امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
نه دوست عزیز.از جایی میگرفتم که خیلی مطمئن بود و سر همین پچ کردنش بازی رو چند روز دیرتر میوورد.
3-خیر من قبل از اون آپدیت زمستانه بازی های ap2.5 رو به صورت سینگل بازی میکردم و از اون به بعد کنار گزاشتمشون
ممنون بابت جواب ولی‌ حالا اشکالی که نداره یه برام خودت تست کن یهو دیدی مشکل داشت. "مخصوصا اون ssv۲ کمتر کسی‌ محل میذاره بهش"

اقا منم lt1.91 داشتم هرجور دیسکی بگی گذاشتم تولایو یبار دیس پچ نشده ac هم گذاشته بودم تمم هم هکی داشتم هم از لایو بازی میکردم بن نشدم تازه فلگ هم شدم چرا شما مشکل رو از lt1.91 میدونین ac خودم پچ کردم level 2 گذاشتم ولی ss یادم نیست چی گذاشتم

تا اینجا مشکل اصلی همون non jtag هست و بعد هم دیسکهای پچ نشده..

حالا باید دید فریمور هم مشکل ساز بوده یا نه..
non-jtag فقط پروفابل رو بن میکنه
من همین الان یکی ار دوستام msg زد که بن شده
همه بازی های آرکید رو میخرید و کار خلافی نمیکرد بن شد
مایکرو دیوانست پروفایل بعضی اشخاصی که non-jtag استفاده میکنند رو بن کنه
بعضی ها رو کنسولشون رو بن کنه

احتمالا از این هم استفاده نکردی؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40602
این که همون NON-JTAG هست ! همشون یکی هستن ! من پروفایلم بن شد ئاسه این ! ولی کنسول رو نفهمیدم ! من یه MW2 پچ کردم آخر رایت که داشت Finalaze میکرد Faied شد و من دیسک رو گداشتم رو اکس باکس پلی کرد البته با ABGX360 چک کردم گفت این دیسک سایزش خیلی کوچهکه واسه بازی 360 با قرمز نوشت ! منم که دیگه دیسک نداشتم واسه رایت ! 4 نپتا داشتم 4 تاش سوخت ولی آخری بازیش اجرا شد ! با همون بازی کردیم ! نتیجه : BAN !

WTF !!!
اصلا نمیتونم باور کنم ! همین 1 دقیقه پیش خواستم به لایو وصل شم گفت بن شدی !

:))=))>:):))=))>:):))=))>:) موقعی که خودمم بن شدم اینقدر نخندیده بودم ! بزنیم تو کار PC دیگه ! میدان نبرد 3 64 نفره ! این قوطی کهنه رو بنداز دور بابا ! PC صد رحمت داره : سی دی کی بازی میخری 20 تومن دیگه بن شدن هم تو کارت نیست ! بیشتر بازی ها سرور اختصاصی !

ببین دوست عزیز فکر کنم بارها تو این تاپیک و تاپیکهای قدیمی مشابه هم خودم و هم دوستان عزیز اشاره کردند که (اگر) شما تو لیست سیاه رفته باشید زمان بن شما معلوم نیست ! دلیل نداره چون دوست شما بن شده باشه شما هم به همراه اون بن شده باشید . بله تو این چند ساله ماکروسافت در بازه زمانی اکتبر و نوامبر اکثریت رو بن میکرد و به اصطلاح Ban Wave راه مینداخت ولی بعضی ها حالا از شانسشون تا الان بن نشدند و یا یک سال دیرتر بن شدند! و یا حتی تو بعضی از موارد در اواسط سال هم بن شدند.

خیر چنین چیزی وجود نداره . شما میدونی چند میلیون نفر کاربر همزمان دارند از XBL استفاده میکنند. مطمئن باش پروسه شناسایی کنسولها و بن کردن اونها فرایند ساده و راحتی برای ماکروسافت با این همه User نیست. و همیشه دلیل و منطقی برای کارهای ماکروسافت در این مورد وجود نداره کما اینکه پارسال چیزی بنام Ban Wave نداشتیم .

شما نترس! بزودی عدالت برای همه اجرا میشه !!

شما کنسولت بن شده یا پروفایلت ؟ موقعی که LT 1.90 اومد شما مطمئنی بازیهای AP 2.5 رو دوباره پچ کردی؟
کنسولم بن شده بازیهام پچ هستن چون خودم مغازه دارم به تمام رفیقام از اون بازیها دادم ولی اونها بن نشدن . البته اینو بگم من فقط 200 اچیومنت به پروفایلم اضافه کردم .چی بگم هنوز هم مطمئن نیستم از پروفایلم باشه

نمیدونم چرا شما دوستان عزیز وضعیت حال رو در نظر میگیرید، یکی میگه دیروز تم ریختم بن شدم ، یکی میگه بلک آپسو امروز بازی کردم بن شدم ، یکی میگه LT1.91 ریختم بن شدم(!!!) آخه Lt1.91 یک ماه هست که اومده! اگر بخاطر LT1.91 باشه که میلیون ها نفر بیچاره خواهند شد، میدونید تعداد استفاده کنندگان از Lt 1.91 چند نفر است؟؟!! همتون میدونید که فلگ شدن چیه و این پروسه مربوط به امروز و دیروز نمیشه ، ماکروسافت مدتی بود که بن نمیکرد اما فلگ کردن رو داشت تا اینکه توی این چند روز یه عده خاص رو که مرتکب یه سری جرم خاص(که هنوز مشخص نیست) شده اند رو بن کرد. ممکنه شما دوست عزیز که امروز بن شده ای بخاطر خطایی باشه که چند ماه پیش انجام دادی... این روهم در نظر بگیرید که ماکروسافت هیچ کس رو الکی بن نمیکنه این اشتباه در حد و اندازه غول نرم افزاری دنیا نیست. پروسه تشخیص و بن کردن واسه ماکروسافت کاری بسیار راحت هست و تمام این عملیات "برنامه نویسی شده" و حساب شده هست. تنها سوتی که تا حالا پیدا شده همین جریان ap2.5 هست که کنسولهای دست نخورده و فابریک هم با این ارور مواجه میشن ولی تاحالا حتی یک خبر هم مبنی بر بن شدن یکی از این کنسولهای دست نخورده(هک نشده) جایی درج نشده! کسانیکه تا حالا بن نشدند بشدت مراقب باشند... بازی ها رو شخصا پچ کنند،آموزش جامع و دقیقش در سایت هست، تاکید میکنم خودشون شخصا پچ کنند و قبلش آموزشش رو دقیق بخونند و به هیچ عنوان دنبال پروفایل های هکی و افزایش پوینت و ... نروند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or