ بن کردن تمام اون ریپورت ها بوده...در انتخاب دوستاتون دقت کنید!

دوستان بو ویوی درکار نیست و جریان از این قراره که:
متاسفانه دوستانی هستن دربین ما که برای پوینت میرن و دوستان خودشونو به صورت ایمیل به مایکروسافت راپورت میدن این دو روز تاریخ بن کردن تمام اون ریپورت ها بوده...در انتخاب دوستاتون دقت کنید!
چرا جوک میگی ؟ اگه ریپورتمونو بدن فقط میتونن گیمرتگ رو بدن که اونم پروفایلمون بن میشه ! کنسول خودش باید شناسایی بشه ! تازه اگه هم کسی بخواد ریپورته کنسولو بده باید شماره سریالش رو داشته باشه !!!! فکر نکنم مایکروسافت اگه ریپورت گیمرتگتو بهش بدن کنسولتو بن کنه ! ما که هم پروفایلمون بن شد هم کنسول ! >:):))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or