Peter Griffin
کاربر سایت
حالا براي شما واقعا عاليه.چراغت ثابت نيست.من یه مشکلی دارم اونم اینه که دارم واسه اولین بار از صبا نت اشتراک میگیرم ولی نمیدونم چرا چراغ dsl مودم ثابت نمیشه !!! خطم هم رانژه شده ، حتی پورت تلفن هم از مخابرات چک شده ولی باز هم مشکلم حل نشده . البته میگن از نویز خطه ولی بعید میدونم چون از ورودی دم در خونه هم تست کردم بازم چراغش ثابت نشد و اسپلیتر هم گذاشتم بازم نشد . بنظرتون مشکل چیه ؟!

نویز خیلی جالبه فکر کنم تمام مشترکین احتمالا نویز دارن و هیچ ایرادی به مخابرات خدمتگزار وارد نیست
این مشکلات برای همه هست که به خاطر یوم الله 13 هست و فعلا ادامه خواهد داشت
فقط این نکته رو باید همیشه به خاطر بسپاریم
هیچ وقت حق با مشتری نیست
مشکل ایشون یا از خرابی Port هست ...
یا خط زیر زمینی ایشون مورد دار
یا فاصله ایشون با مخابرات زیاده ....
یا زمانی كه تقسیم میکردن تو خط ها رو کار های خلاف استاندارد انجام دادن ...
چون مشکل سرعت الان نیست و نبوده ... پس ربطی به یوم الله نداره ...
پیشنهاد من اینه كه برید مخابرات و یک سیمبان بیارید كه این کارها و چک کردن همچی رو انجام بده یک پولی هم بدید كه پیگیری کنه و درست کنه
گرچه ایشون پورت رو نمیتونن عوض کنن اینکار مربوط به حیطه وظیفه امور ارجاع هست
در اصل داری ویدئو رو دانلود می کنی . اما به صورت Stream . یعنی در حال دانلودی و داری میبینی . اون خط کمرنگ که اگه دقت کرده باشی وقتی میزنی پر میشه و میتونی راحت seek کنی هم به عبارتی درصد دانلود اون ویدئو هست .یک سوال غیر فنی- من یکسالیه رو مخمه هی یادم میره بپرسم!!
وقتی توی یوتوب ویدوئو رو زنده میبینی محدودیت حجمی که ازت کم میشه -با دانلود کردن اون ویدئو یکی هست؟؟؟یا کمتر میشه؟ممنون
سلام بچه ها !من ویندوز PC م رو عوض کردم می خوام 2باره با ADSL م connect شم . چجوری باید این کارو انجام بدم . adsl ام ماله parsonline و با USB به PC وصل می کنم . اگه می شه کامل توضیح بدین
ممنون- پس از این بعد دانلودش میکنم- اصلا حالم گرفته میشه وقتی میبینم اونخط جون میکنه پر بشه:biggrin1:در اصل داری ویدئو رو دانلود می کنی . اما به صورت Stream . یعنی در حال دانلودی و داری میبینی . اون خط کمرنگ که اگه دقت کرده باشی وقتی میزنی پر میشه و میتونی راحت seek کنی هم به عبارتی درصد دانلود اون ویدئو هست .
modem settings -> advanced setup -> LAN -> enable UPnPسلام
من مودم DSL-2520U دارم، کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری UPnPشو فعال کنم؟
فکر کنم به خاطر این باشه که فیرمور مودمت قدیمه و نسخه اولیه هست و این گزینه رو نداره. از اینجا می تونی ورژن جدید فیرمورشو دانلود کنی: