امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
. قفل ap۲۵ باعث میشه x کنسول عوض بشه و اینطوری کنسول قابل شناسایی در صورتی‌ که ماکرو سوتی داد و شما هر دیسکی که مشکل داشته باشه (مثلا خش زیاد) و disk error بده باعث عوض شدن x میشه برا همین مایکرو نمیتونه فرق بین این دو رو بفهمه و بنی‌ هم در کار نخواهد بود!
شما مطمعن هستی که این تغییر تو x بر اثر این 2 موضوع یکسان باشه ؟
چون ممکنه با گذاشتن بازی ای که Ap2.5 داره x عددش با یک الگوریتم تغییر کنه
برای ارور های دیگه که ممکنه ار کثیف بودن یا خش دار بودن دیسک باشه با یک الگوریتم دیگه تغییر کنه ! اینم یک راه ساده برا شناسایی از طرف مایکروسافت !

دوست عزیز من الان کاری به lt 1.91 ندارم فقط میخوام به شما و کسانی که احتمالا اطلاع ندارند خاطر نشان کنم که (اگر اشتباه نکنم) تقریبا 3 سال پیش فریمور IXtreme 1.60 که عرضه شد و خیلی ها از جمله من و بقیه دوستان که دیسک هامون رو در بالاترین سطح ممکن Security و وسواس داخل دستگاه میزاشتیم و 1000 کار دیگه برای بالا بردن امنیت انجام میدادیم سر این فریمور بن شدیم. خیلی ها بن شدند ... خیلی ها(شاید به همون میلیون برسه) !!!!! من کاری به امنیت و Specification که الان فریمورها دارند ندارم ولی همون جور که خودت گفتی ماکروسافت غول نرم افزاری دنیاست!!! و مطمئن باش از هر نحوی وارد میشه تا بلاخره یک Bug و یا رخنه ای ایجاد میکنه تا باعث ایجاد تفاوت و نشان دادن اون تفاوت بین OFW و CFW بشه ! پس اینقدر روی بی عیب و نقص بودن این فریمورها حساب باز نکن ! از طرفی باز هم تاکید میکنم Glitch و خرید و استفاده از Point های دزدی و تقلبی و هک اکانت و تم و اضافه کردن اچیومنت و... ربطی به بن شدن کنسول نداره و فقط باعث Suspend شدن اکانت میشه. ((هر گونه دخالت نرم افزاری و سخت افزاری در خود کنسول که از طرف ماکروسافت غیر قانونی قلمداد بشه باعث بن کنسول میشه )) تمامی این موارد در Agreement و Term of Use ماکروسافت اشاره شده و چیزی نیست که من بگم.
پس اینقدر جوسازی نکنید و دیگران رو به اشتباه نندازید.

در ضمن کسی اینجا هنوز اعلام نکرده که LT 1.91 مشکل داره فقط کسایی که بن شدند دارند شرایطشونو اعلام میکنند.

تا الان چیزی که از وضعیت بقیه بنظر میرسه این هست که اکثریت با داشتن lt 1.91 و اجرای یکی از بازیهای AP 2.5 بن شدند. پس اونهایی که به این فریمور UPDATE کردند ترجیحا از گذاشتن این سری از بازیها فعلا خودداری کنند تا وضعیت یکم روشن تر بشه.
سلام دوست عزیز!
اول اینکه بنده دنبال جو سازی نیستم و نمیدونم چرا اینجا هرکی به خودش اجازه میده سریع مدعی العموم شه!
توی جملات بنده اگه اطلاعات غلط هست بفرمایید تا تصحیح کنم؟!
دوما هرکی بگه LT برای لایو رفتن 100% امن هست عقل محترم رو اجاره داده... خود C4 هم که نویسنده این فرم ور هست همچین ادعایی نداره، اما حساب حساب دودوتا چهارتاست:
اگه LT امن نیست و ماکروسافت تونسته دیتکت کنه واسه هیچکس نباید امن باشه ...اگه LT 1.91 قابل تشخیص هست واسه همه اون چند میلیون نفر قابل تشخیص هست پس نتیجه چی میشه؟ چند میلیون نفر فلگ به عنوان فلش درایو ===> همگی بن! ماکروسافت که Manual بن نمیکنه، همه چی اتومات و برنامه نویسی شده است اگه سریال تعدادی کنسول رفت تو لیست سیاه به عنوان " فلش درایو" همگی بن خواهند شد، من فقط گفتم اگه مشکل از LT 1.91 باشه باید همه استفاده کننده ها بن شند که تا حالا نشدند!
دیگه اینکه اینو همه میدونند تا تغییر سخت افزاری یا نرم افزاری در کنسول ندی کنسول بن نخواهد شد و حساب پروفایل از کنسول جداست!
سفارش آخر من سفارش کلی بود چون در این چند روز اخیر خیلی ها پروفایلشون معلق شد به خاطر استفاده از پوینت و ...تقلبی.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز!
اول اینکه بنده دنبال جو سازی نیستم و نمیدونم چرا اینجا هرکی به خودش اجازه میده سریع مدعی العموم شه!
توی جملات بنده اگه اطلاعات غلط هست بفرمایید تا تصحیح کنم؟!
دوما هرکی بگه LT برای لایو رفتن 100% امن هست عقل محترم رو اجاره داده... خود C4 هم که نویسنده این فرم ور هست همچین ادعایی نداره، اما حساب حساب دودوتا چهارتاست:
اگه LT امن نیست و ماکروسافت تونسته دیتکت کنه واسه هیچکس نباید امن باشه ...اگه LT 1.91 قابل تشخیص هست واسه همه اون چند میلیون نفر قابل تشخیص هست پس نتیجه چی میشه؟ چند میلیون نفر فلگ به عنوان فلش درایو ===> همگی بن! ماکروسافت که Manual بن نمیکنه، همه چی اتومات و برنامه نویسی شده است اگه سریال تعدادی کنسول رفت تو لیست سیاه به عنوان " فلش درایو" همگی بن خواهند شد، من فقط گفتم اگه مشکل از LT 1.91 باشه باید همه استفاده کننده ها بن شند که تا حالا نشدند!
دیگه اینکه اینو همه میدونند تا تغییر سخت افزاری یا نرم افزاری در کنسول ندی کنسول بن نخواهد شد و حساب پروفایل از کنسول جداست!
سفارش آخر من سفارش کلی بود چون در این چند روز اخیر خیلی ها پروفایلشون معلق شد به خاطر استفاده از پوینت و ...تقلبی.
موفق باشید.
دوست عزیز کاملا تمامی حرفهای شما درست هست و متین کسی هم نگفته با ریختن این فریمور و رعایت تمامی موارد باز هم در امان خواهد بود.
ولی نظر شخصی و تجربه خودم و خیلی های دیگه و حتی صحبتهای افراد بزرگ و قابل اطمینان تو این زمینه یک مورد از حرفهای شما رو رد میکنه و اون این هست که 100% دلیلی نداره اگر شما به لیست سیاه ( تحت هر عاملی) اضافه شده باشید باید در اولین فرصت و Ban Wave به همراه بقیه بن بشید. باور کنید هیچ کس تو این مورد که چه زمانی و تحت چه موارد دیگه ای بغیر از رعایت موارد امنیتی مربوط به دیسک ماکروسافت یا شما رو بخواد شناسایی کنه و یا بن بکنه اطلاع درست و دقیقی نداره اگر میدونید بهم بگید. من منظورم از جوسازی کلی بود که عده ای قبل از شما اومده بودن هک اکانت و دزدی پوینت و ... رو به بن شدن کنسول ربط داده بودند.

پ.ن :من آرزو میکنم که این بن شدن ها اصلا مربوط به فریمور نباشه و فقط ناشی از سهل انگاری اونها تو چک کردن بازیها و یا بقول دوستمون ماله خطایی قبل از این ماجراها باشه باشه و کسی اصلا دوست نداره بن بشه و نکته بعدی که همه رو راحت بکنم والله بالله کسی هنوز با قاطعیت نگفته عامل بن فریمور هست فقط همونطور که خودتون دارید میبینید اکثریت تحت این شرایط بن شدند. حالا همه دوستان چطور از حرفهای من و بقیه استنباط میکنند الله اعلم !!!!

پ.ن : دوست عزیز (abtinhitodie) جواب نقل قولی که از من کردید رو دادم ولی گویا ناظمان انجمن تشخیص ندادند در تاپیک باشه و پاکش کردند. اگر مایلید ازشون بخوایید بهتون نشون بدند و اگر توهینی توش دیدید ببخشید !!

آخرین ویرایش:
شما مطمعن هستی که این تغییر تو x بر اثر این 2 موضوع یکسان باشه ؟
چون ممکنه با گذاشتن بازی ای که Ap2.5 داره x عددش با یک الگوریتم تغییر کنه
برای ارور های دیگه که ممکنه ار کثیف بودن یا خش دار بودن دیسک باشه با یک الگوریتم دیگه تغییر کنه ! اینم یک راه ساده برا شناسایی از طرف مایکروسافت !
دلیل من یک چیز هست (البته نمیشه ۱۰۰% بهش اطمینان کرد) برنامه xval کلا اگه disk error بدید چون x کنسول عوض میشه این برنامه مینویسه ap۲۵ challenge failed حالا میخواد برا ap۲۵ باشه یا دیسک خش دار.

دوست عزیز کاملا تمامی حرفهای شما درست هست و متین کسی هم نگفته با ریختن این فریمور و رعایت تمامی موارد باز هم در امان خواهد بود.
ولی نظر شخصی و تجربه خودم و خیلی های دیگه و حتی صحبتهای افراد بزرگ و قابل اطمینان تو این زمینه یک مورد از حرفهای شما رو رد میکنه و اون این هست که 100% دلیلی نداره اگر شما به لیست سیاه ( تحت هر عاملی) اضافه شده باشید باید در اولین فرصت و Ban Wave به همراه بقیه بن بشید. باور کنید هیچ کس تو این مورد که چه زمانی و تحت چه موارد دیگه ای بغیر از رعایت موارد امنیتی مربوط به دیسک ماکروسافت یا شما رو بخواد شناسایی کنه و یا بن بکنه اطلاع درست و دقیقی نداره اگر میدونید بهم بگید. من منظورم از جوسازی کلی بود که عده ای قبل از شما اومده بودن هک اکانت و دزدی پوینت و ... رو به بن شدن کنسول ربط داده بودند.

پ.ن :من آرزو میکنم که این بن شدن ها اصلا مربوط به فریمور نباشه و فقط ناشی از سهل انگاری اونها تو چک کردن بازیها و یا بقول دوستمون ماله خطایی قبل از این ماجراها باشه باشه و کسی اصلا دوست نداره بن بشه و نکته بعدی که همه رو راحت بکنم والله بالله کسی هنوز با قاطعیت نگفته عامل بن فریمور هست فقط همونطور که خودتون دارید میبینید اکثریت تحت این شرایط بن شدند. حالا همه دوستان چطور از حرفهای من و بقیه استنباط میکنند الله اعلم !!!!

پ.ن : دوست عزیز (abtinhitodie) جواب نقل قولی که از من کردید رو دادم ولی گویا ناظمان انجمن تشخیص ندادند در تاپیک باشه و پاکش کردند. اگر مایلید ازشون بخوایید بهتون نشون بدند و اگر توهینی توش دیدید ببخشید !!
من نمی‌دونم تو پیغام شما چی‌ بوده که حذف شده. ولی‌ من که توهینی تو حرفام به شما نکردم شما اگه دوست داری پیغام خصوصی کن خوشحال میشم. یا جوابت رو دوباره جوری بذار که سایت حذفش نکنه :) چی‌ بگم والا!

تمام فرضیه هاتون اشتباس
من کسی را میشناسم که تو همین فروم هم عضوه
3 روز اومده بود لایو برای اولین بار
فقط هم پس 11 تو دستگاهش گذاشته بود و دیسک هم چک کرده بود و مشکلی نداشت
ولی متاسفانه بن شد
حالا برید ببینید عیب از کجاس؟؟

تمام فرضیه هاتون اشتباس
ولی متاسفانه بن شد
خوب این نشون میده از ap۲۵ نیست. lt۱.۹۱ روش بوده یا قدیمی‌تر؟ دیسک رو خودش چک کرده بوده؟ فول یا معمولی‌؟

خوب این نشون میده از ap۲۵ نیست. lt۱.۹۱ روش بوده یا قدیمی‌تر؟ دیسک رو خودش چک کرده بوده؟ فول یا معمولی‌؟
دیسک را خودش چک کرده بوده حتی بعد از بن شدن هم چک کرده فول
من چنتا حدث میزنم
اولیش و مهمترینش lt 1.91
دومیش تحریم ایران چون فعلا هیچ سایت خارجی یا جایی حرفی از بن نیست در صورتی که در عرض 1 روز بیش از 20 ایرانی بن شدند

دیسک را خودش چک کرده بوده حتی بعد از بن شدن هم چک کرده فول
من چنتا حدث میزنم
اولیش و مهمترینش lt 1.91
دومیش تحریم ایران چون فعلا هیچ سایت خارجی یا جایی حرفی از بن نیست در صورتی که در عرض 1 روز بیش از 20 ایرانی بن شدند
دوست عزیز با شما کاملا موافقم

دوست عزیز کاملا تمامی حرفهای شما درست هست و متین کسی هم نگفته با ریختن این فریمور و رعایت تمامی موارد باز هم در امان خواهد بود. ولی نظر شخصی و تجربه خودم و خیلی های دیگه و حتی صحبتهای افراد بزرگ و قابل اطمینان تو این زمینه یک مورد از حرفهای شما رو رد میکنه و اون این هست که 100% دلیلی نداره اگر شما به لیست سیاه ( تحت هر عاملی) اضافه شده باشید باید در اولین فرصت و Ban Wave به همراه بقیه بن بشید. باور کنید هیچ کس تو این مورد که چه زمانی و تحت چه موارد دیگه ای بغیر از رعایت موارد امنیتی مربوط به دیسک ماکروسافت یا شما رو بخواد شناسایی کنه و یا بن بکنه اطلاع درست و دقیقی نداره اگر میدونید بهم بگید. من منظورم از جوسازی کلی بود که عده ای قبل از شما اومده بودن هک اکانت و دزدی پوینت و ... رو به بن شدن کنسول ربط داده بودند. پ.ن :من آرزو میکنم که این بن شدن ها اصلا مربوط به فریمور نباشه و فقط ناشی از سهل انگاری اونها تو چک کردن بازیها و یا بقول دوستمون ماله خطایی قبل از این ماجراها باشه باشه و کسی اصلا دوست نداره بن بشه و نکته بعدی که همه رو راحت بکنم والله بالله کسی هنوز با قاطعیت نگفته عامل بن فریمور هست فقط همونطور که خودتون دارید میبینید اکثریت تحت این شرایط بن شدند. حالا همه دوستان چطور از حرفهای من و بقیه استنباط میکنند الله اعلم !!!! پ.ن : دوست عزیز (abtinhitodie) جواب نقل قولی که از من کردید رو دادم ولی گویا ناظمان انجمن تشخیص ندادند در تاپیک باشه و پاکش کردند. اگر مایلید ازشون بخوایید بهتون نشون بدند و اگر توهینی توش دیدید ببخشید !!
ببین دوست عزیز
الان ما کپی بازها حداقل مرتکب دو جرم شده ایم:
1- فلش کردن درایو
2- استفاده از دیسک های غیر قانونی(کپی)
خیلی ها چند تا جرم دیگه هم به پروندشون اضافه میکنن مثلا هارد ساتا هک میکنند و به جای هارد ایکس باکس استفاده میکنند یا از درایو کنسولهای فت روی اسلیم استفاده میکنند(روی 9504) یا کارهای دیگه... که تمام اینها از دید ماکروسافت جرم محسوب میشه و مجازاتش بن هست! و هر کسی ممکنه یکی یا چندتا از جرم هاش شناسایی شه و بخاطر یکی از جرم ها یا همه اونها بن شه
کلا وقتی ماکروسافت شما رو مجرم تشخیص میده و فلگ میکنه اسمتون توی لیست سیاه میره اما با جرم مشخص. اینجوری نیست که همه برن توی یک لیست و تحت یک عنوان!
حتی ماکروسافت نوع بازی کپی که شما انجام دادید و با اون دیتکت شدید رو هم تقسیم بندی میکنه مثلا : فلگ(یا شناسایی) در بازی Halo reach
یکی از موارد معمول و پر از قربانی فلگ شدگی همین AP2.5 challenge failed هست که خودمم یکی از قربانیاش هستم و فلگ شدم اونم بخاط اینکه LT1.91 دیگه اون فریز و زمان باز دارندگی بخاطر ap2.5 رو نداره و این قابلیت رو برداشته و خود C4 هم اعلام کرده بود که این قابلیت روی نسخه جدید LT نیست ولی من سهوا یه دیسک رو که فکر میکردم پچش اوکی هست رو گذاشتم روی دستگاه و... خوب الان من تحت عنوان ap2.5 فلگ شدم و در لیست سیاه ap2.5 challenge failed ها قرار گرفتم، اگه یک روز ماکروسافت تصمیم بگیره که لیست ap2.5 ها رو بن کنه بنده و تمامی ap2.5 ها بن خواهیم شد! الان معلوم نیست ماکروسافت داره پرونده کدوم لیست رو میبنده و مختومه اعلام میکنه...امیدوارم پرونده ما ها رو همچنان باز نگه داره

آخرین ویرایش:
البته من به تازگی خبرهای ضد و نقیضی از همکاری گروه c4 با مایکروسافت شنیدم
کسی خبر موثق نداره؟
این خبر به احتمال خیلی زیاد کذب هست و از طرفی دیگه همکاری یک گروه هکر با یک شرکت نرم افزاری معمولا به این شکل هست که اون شرکت محصول خودش رو در اختیار هکر قرار میده و از اون میخواد به اون نفوذ کنه یا حفره های امنیتی اون رو در بیاره و در قبال اون به هکر پول میده
همکاری C4 با ماکروسافت در صورتی هم که صحت داشته باشه به این شکل خواهد بود که C4 باگهای xbox رو در بیاره و در قبالش از ماکروسافت پول بگیره یا پول بگیره و LT رو انتشار نده نه اینکه بشینه چند ماه روی LT کار کنه و بعد انتشار بده و بعد سرش با ماکروسافت معامله کنه! هرچند که در دنیای امروز هیچ چیز بعید نیست...

تمام فرضیه هاتون اشتباس
ولی متاسفانه بن شد
این کی شما میگید چجوری به lt 1.91 اپدیت کرده بود؟؟اول ofw ریخته بود بعد داشبرد بعد cfw یا اول cfw بعد داشبرد یعد دوباره cfw
اینش مهمه!!

بن شدن

سلام من مي خوام با لايو وصل شم اما ميترسم بن شم ميخواستم ببينم اگه بن شم كلن يگه ايكسباكسم روشن نميشه و نميتونم ديگه باهاش بازي كنم يا اينكه فقط از لايو بن ميشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or