اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من امپراطور استفاده می کنم قبلا 50 تا 60 بود اما الان شده 100 تا 110 الان یه یک هفته ای میشه که اینجوری شده فک کنم دیگه نمیاد پایین منماز تهرانم
با تشکر

سلام آره همیشگی هست منم دوستم از امپرا داره البته میدونین که پهنا باند رو از صبا میگیره
فقط میشه شما بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ممنون:love:

زیاد خوشحال باش(منم خوشحالم):cheesygriبرای اکٍر مشتریا اینجوری شده!!!

من زنگ زدم گفتمک چرا برای من اینجوری نشده:eek:
گفت فعلا صبر کنید یا برای شما اونجوری میشه
یا برای دوستانتون مثل شما میشه

ولی یکی اتفاق بزرگ افتاده pingمن واقعا معجزه شده -اپلودم هعم همینطور
4 مگ رو در کمتر از 30 پانیه اپ کردم:laughing:-تو لایو هم اصلا لگ ندارم-
چه می تازه این صبانت

براستی که دم صبانت گرم....:love:

خوب حالا برایه شما هم افزایش پیدا کرد بلاخره یا نه سرعت DL تون چند شده ؟

سلام آره همیشگی هست منم دوستم از امپرا داره البته میدونین که پهنا باند رو از صبا میگیره
فقط میشه شما بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ممنون:love:

سلام
من از سعادت مند می گیرم بعد جون من با 128 سرعت 120 می گیری؟ ما با 512 به زور106 107 می گیریم!!!:biggrin1::biggrin1:
باتشکر

سلام
من از سعادت مند می گیرم بعد جون من با 128 سرعت 120 می گیری؟ ما با 512 به زور106 107 می گیریم!!!:biggrin1::biggrin1:
باتشکر

من که نه رفیقم داره مرکز عاطف هستیم سرعت با چشمایه خودم دیدم 110-126 هست اصل حاله وقتی هم که 512 بود 50-60 بود :love::love:
البته اون از امپراتور نماینده صبانت گرفته پول 128 میده سرعت 1mb میگیره!

شاتل منطقه ی ما فقط سرویس art 3 به بعد رو میده که سرعت سند 128 و ریسیو 256 هست که برای یک ماه و 20 گیگ دانلود میده 40 تومن. این زیاد نیست به نظرتون
؟؟؟

و خواهشا اگر از وایرلس کسی استفاده میکنه یه راهنمایی بزاره که کدوم شرکت خوبه و یا اصلا میصرفه که وایرلس گرفت یا نه ؟؟

ممنون

شاتل منطقه ی ما فقط سرویس art 3 به بعد رو میده که سرعت سند 128 و ریسیو 256 هست که برای یک ماه و 20 گیگ دانلود میده 40 تومن. این زیاد نیست به نظرتون
؟؟؟

و خواهشا اگر از وایرلس کسی استفاده میکنه یه راهنمایی بزاره که کدوم شرکت خوبه و یا اصلا میصرفه که وایرلس گرفت یا نه ؟؟

ممنون

بله زیاده و جدیدا هم وضعش یخورده بهم ریخته!

با سلام من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونید بهم کمک کنید.من وقتی که میخوام با ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشنم فعال باشه ولی من الان ویندوزمو عوض کردم و این گزینه رو ندارم لطفا بهم بگید که چطور میتونم لوکال اریا کانکشن بسازم و باید چی کار کنم با تشکر.

با سلام من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونید بهم کمک کنید.من وقتی که میخوام با ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشنم فعال باشه ولی من الان ویندوزمو عوض کردم و این گزینه رو ندارم لطفا بهم بگید که چطور میتونم لوکال اریا کانکشن بسازم و باید چی کار کنم با تشکر.

درايور کارت شبکه ات رو نصب کن!!!!

بايد درايور کارت شبکه رو نصب کنی و تنظيمات ISP رو وارد کنی ;)

سلام دوستان من اهواز هستم میشه بهترین سرویس اینترنت پرسرعت رو بهم معرفی کنید راستی منطقه ازادی میشینم
خوب من الان چند وقته که اهواز نیستم... ولی اون موقع که اونجا بودم فـن آوا داشتم...
سرعت DL ـم 27 بود.قعطی هم نداشت کلا..ولی بعضی وقتا پینگم میرفت بالا که خودشون میگفتن مشکل از مخابراته! قبلشم یه مدت Parsonline داشتم که زیاد راضی نبودم..یعنی فن آوا یهتر بود. جدیدا فک کنم شاتل هم اونجا رو سرویس میده که احتمال میدم از اون 2 تای دیگه بهتر باشه..چون کلا شاتل تو همه شهرا سرویساش کیفیت خوبی دارن.

بايد درايور کارت شبکه رو نصب کنی و تنظيمات ISP رو وارد کنی ;)

با سلام ممنون از کمکت ولی میشه بیشتر توضیح بدی چون من کمی تازه کارم نمیدونم درایور کارت شبکه کدومه و چطور باید تنظیمات isp رو انجام بدم اگه مراحل رو بیشتر و به صورت قدم به قدم توضیح بدی ممنون میشم.

با سلام ممنون از کمکت ولی میشه بیشتر توضیح بدی چون من کمی تازه کارم نمیدونم درایور کارت شبکه کدومه و چطور باید تنظیمات isp رو انجام بدم اگه مراحل رو بیشتر و به صورت قدم به قدم توضیح بدی ممنون میشم.

فکر کنم بايد این موضوع رو تو بخش سخت افزار مطرح کنی:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or