اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:((:((این آزاد نت هم منطقه ی مارو نداره!:((:((
آره دیگه ابرادش همینه که مناطق کمی رو ساپورت می کنه . واسه همین هم سرعتش فضاییه . الان از رفیقم پرسیدم گفت 2227 رو فقط شاتل و داتک و پارس آنلاین ساپورت می کنن !!!
واقعآ عجب ضد حالیه . تنها راهش که بازم می گم اینه که تو رزرو داتک باشی و فکر کنی که اصلآ ADSL وجود نداره اونقت بعد از 2 ماه که زنگ بزنن کلی خوشحال میشی :biggrin1:

:(( :(( اینم از شانس ما!راست میگی بهترین کار همینه که برم تو نوبت!پارتی بازی قبول نمیکنن؟!:biggrin1: اخه یکیم تو داتک بوده قبلا!:biggrin1:
اتفاقآ تنها راهی که میشه یکمی زود تر گرفت همین پارتی بازیه ! چون که مثلآ طرف 1 ساعت هم اگه دیر شارژ کنه از رانژه خارج میشه و تو جای اون پرت میگیری :biggrin1: . سعی کن از تمام نفوذت استفاده کنی :biggrin1:

حالا امروز زنگ زدم میگه که منطقه ی شما فقط 256 با محدودیت 8 گیگ داریم که ماهی 46 تومنه!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سپنتا 256 بدون محدودیت رو میده 49 هزار تومن
برای نصبشم کلاس پر بودن خالی بودن نمیذاره

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سپنتا 256 بدون محدودیت رو میده 49 هزار تومن
برای نصبشم کلاس پر بودن خالی بودن نمیذاره
حالا اون به کنار...اون موقع که فرم پر کردم زده بود 22 برای ماه اول هم 120 اینا باید پول بدید!دیروز که زنگ زدم میگه ماه اول باید 350 تومن پول بدی!تازه وایرلس هم نیست!گفتم...مملکتی داریم بی نظــــیر!

الان بهترین سرعت و پینگ مال کدومه؟ (همه کشور رو ساپورت کنه)
مشکل اینجاست که این سرعتا ثابت نمی مونه . به عبارتی همشون یه گ.. !
چون اونی که سرعتش بالاست محدودیت داره و کلی مشکلات و اونی هم که سرعتش خوبه و بدون محدودیته گرونه . الان فکر کنم داتک ماهی 27 تومن نا محدود خیلی خوب باشه . خودم تا هفته بعد میگیرم ببینم چجوریه . اما استاندارد ترینشون سپنتا هست که واسه سرویس های خونگی نمی صرفه قیمتش .

من منطقه ی قدوسی هستم!(2227)هر جا زنگ میزنم یا میگه پورت هامون پره یا میگه اونجا خط نداریم!میشه یه شرکت خوب به من معرفی کنید با قیمت خوب!خودم قبلا داتک داشتم اما الان پورت هاشون پره!در هر حال ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!
منم دقیقا توی همین منطقم (قدوسی)..یک سال هم هست که درخواست دادم به 3 تا شرکت پارس آنلاین و داتک و شاتل..ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نشده..(و نخواهد شد!)
البته یادمه یه شرکت جدید بود که قرار بود اینجا رو ساپرت کنه.. به اسم افروزنت..البته الان هرچی میگردم آدرس سایتشو پیدا نمیکنم..
ولی wireless یا wimax فک کنم بتونی بگیری..
اینجوری خجالت می کشن و بعد از یه ماه یه پرت واست خالی می کنن . بهترین راه یا میشه گفت تنها راهش اینه !
اینا و خجالت؟

آخرین ویرایش:
منم دقیقا توی همین منطقم (قدوسی)..یک سال هم هست که درخواست دادم به 3 تا شرکت پارس آنلاین و داتک و شاتل..ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نشده..(و نخواهد شد!)
البته یادمه یه شرکت جدید بود که قرار بود اینجا رو ساپرت کنه.. به اسم افروزنت..البته الان هرچی میگردم آدرس سایتشو پیدا نمیکنم..
ولی wireless یا wimax فک کنم بتونی بگیری..

اینا و خجالت؟
به نظرم من "برو" داتک و اونجا پیگیر باش، وای نستا بهت زنگ بزنن. این راهی بود که من جواب گرفتم.

من یه مشکلی دارم اونم اینه که دارم واسه اولین بار از صبا نت اشتراک میگیرم ولی نمیدونم چرا چراغ dsl مودم ثابت نمیشه !!! خطم هم رانژه شده ، حتی پورت تلفن هم از مخابرات چک شده ولی باز هم مشکلم حل نشده . البته میگن از نویز خطه ولی بعید میدونم چون از ورودی دم در خونه هم تست کردم بازم چراغش ثابت نشد و اسپلیتر هم گذاشتم بازم نشد . بنظرتون مشکل چیه ؟!

البته یادمه یه شرکت جدید بود که قرار بود اینجا رو ساپرت کنه.. به اسم
افروزنت..البته الان هرچی میگردم آدرس سایتشو پیدا نمیکنم..

به به پس همسایه ایم!بگذریم...اگر این افروزنته راه افتاد حتما اینجا ادرسشو بذار تا منم ازش بگیرم!Wireless و Wimax هم نمی صرفه برام!ممکنه از اینجا بریم...بعد تازه اینا ADSL ـه معمولی رو با این قیمت میدن وای به حال Wimax !

من یه مشکلی دارم اونم اینه که دارم واسه اولین بار از صبا نت اشتراک میگیرم ولی نمیدونم چرا چراغ dsl مودم ثابت نمیشه !!! خطم هم رانژه شده ، حتی پورت تلفن هم از مخابرات چک شده ولی باز هم مشکلم حل نشده . البته میگن از نویز خطه ولی بعید میدونم چون از ورودی دم در خونه هم تست کردم بازم چراغش ثابت نشد و اسپلیتر هم گذاشتم بازم نشد . بنظرتون مشکل چیه ؟!
نویز خیلی جالبه فکر کنم تمام مشترکین احتمالا نویز دارن و هیچ ایرادی به مخابرات خدمتگزار وارد نیست
این مشکلات برای همه هست که به خاطر یوم الله 13 هست و فعلا ادامه خواهد داشت

فقط این نکته رو باید همیشه به خاطر بسپاریم
هیچ وقت حق با مشتری نیست

حالا براي شما واقعا عاليه.چراغت ثابت نيست.
براي من همه چيز درست بود بعد از يكي از نمايندگي ها گرفته بودم .
كلا بعد از 15 روز زنگ زد يوزر و پس داده بعد ما هي ميزنيم ميبينيم نميره.
هي زنگ ميزنم بهشون ميگم , يارو زنه ميگفت شما از ما مودم نگرفتي خودت مسئولي.
منم اين اخر سر بعد از 10 روز زنگ زدم گفتم پولمو بدين , يارو ترسيد گفت همين الان pass
عوض ميكنم.
اون ادمي كه براي من اكانت ساخت فكر كنم مهندس كامپوتر بود.
يعني از اول پسورد به من اشتباه داده بود:-":-":-":eek::eek:
شما هم زنگ بزن قاطي كن براشون.
من روزي 6000 بار زنگ ميزدم.

كلا از تمام اين ها بگذريم و اون شعار معروف...
سرعتش خوبه ها.
من dl با 512kb حدود 105 تا 110 كيلوبايت هستش.
البته شبانش كه متغير يعني يه موقع 20 يه موقع 60.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or