اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونید بهم کمک کنید.من وقتی که میخوام با ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشنم فعال باشه ولی من الان ویندوزمو عوض کردم و این گزینه رو ندارم لطفا بهم بگید که چطور میتونم لوکال اریا کانکشن بسازم و باید چی کار کنم با تشکر.

بايد درايور کارت شبکه رو نصب کنی و تنظيمات ISP رو وارد کنی ;)

سلام دوستان من اهواز هستم میشه بهترین سرویس اینترنت پرسرعت رو بهم معرفی کنید راستی منطقه ازادی میشینم
خوب من الان چند وقته که اهواز نیستم... ولی اون موقع که اونجا بودم فـن آوا داشتم...
سرعت DL ـم 27 بود.قعطی هم نداشت کلا..ولی بعضی وقتا پینگم میرفت بالا که خودشون میگفتن مشکل از مخابراته! قبلشم یه مدت Parsonline داشتم که زیاد راضی نبودم..یعنی فن آوا یهتر بود. جدیدا فک کنم شاتل هم اونجا رو سرویس میده که احتمال میدم از اون 2 تای دیگه بهتر باشه..چون کلا شاتل تو همه شهرا سرویساش کیفیت خوبی دارن.

بايد درايور کارت شبکه رو نصب کنی و تنظيمات ISP رو وارد کنی ;)

با سلام ممنون از کمکت ولی میشه بیشتر توضیح بدی چون من کمی تازه کارم نمیدونم درایور کارت شبکه کدومه و چطور باید تنظیمات isp رو انجام بدم اگه مراحل رو بیشتر و به صورت قدم به قدم توضیح بدی ممنون میشم.

با سلام ممنون از کمکت ولی میشه بیشتر توضیح بدی چون من کمی تازه کارم نمیدونم درایور کارت شبکه کدومه و چطور باید تنظیمات isp رو انجام بدم اگه مراحل رو بیشتر و به صورت قدم به قدم توضیح بدی ممنون میشم.

فکر کنم بايد این موضوع رو تو بخش سخت افزار مطرح کنی:confused:

من یه مشکل دارم هر 20 دقیقه یه بار از اینترنت قطع میشم کسی نمیدونه باسه چیه !؟
در ضمن من تو Local internet Conection که میرم یه چیزی مینوسیه کسی نمیدونه چیه اینم عکسش:

آخرین ویرایش:
CD درایور مادربردت رو نصب کن همین:smile:

يه شركت خوب به ما معرفي كنيد.
مي خوام تو بازي online با ps3 اصلا لگ نزنه.محدوديتش خوب باشه.من تو اينترنت روزي 1 ساعت چرخ ميزنم.
خيلي online بازي كنم در هفته 6 يا 7 ساعت.شايدم يه مقدار بيشت يا كمتر.
خواهشا سريعتر بگين.
مرثي

من یه مشکل دارم هر 20 دقیقه یه بار از اینترنت قطع میشم کسی نمیدونه باسه چیه !؟
در ضمن من تو Local internet Conection که میرم یه چیزی مینوسیه کسی نمیدونه چیه اینم عکسش:

http://support.microsoft.com/kb/892896

يه شركت خوب به ما معرفي كنيد.
مي خوام تو بازي online با ps3 اصلا لگ نزنه.محدوديتش خوب باشه.من تو اينترنت روزي 1 ساعت چرخ ميزنم.
خيلي online بازي كنم در هفته 6 يا 7 ساعت.شايدم يه مقدار بيشت يا كمتر.
خواهشا سريعتر بگين.
مرثي

پيش شماره شما چيه???????

من adsl 256 محدود دارم ی هفتس گرفتم 3 روز اول سرعت دانلود 33 تا 36 بود با idm ولی الان 24 تا 27 هست کامپیوتر ویروس نداره وهیچ چیزی دیگه از پهنای باندم استفاده نمیکنه؟مشکل چیه از ویندوزه؟

من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و Update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید

من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و Update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید

از کدوم شرکت میگیرید؟

درود
دوستان ما نفهميديم بالاخره كي رو اين مخابرات خراب شده (پيام نور) و البته خطهاي فيبر نوري سرويس اينترنت پرسرعت ميدن؟
پيش شماره هم 4460 است
كسي از دوستان خبري دارد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or