از چه شرکتی سرویس میگیرید؟من یه مودم ASUS AM602 گرفتم ولی نمیتونم نصبش کنم
میشه یکی راهنمایی کنه
کاریی رو که تو دفترچش نوشته رو میکنم اما بازم جواب نمیده
اگه کسی فریمویر جدید این مودم رو هم داره بزاره چون خود سایتش پیدا نکردم
از داتک
مورم به به دستگاه های دیگم وایرلس میده بجز لپ تاپ چیزی رم عوض نکردم با کابل لپ تاپم اینترنت داره ولی با وایرلس نداره
نه بابا فكر نكنم بخواد زنگ بزن خدمات بپرسخب منم گفتم اين كارو كردم هنوز مشكل دارم بعضي اوقات.
ميكروف*ي*ل... نميخواد؟؟؟
از داتک
من اصلا" مودمو نصب نکردم اینو نصب کنم مودم نصب میشه؟
میگم مگه اصلا خودشون نصب نمیکنن:d؟شمام كه باید فقط سوال کنید ... هی تکراری هی بیهوده !!! :smile:
ساپورت داتک مجانی هست ... ۲۴ ساعته ...گوشی تلفن محترم رو ور میدارید زنگ میزنید به این شماره : ۸۱۶۸۶۸۶۸
ساعت ۵ صبح هم هستن ... وظیفه دارن راهنمایی کامل کنن ... كه میکنن بدون اینکه منت بزارن ... مهر بورزید تماس بگیرید اگه سوال مهم تری دارید بپرسید !
میگم مگه اصلا خودشون نصب نمیکنن:d؟
اون PDF شاتل که مرجع ـهپس فکر کنم ایشون مودم عوض کردن.من شاتل هم پر فایل PDF هست دیگه نمیخواد زنگ بزنی اما هر وقت زنگ میزنم یک خانومی با لحن زیبا(چندش) شروع میکنه اول تا آخرشو میگه.کلا شرکتهای بزرگ از لحاظ ساپورت مشکلی ندارن.
خوب من فقط یه سوال میپرسم دیگه نمیام تو ای بخششمام كه باید فقط سوال کنید ... هی تکراری هی بیهوده !!! :smile:
ساپورت داتک مجانی هست ... ۲۴ ساعته ...گوشی تلفن محترم رو ور میدارید زنگ میزنید به این شماره : ۸۱۶۸۶۸۶۸
ساعت ۵ صبح هم هستن ... وظیفه دارن راهنمایی کامل کنن ... كه میکنن بدون اینکه منت بزارن ... مهر بورزید تماس بگیرید اگه سوال مهم تری دارید بپرسید !
بسته به مودمت داره چه چراغ Status رو چی تعبیر کرده (تو دفترچه اش بخون). اکثرا وقتی ثابت بمونه یعنی ارتباط ADSL شما برقراره.خوب من فقط یه سوال میپرسم دیگه نمیام تو ای بخش
این چراغ استچوس چیه
مال من خاموشه ربطی به نصب مودم داره
من زنگ زدم داتک ولی طرف یه چیزایی میگفت من نفهمیدم:biggrin1:
مشکل من فقط همینه
الان یه ماه سرویس گرفتم ولی هزار جور مشکل بوجود امده
گفتم شما بچه های با مرامی هستید از شما بپرسم
گفته باید ثابت باشهبسته به مودمت داره چه چراغ Status رو چی تعبیر کرده (تو دفترچه اش بخون). اکثرا وقتی ثابت بمونه یعنی ارتباط ADSL شما برقراره.
Osu Sosai