دوست عزیز من الان کاری به lt 1.91 ندارم فقط میخوام به شما و کسانی که احتمالا اطلاع ندارند خاطر نشان کنم که (اگر اشتباه نکنم) تقریبا 3 سال پیش فریمور IXtreme 1.60 که عرضه شد و خیلی ها از جمله من و بقیه دوستان که دیسک هامون رو در بالاترین سطح ممکن Security و وسواس داخل دستگاه میزاشتیم و 1000 کار دیگه برای بالا بردن امنیت انجام میدادیم سر این فریمور بن شدیم. خیلی ها بن شدند ... خیلی ها(شاید به همون میلیون برسه) !!!!! من کاری به امنیت و Specification که الان فریمورها دارند ندارم ولی همون جور که خودت گفتی ماکروسافت غول نرم افزاری دنیاست!!! و مطمئن باش از هر نحوی وارد میشه تا بلاخره یک Bug و یا رخنه ای ایجاد میکنه تا باعث ایجاد تفاوت و نشان دادن اون تفاوت بین OFW و CFW بشه ! پس اینقدر روی بی عیب و نقص بودن این فریمورها حساب باز نکن ! از طرفی باز هم تاکید میکنم Glitch و خرید و استفاده از Point های دزدی و تقلبی و هک اکانت و تم و اضافه کردن اچیومنت و... ربطی به بن شدن کنسول نداره و فقط باعث Suspend شدن اکانت میشه. ((هر گونه دخالت نرم افزاری و سخت افزاری در خود کنسول که از طرف ماکروسافت غیر قانونی قلمداد بشه باعث بن کنسول میشه )) تمامی این موارد در Agreement و Term of Use ماکروسافت اشاره شده و چیزی نیست که من بگم.
پس اینقدر جوسازی نکنید و دیگران رو به اشتباه نندازید.
در ضمن کسی اینجا هنوز اعلام نکرده که LT 1.91 مشکل داره فقط کسایی که بن شدند دارند شرایطشونو اعلام میکنند.
تا الان چیزی که از وضعیت بقیه بنظر میرسه این هست که اکثریت با داشتن lt 1.91 و اجرای یکی از بازیهای AP 2.5 بن شدند. پس اونهایی که به این فریمور UPDATE کردند ترجیحا از گذاشتن این سری از بازیها فعلا خودداری کنند تا وضعیت یکم روشن تر بشه.