اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیروز هم با داتک و هم با صبا نت همین مشکلو داشتم یعنی حتی 1 بایت هم از gt دانلود نمیکرد
امروز رو نمیدونم!

من چند روز این مشکل رو داشتم، صبر کردم درست بشه که نشد. جالبه که درست connect میشه به سایت ولی تو recieving میمونه. شاید سایت هایی که فهمیدن ملت ازش دانلود میکنن رو یه حالی بهش میدن.

آقا شنیدم داتک نا محدودش خوب شده و سرعتش از قبل بهتره ?!
این قضیه صحت داره :biggrin1:؟ الان کسی از دوستان توی تهران 128 نامحدودش رو داره ؟؟ سرعت دانلودش چنده ؟

من دارم. سرعتش خوبه فقط تورنت رو روزها میبنده.

VPN هم بستن که مایه عذابه!
یک فیلم فقط 10 مگش مونده چون IP برای VPN بوده الان نمیزاره بقیشو بگیرم نامرد:d
سرعت دیروز هویج بود!
GT هم من فقط میتونم با VPN ازش دانلود کنم!

من منطقه ی قدوسی هستم!(2227)هر جا زنگ میزنم یا میگه پورت هامون پره یا میگه اونجا خط نداریم!میشه یه شرکت خوب به من معرفی کنید با قیمت خوب!خودم قبلا داتک داشتم اما الان پورت هاشون پره!در هر حال ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!

آخرین ویرایش:
كسي اينجا شركتي ميشناسه كه 1 ماه بدونه محدوديت دانلود ماهي 10 هزار بگيره ؟
عزیز دل الان 128 2 گیگ کم کمش 13 تومن میگیرن در ماه چه برسه به نا محدود . فکر کنم نامحدود 64 اگه گیر بیار از 18 تومن شروع بشه به بالا ...

شاتل امروز 5 بار قطع شد و اعصاب من خورد شد!2 روزه بعد از یوم الله 13 آبان هم من از سرور های دانلود نمیتونم هیچ فایلی بگیرم!که کاملا رفته روی مخم!این سریال Fringe گیر کرده بگیرمش:d 2 روزه الاف هستیم شدید!وی پی ان هم که از کار انداختن!سرعت نت هم مقداری کم کردن یکهو بگن ماهی n تومن داریم صدقه سر دولت پول میریزیم توی چاه!

این بدبختی نمیدونم تا کی ادامه داره از هیجا نمیشه چیزی دانلود کرد!
همه سرورها از جمله GT و IGN و ...حتی فیلم و سریال ها همگی این شکلی هستند!
untitled_14.jpg

آخرین ویرایش:
یک چیزی فهمیدم مخابرات تمام سرورهارو بسته و کلا با چهار پایه نشسته روی کابل نت!خدا رحم کنه!
هیچ سروری کار نمیکنه!خیلی خیلی جالبه:d
دارم خل میشم!

من منطقه ی قدوسی هستم!(2227)هر جا زنگ میزنم یا میگه پورت هامون پره یا میگه اونجا خط نداریم!میشه یه شرکت خوب به من معرفی کنید با قیمت خوب!خودم قبلا داتک داشتم اما الان پورت هاشون پره!در هر حال ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!
این شرکتای مثلآ معروف وضعیت سرویساشون اینه چه برسه که بخوای بری از یک جای گمنام سرویس بگیری !
پیشنهاد من اینه تو رزرو باشی . اینجوری خجالت می کشن و بعد از یه ماه یه پرت واست خالی می کنن . بهترین راه یا میشه گفت تنها راهش اینه !

این شرکتای مثلآ معروف وضعیت سرویساشون اینه چه برسه که بخوای بری از یک جای گمنام سرویس بگیری !
پیشنهاد من اینه تو رزرو باشی . اینجوری خجالت می کشن و بعد از یه ماه یه پرت واست خالی می کنن . بهترین راه یا میشه گفت تنها راهش اینه !
2 ماه پیش یه فرم پر کردم واسه ی شاتل!(256)!حالا امروز زنگ زدم میگه که منطقه ی شما فقط 256 با محدودیت 8 گیگ داریم که ماهی 46 تومنه!ماه اول هم باید 350 بدی!ولی خب اون موقع که من فرم پر کردم زده بود ماهی 22 تومن!ماه اول 120 تومن!مملکتی داریم بی نظیـــر!

2 ماه پیش یه فرم پر کردم واسه ی شاتل!(256)!حالا امروز زنگ زدم میگه که منطقه ی شما فقط 256 با محدودیت 8 گیگ داریم که ماهی 46 تومنه!ماه اول هم باید 350 بدی!ولی خب اون موقع که من فرم پر کردم زده بود ماهی 22 تومن!ماه اول 120 تومن!مملکتی داریم بی نظیـــر!
نه این قیمت که اصلآ نمی صرفه . داتک الان خیلی مناسبه قیمتاش . کیفیتش هم که از چند نفر پرسیدم میگن خوبه . زنگ بزن توی رزرو باش تا بعد از 1 ماه شاید بهت سرویس بدن . راستی همه isp هارو گشتی ؟؟! هیچ کدوم پرت آزاد نداشتن ؟ مثلآ آزادنت و ... ؟!

نه این قیمت که اصلآ نمی صرفه . داتک الان خیلی مناسبه قیمتاش . کیفیتش هم که از چند نفر پرسیدم میگن خوبه . زنگ بزن توی رزرو باش تا بعد از 1 ماه شاید بهت سرویس بدن . راستی همه isp هارو گشتی ؟؟! هیچ کدوم پرت آزاد نداشتن ؟ مثلآ آزادنت و ... ؟!
داتک هم زنگ زده بودم!پورت هاشون پره...ازش هم پرسیدم گفت 2 3 ماهه دیگه جا گیرتون میاد!فایده نداره دیگه...کیفیت داتک که خیلی خوبه قطعی مطعی کمه...میشه سایتی شماره ای چیزی از این آزادنت بدی؟!:دی

داتک هم زنگ زده بودم!پورت هاشون پره...ازش هم پرسیدم گفت 2 3 ماهه دیگه جا گیرتون میاد!فایده نداره دیگه...کیفیت داتک که خیلی خوبه قطعی مطعی کمه...میشه سایتی شماره ای چیزی از این آزادنت بدی؟!:biggrin1:
یادمه این چند سال پیش سرعتش فوق العاده خفن بود . البته الان که عمرآ اونجوری نیست :biggrin1: ولی خوب بازم از هیچی بهتره . فقط مشکلش اینه مناطق کمی رو ساپورت می کنه
http://www.azadnet.net/index.php/id/adsl/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or