اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان من همین الان مودم رو کانفینگ کردم و در عین ناباوری دیدم DOWNSTREAM = 605!:biggrin1:
و الان سرعتم روی 65 ثابت و تا 75 متغیره!:biggrin1:
من 128 شاتل دارم (آرت).وای دارم از خوشحالی بال میزنم:biggrin1:
شاتل دمت گرم:love:

وای وای پینگ رو ببینید:eek:
خدا من زندم:biggrin1:شاتل ترکونده!:biggrin1:

Last edited by a moderator:
سلام.
دوستان من همین الان مودم رو کانفینگ کردم و در عین ناباوری دیدم DOWNSTREAM = 605!:biggrin1:
و الان سرعتم روی 65 ثابت و تا 75 متغیره!:biggrin1:
من 128 شاتل دارم (آرت).وای دارم از خوشحالی بال میزنم:biggrin1:
شاتل دمت گرم:love:

وای وای پینگ رو ببینید:eek:
خدا من زندم:biggrin1:شاتل ترکونده!:biggrin1:

مبارکه ... امیدوارم حالش رو ببری
چند میشه با مالیات و اینا ؟
مودم رو چند خریدی ؟

مودم رو چند خریدی ؟

بابا ما شما رو نداشتیم از کجا اینا رو میفهمیدیم!

شما آپدیت کردی به 1.31 چیا بهش اضافه شد؟ (پرسیدم چون change logش رو نمیشه خوند)
راستشو بخوای آیدین جان من وقتی مودم رو خریدم قبل از راه اندازی سرویس ADSL باهاش یکم ور رفتم و دیدم اصلاً گزینه NAT و Virtual Server نداره که اعصابم ریخت به هم چون خیلی برام مهمه. (نمی دونستم که وقتی سرویس فعال و وصل بشه گزینه های اصلیش اضافه می شه به منو) برای همین فکر کردم این ناقصه و همون موقع رفتم و آپگیردش کردم. اصلاً یادم نیست که ورژن اصلی چه گزینه هایی داشت و دقیقاً چه تفاوت هایی دارن. ولی مثلاً در مورد UPnP این الان صفحه setting منه:

آها.
من از تنظیماتش backup گرفتم با خوش، فک میکنی اگه آپگریدش کنم، با این فایل تنظیمات میشه برش گردوند به تنظیمات فعلی؟
راستی UPnP به چه دردت میخورد؟

با تشکر اشکان جان.

Wiiرایش:

راستی برام جالب بود که IP مودم رو چرا از 100 گذاشتی.
بعد اون پایین 2تا MAC Address واسه چیه؟!

:biggrin1:
مودم رو چند خریدی ؟
ممنون تورج جان:love:
بالاخره خودت راهنماییم کردی:love:خیلی گلی:love:
28 تومن.
40 با گارانتی اصلی دالای کامپیوتر:biggrin1:
پ.ن:پینگم خوبه؟چقدر واسه گیم خوبه؟:biggrin1:
تورج مثل اینکه دارم دیونه میشم.:biggrin1:چون اسپید تست سرعت رو 54 زده ولی الان که اومدم سرعت دانلود 70 ثابت و یا 140 هست:eek:
تورج عجیب نیست؟:biggrin1::eek::biggrin1:
چون من این سرعت رو دارم با منیجر خود اکسپلور میگیرم...و فکر کنم با IDM 200 رو بگیره:biggrin1:
درضمن درسته به مرکز مخابرات هم مربوطه چون تا اونجایی که میدونم فقط من سرویس گرفتم چون اینجا اهل نت نیستن.:biggrin1:

من از تنظیماتش backup گرفتم با خوش، فک میکنی اگه آپگریدش کنم، با این فایل تنظیمات میشه برش گردوند به تنظیمات فعلی؟
اگر از بکاپ استفاده کنی همه چی رو می تونی بگردونی و مشکلی فکر نکنم باشه. البته من ازش استفاده نکردم تا حالا.
راستی UPnP به چه دردت میخورد؟
به هیچ دردم. واقعاً برام عجیبه که به چه درد تو می خوره. این اروری که psn می ده بیخود می گه چون ارتباط با ps3 بدون upnp و باز کردن پورت ها کاملاً امکان پذیره. احتمالاً مشکلت از جای دیگری باید باشه. می بینی که الانم برای من enable نیست.
راستی برام جالب بود که IP مودم رو چرا از 100 گذاشتی.
بعد اون پایین 2تا MAC Address واسه چیه؟!
به خاطر اینکه من دوتا مودم دارم و وقتی هردوشون همزمان روی یک کامپیوتر enable بشن چون به صورت پیش فرض همشون 192.168.1.1 هستن conflict می کنه. این مودم رو همینطوری از 100 گذاشتم gatewayش رو.

اون MAC ها هم آدرس xbox هایی هست که از طریق switch بهش وصلن.

به خاطر اینکه من دوتا مودم دارم و وقتی هردوشون همزمان روی یک کامپیوتر enable بشن چون به صورت پیش فرض همشون 192.168.1.1 هستن conflict می کنه. این مودم رو همینطوری از 100 گذاشتم gatewayش رو.

اون MAC ها هم آدرس xbox هایی هست که از طریق switch بهش وصلن.

:biggrin1: اشکان یک پا مهندس هستی ها ....

ممنون تورج جان:love:
بالاخره خودت راهنماییم کردی:love:خیلی گلی:love:
28 تومن.
40 با گارانتی اصلی دالای کامپیوتر:biggrin1:
پ.ن:پینگم خوبه؟چقدر واسه گیم خوبه؟:biggrin1:
تورج مثل اینکه دارم دیونه میشم.:biggrin1:چون اسپید تست سرعت رو 54 زده ولی الان که اومدم سرعت دانلود 70 ثابت و یا 140 هست:eek:
تورج عجیب نیست؟:biggrin1::eek::biggrin1:
چون من این سرعت رو دارم با منیجر خود اکسپلور میگیرم...و فکر کنم با IDM 200 رو بگیره:biggrin1:
درضمن درسته به مرکز مخابرات هم مربوطه چون تا اونجایی که میدونم فقط من سرویس گرفتم چون اینجا اهل نت نیستن.:biggrin1:

خواهش میکنم علیرضا جان ... اگه کاری کردم وظیفه بود ...

خوشالم كه تو هم ADSL گرفتی ...

پینگ 267 با NY هست ... منم پینگ ام همین حدود ها هست ( شاید کمتر البته ) ولی راحت Online میزنم و کار های دانلود و غیره هم راضی هستم ...
درضمن Speed test و download فرق میکنه فلسفه اش ...... پس از لحاظ دانلود کردن مشکل نداری و بازی هم با این سرعت كه گفتی مشکلی نداری

حالا MW2 رو میگیرم من ... تو هم بگیر بهم بازی کنیم ( کلی بچه های دیگه هم هستن : Arash, Borhan, ... )

راجع به قیمت خرید... عالی گرفتی ... گارانتی هم كه گرفتی کار خوبی کردی ... ASUS عالیه

موفق باشی علیرضا

فقط حواست به محدودیتش باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or