امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام من مي خوام با لايو وصل شم اما ميترسم بن شم ميخواستم ببينم اگه بن شم كلن يگه ايكسباكسم روشن نميشه و نميتونم ديگه باهاش بازي كنم يا اينكه فقط از لايو بن ميشم؟
نگران نباش.اگه بن بشی دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی

این کی شما میگید چجوری به lt 1.91 اپدیت کرده بود؟؟اول ofw ریخته بود بعد داشبرد بعد cfw یا اول cfw بعد داشبرد یعد دوباره cfw
اینش مهمه!!

هر چند مهم نیست ولی اول آپدیت کرده بود داشبورد را بعد lt ریخته بود ولی نمیدونم چه جوری ریخته

ای بابا مگه میشه اول ال تی کنی بعد داشبورد آپ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اینجوری ال تی میپره:d
چرا نمیخواید قبول کنید ال تی مشکل داره؟؟؟
در ضمن اون شایعه هم درست بود
گروه c4 در قبال قبول مبلغ هنگفتی راه شناسایی جدیدی به مایکروسافت ارایه داده

بود خیانت میاد ! یکی نیست بگه نامرد تو که هک میدی بیرون چرا دیگه ما رو میفروشی ! اینج ما ضرر میکنیم اون سود ! منبع خبرتو هم بزار ببینم جریان چیه ! اگه خودم یه غلطی کرده بودم بن میشد زور نداشت ولی اگه قضیه این باشه من الان گریم میگیره ! :-s

همیشه یه چیزایی هست که ادم دوست داره بهش فکر نکنه و یا عنوان نکنه بچه ها بیاین رو راست باشین من باورم نمیشه lt مشکل داشته باشه لطفا حقیقت رو بگین دقیقا مطمائنید که dvd هاتون رو خودتون چک کردید image رو با هر سه level .1 .2 .3 چک کردین؟ و روی high چک کردید و همه چیز سبز بوده بدون پیغام زرد ؟ تا حالا نشده یه dvd متفرقه گذاشته باشین و حواستون نبوده باشه ؟ یکم فکر کنید.

همیشه یه چیزایی هست که ادم دوست داره بهش فکر نکنه

حاجی این چه حرفیه هر کس lt میریزه با jungleflasher باید حافظه دستگاه رو erese کنه اصلا نیازی به ریختن فریمور اورجینال نیست جانگل فلشر ورژن جدید باشه خودش گزینه erase داره و دستگاه رو خام میکنه

حاجی این چه حرفیه هر کس lt میریزه با jungleflasher باید حافظه دستگاه رو erese کنه اصلا نیازی به ریختن فریمور اورجینال نیست جانگل فلشر ورژن جدید باشه خودش گزینه erase داره و دستگاه رو خام میکنه
نه داداش منظورش اینه که اولش فریمویر اوریجینال ریخته باشه بعدش داشبورد را اپدیت کرده باشه بعدش lt 1.9 ریخته

راه درست چیه؟موقع lt1.9 بردم ریخت اومدم دیدم داشبورد آپدیت نیست آفلاین آپدیت کردم بعدش هم که 1.91 اومد بردم ریخت(نزدیک به 1 هفته لایو نرفتم و هنوز بن نشدم)

سلام
من کنسول الیتم رو سال 2009 گرفتم اون اول فقط باهاش یه اکانت ساختم و آپدیت کردم و دیگه به هیچ وجهه به نت وصل نشدم امروز آپدیت جدید 360 رو ریختم بعد بردم بازار و lt رو ریختم
تعمیرکار گفت الان میتونی به لایو وصل شی ، الان که تست کردم موقع کانکت میزنه consol has ben banned :(
چه دلیلی میتونه داشته باشه
درایور کنسوا هم liton هستش

آخرین ویرایش:
سلام
من کنسول الیتم رو سال 2009 گرفتم اون اول فقط باهاش یه اکانت ساختم و آپدیت کردم و دیگه به هیچ وجهه به نت وصل نشدم امروز آپدیت جدید 360 رو ریختم بعد بردم بازار و lt رو ریختم
تعمیرکار گفت الان میتونی به لایو وصل شی ، الان که تست کردم موقع کانکت میزنه consol is banned :(
چه دلیلی میتونه داشته باشه
درایور کنسوا هم liton هستش
شما همون سال 2009 بن شدی به احتمال زیاد.ربطی نداره یک بار وصل شدی یا دو بار همه اطلاعات روی کنسولت همون سال رفته به سرورای مایکروسافت و تو موج بن اون سال بن شدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or