امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
ببین دوست عزیز فکر کنم بارها تو این تاپیک و تاپیکهای قدیمی مشابه هم خودم و هم دوستان عزیز اشاره کردند که (اگر) شما تو لیست سیاه رفته باشید زمان بن شما معلوم نیست ! دلیل نداره چون دوست شما بن شده باشه شما هم به همراه اون بن شده باشید . بله تو این چند ساله ماکروسافت در بازه زمانی اکتبر و نوامبر اکثریت رو بن میکرد و به اصطلاح Ban Wave راه مینداخت ولی بعضی ها حالا از شانسشون تا الان بن نشدند و یا یک سال دیرتر بن شدند! و یا حتی تو بعضی از موارد در اواسط سال هم بن شدند.

خیر چنین چیزی وجود نداره . شما میدونی چند میلیون نفر کاربر همزمان دارند از XBL استفاده میکنند. مطمئن باش پروسه شناسایی کنسولها و بن کردن اونها فرایند ساده و راحتی برای ماکروسافت با این همه User نیست. و همیشه دلیل و منطقی برای کارهای ماکروسافت در این مورد وجود نداره کما اینکه پارسال چیزی بنام Ban Wave نداشتیم .

شما نترس! بزودی عدالت برای همه اجرا میشه !!

شما کنسولت بن شده یا پروفایلت ؟ موقعی که LT 1.90 اومد شما مطمئنی بازیهای AP 2.5 رو دوباره پچ کردی؟
کنسولم بن شده بازیهام پچ هستن چون خودم مغازه دارم به تمام رفیقام از اون بازیها دادم ولی اونها بن نشدن . البته اینو بگم من فقط 200 اچیومنت به پروفایلم اضافه کردم .چی بگم هنوز هم مطمئن نیستم از پروفایلم باشه

نمیدونم چرا شما دوستان عزیز وضعیت حال رو در نظر میگیرید، یکی میگه دیروز تم ریختم بن شدم ، یکی میگه بلک آپسو امروز بازی کردم بن شدم ، یکی میگه LT1.91 ریختم بن شدم(!!!) آخه Lt1.91 یک ماه هست که اومده! اگر بخاطر LT1.91 باشه که میلیون ها نفر بیچاره خواهند شد، میدونید تعداد استفاده کنندگان از Lt 1.91 چند نفر است؟؟!! همتون میدونید که فلگ شدن چیه و این پروسه مربوط به امروز و دیروز نمیشه ، ماکروسافت مدتی بود که بن نمیکرد اما فلگ کردن رو داشت تا اینکه توی این چند روز یه عده خاص رو که مرتکب یه سری جرم خاص(که هنوز مشخص نیست) شده اند رو بن کرد. ممکنه شما دوست عزیز که امروز بن شده ای بخاطر خطایی باشه که چند ماه پیش انجام دادی... این روهم در نظر بگیرید که ماکروسافت هیچ کس رو الکی بن نمیکنه این اشتباه در حد و اندازه غول نرم افزاری دنیا نیست. پروسه تشخیص و بن کردن واسه ماکروسافت کاری بسیار راحت هست و تمام این عملیات "برنامه نویسی شده" و حساب شده هست. تنها سوتی که تا حالا پیدا شده همین جریان ap2.5 هست که کنسولهای دست نخورده و فابریک هم با این ارور مواجه میشن ولی تاحالا حتی یک خبر هم مبنی بر بن شدن یکی از این کنسولهای دست نخورده(هک نشده) جایی درج نشده! کسانیکه تا حالا بن نشدند بشدت مراقب باشند... بازی ها رو شخصا پچ کنند،آموزش جامع و دقیقش در سایت هست، تاکید میکنم خودشون شخصا پچ کنند و قبلش آموزشش رو دقیق بخونند و به هیچ عنوان دنبال پروفایل های هکی و افزایش پوینت و ... نروند.

آخرین ویرایش:
:))=))>:):))=))>:):))=))>:) موقعی که خودمم بن شدم اینقدر نخندیده بودم ! بزنیم تو کار PC دیگه ! میدان نبرد 3 64 نفره ! این قوطی کهنه رو بنداز دور بابا ! PC صد رحمت داره : سی دی کی بازی میخری 20 تومن دیگه بن شدن هم تو کارت نیست ! بیشتر بازی ها سرور اختصاصی !

من بن شدم بعد داری میخندی ؟!! همین که داری همدردی میکنه خوبه ! خیلی برام ارزش داره !

ازکی آنلاین نشده بودی؟
حدود 1 روز .

نمیدونم چرا شما دوستان عزیز وضعیت حال رو در نظر میگیرید، یکی میگه دیروز تم ریختم بن شدم ، یکی میگه بلک آپسو امروز بازی کردم بن شدم ، یکی میگه LT1.91 ریختم بن شدم(!!!) آخه Lt1.91 یک ماه هست که اومده! اگر بخاطر LT1.91 باشه که میلیون ها نفر بیچاره خواهند شد، میدونید تعداد استفاده کنندگان از Lt 1.91 چند نفر است؟؟!! همتون میدونید که فلگ شدن چیه و این پروسه مربوط به امروز و دیروز نمیشه ، ماکروسافت مدتی بود که بن نمیکرد اما فلگ کردن رو داشت تا اینکه توی این چند روز یه عده خاص رو که مرتکب یه سری جرم خاص(که هنوز مشخص نیست) شده اند رو بن کرد. ممکنه شما دوست عزیز که امروز بن شده ای بخاطر خطایی باشه که چند ماه پیش انجام دادی... این روهم در نظر بگیرید که ماکروسافت هیچ کس رو الکی بن نمیکنه این اشتباه در حد و اندازه غول نرم افزاری دنیا نیست. پروسه تشخیص و بن کردن واسه ماکروسافت کاری بسیار راحت هست و تمام این عملیات "برنامه نویسی شده" و حساب شده هست. تنها سوتی که تا حالا پیدا شده همین جریان ap2.5 هست که کنسولهای دست نخورده و فابریک هم با این ارور مواجه میشن ولی تاحالا حتی یک خبر هم مبنی بر بن شدن یکی از این کنسولهای دست نخورده(هک نشده) جایی درج نشده! کسانیکه تا حالا بن نشدند بشدت مراقب باشند... بازی ها رو شخصا پچ کنند،آموزش جامع و دقیقش در سایت هست، تاکید میکنم خودشون شخصا پچ کنند و قبلش آموزشش رو دقیق بخونند و به هیچ عنوان دنبال پروفایل های هکی و افزایش پوینت و ... نروند.
دوست عزیز من الان کاری به lt 1.91 ندارم فقط میخوام به شما و کسانی که احتمالا اطلاع ندارند خاطر نشان کنم که (اگر اشتباه نکنم) تقریبا 3 سال پیش فریمور IXtreme 1.60 که عرضه شد و خیلی ها از جمله من و بقیه دوستان که دیسک هامون رو در بالاترین سطح ممکن Security و وسواس داخل دستگاه میزاشتیم و 1000 کار دیگه برای بالا بردن امنیت انجام میدادیم سر این فریمور بن شدیم. خیلی ها بن شدند ... خیلی ها(شاید به همون میلیون برسه) !!!!! من کاری به امنیت و Specification که الان فریمورها دارند ندارم ولی همون جور که خودت گفتی ماکروسافت غول نرم افزاری دنیاست!!! و مطمئن باش از هر نحوی وارد میشه تا بلاخره یک Bug و یا رخنه ای ایجاد میکنه تا باعث ایجاد تفاوت و نشان دادن اون تفاوت بین OFW و CFW بشه ! پس اینقدر روی بی عیب و نقص بودن این فریمورها حساب باز نکن ! از طرفی باز هم تاکید میکنم Glitch و خرید و استفاده از Point های دزدی و تقلبی و هک اکانت و تم و اضافه کردن اچیومنت و... ربطی به بن شدن کنسول نداره و فقط باعث Suspend شدن اکانت میشه. ((هر گونه دخالت نرم افزاری و سخت افزاری در خود کنسول که از طرف ماکروسافت غیر قانونی قلمداد بشه باعث بن کنسول میشه )) تمامی این موارد در Agreement و Term of Use ماکروسافت اشاره شده و چیزی نیست که من بگم.
پس اینقدر جوسازی نکنید و دیگران رو به اشتباه نندازید.

در ضمن کسی اینجا هنوز اعلام نکرده که LT 1.91 مشکل داره فقط کسایی که بن شدند دارند شرایطشونو اعلام میکنند.

تا الان چیزی که از وضعیت بقیه بنظر میرسه این هست که اکثریت با داشتن lt 1.91 و اجرای یکی از بازیهای AP 2.5 بن شدند. پس اونهایی که به این فریمور UPDATE کردند ترجیحا از گذاشتن این سری از بازیها فعلا خودداری کنند تا وضعیت یکم روشن تر بشه.

آخرین ویرایش:
من که اورجینال میزنم ولی داداشم کپی فکر کنم مشکل از فریمور باشه دلیلش هم چون تا چند روز پیش خبری از lt 1.92 نبود و قرار بود بعد از 1.91
lt v2 بیاد به سایت
http://c4evaspeaks.com/ یه سر بزنین ببینید که lt v 1.92 رو می خواد ارائه کنه و جالب اینجاس که به این زودی نوشته in testing من ندیدم هیچ وقت انقدر زود c4eva فریموری رو عرضه کنه در عرض 1 هفته بره برای test

نظر شما چیه ؟

دوستانی که بن شدن بیان بگن که lt 1.91 رو چجوری ریختن
مثلا اول داشبرد رو اپدیت کردن بعد کپی پرید lt ریختن یا اول اوریجینال کردن بعد اپ کردن
بیایین توضیح کامل بدید

دوستانی که بن شدن بیان بگن که lt 1.91 رو چجوری ریختن
مثلا اول داشبرد رو اپدیت کردن بعد کپی پرید lt ریختن یا اول اوریجینال کردن بعد اپ کردن
بیایین توضیح کامل بدید
من دادم برام LT1.9 vریختن ! اول با فلش مموری آپدیت کرد کپی پرید بعد LT1.9 بعد از چند روز آپدیت جدید لایو اومد AP2.5 پرید ! دادیم LT19.91 ریختن !

دوست عزیز من الان کاری به lt 1.91 ندارم فقط میخوام به شما و کسانی که احتمالا اطلاع ندارند خاطر نشان کنم که (اگر اشتباه نکنم) تقریبا 3 سال پیش فریمور IXtreme 1.60 که عرضه شد و خیلی ها از جمله من و بقیه دوستان که دیسک هامون رو در بالاترین سطح ممکن Security و وسواس داخل دستگاه میزاشتیم و 1000 کار دیگه برای بالا بردن امنیت انجام میدادیم سر این فریمور بن شدیم. خیلی ها بن شدند ... خیلی ها(شاید به همون میلیون برسه) !!!!! من کاری به امنیت و Specification که الان فریمورها دارند ندارم ولی همون جور که خودت گفتی ماکروسافت غول نرم افزاری دنیاست!!! و مطمئن باش از هر نحوی وارد میشه تا بلاخره یک Bug و یا رخنه ای ایجاد میکنه تا باعث ایجاد تفاوت و نشان دادن اون تفاوت بین OFW و CFW بشه ! پس اینقدر روی بی عیب و نقص بودن این فریمورها حساب باز نکن ! از طرفی باز هم تاکید میکنم Glitch و خرید و استفاده از Point های دزدی و تقلبی و هک اکانت و تم و اضافه کردن اچیومنت و... ربطی به بن شدن کنسول نداره و فقط باعث Suspend شدن اکانت میشه. ((هر گونه دخالت نرم افزاری و سخت افزاری در خود کنسول که از طرف ماکروسافت غیر قانونی قلمداد بشه باعث بن کنسول میشه )) تمامی این موارد در Agreement و Term of Use ماکروسافت اشاره شده و چیزی نیست که من بگم.
پس اینقدر جوسازی نکنید و دیگران رو به اشتباه نندازید.

در ضمن کسی اینجا هنوز اعلام نکرده که LT 1.91 مشکل داره فقط کسایی که بن شدند دارند شرایطشونو اعلام میکنند.

تا الان چیزی که از وضعیت بقیه بنظر میرسه این هست که اکثریت با داشتن lt 1.91 و اجرای یکی از بازیهای AP 2.5 بن شدند. پس اونهایی که به این فریمور UPDATE کردند ترجیحا از گذاشتن این سری از بازیها فعلا خودداری کنند تا وضعیت یکم روشن تر بشه.
عزیز این حرفی‌ که شما داری میزانی‌ برای همون IXtreme ۱.۶۰ درسته نه الان! تو هیچ جای بحث این نشده که lt۱.۹۱ باعث بن شده باشه. اصلا مگه کشکه؟ اگه بخاطر ۱.۹۱ بود تاحالا دیگه همه فهمیده بودن! مایکرو سافت غول نرم افزاری هست قبول دیگه سوپرمن نیست که که حفره تو ۱.۹۱ پیدا کنه اینهمه هکر هم هیچی‌ نفهمن! میشه؟ اون نتیجه گیری آخرت هم من می‌تونم با اطمینان بگم که ۱۰۰% اشتباس. قفل ap۲۵ باعث میشه x کنسول عوض بشه و اینطوری کنسول قابل شناسایی در صورتی‌ که ماکرو سوتی داد و شما هر دیسکی که مشکل داشته باشه (مثلا خش زیاد) و disk error بده باعث عوض شدن x میشه برا همین مایکرو نمیتونه فرق بین این دو رو بفهمه و بنی‌ هم در کار نخواهد بود! اصلا یه سوال از خودت می‌پرسم اگه ap۲۵ برای مایکرو جواب داده بود چرا همهٔ بازیهارو با این قفل منتشر نمیکنه؟ همه میان میگن‌ای وای بن شدم. بعد که می‌پرسی‌ میگن دیسکم رو از جایی مطمئن خریدم. همون دیسکارو خودتون یه بار چک کنید اگه مشکل نداشت؟ اگه هم نداشته باشه arash_a۵۹ راست میگه ممکنه کاری که باعث بن کنسول شدرو سال پیش انجام داده باشین این روزها نوبت بن شدنتون شده! یه نکته دیگه هم هست از این آموزش سایت استفاده کنید http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=۲۷۸۱۵ با اینکه پیچیدتره ولی‌ امن تر از اون یکی‌ هست! من mw۲ رو عادی چک کردم همه چی‌ سبز بود ولی‌ وقتو رو high گذاشتم. هم ss ورژن ۱ بود هم game crc مشکل داشت هم بازی اصلا با xbox ریپ نشده بود! این ۳ نکته تو اون یکی‌ آموزش اصلا نیست! حالا من این بازی رو تو live بازی می‌کردم بعد بن میشدم فکر می‌کردم برای ap۲۵ و lt هستش در صورتی‌ که هیچ ربطی‌ به اونا نداره!

هر کسی بن شده علام کنه و بعدش این سه تا سئوال رو جواب بده..

1- فریمور شما چی بود 1.9 یا 1.91

2- آیا از Non jtag یا موارد این چنینی استفاده کرده بودین..؟

3- آیا دیسک های بازی را به صورت 100 درصد چک کرده بودین..؟

1. 1.91
2. نه .
3. نه ! کلا دیسک من و دوستام یکی بود ! ولی فقط من بن شدم !
البته !
  1. در صورتی که دیسک Stealth Check Passed شود ولی در این مرحلهSS و Xex ـه بازی Unverified شوند دیسک قابل اطمینان نیست و نباید از آن استفاده کنید.
فکر کنم 2 تا از بازیام SS ـشون Unverifiedبود .

موردی هم که جالب هستش اینه که آیا قبل از انجام آپدیت دشبورد که درایو رو فلش میکنه، یکبار فیرم ویر اصلی رو ریخته اید و بعد آپدیت کردید و بعدش 1.91 ریختید و یا نه؟ چون این موردی بود که همون موقع ها C4Eva هم گفته بود.

موردی هم که جالب هستش اینه که آیا قبل از انجام آپدیت دشبورد که درایو رو فلش میکنه، یکبار فیرم ویر اصلی رو ریخته اید و بعد آپدیت کردید و بعدش 1.91 ریختید و یا نه؟ چون این موردی بود که همون موقع ها C4Eva هم گفته بود.
ما که اپ افلاین کردیم ولی OFWنریختم بن هم نشدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or