سلام دوستان.با کجا ؟ با اروپا یا آمریکا ؟
ممنون میشم بگید چه جوری باید مودم رو update کنم،مودمم asus 604g
اون معمولا واسه اینه که یا شبکه درست تنظیم نیست یا نتونسته از DHCP شما یه IP بگیره.سلام من مودم وایرلس دارم...لپ تاپم اونو پیدا میکنه ولی روش یه علامت تعجب هست چه کار کنم؟
ممنون ولی version تغیری نکرد همون قبلیه هست من قبلا UPDATE نکرده بودمش!اینو دانلود کن
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/wireless/WL-AM604g/FW_WLAM604g_3007A.zip
بعد با Internet Explorer ( با Firefox نه ) میزنی :
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
user : admin
pw : admin
قسمت upgrade فایل رو add میکنی و upgrade میکنی ....
فكر كنم به محل زندگي و شهرتون ربط داره.البته به اين امار هم زياد دل نبندين براي من يه بار 90 يه بار 80 كلا هم سرعت دانلود هم رو 105 كه mozilla نششون ميده.سلام بر دوستان ببخشيد من الان Adsl 128 از صبانت گرفتم و سرعت دانلودم 30 هست در حاليكه از سايت www.speedtest.net تست ميگيرم ميزنه سرعت دانلود من بايد 80 باشه.حالا اين يه دونه سوال 2_چرا سرعت دانلود من 30 هست و دوست من توي تبريز هست و adsl 128 صبانت هم داره و سرعت دانلود اون 200 هست .خدايي نامردي هست.
اگر ميشه توضيح دهيد ممنون
اين هم تستي كه گرفتم زده سرعت دانلود 80 ولي سرعت دانلود من با IDM كه ديدم زده 30
چرا؟
اون معمولا واسه اینه که یا شبکه درست تنظیم نیست یا نتونسته از DHCP شما یه IP بگیره.
خب منم گفتم اين كارو كردم هنوز مشكل دارم بعضي اوقات.دست درد نكنه.ببين بايد اسپلير رو توي مسير تلفن بذاري يعني يه جاي اسپلير نوشته كه phon بايد سيم تلفن رو بزني بهش و از اون ور هم يه خروجي داره كه به پريز تلفن ميخوره:blushing:
میشه بیشتر کمک کنید
اگه دستکاری نکرده باشی، به صورت پیش فرض مودمت باید به هر وسیله ای که بهش وصل میشه یه IP بده. اون فلش زرد معمولا واسه اینه که دستگاهت نتونسته از مودم IP بگیره.
اگه چیزی رو عوض کردی، برگردون به حالت قبل.
توضیح بیشتر در مورد مودم و تنظیماتت بده که بتونم بیشتر کمک کنم، الان که چیزی از settingت نمیدونم.