King Kourosh
کاربر سایت
کنسولم بن شده بازیهام پچ هستن چون خودم مغازه دارم به تمام رفیقام از اون بازیها دادم ولی اونها بن نشدن . البته اینو بگم من فقط 200 اچیومنت به پروفایلم اضافه کردم .چی بگم هنوز هم مطمئن نیستم از پروفایلم باشهببین دوست عزیز فکر کنم بارها تو این تاپیک و تاپیکهای قدیمی مشابه هم خودم و هم دوستان عزیز اشاره کردند که (اگر) شما تو لیست سیاه رفته باشید زمان بن شما معلوم نیست ! دلیل نداره چون دوست شما بن شده باشه شما هم به همراه اون بن شده باشید . بله تو این چند ساله ماکروسافت در بازه زمانی اکتبر و نوامبر اکثریت رو بن میکرد و به اصطلاح Ban Wave راه مینداخت ولی بعضی ها حالا از شانسشون تا الان بن نشدند و یا یک سال دیرتر بن شدند! و یا حتی تو بعضی از موارد در اواسط سال هم بن شدند.
خیر چنین چیزی وجود نداره . شما میدونی چند میلیون نفر کاربر همزمان دارند از XBL استفاده میکنند. مطمئن باش پروسه شناسایی کنسولها و بن کردن اونها فرایند ساده و راحتی برای ماکروسافت با این همه User نیست. و همیشه دلیل و منطقی برای کارهای ماکروسافت در این مورد وجود نداره کما اینکه پارسال چیزی بنام Ban Wave نداشتیم .
شما نترس! بزودی عدالت برای همه اجرا میشه !!
شما کنسولت بن شده یا پروفایلت ؟ موقعی که LT 1.90 اومد شما مطمئنی بازیهای AP 2.5 رو دوباره پچ کردی؟