Download off
کاربر سایت
من به تازگی مودم d-link 2520u گرفتم.
با روشن شدن چراغ dsl مشکل دارم.یعنی 2 روز اول باید چند بار خاموش روشن میکردم تا کار کنه.بعضی موقع ها بعد از 2 ساعت خاموش میشد و کار نمیکرد.ولی دوباره با کلنجار رفتن روشنش میکردم.
ولی امروز که روز سوم هست.اصلا روشن نمیشه.یعنی چراغ چشمک میزنه ولی روشن نمیشه.
به شرکت میگ.میگن ما مشکل نداریم.
ایا امکان داره مشکل از تنظیمات داخل کامپیوتر باشه؟ شاید تنظیمات مودم را خوب انجام نداده باشه.؟؟
ولی فکر نکنم چراغ dsl ربطی به کامپیتر داشته باشه؟؟؟؟
ایا امکانش هست اشکال از کابل تلفن باشه؟اگه امکانش هست.پس چرا قبلا کار میکرد؟
در ضمن با اینکه اینترنت من 512 هست و طبق گفته شرکت باید سرعت دونلود بالای 50 باشه.ولی سرعتش 16 هست.شرکت میگه که این ربطی به ما نداره و ما مشکلی نداریم.
شما میتونید این 2 موضوع را ربط بدید و بفهمید مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا مشکل کابل تلفن هست؟
ایا مشکل مودم هست؟
ایا مشکل از تنظیمات کامپیوتر هست؟
ایا مشکل از شرکت هست؟
ایا مشکل از مخابرات و یا پرت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
منتظر جواب
از نویز گیر استفاده نمیکنم.دوست عزیز به شرکت زنگ زدم میگه تست کردم .دیدم مشکل از ما نیست.
خوش به حالتون براي ما كه صبا هست سرعتش عاليه ولي هيچي ترافيك نميدن!!!!سلام!
دوستان شاتل همیشه اینقدر مهربونه؟! من الان رفتم تو سایتش نوشته بود به مناسبت تولد امام رضا (ع) یک گیگ ترافیک اضافه میشه. سه گیگ هم که برای ماه رمضون اضافه کرده بود. ایشالا همیشه از این مناسبت ها باشه
سلام دوستان.
من تازه ISP مو عوض کردم.از عصره تلکام سرویس گرفتم.
کسی میدونه چه جوری باید از دانلود شبانه استفاده کنم.
خودشون میگن با همون اکانت روزانه باید استفاده کنی ولی این جوری از ترافیکم کم میشه !
باید چی کار کنم ؟ کسی تا حالا استفاده کرده ؟
شاتل واقعا شرکت عالی هست. حرف نداره کارشون. اصلا بدقولی نمیکنن. خدماتشون هم عالیه.سلام!
دوستان شاتل همیشه اینقدر مهربونه؟! من الان رفتم تو سایتش نوشته بود به مناسبت تولد امام رضا (ع) یک گیگ ترافیک اضافه میشه. سه گیگ هم که برای ماه رمضون اضافه کرده بود. ایشالا همیشه از این مناسبت ها باشه
دوست عزیز در حال حاظر اکثر پورت ها بسته شده. این مشکل برای همه هستش.
همین که میتونیم پیچ باز کنیم باید خدا رو شکر کنیم
حالا خوبه پورت 80 هم ببندن.
دولت خدمتگذاره دیگه چکارش میشه کرد
کسی با اینترنت داتک، مشکل دانلود trailer از سایت GameTrailers.com رو داره؟
اگه منظورت من بودم، باید بگم که دانلود از سایت GameTrailers از پروتوکل Http استفاده میکنه و همون پورت 80 هستش که بازه، وگرنه شما این صفحه رو نمیدیدی.
حالا سوال اینه: