BizkibiT
کاربر سایت
بله زیاده و جدیدا هم وضعش یخورده بهم ریخته!
يعني سرعت خوب نميده ديگه ؟؟
اوراكل همين سرويسو ميده 30 تومن. خوبه اوراكل ؟؟؟
بله زیاده و جدیدا هم وضعش یخورده بهم ریخته!
CD درایور مادربردت رو نصب کن همین:smile:با سلام ممنون از کمکت ولی میشه بیشتر توضیح بدی چون من کمی تازه کارم نمیدونم درایور کارت شبکه کدومه و چطور باید تنظیمات isp رو انجام بدم اگه مراحل رو بیشتر و به صورت قدم به قدم توضیح بدی ممنون میشم.
يه شركت خوب به ما معرفي كنيد.
مي خوام تو بازي online با ps3 اصلا لگ نزنه.محدوديتش خوب باشه.من تو اينترنت روزي 1 ساعت چرخ ميزنم.
خيلي online بازي كنم در هفته 6 يا 7 ساعت.شايدم يه مقدار بيشت يا كمتر.
خواهشا سريعتر بگين.
مرثي
من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و Update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما قبلا تلاش های منو دیده بودی ! من مشکل فیبر و PCM نداشتم ولی مالک ....درود
دوستان ما نفهميديم بالاخره كي رو اين مخابرات خراب شده (پيام نور) و البته خطهاي فيبر نوري سرويس اينترنت پرسرعت ميدن؟
پيش شماره هم 4460 است
كسي از دوستان خبري دارد؟
دوست عزیز شما قبلا تلاش های منو دیده بودی ! من مشکل فیبر و PCM نداشتم ولی مالک ....
رفتم یه خط جدید گرفتم سه روزه وصل شد و ما تو محلمون ( پونک ) دقت کردم دیدم PCM نداریم انگار ، ولی خب دست به دعا شدم و زنگ زدم شاتل گفت پورتای خونگیمون پر شده ، اداری فقط آرت3 داریم ماهی 45تومن ! من سه روز پیشش زنگ زدم تا پایه قرارداد رفتیم ولی اون قضیه خرابش کرد ....
یه دو هفته دنبال شرکت بودم که آگهی شرکت لایزر رو دیدم ، منم پول زیادی نمی تونستم بدم و لایزر رو گرفتم و الان هم راضی هستم از همه جهت بجز پینگ شرکت خوبیه . ( از دست DIal داشتم پیر میشدم )
شما هم یه خط جدید بگیر ! 60 تومن . شاید جواب داد ! البته میگن مخابرات رو فیبر خودش میده ولی زنگ بزن بپرس .
موفق باشید :cheesygri
والا نمی دونم چی بگم ! من حوالی میدون هستم 4441
درود
دوست عزيزم
من هر كاري بگي انجام داده ام خونه ما سمت شهرك هماي شمالي است
به مخابرات پيام نور هم هر چي ميگم گوش نميكنه ميگه شركت هاي سرويس دهنده بايد درخواستشون رو بدن
به شركت هاي سرويس دهنده هم زنگ ميزنم ميگن تجهيزات نداريم
به مخابرات گفتم يه خط معمولي ميخواهم بخرم كه بتونم اينترنت پرسرعت استفاده كنم گفت نميشه همه جا فيبر است
ديگه اين بستگي داره كه شما كجاي پونك باشي
اين مخابرات پيام نور كلا ديوانه بازي زياد در مياره
اگه بازم راهنمايي كني كه بتونم اينترنت پرسرعت بگيرم تا آخر عمر دعات ميكنم
ممنون از راهنماييت