امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام
بن ویو جدید شروع شده . یک سری افراد در سایت های xbox360iso و se7ensins و... اعلام کردن که کنسول شان بن شده .
بن ویو از دیروز یعنی 29 اگوست شروع شده .

سلام
بن ویو جدید شروع شده . یک سری افراد در سایت های xbox360iso و se7ensins و... اعلام کردن که کنسول شان بن شده .
جدا ؟ شروع شده ؟منبعی هم داری ؟

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 AM ارسال شده بود ----------

سلام
مثل اینکه قضیه کمکم داره بودتر میشه ؟ بابا لینکشو بذار ببینم واقعیت داره ؟؟؟

وای نه.
من دیروز و امروز داشتم فیفا میزدم ولی تا شش که بودم هیچ مشکلی نبود.
غیر از اینکه با xbox بریم لایو راهی هست بفهمیم بن شدیم یا نه؟؟

آخرین ویرایش:
به جون شما بن ویو با یک آپدیت یا چیزی میاد
جو الکی ندید
مایکروسافت کسی رو تکی بن میکنه که یه کرمی ریخته باشه
حالا معلوم نیست داره چیکار میکنه و به چه حکتی بعضیا رو بن میکنه و بعضیا رو بن نمیکنه
صبر کنید لایو رفتن یا نرفتن هم بهتون کمک نمیکنه

دوستان بو ویوی درکار نیست و جریان از این قراره که:
متاسفانه دوستانی هستن دربین ما که برای پوینت میرن و دوستان خودشونو به صورت ایمیل به مایکروسافت راپورت میدن این دو روز تاریخ بن کردن تمام اون ریپورت ها بوده...در انتخاب دوستاتون دقت کنید!

متاسفانه دوستانی هستن دربین ما که برای پوینت میرن و دوستان خودشونو به صورت ایمیل به مایکروسافت راپورت میدن این دو روز تاریخ بن کردن تمام اون ریپورت ها بوده...در انتخاب دوستاتون دقت کنید!
چرا جوک میگی ؟ اگه ریپورتمونو بدن فقط میتونن گیمرتگ رو بدن که اونم پروفایلمون بن میشه ! کنسول خودش باید شناسایی بشه ! تازه اگه هم کسی بخواد ریپورته کنسولو بده باید شماره سریالش رو داشته باشه !!!! فکر نکنم مایکروسافت اگه ریپورت گیمرتگتو بهش بدن کنسولتو بن کنه ! ما که هم پروفایلمون بن شد هم کنسول ! >:):))=))

یه سوال اگه توی این دو روز بن نشدیم یعنی مشکلی نبوده؟؟
باور کن این حرف رو که زدی خیلی اعصابم خرد شد.من حاضر نیستم برای چند تا پوینت دوستام رو بفروشم.واقعا باعث تاسفه که بعضی ها اینطوریند

این رو من توی چندتا سایت خارجی هم خواندم، موضوع بن کنسول نیست. بلکه پروفایل افراد به خاطر استفاده از پروفایلهای NoJTAG بن شده است. خیلی ها هم موضوع فلگ شدن AP25 Checks failed رو پیش کشیده بودند که اون هم فعلا منتفی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or