rametzio
کاربر سایت
نگران نباش.اگه بن بشی دیگه نمیتونی به لایو وصل بشیسلام من مي خوام با لايو وصل شم اما ميترسم بن شم ميخواستم ببينم اگه بن شم كلن يگه ايكسباكسم روشن نميشه و نميتونم ديگه باهاش بازي كنم يا اينكه فقط از لايو بن ميشم؟
نگران نباش.اگه بن بشی دیگه نمیتونی به لایو وصل بشیسلام من مي خوام با لايو وصل شم اما ميترسم بن شم ميخواستم ببينم اگه بن شم كلن يگه ايكسباكسم روشن نميشه و نميتونم ديگه باهاش بازي كنم يا اينكه فقط از لايو بن ميشم؟
این کی شما میگید چجوری به lt 1.91 اپدیت کرده بود؟؟اول ofw ریخته بود بعد داشبرد بعد cfw یا اول cfw بعد داشبرد یعد دوباره cfw
اینش مهمه!!
در ضمن اون شایعه هم درست بود
گروه c4 در قبال قبول مبلغ هنگفتی راه شناسایی جدیدی به مایکروسافت ارایه داده
لطفا لینک و سند این خبر رو بگذارید تا ما هم ببینیم.در ضمن اون شایعه هم درست بود
گروه c4 در قبال قبول مبلغ هنگفتی راه شناسایی جدیدی به مایکروسافت ارایه داده
نه داداش منظورش اینه که اولش فریمویر اوریجینال ریخته باشه بعدش داشبورد را اپدیت کرده باشه بعدش lt 1.9 ریختهحاجی این چه حرفیه هر کس lt میریزه با jungleflasher باید حافظه دستگاه رو erese کنه اصلا نیازی به ریختن فریمور اورجینال نیست جانگل فلشر ورژن جدید باشه خودش گزینه erase داره و دستگاه رو خام میکنه
شما همون سال 2009 بن شدی به احتمال زیاد.ربطی نداره یک بار وصل شدی یا دو بار همه اطلاعات روی کنسولت همون سال رفته به سرورای مایکروسافت و تو موج بن اون سال بن شدی.سلام
من کنسول الیتم رو سال 2009 گرفتم اون اول فقط باهاش یه اکانت ساختم و آپدیت کردم و دیگه به هیچ وجهه به نت وصل نشدم امروز آپدیت جدید 360 رو ریختم بعد بردم بازار و lt رو ریختم
تعمیرکار گفت الان میتونی به لایو وصل شی ، الان که تست کردم موقع کانکت میزنه consol is banned
چه دلیلی میتونه داشته باشه
درایور کنسوا هم liton هستش