در ضمن اون شایعه هم درست بود
گروه c4 در قبال قبول مبلغ هنگفتی راه شناسایی جدیدی به مایکروسافت ارایه داده
لطفا لینک و سند این خبر رو بگذارید تا ما هم ببینیم.در ضمن اون شایعه هم درست بود
گروه c4 در قبال قبول مبلغ هنگفتی راه شناسایی جدیدی به مایکروسافت ارایه داده

نه داداش منظورش اینه که اولش فریمویر اوریجینال ریخته باشه بعدش داشبورد را اپدیت کرده باشه بعدش lt 1.9 ریختهحاجی این چه حرفیه هر کس lt میریزه با jungleflasher باید حافظه دستگاه رو erese کنه اصلا نیازی به ریختن فریمور اورجینال نیست جانگل فلشر ورژن جدید باشه خودش گزینه erase داره و دستگاه رو خام میکنه

شما همون سال 2009 بن شدی به احتمال زیاد.ربطی نداره یک بار وصل شدی یا دو بار همه اطلاعات روی کنسولت همون سال رفته به سرورای مایکروسافت و تو موج بن اون سال بن شدی.سلام
من کنسول الیتم رو سال 2009 گرفتم اون اول فقط باهاش یه اکانت ساختم و آپدیت کردم و دیگه به هیچ وجهه به نت وصل نشدم امروز آپدیت جدید 360 رو ریختم بعد بردم بازار و lt رو ریختم
تعمیرکار گفت الان میتونی به لایو وصل شی ، الان که تست کردم موقع کانکت میزنه consol is banned
چه دلیلی میتونه داشته باشه
درایور کنسوا هم liton هستش
شما همون سال 2009 بن شدی به احتمال زیاد.ربطی نداره یک بار وصل شدی یا دو بار همه اطلاعات روی کنسولت همون سال رفته به سرورای مایکروسافت و تو موج بن اون سال بن شدی.
بدون یک دقیقه بازی بن شدم !!!!

اره تو بن ویو 2009 چون LTدرکار نبود iXtreme رو مایکروسافت شناسایی کرد و بیش از 1میلیون نفر بن شدن فکر کنم یه نفرم از قلم نیفتادای بابا این دیگه اصل بد شانسیهبدون یک دقیقه بازی بن شدم !!!!
باز خوبه مشکل نصب نشدن بازی رو هارد و این چیزا رو ندارم
گفتم برم درایور رو اورجینال بخرم که دیگه همه چی خراب شد![]()
![]()
![]()
اره تو بن ویو 2009 چون LTدرکار نبود iXtreme رو مایکروسافت شناسایی کرد و بیش از 1میلیون نفر بن شدن فکر کنم یه نفرم از قلم نیفتاد![]()
برو 80 تومان بده بردتو عوض کنن درست میشه