آره دیگه ابرادش همینه که مناطق کمی رو ساپورت می کنه . واسه همین هم سرعتش فضاییه . الان از رفیقم پرسیدم گفت 2227 رو فقط شاتل و داتک و پارس آنلاین ساپورت می کنن !!!این آزاد نت هم منطقه ی مارو نداره!
اتفاقآ تنها راهی که میشه یکمی زود تر گرفت همین پارتی بازیه ! چون که مثلآ طرف 1 ساعت هم اگه دیر شارژ کنه از رانژه خارج میشه و تو جای اون پرت میگیری :biggrin1: . سعی کن از تمام نفوذت استفاده کنی :biggrin1:اینم از شانس ما!راست میگی بهترین کار همینه که برم تو نوبت!پارتی بازی قبول نمیکنن؟!:biggrin1: اخه یکیم تو داتک بوده قبلا!:biggrin1:
حالا اون به کنار...اون موقع که فرم پر کردم زده بود 22 برای ماه اول هم 120 اینا باید پول بدید!دیروز که زنگ زدم میگه ماه اول باید 350 تومن پول بدی!تازه وایرلس هم نیست!گفتم...مملکتی داریم بی نظــــیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سپنتا 256 بدون محدودیت رو میده 49 هزار تومن
برای نصبشم کلاس پر بودن خالی بودن نمیذاره
مشکل اینجاست که این سرعتا ثابت نمی مونه . به عبارتی همشون یه گ.. !الان بهترین سرعت و پینگ مال کدومه؟ (همه کشور رو ساپورت کنه)
منم دقیقا توی همین منطقم (قدوسی)..یک سال هم هست که درخواست دادم به 3 تا شرکت پارس آنلاین و داتک و شاتل..ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نشده..(و نخواهد شد!)من منطقه ی قدوسی هستم!(2227)هر جا زنگ میزنم یا میگه پورت هامون پره یا میگه اونجا خط نداریم!میشه یه شرکت خوب به من معرفی کنید با قیمت خوب!خودم قبلا داتک داشتم اما الان پورت هاشون پره!در هر حال ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!
اینا و خجالت؟اینجوری خجالت می کشن و بعد از یه ماه یه پرت واست خالی می کنن . بهترین راه یا میشه گفت تنها راهش اینه !
به نظرم من "برو" داتک و اونجا پیگیر باش، وای نستا بهت زنگ بزنن. این راهی بود که من جواب گرفتم.منم دقیقا توی همین منطقم (قدوسی)..یک سال هم هست که درخواست دادم به 3 تا شرکت پارس آنلاین و داتک و شاتل..ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نشده..(و نخواهد شد!)
البته یادمه یه شرکت جدید بود که قرار بود اینجا رو ساپرت کنه.. به اسم افروزنت..البته الان هرچی میگردم آدرس سایتشو پیدا نمیکنم..
ولی wireless یا wimax فک کنم بتونی بگیری..
اینا و خجالت؟
منم دقیقا توی همین منطقم (قدوسی)..یک سال هم هست که درخواست دادم به 3 تا شرکت پارس آنلاین و داتک و شاتل..ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نشده..(و نخواهد شد!)
البته یادمه یه شرکت جدید بود که قرار بود اینجا رو ساپرت کنه.. به اسم افروزنت..البته الان هرچی میگردم آدرس سایتشو پیدا نمیکنم..
نویز خیلی جالبه فکر کنم تمام مشترکین احتمالا نویز دارن و هیچ ایرادی به مخابرات خدمتگزار وارد نیستمن یه مشکلی دارم اونم اینه که دارم واسه اولین بار از صبا نت اشتراک میگیرم ولی نمیدونم چرا چراغ dsl مودم ثابت نمیشه !!! خطم هم رانژه شده ، حتی پورت تلفن هم از مخابرات چک شده ولی باز هم مشکلم حل نشده . البته میگن از نویز خطه ولی بعید میدونم چون از ورودی دم در خونه هم تست کردم بازم چراغش ثابت نشد و اسپلیتر هم گذاشتم بازم نشد . بنظرتون مشکل چیه ؟!
حالا براي شما واقعا عاليه.چراغت ثابت نيست.من یه مشکلی دارم اونم اینه که دارم واسه اولین بار از صبا نت اشتراک میگیرم ولی نمیدونم چرا چراغ dsl مودم ثابت نمیشه !!! خطم هم رانژه شده ، حتی پورت تلفن هم از مخابرات چک شده ولی باز هم مشکلم حل نشده . البته میگن از نویز خطه ولی بعید میدونم چون از ورودی دم در خونه هم تست کردم بازم چراغش ثابت نشد و اسپلیتر هم گذاشتم بازم نشد . بنظرتون مشکل چیه ؟!